Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

günaydın hanımlar benim dönüşüm malumunuz bir kaç gün oldu bu süreçte giden kilom yüksek olmadığı için üzgünüm diyemem hedefim günde 100 -200 gramın inmesi zaten yerleşik olarak gitmesini istediğimden

79 başlangıç 78,8 güncel
giden 200 gr.
yani % ye gelirsek 0,253

doğru mudur kaptanım hesaplamam

bu arada ben hafta sonları zor giriyorum yine de girmeye çalışırım eskiden de böyle idi pazartesi paylaşıma kaldığım yerden devam ederim fakat bu pazartesi bir heyetle ankaraya gidiyorum 5 mesaj hakkımı dolduramayabilirim .bakanlığa gideceğim için telefonla oynayamam zannımca ..

düne gelirsek fancynancy
kahvaltım ;
iki haşlanmış yumurta
salatalık
peynir
zeytin
dereotu
ceviz
nane

akşam yemeğim
zeytinyağlı taze fasulye
yoğurt
2 kaşık kadar sebzeli zerdeçallı bulgur pilavı

3,5 litre su

50 mekik
bu mekiği bu haftadan sonra100 e çıkarıcam

bacaklarımda deri sarkması var biraz iç bacağa çalışacağım..

morordek toplight Cikilatacanavari

Ilk bildirim benden gelsin o zaman

morordek (59,7/59,4/0,3/%0,50)

Günaydın herkese :)

Hafta basinda arti gorunce tedirgin olmustum ama eksideyim cok sukur. Hedefim 71.5 idi ama bu hafta hedef tutmadi malesef ama yine de 800 gr gitmişim.

Günaydın ben de 58,5geldim bugün %2,01yüzdem hala izinime ayrıldığım kiloya gelemedim maalesef, pazartesiye hedefim gelmek olsun o zaman, Ramazan gelmeden çeki düzen vereyim kendime

Ben çok eksilmemisim. .sanırım adet emareleri başladı. Bu hafta extra dikkat etmeliyim. 66 100. Eksi 400 gr.

Harikasınız arkadaşlar

Günaydın herkese. 85,2 kiloyum. 2,3kilo gitti
Vaaayyy mükemmelsin kardelencim. Sanırım bu haftaki grup birincimiz olacaksınnn
Ben çok eksilmemisim. .sanırım adet emareleri başladı. Bu hafta extra dikkat etmeliyim. 66 100. Eksi 400 gr.
Güzel sonuç canım
Tamam canım haber verdiğin sürece katılım sorun değil :)
Herkese günaydın güzel bildirimler gelmeye başlamış benden -400 gram gitmiş. Daha regl olmadığım için beni memnun etti sonuç. % 0,519 doğru hesapladıysam tabi
Suzicim senin de çok güzel gitmiş tebrikler

Kizlarr gecmisi okuyamadim hemen dunku menumu yazayim sonra tartilip kilomuda yazicam

Dunku menum

Sabah
2 haslanmis yumurta
Salatalik domates bahce biberi
5 yesil zeytin
Az beyaz peynir
1 tane kucuk krep

Arada nescafe

Aksam 6 da
2 salatalikla karisik bi tabak yogurt
Yarım imambayıldi
1 tane hamburger koftesi incecik bseydi disimin kavuguna yetmedi
1 saat snra 3 kasik kiymali domesli makarna

Su 2 lt
4 bardak yesil cay

Spor yine btun gun temizlik ablma gttigim icin islerimi bitremedim dun devm ettim 2 tane bnyo var bnde duvarlarini silmkten kollarim tutmuyo

Ama 15 dakika da olsa zumba yaptim

Cikilatacanavari 40 puan cezami yaptim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…