- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #285.061
Birazdan tartiliyorum canimAynen haftasonu yenilenlerin kontrolü
Kaptanlarimiz daha iyi bilir ama bu sefer gel canimHayırlı ramazanlar..
Geçen hafta takıma gelmiştim ama bir iki gün sonra şehir dışına çıkmam gerekti. Hem evimde değildim hem de telefonumda bir sıkıntı oldu pek nete giremedim. Yazamadım bu sebeple. Kabul ederseniz sıfırdan yeniden başlayabilir miyim?
bence cok gzel sonuclar alirsin canim shurda 2 haslanmis yumurta yedim iftarda tavuk ve cacik yemegi dusunuyorum sahura kadar cok acikirsam yulaf kepekli yogurt yaparim yarinda
Proteinsebze yapicam ertesi gun saf protein persembe yine sebze protein yapicam braz hizli gderse belki motive olurum gel beraber yapalim istersen
Benimde 2 kizim var biri 5 yasinagiricek onunla yapiyoruz zaten zumbayla keslie fln eglenceli oluyo ama kucuk durmayin bAzen niyetlensemde yapamiyorum ozman sinjrim bzuluyo
kesinlikle katiliyorum dedklerinin hepsine ben yuryus yaptigimda okadr motive aliyorumki cok rahatliyorum mutlu oluyo insan cok saol daha iyi motive olucam insallahh
meuve olrak yani odem attiriyomu gercekten
Bennresmen kıtliktan çıkmış gibi oldumEvet ya ben de yazamıyorum kaç gündür o yüzden iftardayız hep evde olsa yapmam da yemem de ama çok ısrar ediyorlar ayıp olmasın diye azıcık ondan azıcık bundan derken gidiyor
Bende arti 1 fazlayimMerhaba kızlar ramazan geldiğinden beri hiç boş kalamadım ilk günler misafir vardı son 3gündğr de ben gezmedeydim o kötü yansıdı birazçok ısrar ediyorlar az ondan az bundan derken fazla kaçırmışım bu da hemen kiloma yansımış cımaya göre 1kilo fazla çıktım
58,1dim cuma şimdi 58,1 ama ekstra dikkat edilen cumaya kadar cuma listeye girmek istiyorum artık, gidecek de yer kalmadı iftar için bundan sonra evdeyim
Ben adandayim canim saat farki 9 yil once polonyadayken oranin saatini ayarlamistim degistirmedim sonra hep ona dikkat edeyim diyorum unutuyorumsen nerde yasiyodun canim saat farki var sanirim baya
Evet yaa bende çok özledim onuGünaydın fancynancy kolay gelsin. Ozletme kendini . Dikkat et.
Bu arada Ezgican05 nezaman dönüyor ozlemek diyince aklıma geldi. Kağıda yazılmış menüleri. Sporları bana gore kilosu iyiydi.diyetlik durumu yoktu .
Bende şimdi 66 3 geldim ama Aksam tartilayim birde .
Evet canim haklisin ama simdi iyiyim dun söz verdim kendime ve grubuma kaçamaklar oldukca menu ve sporda yapamaz oldum bugün iftardan sonra yuruyuse cikmayi düşünüyorum@fancynancy canım konustuk birkaç hafta müsaade istedin ama menü yazacak mısın yazmayacak mısın? Artı gelmeni istemiyorum lütfen.
Deniz ve Kum son zamanlarda senin menülerde de çok eksikler var. Sanki biraz motivasyon kaybı var, nasıl toparlayalım bu durumu?
bence cok gzel sonuclar alirsin canim shurda 2 haslanmis yumurta yedim iftarda tavuk ve cacik yemegi dusunuyorum sahura kadar cok acikirsam yulaf kepekli yogurt yaparim yarinda
Proteinsebze yapicam ertesi gun saf protein persembe yine sebze protein yapicam braz hizli gderse belki motive olurum gel beraber yapalim istersen
Benimde 2 kizim var biri 5 yasinagiricek onunla yapiyoruz zaten zumbayla keslie fln eglenceli oluyo ama kucuk durmayin bAzen niyetlensemde yapamiyorum ozman sinjrim bzuluyo
kesinlikle katiliyorum dedklerinin hepsine ben yuryus yaptigimda okadr motive aliyorumki cok rahatliyorum mutlu oluyo insan cok saol daha iyi motive olucam insallahh
meuve olrak yani odem attiriyomu gercekten
Didemcim ben kabuklarını değil kendisini tüketiyorum.
Karabibercin evet detoks tetikledi ama sadece ondan olduğunu düşünmüyorum. Artılar moral bozdu, sonrasında ben de iradesizlik yaptım. Yine asıl hata benim.
Aynen beni anlatmışsın tatlım.
Özel değilse ne programı Fancycim?
Tamamdır ördeğim :)[/QUOTE
Birdaha şok diyetten ben uzak duracagim uzun sürsun kilo vermem ama kalici olsun
hadi yaa kesinlikle bende denicem hic farketmemistimKesinlikle çok çok etkili.
1 ananası 2-3 günde falan tüketiyorum.
Su miktarımı da arttırıyorum. Ödemin gittiğini hem kendim hissediyorum hem de tartı gösteriyor.
biz tam dukan yapmiyoruz oyuzden bence sebzeprotein gunumuzde yani mesela yarin sebze protein yapicaz ya yarin yiyeblirsin ertesi gun saf protein yapariz persembe yine sebze protein yapicaz ozman ananas yersin bende armut yemegi dusunuyorum sebze gnumde kabizlik var bende cunkuOlur canim katilirim ben de. Odem atmak icin de ananas almistim. Sadece ekstra olarak onu yesem ya da kur yapsam olur mu acaba? Yoksa hic yemeyim mi?
Olabilir canım..Buna ceza yazmıyorum ama sporunu da puanlamıyorum, anca eşdeğer oluyor diye
Özlemcim senin menüleri de ceza verip puanlayalim mi?
Canım Spor salonuna başladım demiştin. Maaşallah etkilerini hemen görmüşsün. Tebrik ederim 3 günde - 800 g çok iyi83.1 pazartesi bildirimi -800
Bi de mens olsam daha çok gidecekCanım Spor salonuna başladım demiştin. Maaşallah etkilerini hemen görmüşsün. Tebrik ederim 3 günde - 800 g çok iyi
O dönemde sen daha mı çok kilo veriyorsun canım. Valla ben o dönemlerimde iyice şişiyorum sanki.Bi de mens olsam daha çok gidecek
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?