- 15 Mayıs 2015
- 3.397
- 9.637
- 158
- 31
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #285.041
Bugunu saf protein ilan ettim sahurda da sadece yumurta yedim 2 tane haslanmis cok uykum vardi zor yedim
Aksam iftardan once tartilicam pazarteai bildirimi mi yapicam insallah iftardan sonrada insallah pilatesdeyim yarina insallah gitmis olur biseylerr
Çok güzel bir tarife benziyor. Teşekkürler deneyeceğimgünaydın tatlış ailem
morordek @Cikilatacanavari
fancynancy
iftar :
yoğurt çorbası yaptım bir kase
0,75 litre su
şekersiz yağsız unsuz brownimsi iki çatal zararsız olmasına rağmen
-2 olgun muz
-4 yemek kaşığı süt
-3 tatlı kaşığı kakao
-1 avuç fındık ceviz badem ne varsa
-10 adet suda bekletilmiş hurma yumuşaksa bekletmeyebilirsiniz.
hepsini blenderden bzzzzztlayın akışkan kek kıvamını alıyor
yağlı kağıt serilmiş kare bir küçük kaba yerleştirin
buzukta 2-3 saat dinlensin
dilimleyin afiyet olsun
1/4 ünü dilimledim 2 çatal kesti bana çok tatlı geldi..
Sahur:
-2 Haşlanmış yumurta
-3 tane hindi füme
-1 dilim peynir
-4 zeytin
-salatalık
-domates
-kıl biber
-3 dilim karpuz(yemez olaydım içim yanıyor)
-şekersiz açık çay
-1 litre su
biraz spor da yaptım
Maalesef canım geç kalktık. Sonrad alışverişe gittik. Döndüğümüzde çok yorgundum yapamadım.Menün gayet güzel canım, spor yok mu
Gunaydınnnn
Dun aksam menumu yazicaktim ama tlfn elimde uyuya kalmisim kusura bakmayin dun cok giremedim de iftara misafirlerim vardi suan moralim bozuk braz cıss kacırdim cunku
Onceden cok iradeliydim diyete ilk basladigim zamanlarr hic canim cekmezdi cunku kafamda bitirmstim ama smdi olmuyo niye bilmiyorum beni motive eden ozman hergun spor yapmamdi yersen spor bosa gidicek derdim bilmiyorumki smdi iki cocukla istedigim zman spor yapamiyorum ve cok az gidiyo kacamaklarim cok bilmiyorum ama bi sekilde rayına koyucam herseyi vericem bu kilolari bide artik surekli kilo alip vermekten vcudum hep sarkmis durumda yasim daha 25 insanin cani skılıyo benim acil gzel bi spor yapmam lazim skılasmam lazım
Zaman zaman hepimiz yaşıyoruz o dönemleri canım sakın moralini bozma. Benim de iki tane çocuğum var biri 11 aylık biri 3.5 yaşında. Spora vakit ayırmak çok zor iki çocukla biliyorum ama sakın yılma. Çocuklar uyuduktan sonra yap yine de yap sporunu. Çünkü vcut ancak sporla toparlıyo kendini dediğin gibi. Ben bazen saat gece 12de 45 dklık leslie yapıyorum. Ancak o zaman vakit buluyorum çünkü.. Spor yaptıkça insanın psikoloji de düzeliyo. Bu emeklerimizin karşılığını ayna karşısında alıcaz inşallah canımGunaydınnnn
Dun aksam menumu yazicaktim ama tlfn elimde uyuya kalmisim kusura bakmayin dun cok giremedim de iftara misafirlerim vardi suan moralim bozuk braz cıss kacırdim cunku
Onceden cok iradeliydim diyete ilk basladigim zamanlarr hic canim cekmezdi cunku kafamda bitirmstim ama smdi olmuyo niye bilmiyorum beni motive eden ozman hergun spor yapmamdi yersen spor bosa gidicek derdim bilmiyorumki smdi iki cocukla istedigim zman spor yapamiyorum ve cok az gidiyo kacamaklarim cok bilmiyorum ama bi sekilde rayına koyucam herseyi vericem bu kilolari bide artik surekli kilo alip vermekten vcudum hep sarkmis durumda yasim daha 25 insanin cani skılıyo benim acil gzel bi spor yapmam lazim skılasmam lazım
Harikasın canım. Ben de senin gibi yspıyorum bazen . Cimcimeleri de spora dahil ediyorum çok eğleniyorlarCanim benim de 2 cocugum var. Biri 3 aylik biri 3 yasinda. Tek basima oldugum icin spora felan gidemiyorum. Eldeki imkanlarla biseyler yapmaya calisiyorum . Yere sirt ustu uzanip dizlerimi kiriyorum yere 90 derecelik aciyla. 3 yasindaki oglumu kaval kemiklerimin uzerine yatiriyorum. O sekilde bacagimi uzatip tekrar kiriyorum. Hem oglum eglenmis oluyo hem ben bacak ve karin calismis oluyorum. Cocuklarimiz var diye boslamayalim. Illaki onlarla birlikte yapabilecegimiz biseyler vardir.
