Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Kolay gelsin canım tez zamanda halledersin inşallah

Canım benim geçen hafta sen değilmiydin bwni ve benim gibileri silkeleyip kendine getirwn. Şimdi ne oldu Allah aşkına. Hadi sen de silkelen kendine gel bakalım. 38 beden kıyafetleri düşün. Bedenin sana bi oyun oynuyo ve sen de ona malup mu olacaksın. Geçen hafta ben de diplerde hissediyordum. Beni siz kendime getirdiniz. Ve şu an normale döndüm. Ne olur hemen pes etme olumlu düşün. Bedenine de toparlanması için zaman tanı. İnan pes etmezsen sana çok çabuk güzel sonuçlar sunacak.
Kendine gücüne bedenine güven.
Haydi

Bi de buraya yazmak müthiş korkutuyor insanı ben bunu yiyince gruba yazarım orda birinin canı ister vebale girerim diyip yemiyorum resmen buraya yazmamak için sirf
Canim bende ilk basladigimda ne guzel yazardim ama tabiki kacamaklar olunca insanin cani yazmakta istemiyor

Resmen beni anlatmissin

Günaydın hanımlar
Dün maalesef hiç giremedim. Sabahtan sınav görevine gittim, ogleden sonra da evde cocukla olunca hiç fırsatım olmadı. Akşam da iftardan sonra sızıp kalmışım zaten yorgunluktan.
Menulerinizi henüz puanlayamadim
Bundan sonra beni etiketleyin hanımlar olur mu menulerde?

77ler miii süpersin!
1.74 müydü boyun? Sanki öyle bir şey hatırladım. Bir de ramazanın ilk günleri diye affetsen olmaz mı?
172
Canım ama 2 gün profiterol + börek
Pek affedilecek bir yanı yok maalesef
Her gün tartılma canım bazen ödem olur falan artı çıkman normal
Tabi insan kendini engelleyemiyor
Ördeğim, izninle bu hafta menü yazmadan takılmak ama çok da yememek istiyorum. Sonra menülerime devam edeceğim. Bu dönemde tartıdan da uzak durmak istiyorum bakalım.
Tabi ki hedefcim nasıl istersen
morordek ordekim nerdesin noluuurrr dön ordeekkk yapamiyom ben sensiz nolur dööönn
Burdayımmmm hiçbir yere gitmedim tabi kiii

günaydın valla dün iftar öncesi de çıktı bu kilo önceki günde umarım daim olur bu arada kaptanım çarşamba perşembe cuma yine ankaradayım yine uygulamadan girip menülerimi yazarım haberin olsun bu seferde eğitim çıktı,ramazan ramazan ruhumuzu nasıl okşayacaklarını biliyorlar bu kurumda

günaydın tatlış ailem
morordek Cikilatacanavari

fancynancy
iftar :
yoğurt çorbası yaptım bir kase
0,75 litre su
şekersiz yağsız unsuz brownimsi iki çatal zararsız olmasına rağmen

-2 olgun muz
-4 yemek kaşığı süt
-3 tatlı kaşığı kakao
-1 avuç fındık ceviz badem ne varsa
-10 adet suda bekletilmiş hurma yumuşaksa bekletmeyebilirsiniz.

hepsini blenderden bzzzzztlayın akışkan kek kıvamını alıyor
yağlı kağıt serilmiş kare bir küçük kaba yerleştirin
buzukta 2-3 saat dinlensin

dilimleyin afiyet olsun
1/4 ünü dilimledim 2 çatal kesti bana çok tatlı geldi..

Sahur:
-2 Haşlanmış yumurta
-3 tane hindi füme
-1 dilim peynir
-4 zeytin
-salatalık
-domates
-kıl biber
-3 dilim karpuz(yemez olaydım içim yanıyor)
-şekersiz açık çay
-1 litre su

biraz spor da yaptım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…