Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Çok güzel kilo vermişsin ve mutlaka tekrar yaparsın. Bence koruma dönemide diyetteymiş gibi bir süre daha devam etmeli. Bende daha önce kilo verdim ve koruyamadım. Başa sarmak can sıksa da artık daha tecrübeliyiz. İstediğimiz kiloya bir inelim de bu sefer daha dikkatli oluruz :KK76:

İyi uykular canım. Evet o arkadaş benim de dikkatimi çekti ama sonuncu olduğunu bilmiyordum. Zaten bir haftada o kadar kilo vermesi tuhaftı. Geri gelmemesi şaşırtıcı olurdu. Üzücü bence. Bir an önce toparlar umarım.
Haklısın canım, tecrübemiz avantajımız olacak bu sürecte inşallah ))

Yaklasık 3 bucuk ay gibi bir surede verdım ))
Evet bu sefer daha kolay olacagına ınanıyorum, tecrubelerim bana faydalı olacaktır.
Tabii en buyuk etken takım arkadaslarım.
Tereddürt ettiğim tek konu Ramazanda nasıl verebilirim. Varmı verebılenler, ufak tüyolar alabilirsek zorlanmayız umarım.
.
Bence spor. Ramazanda zor oluyo ama en azından iftar sonrası yürüyüş, hafif sporlar.
Ben iftardan iki saat sonra leslie yapıyorum. İyi geliyo.

Haklısın canım, tecrübemiz avantajımız olacak bu sürecte inşallah ))
Kesinlikle öyle olacak. Tabi tecrübeli oluşumuz hata yapmayacağımız anlamına gelmiyor. Ben yine arada yeme hataları yapıyorum ama önemli olan sonra o hatamı telafi etmeye çalışıyorum. Önceden olsa amannnnn boşver deyip hatalara devam ederdim. Şimdi en azından pişman olup yoluma kaldığım yerden devam ediyorum:KK49:

Kızlar en büyük desteklerden birisi de motivasyon hedefi koymak.
İleriye oyle bir motivasyon koymalısınız ki sizi oraya goturürken iradeniz oradan güç alıyor.
Benim en büyük motivasyon hedefim eşime sürpriz yapmak olmuştu.
İş dolayısıyla iki sene yurtdısından hiç gelmedi ve ben bu sürecte bir değişime ugradım olumlu manada.
ZAyıflayınca çökme dedikleri olay sanırım bilincsiz ve yetersiz beslenme sonucu kilo verildiginde oluyor, saglıklı ve bilinçli kilo verdıgım için, yaşım
10 sene geriye attı, bu anlatılmaz yasanır bır mutluluk )))
Kendime olan ozguvenım daha da arttı ve o motivasyonla diyetime daha sıkı sarıldım ))
Çok güzel bir süpriz yapmışsın. Ne tepki verdi eşin peki. Anlatmak istersen tabi.

Çok güzel kilo vermişsin ve mutlaka tekrar yaparsın. Bence koruma dönemide diyetteymiş gibi bir süre daha devam etmeli. Bende daha önce kilo verdim ve koruyamadım. Başa sarmak can sıksa da artık daha tecrübeliyiz. İstediğimiz kiloya bir inelim de bu sefer daha dikkatli oluruz :KK76:

İyi uykular canım. Evet o arkadaş benim de dikkatimi çekti ama sonuncu olduğunu bilmiyordum. Zaten bir haftada o kadar kilo vermesi tuhaftı. Geri gelmemesi şaşırtıcı olurdu. Üzücü bence. Bir an önce toparlar umarım.
Hızlı giden hızlı geliyor valla haftada yarım gitsin 1 gitsin ama gitsin yeter ki

Çok güzel bir süpriz yapmışsın. Ne tepki verdi eşin peki. Anlatmak istersen tabi.
Yepyeni bir hayat ve ilişki adeta heyecana heyecan katarcasına )))
Hani o kilolu oldugum için giyemediğim özel kıyafetler özel anlar :oops:
Evet eşimin kilomdan şikayeti yoktu ama böyle olunca da daha güzel hissettiğine eminim )):KK15:
Çocuklarla iletişim ve ayak uydurmak bile daha da güzelleşiyor.:anne:
Düşünsenize fazladan tam 4 adet 5 kglık su bidonu taşıyormuşum, çocuklarla oynayıp koşturmak ne mümkündü.:oha:
Ama herşey çok güzel oluyor inanmak yeter en başta )):KK54:

