Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Kaptanlarimiz daha iyi bilir ama bu sefer gel canim

Kesinlikle çok çok etkili.
1 ananası 2-3 günde falan tüketiyorum.
Su miktarımı da arttırıyorum. Ödemin gittiğini hem kendim hissediyorum hem de tartı gösteriyor.

Evet ya ben de yazamıyorum kaç gündür o yüzden iftardayız hep evde olsa yapmam da yemem de ama çok ısrar ediyorlar ayıp olmasın diye azıcık ondan azıcık bundan derken gidiyor
Bennresmen kıtliktan çıkmış gibi oldum
Bende arti 1 fazlayim

Evet yaa bende çok özledim onu

Evet canim haklisin ama simdi iyiyim dun söz verdim kendime ve grubuma kaçamaklar oldukca menu ve sporda yapamaz oldum bugün iftardan sonra yuruyuse cikmayi düşünüyorum

Olur canim katilirim ben de. Odem atmak icin de ananas almistim. Sadece ekstra olarak onu yesem ya da kur yapsam olur mu acaba? Yoksa hic yemeyim mi?

Kesinlikle çok çok etkili.
1 ananası 2-3 günde falan tüketiyorum.
Su miktarımı da arttırıyorum. Ödemin gittiğini hem kendim hissediyorum hem de tartı gösteriyor.
hadi yaa kesinlikle bende denicem hic farketmemistim

Olur canim katilirim ben de. Odem atmak icin de ananas almistim. Sadece ekstra olarak onu yesem ya da kur yapsam olur mu acaba? Yoksa hic yemeyim mi?
biz tam dukan yapmiyoruz oyuzden bence sebzeprotein gunumuzde yani mesela yarin sebze protein yapicaz ya yarin yiyeblirsin ertesi gun saf protein yapariz persembe yine sebze protein yapicaz ozman ananas yersin bende armut yemegi dusunuyorum sebze gnumde kabizlik var bende cunku

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…