Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Dünkü menüm morordek fancynancy

Sahur: 2 yumurtalı kaşarlı omlet
2 dilim ekmek
Domates

İftar:
1 kepçe çorba
Izgara tavuk
Salata
Ara 3 adet profiterol

Su: 1 litre
Spor :yık.

Bugünkü menüm

Sahur: dünküyle aynı
İftar:
1 kepçe çorba
1 dilim börek
Salata
5 kaşık yoğurtlu mercimek salatası
Ara 3 adet profiterol.
Şu 1 litre

Emzir canım ben emzirmekten yanayım zaten ama o kısmı atlamışım sen muhtemelen daha önce de yazmışsındır. Ondan dolayı dedim.
Dişler tamamlanmadan pek bırakmıyor diyorlar zaten. Şu anda her acılarını memede dindiriyorlar
Ördekim çok kıskandım. Nasıl bir azimdir bu ! Tebrik ediyorum. Kocaman bir alkışı hak ettin Boyun kaçtı fıstık? Merak ettim
Sagol tatlım
Boyumu yazmayayım bence hiç yoksa okları iyice üzerime cekerim
Yaaahuuu ne yaptın canım profiteroller börekler
100 puan ceza Cikilatacanavari

Yok tatlım kurallar gereği hafta başlangıç kilon izne ayrıldığın kilon olmalı. Bu hafta alsam geçen haftaki kilon 58.5 olduğu için kurallara ters bi durum oluşuyor

Ama ama geçen hafta da artıydın

Menülerimi de paylaşıyorum, zaten 3 gün önce gözlerim pörtleyecekti zor tutturdum. Niye böyle oldu onu da anlamıyorum.
Haftaya da bu şekilde olursa bende izin hakkımı kullanacağım. Hiç istemiyorum izne ayrılmayı ama kaçamaksız böyle oluyorsa sıkıntı var demektir. Stres mi yapıyorum ki acaba.
Takımımızı da kötü etkilemek istemiyorum.

Of oturunca kalkmak zor geldi. Bende de cuma yorgunluğu var. Kendimi ikna ettim ve şimdi jilliana başlıyorumbitince menümle birlikte sporu da yazacağım
Kolay gelsin valla bana göre değil dün akşam yapayım dedim 5 d kkda pert oldum. Leslie ablami sevdim. Hiç sporsuz bana zor geldi. 5 dk sanki yarım saat gibi geldi. Zumba da öyle. Birde beceriksizim el ayak hep karışıyor ...yaşlanmisim...

Kan değerlerine bir baktir istersen hakikaten bir terslik olabilir. Ay zaten canım 2 cocukla stressiz gün mü olur. Bence izin dahada kötü gelmesin en azından biraz durduruyor burası gidersen de mutlaka yaz buraya sonra çok çok artı gelme.

Bi spir yapayim dedim benim kücük cingozum izin vermedi uykusu var uyumakta bilmiyo iftardan hemn snra sporda yapilmiyo tam spir yapim dyorum uyku saatleri gelmis oluyo dun nasil olduda yaptim hayretler icerisindeyim zaten zorla uyuttum smdi braz spor yapicam yapabildigim kadr yazarim menumle brber insallah o degilde asagida komsum ckip sacimi basimi yolmazsa iyi bu saatte zumba mi yapilir diye

Canım tebrik ediyorum.

Yok tatlım yine menü paylaşıp yazmaya devam tabi. Ama kan değerlerime bastırabilirim. Önümüzdeki hafta gideyim sağlık ocağına
Moralim de bozuluyor böyle olunca ama yapacak bişi yok.

Yok tatlım yine menü paylaşıp yazmaya devam tabi. Ama kan değerlerime bastırabilirim. Önümüzdeki hafta gideyim sağlık ocağına
Moralim de bozuluyor böyle olunca ama yapacak bişi yok.
İzin çok kötü bişey bana 18 kiloya mal oldu sakın yapma öyle birşey

Merhaba kızlar, sabahtan görümceme gittim hem de yürüyek. Az önce eve geldik.Bugün hareketli bir gün oldu. Menümü de paylaşayım.

• Sahur
1 gözleme
2 kuru incir
2 ceviz
1 bardak süt

• iftar
4 yk pilav
6 yk etli karışık sebze yemeği
1 kase buğdaylı yoğurt

• Ara:
2 dilim elma
1 dilim portakal

1 t.kahvesi
2 L su

Spor;
Sabah 1 saat yürümüştüm. Öğleden sonra da ufak yürüyümeler oldu.

Ama kabızım yine 5 gün olacak!!!!

Cnm çok fazla karbonhidratli besleniyormussun gibime geliyor ve hep menüde akşam pilav var pirinç mi hep

31 yasindayim. Hamilelikte tsh duzensizdi ama ilac kullanmadim.. aklima o geliyor benimde.

Bence de izne çıkma canım. Daha kötü olur diye düşünüyorum. Biraz yöntem değiştirsen nasıl olur acaba. Vücut herşeye alışıyor. Yaptığın sporu bile değiştirsen faydası olabilir.

Ben jillianı ilk yaptığımda 3 gün kendime gelemedim. Her tarafım ağrıdı ama çok sevdim. herşey gibi bu da tekrarladıkça alışılıyor. Ha yine de gözüm korkmuyor değil. Hergün jillian yapacağım diye düşünüp başka birşey yapıyordumbugün yaptım sonunda

Izin yerine diyet seklini mi degistirsen acaba? Ben de ayni durumdayim. Saf protein yapayim diyorum. Belki sen de yapsan ise yarar.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…