Harikasın canım. Ben de senin gibi yspıyorum bazen . Cimcimeleri de spora dahil ediyorum çok eğleniyorlar
canim zaten bende ole yapiyorum iftardan once tartiliyorum hep normaldede sabah ac karnina ic camasirlariyla tartiliyorum ama ramazana grdigimizden beri bu sekilde bi fazla bi az ckiyorum nese buna sukur deyip devam edelim
ananasin kabugunumu kaynatip cay yapiyosun canim nasl yapiyosun merk ettim
Hedefcim bende ayni durumdayim ama hep o şok diyetin yuzunden oldu kilo veriyorum gibi oldi ama biraz fazla kacinca geliyor geri sonra oruc basladi cuma 79.9 ac karna geldim ama simdi yerinde yeller esiyor o kadar Üzgün mutsuzum ki yüzümde yok buraya gelip menu yazmaya kaptanlarimizdanda cekiniyorum onlara yanlis yapmisim gibi hissediyorum toparlanamiyorum bu sefer ben bile gruptan cikmayi dusundum ama cikarsam verdiklerimj geri almaktan korkuyorum bu geceden itibaren daha duzenli daha diyete uygun sekilde yemeyi dusunuyorum fazla yedigim için vicdanim çok huzursuz
Bir bilsem hedefcim.Bende ili gündür çok sağlıklı menülerim olmadığından paylaşım yapmadım. Çabalayıp olmayınca insan beziyor. Ama bezginliğim karnıma cısslar girince geçti. Yerini vicdan azabına bıraktı. Böyle bir başka kafada sonra başka bir kafadayım.
Yarın yine baştan başlayacağım. Vazgeçmiyorruummmm, ama listede ama liste dışı. Fark etmez.
Bu arada kızlar, ördekime de söyledim. Ben 2-3 hafta fazla takılamıycam ama menü yazmaya vs uğrayacağım. Bir program öğrenmem lazım, boş vaktimi çoğunlukla ona ayırmam lazım. Beni unutmayın tamam mıııı
Günaydın hanımlar
Dün maalesef hiç giremedim. Sabahtan sınav görevine gittim, ogleden sonra da evde cocukla olunca hiç fırsatım olmadı. Akşam da iftardan sonra sızıp kalmışım zaten yorgunluktan.
Menulerinizi henüz puanlayamadim
Bundan sonra beni etiketleyin hanımlar olur mu menulerde?
Canim benim de 2 cocugum var. Biri 3 aylik biri 3 yasinda. Tek basima oldugum icin spora felan gidemiyorum. Eldeki imkanlarla biseyler yapmaya calisiyorum . Yere sirt ustu uzanip dizlerimi kiriyorum yere 90 derecelik aciyla. 3 yasindaki oglumu kaval kemiklerimin uzerine yatiriyorum. O sekilde bacagimi uzatip tekrar kiriyorum. Hem oglum eglenmis oluyo hem ben bacak ve karin calismis oluyorum. Cocuklarimiz var diye boslamayalim. Illaki onlarla birlikte yapabilecegimiz biseyler vardir.