Yepyeni bir hayat ve ilişki adeta heyecana heyecan katarcasına )))
Hani o kilolu oldugum için giyemediğim özel kıyafetler özel anlar :oops:
Evet eşimin kilomdan şikayeti yoktu ama böyle olunca da daha güzel hissettiğine eminim )):KK15:
Çocuklarla iletişim ve ayak uydurmak bile daha da güzelleşiyor.:anne:
Düşünsenize fazladan tam 4 adet 5 kglık su bidonu taşıyormuşum, çocuklarla oynayıp koşturmak ne mümkündü.:oha:
Ama herşey çok güzel oluyor inanmak yeter en başta )):KK54:
benim kilo verdiğimde hissettiklerimle aynı:KK5:çok sevindim senin adına. Yine yapacağız :süslü: benim eşimde kilomdan şikayet etmez ama zayıfken daha memnun olduğu ortada aslında. Çok da haklılar bence. Biz kendimizi zayıfken beğeniyorsak onların da beğenmemesi mümkün değil. Çünkü sadece dış görünüş değil, bence bizi harika hissettiren “özgüven” . kendimize olan güvenimiz onlara da yansıyor :KK73:

benim kilo verdiğimde hissettiklerimle aynı:KK5:çok sevindim senin adına. Yine yapacağız :süslü: benim eşimde kilomdan şikayet etmez ama zayıfken daha memnun olduğu ortada aslında. Çok da haklılar bence. Biz kendimizi zayıfken beğeniyorsak onların da beğenmemesi mümkün değil. Çünkü sadece dış görünüş değil, bence bizi harika hissettiren “özgüven” . kendimize olan güvenimiz onlara da yansıyor :KK73:
Aşka geldim bak yine :KK45::KK200:

Beni bu aksam menuleri mahvediyor zaten:KK43: 20dk yürüyüş 10 dk koşu yapıp geldim ve tükendim:KK43: bu cezanın bı kısmını yarına bırakabiliyor muyuz
Evet bırakabilirsin ama bugün de ceza gelirse iyice birikmesin :)
Eki Görüntüle 2150446
An itibariyle 90 puanlık cezam (30 dk eliptik) bitmiştir.
Şimdi yapsam mı yapmasam mı diye kendi kendime 10 dk savaş verdim ve sonunda kendimi eliptigin uzerinde buldum.:rolleyes:
morordek morordek Cikilatacanavari Cikilatacanavari
:KK9::KK9::KK9:
Istee üşenmeyip kendini spora veren bir Ozlem:)
Merhabalar arkadaşlar bende aranıza katılmaya talibim, yukarıdaki maddeleri okudum kabul ettim. Takıma alınırsam hikayemi de memnuyıyetle paylasırım sizlerle.
Hoşgeldin :)
İsmin tanıdık geliyordu zaten sanırım takım listelerinde görmüşüm önceden. Iyi ki gelmişsin diyelim takımda tecrübelerini paylaşman herkes için faydalı olacaktır. Ve bir kez yaptıysan ikinci kez yapmaman için hiçbir engel yok ;) en kısa sürede hedefine ulaşacaksındır eminim ki
Bu arada ben takım kaptanıyım, 29 yaşındayım ve 1 yaşında bir oğlum var :) tekrardan hosgeldin diyelim :)
Aslında yüzdemiz 8.lik için yüksek bir yüzde gibi. Demek ki diğer takımların yüzdesi çok iyiymiş. Yazdıklarında çok haklısın canım. Bu hafta sabit geldiğim için bende üzgünüm. 1-2 kişi bile takımın yüzdesini çok düşürüyor. Aslında bizim takımdaki sorun da bu bence. Tam bir istikrar yok. Her hafta nerdeyse 1-2 kişi bizim gibi oluyor. Ama yavaş yavaş düzene oturuyoruz bence. Daha da iyi olacağız:rapci:
Evet Suzicim çok doğru tespitler yapmışsın. Aslında yuzdemiz kötü değildi ama son dönemlerde eğer ortalama 1'in üzerinde değilse ilk 3 kesinlikle hayal oluyor. Eskilerden bu yüzde ile 1. olunurdu. Takımlar iyice azmetti sanırım :)
Bir de de dediğin gibi her hafta bir fire veriyoruz mutlaka. Tabi ki dönem dönem kg alınabilir sabit gelinebilir, bunlara bir şey diyemem ama takımda da Ramazan nedeniyle bir motivasyonsuzluk sezince özellikle uyarmak istedim :)
Bgunku menum

Sahur
2 haslanmis yumurta
5 yesil zeytin
4 bardak su

Iftar
1 bucuk kepce mercimek corbasi
Cacik
Salata
3 kasik etli nohut
3 kofte
Avuc ici kadar pide

Arada
2 bardak cay
1 dilim fistikli baklava
1 kucuk dilim revani
1 tane firinda borek kalin sekilde sarilan borkler olurya onlardan

Su 8 bardak 2.5 lt olucak sahura kadr
2 bardak kiraz sapli form cay

Spor malesef:KK42:

morordek morordek
Didemcim bu menü nedir Allah aşkına? Kendini yollara vurmussundur umarım çünkü 200 puan ceza geliyor Cikilatacanavari Cikilatacanavari

