Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Gunaydınnnn
Dun aksam menumu yazicaktim ama tlfn elimde uyuya kalmisim kusura bakmayin dun cok giremedim de iftara misafirlerim vardi suan moralim bozuk braz cıss kacırdim cunku
Onceden cok iradeliydim diyete ilk basladigim zamanlarr hic canim cekmezdi cunku kafamda bitirmstim ama smdi olmuyo niye bilmiyorum beni motive eden ozman hergun spor yapmamdi yersen spor bosa gidicek derdim bilmiyorumki smdi iki cocukla istedigim zman spor yapamiyorum ve cok az gidiyo kacamaklarim cok bilmiyorum ama bi sekilde rayına koyucam herseyi vericem bu kilolari bide artik surekli kilo alip vermekten vcudum hep sarkmis durumda yasim daha 25 insanin cani skılıyo benim acil gzel bi spor yapmam lazim skılasmam lazım

Dunku menum

Sahur
1 tabak menemen
2 ince dilim kepekli ekmek
4 bardak su

Iftar
2 hurma
1 bardaj su
1 kepce mercimek corbasi
Yarim kase cacik
5 kasik garneturlu salata
2 kasik mevsim salatasi
2 kasik mantarli tavuklu sote
1 kuck karnı yarık
Yarim kasik pirinc pilavi
1 lokma pide
1 bardak zero

Arada
1 bardak cay
Yaninda cok az serbetli bir cıss
Sonra Turk kahvesi

2 lt su icildi sahura kadr
2 bardak odem attirici cay

morordek fancynancy

Bugun ben de saf protein yapayim dedim. Aksama ne yemeyi dusunuyosun canim? Ilk kez yapiyorum insallah faydasini goruruz.

Çok güzel bir tarife benziyor. Teşekkürler deneyeceğim

Menün gayet güzel canım, spor yok mu
Maalesef canım geç kalktık. Sonrad alışverişe gittik. Döndüğümüzde çok yorgundum yapamadım.

Canim benim de 2 cocugum var. Biri 3 aylik biri 3 yasinda. Tek basima oldugum icin spora felan gidemiyorum. Eldeki imkanlarla biseyler yapmaya calisiyorum . Yere sirt ustu uzanip dizlerimi kiriyorum yere 90 derecelik aciyla. 3 yasindaki oglumu kaval kemiklerimin uzerine yatiriyorum. O sekilde bacagimi uzatip tekrar kiriyorum. Hem oglum eglenmis oluyo hem ben bacak ve karin calismis oluyorum. Cocuklarimiz var diye boslamayalim. Illaki onlarla birlikte yapabilecegimiz biseyler vardir.

Zaman zaman hepimiz yaşıyoruz o dönemleri canım sakın moralini bozma. Benim de iki tane çocuğum var biri 11 aylık biri 3.5 yaşında. Spora vakit ayırmak çok zor iki çocukla biliyorum ama sakın yılma. Çocuklar uyuduktan sonra yap yine de yap sporunu. Çünkü vcut ancak sporla toparlıyo kendini dediğin gibi. Ben bazen saat gece 12de 45 dklık leslie yapıyorum. Ancak o zaman vakit buluyorum çünkü.. Spor yaptıkça insanın psikoloji de düzeliyo. Bu emeklerimizin karşılığını ayna karşısında alıcaz inşallah canım

Harikasın canım. Ben de senin gibi yspıyorum bazen . Cimcimeleri de spora dahil ediyorum çok eğleniyorlar

Didemcim ben kabuklarını değil kendisini tüketiyorum.

Karabibercin evet detoks tetikledi ama sadece ondan olduğunu düşünmüyorum. Artılar moral bozdu, sonrasında ben de iradesizlik yaptım. Yine asıl hata benim.

Aynen beni anlatmışsın tatlım.

Özel değilse ne programı Fancycim?

Tamamdır ördeğim :)

motivasyonun süper hersey kafada bitiyor kesinlikle. Vücuda çaktırmadan rejim yaptığını yoksa bir arkadaşin dediği gibi hep tatlı araniliyor. Bende rejimdeyim diye dillendirdigimde gece yarısı hiç aklıma gelmiycek şeylercanım çekiyor.

Aynen canim cok diyet yapiyorum diye dusunmemek lazim. Dusununce insan kendini kisitlanmis hissediyor

Selam herkese
dünkü menumu paylasiyorum

Sahur 1,5 haşlanmış yumurta, peynir, zeytin, domates salatalik , az pide

Iftar
yarim kase ezogelin corba,
yarım tabak ciğer kavurma ve fırında karışık sebze garnitür
1 kase cacik
1 parca pide

Ara 5 adet erik ve yarım kase yoğurt

2 lt su

Spor 200 adet ip + 1 saate yakın yürüyüş

Hayırlı ramazanlar..
Geçen hafta takıma gelmiştim ama bir iki gün sonra şehir dışına çıkmam gerekti. Hem evimde değildim hem de telefonumda bir sıkıntı oldu pek nete giremedim. Yazamadım bu sebeple. Kabul ederseniz sıfırdan yeniden başlayabilir miyim?

Bugun ben de saf protein yapayim dedim. Aksama ne yemeyi dusunuyosun canim? Ilk kez yapiyorum insallah faydasini goruruz.
bence cok gzel sonuclar alirsin canim shurda 2 haslanmis yumurta yedim iftarda tavuk ve cacik yemegi dusunuyorum sahura kadar cok acikirsam yulaf kepekli yogurt yaparim yarinda
Proteinsebze yapicam ertesi gun saf protein persembe yine sebze protein yapicam braz hizli gderse belki motive olurum gel beraber yapalim istersen
Benimde 2 kizim var biri 5 yasinagiricek onunla yapiyoruz zaten zumbayla keslie fln eglenceli oluyo ama kucuk durmayin bAzen niyetlensemde yapamiyorum ozman sinjrim bzuluyo
kesinlikle katiliyorum dedklerinin hepsine ben yuryus yaptigimda okadr motive aliyorumki cok rahatliyorum mutlu oluyo insan cok saol daha iyi motive olucam insallahh

meuve olrak yani odem attiriyomu gercekten

Tamam kaptanim

Uçurumun kenarından döndüm bende kaptanim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…