- 27 Ocak 2017
- 2.112
- 8.943
- 158
- 33
- Konu Sahibi Cherry Mom
- #285.541
Suzi den beklediğin atağın bir üstü benim atagim hihSuzicim senden de atak bekliyorum :)

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Suzi den beklediğin atağın bir üstü benim atagim hihSuzicim senden de atak bekliyorum :)
Teşekkür ederim canım anlayışın için. Bu konular biraz hassas olduğu için yanlış anlamaya da müsait maalesef.Pazartesi kontrol icin bildirimimiz var ama kilondan eminsen 77 olarak giriş kilonu kaydedebilirim .
Estagfurullah yorum yapma hakkın olmaz mı hiç
Bence cok dogru seyler yazıyorsun. Ramazanda evet tum gün aç kalınıyor ama eger kilo vermek istiyorsak aksamına da irademize hakim olmamız gerek. Canımız çok istese de tadımlık bırakmalıyız bence cıssları ve hadi diyelim kaçamak yaptıysak da mutlaka telafi etmeliyiz sporla. Bu dengeyi oturtmadıgımız sürece maalesef kilo veremeyiz zaten
Asıl kilo bildirimlerimiz cuma sabahı canım, pazartesi kontrol amaçlı tartılıyoruz.
Ben şimdi bir hedef listesi paylaşayım canım
Canım fancynancy bir süreliğine izne ayrıldı, şimdilik onu etiketlemene gerek yok :) Ben de sürekli şunu etiketleme bunu etiketleme diyorum ama boşuna bildirim gitmesin diye. Hoş, gitse de görmez muhtemelen![]()
Bu hafta elimden geleni yapacağıma söz veriyorum. Ama dünkü menüm çok parlak değil. Dün yazmayı unutmuşum akşama yazacağım. Yazınca beklenti düşmesin. O dünde kaldı. Bugün yeni bir günSuzicim senden de atak bekliyorum :)
Bende birazdan yapacağım ama ne yapsam karar veremedim. Leslie artık çok kesmiyor. Bacaklarım biraz ağrıdığı için jillian zorlama mı olur bilemedim. Evde yapılacak başka tavsiyelere açığımAaa akşam spordayim buralar hep spor olacak![]()
Suzi den beklediğin atağın bir üstü benim atagim hih![]()
Anladım canım mantıklı ve makul bir yol olmuş.Evet canım hatta perşembe iftardan önce tartılıp yazarsın kilonu da. Cuma bildirimleri Ramazan sebebiyle perşembeye kayıyor :) Cuma iftar çok geç oldugu icin liste paylasma saatini gecirmeyelim diye böyle yapıyoruz.
Uuu beybi seni nasıl unuturumSuzi den beklediğin atağın bir üstü benim atagim hih![]()
Haklısın canım ama Ramazan diğer takımlara da gelmiş durumda. Onlar yapabiliyorsa biz de yapabilirizTeşekkür ederim canım anlayışın için. Bu konular biraz hassas olduğu için yanlış anlamaya da müsait maalesef.
Hadi bakalım yepyeni bir gün yepyeni bir hafta :)Bu hafta elimden geleni yapacağıma söz veriyorum. Ama dünkü menüm çok parlak değil. Dün yazmayı unutmuşum akşama yazacağım. Yazınca beklenti düşmesin. O dünde kaldı. Bugün yeni bir gün![]()
76.5 bu haftaki hedefim komutanımKızlar hedef listesini şöyle yapalım. 1 Haziran hedeflerinizi beni etiketleyerek yazın, ben listeye ekleyeyim, paylaşırım listeyi. Herkes kendininkini ekleyince arada silinenler oluyor, benim listenin son versiyonunu mesajlardan bulmam daha zor oluyor. Aşağıya bu haftaki bildirimlerinize göre listeyi oluşturuyorum ya mesajımı cevapla diyip bana yazın hedefinizi ya da etiketleyin.
Cikilatacanavari >> 83,7 >>
Suzi1704 >> 75,5 >>
karabiber01 >> 80 >>
hayalalemiveben >> 69,8 >>
kardelelen321 >> 84,5 >>
si_bel >> 65,7 >>
violin35 >> 64,5 >>
melampusefe >> 65,4 >>
beyazinci >> 58,5 >>
hedef38beden >> 73,8 >>
balpamuk >> 62,7 >>
azaydidem >> 73,5 >>
parkbyull >> 77 >>
0zlem >> 80,5 >>
Beberilay >> 73 >>
arasveannesi >> 99 >>
Mehlikatun >> 77 ? >>
Kızlar hedef listesini şöyle yapalım. 1 Haziran hedeflerinizi beni etiketleyerek yazın, ben listeye ekleyeyim, paylaşırım listeyi. Herkes kendininkini ekleyince arada silinenler oluyor, benim listenin son versiyonunu mesajlardan bulmam daha zor oluyor. Aşağıya bu haftaki bildirimlerinize göre listeyi oluşturuyorum ya mesajımı cevapla diyip bana yazın hedefinizi ya da etiketleyin.
