Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Biri biterken başlar yenisi
Bence de neyin gazı bu anlayamadım Geçen hafta aldığın kiloyu geri verdin. 200 puan ceza Cikilatacanavari
yarin bitmis olucak temzligim canim saol insallah 70 kiloya inerim bayrama kadr ilk hedefim o suanda bakalim hayrlisi

kaptanim ben dunku menumu paylasmistim bu sabah gormedin sanirim
Doğru gözümden kaçmış

Iyi aksamlar arkadaslar. Kilo veren arkadaslari tebrik ederim. Veremeyen arkadaslarda hic uzulmesinler. Bu hafta istedikleri kiloya inerler umarim.
Bugunun menusunu yazayim
Sabah
1 haslanmis yumurta
Peynir
Zeytin
Salatalik

Ogle
Yesil mercimek yemegi
Yogurt

Aksam
Misafirim vardi. Salata turlerinden yedim
Tavuklu salata
Nohut salatasi
Patates salatasi

2.5 lt su
Sporda umarim yapabilirim. Yapinca yazarim

Bir tek dun paylasamamistim cok yorgundum uyudum. Bugun paylastim onu da canim. Sen mi ilgileniyodun menulerle yanlis etiket yapmisim
morordek te sporlara bakıyor canım. Cezaları kesiyor Cikilatacanavari da cezaları tahsil ediyor. Bende paylaşılmayan menülere ceza yazılması için menü paylaşım tablosu tutuyorum

Ay 59 diyor ve düşüyor. Başım tuttu yhaaaaa tü tü maşallah, nazar değmesin kuzucum.

Bugün ki menümü yazayım

Sabah
Kahvalti yapmadim

Öğlen
1 dilim ekmek
4 kaşık biberli domates kavurmasi
1 sivri biber

Ara
1 Türk kahvesi

Akşam
1 buçuk dilim ekmek
1 bucuk tane imam bayildi
1 sivribiber

1 litre su
Menum fancynancy

morordek sporum dün 60 dakika bugünde 30dakika yürüyüş

Bu sabahki kilom maalesef 62.4 İzin yaramadı bana.

fancynancy Bir de İzmir’e geldim; ye-iç-gez moduna girdim! Neyseki uzatmadan Pazartesi döneceğim ve bitecek bu iş. Balkabağına döneceğim yine. Diyet başlar. Ve acilen gıda intoleransı testiyaptıracağım. Benim uzun süren dirençlerim de gıda intoleransı yüzündendi muhtemelen. morordek fancynancy nasıl emek verdiğimi biliyorsunuz. Çok uğraştım ama aylarca belli kilolarda çok uzun uzun takıldım. Muhtemelen gıda intoleransı yüzünden ve egzama problemime de çözüm olacak diye umut ediyorum.... Artık son çarem. Bu da fayda etmezse böyle stresle yaşamayı kabullenmek zorunda kalacağım galiba.

Sonuçlar nasıl diye bakmaya geldim ama pek de parlak değilmi ne.
Değil maalesef bir sonraki mesajımda yazacağım
Ay 59 diyor ve düşüyor. Başım tuttu yhaaaaa tü tü maşallah, nazar değmesin kuzucum.

Daha güzelleri sizin olsun
Nasıl geçti?
morordek sporum dün 60 dakika bugünde 30dakika yürüyüş
Canım bugünden itibaren olanları alıyorum artık yeni hafta başlangıcı
Bi ara ilgileneceğim kuzucum eline sağlık
Bu sabahki kilom maalesef 62.4 İzin yaramadı bana.
Ah ah kimseye yaramıyor cidden
Sen yine de listedeymissin gibi gel menü yaz istersen Esracim

Esracim evet biliyorum. Bence kg olarak zaten pek de fazlan kalmadı vücudun direniyor muhtemelen. Egzama kısmını bilemeyeceğim tabi. Umarım intolerans testinden faydalı olabilecek bir sonuç çıkar en azından ona göre önlemini alırsın. Gerçekten böyle yaşamak zorunda olman başlı başına stres sebebi

Öyle yapmayı planlıyorum Şeyma’cım çünkü buradan kopunca ipin ucu hemen kaçıyor. Belki yarışma paikolojisinden çıkmak bir süre için iyi gelebilir. Mahçup oluyordum ilgilenemeyince. Şimdi fırsat buldukça yazarım. Menülerimi de pazarteaiden itibaren paylaşacağım sizinle.

Evet bence de liste stresi olmadan ama ipin ucunu kaçırmadan burada takılmaya devam et elinden geldiğince

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…