- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #284.341
Esracim evet biliyorum. Bence kg olarak zaten pek de fazlan kalmadı vücudun direniyor muhtemelen. Egzama kısmını bilemeyeceğim tabi. Umarım intolerans testinden faydalı olabilecek bir sonuç çıkar en azından ona göre önlemini alırsın. Gerçekten böyle yaşamak zorunda olman başlı başına stres sebebi
Evet haklısın . Diyetisyenin miydi tam hatırlamıyorum gruba ilk başladığında süt ürünlerini de kesmeyi denemeni söylemişti. Belki de ondandır? Bence de kesinlikle yaptır ve dene. Kilodan da öte şu egzamadan kurtulmanı can-ı gönülden diliyorumBu işi o kadar çok okudum-araştırdım ki...Muhtemelen o kadar azimle devam etmeme daha hızlı kilo vermiş olmam gerekiyordu. Ben çok uzun direnişler yaşadım. Vücut direnir anlıyorum da, arada detokslar da yaptım; hiç bırakmadım, yılmadım derken. Neredeyse 2,5 aydır aynı kilolardayım. Hatırlarsan başlangıçta da kilom böyle 1,5 ay direnmişti neredeyse... hem de başlangıç kilom olmasına ve daha kolay gidecek olmasına rağmen. Muhtemelen müthiş gıda intoleransım var ki egzamam da buna bağlı, kolay kilo verememem de! Bir bakalım neler çıkacak test sonucumda. Bir de öyle beslenmeyi, test sonucuma göre eliminasyon yapmayı deneyeceğim.
İnşallah oradan bir çözüm bulursun bebeğim. Ya da kendine özel zaman ve alan açıp stresten uzak kalmaya çalışacaksın bu koşuşturmalı yaşantılarımızda. Çocuk olunca insana fazla zaman kalmıyor maalesef. Her fırsatı değerlendirip kendimizi öyle ev işine ütüye vermemek lazım ya, oturup bir kahve yapıp sevdiği bir şeyle ilgilenmeli aslında insan.fancynancy Bir de İzmir’e geldim; ye-iç-gez moduna girdim! Neyseki uzatmadan Pazartesi döneceğim ve bitecek bu iş. Balkabağına döneceğim yine. Diyet başlar. Ve acilen gıda intoleransı testiyaptıracağım. Benim uzun süren dirençlerim de gıda intoleransı yüzündendi muhtemelen. morordek fancynancy nasıl emek verdiğimi biliyorsunuz. Çok uğraştım ama aylarca belli kilolarda çok uzun uzun takıldım. Muhtemelen gıda intoleransı yüzünden ve egzama problemime de çözüm olacak diye umut ediyorum.... Artık son çarem. Bu da fayda etmezse böyle stresle yaşamayı kabullenmek zorunda kalacağım galiba.
Çok doğru demişsin Ferahcimİnşallah oradan bir çözüm bulursun bebeğim. Ya da kendine özel zaman ve alan açıp stresten uzak kalmaya çalışacaksın bu koşuşturmalı yaşantılarımızda. Çocuk olunca insana fazla zaman kalmıyor maalesef. Her fırsatı değerlendirip kendimizi öyle ev işine ütüye vermemek lazım ya, oturup bir kahve yapıp sevdiği bir şeyle ilgilenmeli aslında insan.
Karabibercim ekstra dikkat istiyorum sendenYarin oglanin sınıf arkadaşının doğum günü var pazarda sinif gezimiz var
Güzeldi Şeymacım. Bize hediyeler hazırlamışlar onları verdiler. Her öğrenciye video çekmişler annesiyle ilgili sorular sorup. Hepsi donup kalmış kuzular yaaaa ama evde diller pabuç kadar. Okulda öğretmenin karşısında ihihih, eee, şey, bilmeeem şeker modundalarDeğil maalesef bir sonraki mesajımda yazacağım
Daha güzelleri sizin olsun
Nasıl geçti?
Canım bugünden itibaren olanları alıyorum artık yeni hafta başlangıcı
Bi ara ilgileneceğim kuzucum eline sağlık
Ah ah kimseye yaramıyor cidden
Sen yine de listedeymissin gibi gel menü yaz istersen Esracim
Yaa ne kadar hoş bir düşünce olmuş video olayı, çok hoşuma gitti :) güzel geçmesine sevindim. Evdeki mamaları eşine ve çocuklara paylaştır o halde, sevinsinlerGüzeldi Şeymacım. Bize hediyeler hazırlamışlar onları verdiler. Her öğrenciye video çekmişler annesiyle ilgili sorular sorup. Hepsi donup kalmış kuzular yaaaa ama evde diller pabuç kadar. Okulda öğretmenin karşısında ihihih, eee, şey, bilmeeem şeker modundalar
Öğretmenimizle yardımcılara hediyelerini vs verdik. Öyle 21 çocuk çığlığı eşliğinde birbirimize bağırarak konuştuk velilerle
Ağrı kesici aldım
Neyse bunu da atlattık. Hafta sonu pikniğimiz olacaktı, hava muhalefetinden iptal oldu. Önümüzdeki haftaya yapacağız. Bir de hazırlık yapmıştım yaaaa kaldı mı bize o mamalar.
Neyse haftaya pikniğe çocuklara meyve götürmeye karar verdimkendime de activia, ahahah.
Paylaş tabiii, burası iyi geliyor gerçekten insanaaaa.Öyle yapmayı planlıyorum Şeyma’cım çünkü buradan kopunca ipin ucu hemen kaçıyor. Belki yarışma paikolojisinden çıkmak bir süre için iyi gelebilir. Mahçup oluyordum ilgilenemeyince. Şimdi fırsat buldukça yazarım. Menülerimi de pazarteaiden itibaren paylaşacağım sizinle.
Çok tehlikeli. Yanında kuru meyve falan götür istersen.Yarin oglanin sınıf arkadaşının doğum günü var pazarda sinif gezimiz var
Evet aynen öyle ördeğim. Yoksa ister istemez onları da üzebiliyoruz.Çok doğru demişsin Ferahcim
Bu hem kendi psikolojimiz hem de çocuklarımız için önemli. Mutlu anne mutlu çocuk :) çocuklar stresi gözlerimizden okuyorlar bence
Ay zaten Neva anne çok güzel olmuş diye diye geldi gitti yediYaa ne kadar hoş bir düşünce olmuş video olayı, çok hoşuma gitti :) güzel geçmesine sevindim. Evdeki mamaları eşine ve çocuklara paylaştır o halde, sevinsinler
Aaaaaaa ama sana da kızacagim artıkAy zaten Neva anne çok güzel olmuş diye diye geldi gitti yedi
Eşimde eve gelir gelmez tırtıkladı. Bende menü paylaşamayacağım. Elim çok mu lezzetli ne
Neyse yarın toparlıyorum ama Şeymacım.
Aaaaaaa ama sana da kızacagim artık
Doğum günü dedik görmezden geldik, zaten artıdasınLütfen artık kacamaklarını sıfıra indir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?