Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

günaydınlarr
5. takımın güzelleri şöyle bir geçmişe baktım da ramazan çoğunuza yaramamış yapmayın etmeyin sakın izne çıkmayı düşünmeyin kendinize iyi bakın izne bir ayrılırsanız devamı gelmez giden arkadaşlar biliyorlar durumu çok nadir dir izinden kg almadan dönenlerin sayısı ramazan bitti mi yaz başladı ona göre
herkes kendini toparlasın miss gibi güzel havalar yürüyüşe çıkın moral bozmak yokk

Canim bende ilk basladigimda ne guzel yazardim ama tabiki kacamaklar olunca insanin cani yazmakta istemiyor
Evet ya ben de yazamıyorum kaç gündür o yüzden iftardayız hep evde olsa yapmam da yemem de ama çok ısrar ediyorlar ayıp olmasın diye azıcık ondan azıcık bundan derken gidiyor

Merhaba kızlar ramazan geldiğinden beri hiç boş kalamadım ilk günler misafir vardı son 3gündğr de ben gezmedeydim o kötü yansıdı biraz çok ısrar ediyorlar az ondan az bundan derken fazla kaçırmışım bu da hemen kiloma yansımış cımaya göre 1kilo fazla çıktım
58,1dim cuma şimdi 58,1 ama ekstra dikkat edilen cumaya kadar cuma listeye girmek istiyorum artık, gidecek de yer kalmadı iftar için bundan sonra evdeyim

Pazar menü morordek
Sahur
Yarım haşlama yumurta
Chiali omlet 2 yumurta yaptım ama 1 anca yedim
Zeytin 2 tane
Bir dilim ekmeğe Labne surdum
Domates biber salatalık
3 hurma.
Iftar
Taze fasulye
2 köfte
Yarim kepçe mercimek
1 dilim ekmek
Kuruyemiş 1 incir 2 hurma
1 kayısı taze
Su 2lt
Spor 200 ip 40 puan ceza Cikilatacanavari

Buna ceza yazmıyorum ama sporunu da puanlamıyorum, anca eşdeğer oluyor diye
Özlemcim senin menüleri de ceza verip puanlayayım mı?
30 puan ceza Cikilatacanavari
30 puan ceza Cikilatacanavari
Cikilatam senin cezan var mı yok mu bilmiyorum eğer cezadan düsülecek spor yaparsan menülerinde belirt mutlaka
biraz spor da yaptım
Canım sporu da dakika/adet şeklinde yazarsan onları da puanlarım şu an sana sadece menülerden puan verebiliyorum
Cuma sabit gelirsen listeye almam canım cünkü listeye bi faydan olmayacak
Günaydın herkese..
Dün akşam iftardan önce tartıldım 85,2.
Gelenler gitmiş süper

Ordekim hiç cezam yoktu ama ramazanda kilo almaktan korkuyorum çok fazla o yüzden eşim spora yazılırken ben de yazıldım birlikte gidip geliyoruz çok güzel vakit geçirmiş oluyoruz birlikte inşallah düzenli sporlar yapicam bundan sonra

Süper olmus bence, bol bol yağ yakın :)

tamam bundan sonra dk larım kaptanım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…