Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Menüm;
Sahur
2 kuru incir
2 dilim tb ekmeği
Peynir
Domates ve çay

iftar;
1 kase mercimek çorbası
2 parça tavuk ızgara
1 kase cacık

Aksam misafir geldi gelirken cıssslar getirmisler.Minik bir parca cısss yedim.

2 L su
2 t.kahvesi

Spor sayilmaz ama Ara ara kısa yürüyüşlerim oldu.

Cumartesi menü fancynancy
Sahursuz oruç tuttum bugün. Uyanamama sim. Dün akşam bişey dokundu bana salataya limon rendesi koydumdu. Tansiyon mu düşürdü ne olduysa. BaŞIm döndü.
Iftar eşim dışardaydı yemek yapmadım
Domates salatalık biber
Peynir
3 zeytin
2 3 dilim beyaz ekmek.
Çay 1 çay tabağı kuruyemiş doluydu tabak
3hurma
10da 1 tane Güllaç meyveli.
Su 1 lt daha içerim
Spor yok

Sagol tatlım
Boyumu yazmayayım bence hiç yoksa okları iyice üzerime cekerim

Yaaahuuu ne yaptın canım profiteroller börekler
100 puan ceza Cikilatacanavari

1.74 müydü boyun? Sanki öyle bir şey hatırladım. Bir de ramazanın ilk günleri diye affetsen olmaz mı?
Bugunku menum
Sabah
1 haslanmis yumurta
Peynir
Salatalik
Zeytin

Ara
8-9 tane erik

Ogle
Yulafli muzlu yogurt

Ara
Yarim havuc
1 kayisi

Aksam
4 kasik kuru fasulye
4 kasik bulgur pilavi
Yogurt
Yarim misir

3 lt su
40 dk bolgesel
Canım çok zor kilo veriyorum demiştin diye hatırlıyorum.Ara öğünlerine biraz dikkat etsen daha güzel sonuçlar alabilirsin. Mesela iki öğünde meyve yemişsin. İlk aranda yeşilçay 2 ceviz yiyebilirsin. Diğer Meyvenin yanına iki kaşık yoğurt ekleyebilirsin. Böylece kastan değil de yağdan kilo vermiş olursun. Bir de pilavı 2 kaşık yemelisin.

Bende senin gibiydim yemekte suya saldırıyordum, 2 3 bardak içiyordum. Ama hiç sağlıklı değil iş , bağırsaklara çok yüklemiyormuşuz fıstık. Ramazanın ilk günleri diye böyle kaçamaklar yapıyoruz diye düşünüyorum. Umarım ilerleyen günlerde yapmayız.

Iyi aksamlar herkese. Bugunku menum
Sabah
Haslanmis yumurta
Peynir
Salatalik domates

Ogle
Salata

Aksam
Karniyarik
Pilav
Cacik

3 lt su
4bin adim
25 dk bolgesel
Bence menülerine dikkat etmen lazım fıstık. Öğle yemeğin çok zayıf olmuş. Ara öğünlerin hiç yok mesela. Biraz dikkat etsen güzel sonuçlar alırsın.

Cok tesekkur ederim. Soylediklerini dikkate alicam. Bilmedigim cok sey var bu konuda

Slm kizlar nasil geciyo ben gr gr da olsa kilo vermeye devam ediyorum cok seviniyorum ramazana grdigimizden berj bi eksik bi fazla ckiyorum ama fazla ciktigim gunlerde kendimi salmiyorym daha fazka gayret gsteriyorum ve ertesi sabah tartida etkisini goruyorum sizlerde durum nasil hergun tartiliyomusunuz bide benim gibi bi fazla ckip bi az ckan varmi merk ettim ramzana girdigimizden beri bu sekilde olmaya basladi daha once bole olmuyodu cunku

Bgunku menum

Sahur
2 haslanmis yumurta
Az tel peynir
2 ceri domates
5 yesil zeytin

Iftar
2 bardak su
4 hurma
1.5 kepce kıymlı tel sehriye corbasi
Firinda bi elimin byuklugu kadr bile degol tavuk
2 kasik kiymali domatesli makarna
Cacik ve salata

Bgun disari cıktik iftardan hemen sonra alisveris fln yaptim hafif yuruyus olrak spor yerine geceblir bence
Donuste 1 mini magnum yedim

2 bardak yesil cay
7 bardak su sahurda 2 lt tamamlicam

fancynancy morordek

Menü
Sahur
Peynirli yumurta
Salata
3hurma
2kk peynir
1 yeşil zeytin
2 ısırık kek
iftar
1kepce tarhana çorbası
2 avuç ici kadar tavuk fırında
2 parmak kadar firinda patates
3yk patlican yemeği
1 hurma
1dilim tbe
Ara
Sade Türk kahvesi
Sade maden suyu
10erik
1 şekersiz çay
2litre su içtim

Ananas kabugu çayı var bence çok faydalı
İlk kez duydum bu çatı canım. Mutlaka deneyeceğim. Teşekkür ederim.

Ben hep öyleyim tatlım, bir fazla çıkıyorum bir eksik. Ama cuma günündeki kilomu geçerli sayıyorum.
Kilo değişikliği içtiğimiz suya , tükettiğimiz yemeğe , bağırsak hareketlerimize göre değişiyor. Esasen bu değişiklik çok normal ama bizim için can sıkıcı olabiliyor.

aynen ole kim istemez hergun kilo verdigini gormek olmayincada insanin cani skiliyo isde

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…