- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #284.921
Bence tbe pirincten daha faydalıdır diye düşünüyorumBazen pirinç bazen bulgur canım ama bugün pirinc vardi. Aksam ekmek yemedigim için pilavı çok dert etmedim.
Canım streste etkiliyordur.Son zamanlar çok aktif olmadığım için menüleri takip edemedim ama ufak değişikler yap menülerinde. iyilestiysen sporu biraz cogalt tabi doktorada git vitamin eksikliği de kilo vermeyi olumsuz etkiliyormus.
Menülerimi de paylaşıyorum, zaten 3 gün önce gözlerim pörtleyecekti zor tutturdum. Niye böyle oldu onu da anlamıyorum.
Haftaya da bu şekilde olursa bende izin hakkımı kullanacağım. Hiç istemiyorum izne ayrılmayı ama kaçamaksız böyle oluyorsa sıkıntı var demektir. Stres mi yapıyorum ki acaba.
Takımımızı da kötü etkilemek istemiyorum.
Canım tebrikler süpersin.
Bende gece 3 e kadar uyanik kaliyorum sabahta ayikamiyorumMerhaba kızlar. Dün hiç uyuyamadım ve gün içinde aşırı gergin ve yoğundum. Geçmişi bir okuyup geleyim. Bı hafta kimler ne kadar vermiş merak ettim
Ben ilk önce okadar çok su ve icecek iiciyorumki sonra yemekten yiyorum benim sorunum yemekten sonra çerez yapilan tatli pastalara yok diyemiyorum orucu nasil atlatacagim bilmiyorum oructan once duzenliydim ama oruç duzenini boztu arkadaslarada mahçup olmak istemiyorumİnşallah canım ama kendimden hiç umutlu değilim. Ramazanda 2 kilo verebilsem hatta sabit kalsam büyük bir şey. Motivemi kaybettim galiba.
Benim esas hedefin 58 idi fıstık ama o sayıya inebilir miyim hiç bilmiyorum. Şimdilik ekstra bir şey yapmıyorum. Sporla alakası olan biri de değilim. Diyetisyenin verdiği listeye uymaya çalışıyorum ekstra. Yaşın kaçtı canım? Haşimatosu ve insülin direnci olanlar zor kilo veriyor diye biliyorum. Bir kan tahlili yaptır istersen.
Ördekim çok kıskandım. Nasıl bir azimdir bu ! Tebrik ediyorum. Kocaman bir alkışı hak ettinBoyun kaçtı fıstık? Merak ettim.
Aynı ben... Esasen 1 kepçe çorba ve salatayla doyuyorum ama gözüm aç. Deli gibi yiyesim var
Benimde cezam varmış ama ne kadar oldugunu bilmiyorumGeçen haftadan kalan cezaların da var cnm en kısa sürede tamamlamanı bekliyorum
Izindeni 18 kilo aldin canim ay çok korktum bir anİzin çok kötü bişey bana 18 kiloya mal oldu sakın yapma öyle birşey
Canım biliyorsun izinler de iyi gelmiyor ama daha bi dikkat mi etsen bu hafta? Regl falan belki de o etkilemistir
Menülerimi de paylaşıyorum, zaten 3 gün önce gözlerim pörtleyecekti zor tutturdum. Niye böyle oldu onu da anlamıyorum.
Haftaya da bu şekilde olursa bende izin hakkımı kullanacağım. Hiç istemiyorum izne ayrılmayı ama kaçamaksız böyle oluyorsa sıkıntı var demektir. Stres mi yapıyorum ki acaba.
Takımımızı da kötü etkilemek istemiyorum.
Bi kontrol ettir o zaman31 yasindayim. Hamilelikte tsh duzensizdi ama ilac kullanmadim.. aklima o geliyor benimde.
Belirlemedik henüz, ben onu hep unutur oldum bu ara ama aslında baya önemliYeni haftanın hedeflerini belirlemedik değil mi?
Ben gün içinde fotosunu tekrar paylaşırım herkes bakar cnmBenimde cezam varmış ama ne kadar oldugunu bilmiyorum
Evet sonra ben de saliverdimIzindeni 18 kilo aldin canim ay çok korktum bir an
HarikasınBen gün içinde fotosunu tekrar paylaşırım herkes bakar cnm
Evet sonra ben de saliverdim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?