Cuma menü morordek morordek
Sahur
Nesfit 1 kase sute tarçın ceviz ekledim
Peynir
Domates
Çeyrek haşlama yumurta
Iftar
Taze fasulye
1 kepçe mercimek
2 yk kaşık siyez bulgur pilavı
1 tabak spagetti pismanlik ve acayip ağırlık yaptı resmen sızdım uyuyakalmışım. Ama özlemişim ve size bir sos tarifi vereyim birazda onun yüzünden çok kaçtı. Bu sosu yayla çorbası içinde kullanırım naneleyip.
Biraz tereyağı ve sıvı yağı isitip üstüne kuru tarhana koyup biraz kizartiyorsunuz. Çıtır oluyor makarna özellikle erişteye müthiş olur. Yayla çorbası içinde bence hoş tat veriyor.
Su 1 lt
Spor bir ara markete gittim tempolu yürüdüm ama yürüyüş gibj olmadı tabi. Ama çok hareketsiz kalmamaya çalışıyorum en azından yatarken falan zıpliyorum. Eşim 5 kilo dan fazla vermiş gibisin diyor yanlar falan iyi gitti.ip iyi geliyor. .
Aksamki menün çok karbonhidrat ağırlıklı olmuş, mercimek bulgur spagetti...
O yüzden azıcık ceza yazayım 20 puan olsun Cikilatacanavari Cikilatacanavari
Kızlar en büyük desteklerden birisi de motivasyon hedefi koymak.
İleriye oyle bir motivasyon koymalısınız ki sizi oraya goturürken iradeniz oradan güç alıyor.
Benim en büyük motivasyon hedefim eşime sürpriz yapmak olmuştu.
İş dolayısıyla iki sene yurtdısından hiç gelmedi ve ben bu sürecte bir değişime ugradım olumlu manada.
ZAyıflayınca çökme dedikleri olay sanırım bilincsiz ve yetersiz beslenme sonucu kilo verildiginde oluyor, saglıklı ve bilinçli kilo verdıgım için, yaşım
10 sene geriye attı, bu anlatılmaz yasanır bır mutluluk )))
Kendime olan ozguvenım daha da arttı ve o motivasyonla diyetime daha sıkı sarıldım ))
Ne güzel anlatmışsın :)
Umarım herkese motivasyon olur bu yazdıkların

İsmin tanıdık geliyordu zaten sanırım takım listelerinde görmüşüm önceden. Iyi ki gelmişsin diyelim takımda tecrübelerini paylaşman herkes için faydalı olacaktır. Ve bir kez yaptıysan ikinci kez yapmaman için hiçbir engel yok :KK66: en kısa sürede hedefine ulaşacaksındır eminim ki
Bu arada ben takım kaptanıyım, 29 yaşındayım ve 1 yaşında bir oğlum var :) tekrardan hosgeldin diyelim :)

Evet Suzicim çok doğru tespitler yapmışsın. Aslında yuzdemiz kötü değildi ama son dönemlerde eğer ortalama 1'in üzerinde değilse ilk 3 kesinlikle hayal oluyor. Eskilerden bu yüzde ile 1. olunurdu. Takımlar iyice azmetti sanırım :)
Bir de de dediğin gibi her hafta bir fire veriyoruz mutlaka. Tabi ki dönem dönem kg alınabilir sabit gelinebilir, bunlara bir şey diyemem ama takımda da Ramazan nedeniyle bir motivasyonsuzluk sezince özellikle uyarmak istedim :)

Didemcim bu menü nedir Allah aşkına? Kendini yollara vurmussundur umarım çünkü 200 puan ceza geliyor Cikilatacanavari Cikilatacanavari

Hoşbuldum kaptan sagolasın ))
Umuyorum ve ümit ediyorum ki herşey çok güzel olacak ))
Bu arada ben kilo bildirimimi direk cuma mı baslatayım, yoksa kontrol günlerinizde varmıydı.

İsmin tanıdık geliyordu zaten sanırım takım listelerinde görmüşüm önceden. Iyi ki gelmişsin diyelim takımda tecrübelerini paylaşman herkes için faydalı olacaktır. Ve bir kez yaptıysan ikinci kez yapmaman için hiçbir engel yok :KK66: en kısa sürede hedefine ulaşacaksındır eminim ki

Evet Ramazan biraz zorladı grubu bence de. Aslında kilo vermek için de iyi bir zaman . Sözlerim yanlış anlaşılmasın lütfen. Oruç tutmuyorum diye belki yorum yapma hakkım yok olarak düşünülebilir ama ara sıra ilk üçe giren takımlara bakıyorum neler yapıyorlar diye. Oruç tutanların menülerinde bizim kadar çok kaçamak yok. Tabi kolay değil tüm gün açlıktan sonra dayanmak ama burada motivasyon devreye giriyor bence. İlk alışma evresi geçti artık düzene gireriz diye düşünüyorum :super:

Hoşbuldum kaptan sagolasın ))
Umuyorum ve ümit ediyorum ki herşey çok güzel olacak ))
Bu arada ben kilo bildirimimi direk cuma mı baslatayım, yoksa kontrol günlerinizde varmıydı.
Hoşgeldin canım.. Kontrol günlerimiz Pazartesi.:KK52:

Back
X