- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #284.901
Emzir canım ben emzirmekten yanayım zaten ama o kısmı atlamışım sen muhtemelen daha önce de yazmışsındır. Ondan dolayı dedim.Canım 2 buçuk olcak kızım kış geçsin dedim kaynanam gelsin gözünden kaybolurm rahat bırakır dedim bu zaman oldu inşallah en kisa zamanda bitecek yaklaşık 5 sene emzirdim. Oğlumda bu zamanda bıraktı. Yemiyor lar dedim hastalık dedim öyle oldu. Bu ara azımı gelcek ne birazda hasta gibi hep memede.
Sagol tatlımÖrdekim çok kıskandım. Nasıl bir azimdir bu ! Tebrik ediyorum. Kocaman bir alkışı hak ettinBoyun kaçtı fıstık? Merak ettim
Yaaahuuu ne yaptın canım profiteroller böreklerDünkü menümmorordek fancynancy
Sahur: 2 yumurtalı kaşarlı omlet
2 dilim ekmek
Domates
İftar:
1 kepçe çorba
Izgara tavuk
Salata
Ara 3 adet profiterol
Su: 1 litre
Spor :yık.
Bugünkü menüm
Sahur: dünküyle aynı
İftar:
1 kepçe çorba
1 dilim börek
Salata
5 kaşık yoğurtlu mercimek salatası
Ara 3 adet profiterol.
Şu 1 litre
Yok tatlım kurallar gereği hafta başlangıç kilon izne ayrıldığın kilon olmalı. Bu hafta alsam geçen haftaki kilon 58.5 olduğu için kurallara ters bi durum oluşuyor
Ama ama geçen hafta da artıydın
Kolay gelsin valla bana göre değil dün akşam yapayım dedim 5 d kkda pert oldum. Leslie ablami sevdim. Hiç sporsuz bana zor geldi. 5 dk sanki yarım saat gibi geldi. Zumba da öyle. Birde beceriksizim el ayak hep karışıyor ...yaşlanmisim...Of oturunca kalkmak zor geldi. Bende de cuma yorgunluğu var. Kendimi ikna ettim ve şimdi jilliana başlıyorumbitince menümle birlikte sporu da yazacağım
Allah iyliğini versinceza almıyormuş cezaları tutuyormuş hep etiketli ya bende cezaları o alıyor sanıyorum
Kan değerlerine bir baktir istersen hakikaten bir terslik olabilir. Ay zaten canım 2 cocukla stressiz gün mü olur. Bence izin dahada kötü gelmesin en azından biraz durduruyor burası gidersen de mutlaka yaz buraya sonra çok çok artı gelme.
Menülerimi de paylaşıyorum, zaten 3 gün önce gözlerim pörtleyecekti zor tutturdum. Niye böyle oldu onu da anlamıyorum.
Haftaya da bu şekilde olursa bende izin hakkımı kullanacağım. Hiç istemiyorum izne ayrılmayı ama kaçamaksız böyle oluyorsa sıkıntı var demektir. Stres mi yapıyorum ki acaba.
Takımımızı da kötü etkilemek istemiyorum.
Canım tebrik ediyorum.Ay ben birinci mi olmuşum. Ay çok mutlu oldum. İnşallah sonuçlarını görürüm. kaptanım teşekkür ederim.
Evet ben dedoks gibi veya başka türlü şeylere girmeyi çok doğru bulmuyorum. Dedoksta vücutta kısa süreliğine eksi kilolara geçiyor ama protein alımı eksik kalınca vücut dengesi de şaşıyor. En güzeli proteini ve sebzesi bol buna karşılık yağ, şeker ve porsiyonlar azaltılmış diyet uygulamak.