motivasyonun süper hersey kafada bitiyor kesinlikle. Vücuda çaktırmadan rejim yaptığını yoksa bir arkadaşin dediği gibi hep tatlı araniliyor. Bende rejimdeyim diye dillendirdigimde gece yarısı hiç aklıma gelmiycek şeylercanım çekiyor.
bence cok gzel sonuclar alirsin canim shurda 2 haslanmis yumurta yedim iftarda tavuk ve cacik yemegi dusunuyorum sahura kadar cok acikirsam yulaf kepekli yogurt yaparim yarindaBugun ben de saf protein yapayim dedim. Aksama ne yemeyi dusunuyosun canim? Ilk kez yapiyorum insallah faydasini goruruz.
Benimde 2 kizim var biri 5 yasinagiricek onunla yapiyoruz zaten zumbayla keslie fln eglenceli oluyo ama kucuk durmayin bAzen niyetlensemde yapamiyorum ozman sinjrim bzuluyoCanim benim de 2 cocugum var. Biri 3 aylik biri 3 yasinda. Tek basima oldugum icin spora felan gidemiyorum. Eldeki imkanlarla biseyler yapmaya calisiyorum . Yere sirt ustu uzanip dizlerimi kiriyorum yere 90 derecelik aciyla. 3 yasindaki oglumu kaval kemiklerimin uzerine yatiriyorum. O sekilde bacagimi uzatip tekrar kiriyorum. Hem oglum eglenmis oluyo hem ben bacak ve karin calismis oluyorum. Cocuklarimiz var diye boslamayalim. Illaki onlarla birlikte yapabilecegimiz biseyler vardir.
kesinlikle katiliyorum dedklerinin hepsine ben yuryus yaptigimda okadr motive aliyorumki cok rahatliyorum mutlu oluyo insan cok saol daha iyi motive olucam insallahhZaman zaman hepimiz yaşıyoruz o dönemleri canım sakın moralini bozma. Benim de iki tane çocuğum var biri 11 aylık biri 3.5 yaşında. Spora vakit ayırmak çok zor iki çocukla biliyorum ama sakın yılma. Çocuklar uyuduktan sonra yap yine de yap sporunu. Çünkü vcut ancak sporla toparlıyo kendini dediğin gibi. Ben bazen saat gece 12de 45 dklık leslie yapıyorum. Ancak o zaman vakit buluyorum çünkü.. Spor yaptıkça insanın psikoloji de düzeliyo. Bu emeklerimizin karşılığını ayna karşısında alıcaz inşallah canım
meuve olrak yani odem attiriyomu gercektenDidemcim ben kabuklarını değil kendisini tüketiyorum.
Karabibercin evet detoks tetikledi ama sadece ondan olduğunu düşünmüyorum. Artılar moral bozdu, sonrasında ben de iradesizlik yaptım. Yine asıl hata benim.
Aynen beni anlatmışsın tatlım.
Özel değilse ne programı Fancycim?
Tamamdır ördeğim :)
Ben oruc acmaya yakin paylasacagim canimKizlar pazartesi tartisini unutmayın lütfen
Tamam kaptanimGünaydın hanımlar
Dün maalesef hiç giremedim. Sabahtan sınav görevine gittim, ogleden sonra da evde cocukla olunca hiç fırsatım olmadı. Akşam da iftardan sonra sızıp kalmışım zaten yorgunluktan.
Menulerinizi henüz puanlayamadim
Bundan sonra beni etiketleyin hanımlar olur mu menulerde?
Uçurumun kenarından döndüm bende kaptanimgünaydınlarr
5. takımın güzelleri şöyle bir geçmişe baktım da ramazan çoğunuza yaramamış yapmayın etmeyin sakın izne çıkmayı düşünmeyin kendinize iyi bakın izne bir ayrılırsanız devamı gelmez giden arkadaşlar biliyorlar durumu çok nadir dir izinden kg almadan dönenlerin sayısı ramazan bitti mi yaz başladı ona göre
herkes kendini toparlasın miss gibi güzel havalar yürüyüşe çıkın moral bozmak yokk
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?