- 23 Şubat 2011
- 1.897
- 3.380
- 333
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #284.941
Sagol tatlım
Boyumu yazmayayım bence hiç yoksa okları iyice üzerime cekerim
Yaaahuuu ne yaptın canım profiteroller börekler
100 puan cezaCikilatacanavari
Canım çok zor kilo veriyorum demiştin diye hatırlıyorum.Ara öğünlerine biraz dikkat etsen daha güzel sonuçlar alabilirsin. Mesela iki öğünde meyve yemişsin. İlk aranda yeşilçay 2 ceviz yiyebilirsin. Diğer Meyvenin yanına iki kaşık yoğurt ekleyebilirsin. Böylece kastan değil de yağdan kilo vermiş olursun. Bir de pilavı 2 kaşık yemelisin.Bugunku menum
Sabah
1 haslanmis yumurta
Peynir
Salatalik
Zeytin
Ara
8-9 tane erik
Ogle
Yulafli muzlu yogurt
Ara
Yarim havuc
1 kayisi
Aksam
4 kasik kuru fasulye
4 kasik bulgur pilavi
Yogurt
Yarim misir
3 lt su
40 dk bolgesel
Ben ilk önce okadar çok su ve icecek iiciyorumki sonra yemekten yiyorum benim sorunum yemekten sonra çerez yapilan tatli pastalara yok diyemiyorum orucu nasil atlatacagim bilmiyorum oructan once duzenliydim ama oruç duzenini boztu arkadaslarada mahçup olmak istemiyorum
Bence menülerine dikkat etmen lazım fıstık. Öğle yemeğin çok zayıf olmuş. Ara öğünlerin hiç yok mesela. Biraz dikkat etsen güzel sonuçlar alırsın.Iyi aksamlar herkese. Bugunku menum
Sabah
Haslanmis yumurta
Peynir
Salatalik domates
Ogle
Salata
Aksam
Karniyarik
Pilav
Cacik
3 lt su
4bin adim
25 dk bolgesel
1.74 müydü boyun? Sanki öyle bir şey hatırladım. Bir de ramazanın ilk günleri diye affetsen olmaz mı?
Canım çok zor kilo veriyorum demiştin diye hatırlıyorum.Ara öğünlerine biraz dikkat etsen daha güzel sonuçlar alabilirsin. Mesela iki öğünde meyve yemişsin. İlk aranda yeşilçay 2 ceviz yiyebilirsin. Diğer Meyvenin yanına iki kaşık yoğurt ekleyebilirsin. Böylece kastan değil de yağdan kilo vermiş olursun. Bir de pilavı 2 kaşık yemelisin.
Bende senin gibiydim yemekte suya saldırıyordum, 2 3 bardak içiyordum. Ama hiç sağlıklı değil iş , bağırsaklara çok yüklemiyormuşuz fıstık. Ramazanın ilk günleri diye böyle kaçamaklar yapıyoruz diye düşünüyorum. Umarım ilerleyen günlerde yapmayız.
Bence menülerine dikkat etmen lazım fıstık. Öğle yemeğin çok zayıf olmuş. Ara öğünlerin hiç yok mesela. Biraz dikkat etsen güzel sonuçlar alırsın.
Ananas kabugu çayı var bence çok faydalıKızlar benim vücudum sürekli ödem tutuyor. 800 gram ödem var vücudumda. Ödem atıcı tarifiniz varsa yazabilir mısınız?
İlk kez duydum bu çatı canım. Mutlaka deneyeceğim. Teşekkür ederim.Ananas kabugu çayı var bence çok faydalı
Ben hep öyleyim tatlım, bir fazla çıkıyorum bir eksik. Ama cuma günündeki kilomu geçerli sayıyorum.Slm kizlar nasil geciyo ben gr gr da olsa kilo vermeye devam ediyorum cok seviniyorum ramazana grdigimizden berj bi eksik bi fazla ckiyorum ama fazla ciktigim gunlerde kendimi salmiyorym daha fazka gayret gsteriyorum ve ertesi sabah tartida etkisini goruyorum sizlerde durum nasil hergun tartiliyomusunuz bide benim gibi bi fazla ckip bi az ckan varmi merk ettim ramzana girdigimizden beri bu sekilde olmaya basladi daha once bole olmuyodu cunku
aynen ole kim istemez hergun kilo verdigini gormek olmayincada insanin cani skiliyo isdeİlk kez duydum bu çatı canım. Mutlaka deneyeceğim. Teşekkür ederim.
Ben hep öyleyim tatlım, bir fazla çıkıyorum bir eksik. Ama cuma günündeki kilomu geçerli sayıyorum.
Kilo değişikliği içtiğimiz suya , tükettiğimiz yemeğe , bağırsak hareketlerimize göre değişiyor. Esasen bu değişiklik çok normal ama bizim için can sıkıcı olabiliyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?