Geçen haftadan kalan cezaların da var cnm en kısa sürede tamamlamanı bekliyorum
Yok tatlım yine menü paylaşıp yazmaya devam tabi. Ama kan değerlerime bastırabilirim. Önümüzdeki hafta gideyim sağlık ocağınaKan değerlerine bir baktir istersen hakikaten bir terslik olabilir. Ay zaten canım 2 cocukla stressiz gün mü olur. Bence izin dahada kötü gelmesin en azından biraz durduruyor burası gidersen de mutlaka yaz buraya sonra çok çok artı gelme.
İzin çok kötü bişey bana 18 kiloya mal oldu sakın yapma öyle birşeyYok tatlım yine menü paylaşıp yazmaya devam tabi. Ama kan değerlerime bastırabilirim. Önümüzdeki hafta gideyim sağlık ocağına
Moralim de bozuluyor böyle olunca ama yapacak bişi yok.
Cnm çok fazla karbonhidratli besleniyormussun gibime geliyor ve hep menüde akşam pilav var pirinç mi hepMerhaba kızlar, sabahtan görümceme gittim hem de yürüyek.Az önce eve geldik.Bugün hareketli bir gün oldu. Menümü de paylaşayım.
1 gözleme
- Sahur
2 kuru incir
2 ceviz
1 bardak süt
4 yk pilav
- iftar
6 yk etli karışık sebze yemeği
1 kase buğdaylı yoğurt
2 dilim elma
- Ara:
1 dilim portakal
1 t.kahvesi
2 L su
Spor;
Sabah 1 saat yürümüştüm. Öğleden sonra da ufak yürüyümeler oldu.
Ama kabızım yine 5 gün olacak!!!!
İnşallah canım ama kendimden hiç umutlu değilim. Ramazanda 2 kilo verebilsem hatta sabit kalsam büyük bir şey. Motivemi kaybettim galiba.
Benim esas hedefin 58 idi fıstık ama o sayıya inebilir miyim hiç bilmiyorum. Şimdilik ekstra bir şey yapmıyorum. Sporla alakası olan biri de değilim. Diyetisyenin verdiği listeye uymaya çalışıyorum ekstra. Yaşın kaçtı canım? Haşimatosu ve insülin direnci olanlar zor kilo veriyor diye biliyorum. Bir kan tahlili yaptır istersen.
Ördekim çok kıskandım. Nasıl bir azimdir bu ! Tebrik ediyorum. Kocaman bir alkışı hak ettinBoyun kaçtı fıstık? Merak ettim.
Aynı ben... Esasen 1 kepçe çorba ve salatayla doyuyorum ama gözüm aç. Deli gibi yiyesim var
Bence de izne çıkma canım. Daha kötü olur diye düşünüyorum. Biraz yöntem değiştirsen nasıl olur acaba. Vücut herşeye alışıyor. Yaptığın sporu bile değiştirsen faydası olabilir.
Menülerimi de paylaşıyorum, zaten 3 gün önce gözlerim pörtleyecekti zor tutturdum. Niye böyle oldu onu da anlamıyorum.
Haftaya da bu şekilde olursa bende izin hakkımı kullanacağım. Hiç istemiyorum izne ayrılmayı ama kaçamaksız böyle oluyorsa sıkıntı var demektir. Stres mi yapıyorum ki acaba.
Ben jillianı ilk yaptığımda 3 gün kendime gelemedim. Her tarafım ağrıdı ama çok sevdim. herşey gibi bu da tekrarladıkça alışılıyor. Ha yine de gözüm korkmuyor değil. Hergün jillian yapacağım diye düşünüp başka birşey yapıyordumKolay gelsin valla bana göre değil dün akşam yapayım dedim 5 d kkda pert oldum. Leslie ablami sevdim. Hiç sporsuz bana zor geldi. 5 dk sanki yarım saat gibi geldi. Zumba da öyle. Birde beceriksizim el ayak hep karışıyor ...yaşlanmisim...
Bazen pirinç bazen bulgur canım ama bugün pirinc vardi. Aksam ekmek yemedigim için pilavı çok dert etmedim.Cnm çok fazla karbonhidratli besleniyormussun gibime geliyor ve hep menüde akşam pilav var pirinç mi hep
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?