Suzi1704 >> 75,5 >>
karabiber01 >> 80 >>
kardelelen321 >> 84,5 >>
si_bel >> 65,7 >>
violin35 >> 64,5 >>
melampusefe >> 65,4 >>
beyazinci >> 58,5 >>
hedef38beden >> 73,8 >>
balpamuk >> 62,7 >>
azaydidem >> 73,5 >>
parkbyull >> 77 >>
0zlem >> 80,5 >>
Beberilay >> 73 >>
arasveannesi >> 99 >>
Mehlikatun >> 77 ? >>
Evet cok haklisin kaptanim kendime bugun itibaren ceki duzen veriyorum kacamaksiz ve sporlu gunler beni bekliyo insallah tutucam artik kendimiEvet bırakabilirsin ama bugün de ceza gelirse iyice birikmesin :)
Istee üşenmeyip kendini spora veren bir Ozlem:)
Hoşgeldin :)
İsmin tanıdık geliyordu zaten sanırım takım listelerinde görmüşüm önceden. Iyi ki gelmişsin diyelim takımda tecrübelerini paylaşman herkes için faydalı olacaktır. Ve bir kez yaptıysan ikinci kez yapmaman için hiçbir engel yoken kısa sürede hedefine ulaşacaksındır eminim ki
Bu arada ben takım kaptanıyım, 29 yaşındayım ve 1 yaşında bir oğlum var :) tekrardan hosgeldin diyelim :)
Evet Suzicim çok doğru tespitler yapmışsın. Aslında yuzdemiz kötü değildi ama son dönemlerde eğer ortalama 1'in üzerinde değilse ilk 3 kesinlikle hayal oluyor. Eskilerden bu yüzde ile 1. olunurdu. Takımlar iyice azmetti sanırım :)
Bir de de dediğin gibi her hafta bir fire veriyoruz mutlaka. Tabi ki dönem dönem kg alınabilir sabit gelinebilir, bunlara bir şey diyemem ama takımda da Ramazan nedeniyle bir motivasyonsuzluk sezince özellikle uyarmak istedim :)
Didemcim bu menü nedir Allah aşkına? Kendini yollara vurmussundur umarım çünkü 200 puan ceza geliyorCikilatacanavari
Aksamki menün çok karbonhidrat ağırlıklı olmuş, mercimek bulgur spagetti...
O yüzden azıcık ceza yazayım 20 puan olsunCikilatacanavari
Ne güzel anlatmışsın :)
Umarım herkese motivasyon olur bu yazdıkların
menun cok gzel olmus canimSelaaam sahalara döndüm her zamanki gibi hemen menü ile baslayayim...
@fancynancy
İftar:
1 kepçe mercimek çorbası
Dört kaşık sebzeli bulgur pilavı
Bol salata
Sahur;
2 haşlanmış yumurta
1 kalın dilim tulum peyniri
Salatalık domates
Şekersiz çay
Spor:iftardan önce sırtımda valiz çanta kolumda çanta 30 dk hızlı tempo eve yürüyüş hemde yağmur altında,eşimi aramadım gel beni al diye dünya benle yürüyormuş gibi oldu ama fena da olmadı koşar adımlarla eve gittim...
morordek
Cikilatacanavari
Herkese saygılarımla
bence zumbada yapablirsin cok iyi kalori yaktiriyo ve vucudu sekillendiriyoBende birazdan yapacağım ama ne yapsam karar veremedim. Leslie artık çok kesmiyor. Bacaklarım biraz ağrıdığı için jillian zorlama mı olur bilemedim. Evde yapılacak başka tavsiyelere açığım
![]()
benim hedefim 72.5 söz bu hedefe ulasıcam bu hafta yazilanlari oludukca dahada motive oluyo insan gercektenKızlar hedef listesini şöyle yapalım. 1 Haziran hedeflerinizi beni etiketleyerek yazın, ben listeye ekleyeyim, paylaşırım listeyi. Herkes kendininkini ekleyince arada silinenler oluyor, benim listenin son versiyonunu mesajlardan bulmam daha zor oluyor. Aşağıya bu haftaki bildirimlerinize göre listeyi oluşturuyorum ya mesajımı cevapla diyip bana yazın hedefinizi ya da etiketleyin.
