- 27 Ocak 2017
- 2.112
- 8.943
- 158
- 33
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #285.001
Özellikle menü ve sporlarını takip ediciiim kuzucumAy evet yaaaa. Aayyhhh şiştimm heee. Bence de düzgünce yersem yemeklerimi zaten sıkıntı olmayacak dediğin gibi. Bu detokslara, ekspreslere bulaşmiyim, izleyici takılayım.
Et bebişimmm et.Özellikle menü ve sporlarını takip ediciiim kuzucum
Kolay gelsin canım tez zamanda halledersin inşallahBu arada kızlar, ördekime de söyledim. Ben 2-3 hafta fazla takılamıycam ama menü yazmaya vs uğrayacağım. Bir program öğrenmem lazım, boş vaktimi çoğunlukla ona ayırmam lazım. Beni unutmayın tamam mıııı
Sağolll canımmmKolay gelsin canım tez zamanda halledersin inşallah
Hımmm bende ekspress yapim bari. Sen sürekli mi yapacaksın saf proteini?
Canım benim geçen hafta sen değilmiydin bwni ve benim gibileri silkeleyip kendine getirwn. Şimdi ne oldu Allah aşkına. Hadi sen de silkelen kendine gel bakalım. 38 beden kıyafetleri düşün. Bedenin sana bi oyun oynuyo ve sen de ona malup mu olacaksın. Geçen hafta ben de diplerde hissediyordum. Beni siz kendime getirdiniz. Ve şu an normale döndüm. Ne olur hemen pes etme olumlu düşün. Bedenine de toparlanması için zaman tanı. İnan pes etmezsen sana çok çabuk güzel sonuçlar sunacak.Bir bilsem hedefcim.Bende ili gündür çok sağlıklı menülerim olmadığından paylaşım yapmadım. Çabalayıp olmayınca insan beziyor. Ama bezginliğim karnıma cısslar girince geçti. Yerini vicdan azabına bıraktı. Böyle bir başka kafada sonra başka bir kafadayım.
Yarın yine baştan başlayacağım. Vazgeçmiyorruummmm, ama listede ama liste dışı. Fark etmez.
Eline sağlık canım.
Ben berbat haldeyim canim persembe 79.9 geldim ama haftasonu cozuttum
Canim bende ilk basladigimda ne guzel yazardim ama tabiki kacamaklar olunca insanin cani yazmakta istemiyorBi de buraya yazmak müthiş korkutuyor insanı ben bunu yiyince gruba yazarım orda birinin canı ister vebale girerim diyip yemiyorum resmen buraya yazmamak için sirf
Nerdeki yaa
Insallah canım birazdan iftari hazirliyacagim hemen saglikli menume dönüyorumOlsun canim hafta ici toparlicagindan eminim ben
Resmen beni anlatmissinCanım benim geçen hafta sen değilmiydin bwni ve benim gibileri silkeleyip kendine getirwn. Şimdi ne oldu Allah aşkına. Hadi sen de silkelen kendine gel bakalım. 38 beden kıyafetleri düşün. Bedenin sana bi oyun oynuyo ve sen de ona malup mu olacaksın. Geçen hafta ben de diplerde hissediyordum. Beni siz kendime getirdiniz. Ve şu an normale döndüm. Ne olur hemen pes etme olumlu düşün. Bedenine de toparlanması için zaman tanı. İnan pes etmezsen sana çok çabuk güzel sonuçlar sunacak.
Kendine gücüne bedenine güven.
Haydi
77ler miii süpersin!Selam kadınlar kulübü uygulaması indirdim bende bugün 77 leri görmenin mutluluğunu paylasayim sizlerle
Bu aradafancynancy
Sahur:
Yine 1/4 bazlama
Şekersiz çay
Haşlanmış yumurta
Peynir
Zeytin
Bol.salata
İftar pastırmalı kurufasulye pilav cacik yaptım pilavsiz yedim...
Spor olarak ta şu meşhur 30 günlük plank serisini yapacağım eliptik yapacak mecalim kalmıyor...
Telefondan ancak düz yazabiliyorum kamera ve doayalamasi bozuldu şu an durumum yok değiştirmek için...
Bugünün iftar menüsü de dünden kalan yemekler idi..
İftarda ekmek yemiyorum
Muhakkak bir şişe soda içiyorum
Su içmeye çalışıyorum en kötü 1.5 litre oluyor..
Hareket ediyorum bol bol orucum diye salmadim..
morordek
Hepinizi saygı ile selamlıyorum.
1721.74 müydü boyun? Sanki öyle bir şey hatırladım. Bir de ramazanın ilk günleri diye affetsen olmaz mı?
Her gün tartılma canım bazen ödem olur falan artı çıkman normalSlm kizlar nasil geciyo ben gr gr da olsa kilo vermeye devam ediyorum cok seviniyorum ramazana grdigimizden berj bi eksik bi fazla ckiyorum ama fazla ciktigim gunlerde kendimi salmiyorym daha fazka gayret gsteriyorum ve ertesi sabah tartida etkisini goruyorum sizlerde durum nasil hergun tartiliyomusunuz bide benim gibi bi fazla ckip bi az ckan varmi merk ettim ramzana girdigimizden beri bu sekilde olmaya basladi daha once bole olmuyodu cunku
Tabi ki hedefcim nasıl istersenÖrdeğim, izninle bu hafta menü yazmadan takılmak ama çok da yememek istiyorum. Sonra menülerime devam edeceğim. Bu dönemde tartıdan da uzak durmak istiyorum bakalım.
Burdayımmmm hiçbir yere gitmedim tabi kiii
günaydın valla dün iftar öncesi de çıktı bu kilo önceki günde umarım daim olur bu arada kaptanım çarşamba perşembe cuma yine ankaradayım yine uygulamadan girip menülerimi yazarım haberin olsun bu seferde eğitim çıktı,ramazan ramazan ruhumuzu nasıl okşayacaklarını biliyorlar bu kurumda77ler miii süpersin!
172
Canım ama 2 gün profiterol + börek
Pek affedilecek bir yanı yok maalesef
Her gün tartılma canım bazen ödem olur falan artı çıkman normal
Tabi insan kendini engelleyemiyor
Tabi ki hedefcim nasıl istersen
Burdayımmmm hiçbir yere gitmedim tabi kiii
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?