Suzi1704 >> 75,5 >>
karabiber01 >> 80 >>
kardelelen321 >> 84,5 >>
si_bel >> 65,7 >>
violin35 >> 64,5 >>
melampusefe >> 65,4 >>
beyazinci >> 58,5 >>
hedef38beden >> 73,8 >>
balpamuk >> 62,7 >>
azaydidem >> 73,5 >>
parkbyull >> 77 >>
0zlem >> 80,5 >>
Beberilay >> 73 >>
arasveannesi >> 99 >>
Mehlikatun >> 77 ? >>
Çok mantıklı canım, öbür türlü karışıyordu. Cuma hedefimi 75 olarak belirledim. Umarım fazlası da olur ama kendimi strese sokmamak adına düşük tuttum.Kızlar hedef listesini şöyle yapalım. 1 Haziran hedeflerinizi beni etiketleyerek yazın, ben listeye ekleyeyim, paylaşırım listeyi. Herkes kendininkini ekleyince arada silinenler oluyor, benim listenin son versiyonunu mesajlardan bulmam daha zor oluyor. Aşağıya bu haftaki bildirimlerinize göre listeyi oluşturuyorum ya mesajımı cevapla diyip bana yazın hedefinizi ya da etiketleyin.
Suzi1704 >> 75,5 >>
karabiber01 >> 80 >>
kardelelen321 >> 84,5 >>
si_bel >> 65,7 >>
violin35 >> 64,5 >>
melampusefe >> 65,4 >>
beyazinci >> 58,5 >>
hedef38beden >> 73,8 >>
balpamuk >> 62,7 >>
azaydidem >> 73,5 >>
parkbyull >> 77 >>
0zlem >> 80,5 >>
Beberilay >> 73 >>
arasveannesi >> 99 >>
Mehlikatun >> 77 ? >>
Kesinlikle yapabiliriz canım. Benim anlatmak istediğim de tam olarak buyduHaklısın canım ama Ramazan diğer takımlara da gelmiş durumda. Onlar yapabiliyorsa biz de yapabiliriz![]()
Bence de76.5 bu haftaki hedefim komutanımhedefi küçük tutayım büyük gelirse bizimdir gelmezse zaten bizimle değildir
![]()
Jessica Smith vardı ona bak istersen bir deBende birazdan yapacağım ama ne yapsam karar veremedim. Leslie artık çok kesmiyor. Bacaklarım biraz ağrıdığı için jillian zorlama mı olur bilemedim. Evde yapılacak başka tavsiyelere açığım
![]()
Bi 82.5 çok yakışır banaKızlar hedef listesini şöyle yapalım. 1 Haziran hedeflerinizi beni etiketleyerek yazın, ben listeye ekleyeyim, paylaşırım listeyi. Herkes kendininkini ekleyince arada silinenler oluyor, benim listenin son versiyonunu mesajlardan bulmam daha zor oluyor. Aşağıya bu haftaki bildirimlerinize göre listeyi oluşturuyorum ya mesajımı cevapla diyip bana yazın hedefinizi ya da etiketleyin.
Suzi1704 >> 75,5 >>
karabiber01 >> 80 >>
kardelelen321 >> 84,5 >>
si_bel >> 65,7 >>
violin35 >> 64,5 >>
melampusefe >> 65,4 >>
beyazinci >> 58,5 >>
hedef38beden >> 73,8 >>
balpamuk >> 62,7 >>
azaydidem >> 73,5 >>
parkbyull >> 77 >>
0zlem >> 80,5 >>
Beberilay >> 73 >>
arasveannesi >> 99 >>
Mehlikatun >> 77 ? >>
Unutma beni en birinci ben olcam ikisine de benim adım yazılmalıUuu beybi seni nasıl unuturum
Seni artık ilk sayfaya yazmak istiyorum afilli afilli :))
Haklısın canım ama Ramazan diğer takımlara da gelmiş durumda. Onlar yapabiliyorsa biz de yapabiliriz
Hadi bakalım yepyeni bir gün yepyeni bir hafta :)
İnanmak en buyuk adımıattık demektir zaten. Harikasın ya olacak inşallah ))Mehlikatun
Masallah ne guzel kilolar vermissin benide heveslendirdin gercekten yazilanlari okudukca insan motive oluyo bende 86 kiloya kadr cikmistim bi aralar snra bi hirsla 2 ayda 15 kilo vermistim snra hamilelikler fln derken suan 73.5 kiloyum 78.5 la basladim diyete dogumdan snra insallah heo birlikte burda gzel kilolar vericegimize inaniyorum ben![]()
Zumbayı çok severim. İnternetten bir videolara bakayım. Teşekkür ederimEvet cok haklisin kaptanim kendime bugun itibaren ceki duzen veriyorum kacamaksiz ve sporlu gunler beni bekliyo insallah tutucam artik kendimi
menun cok gzel olmus canimbende snin gihi iftar ve sahur olrak yazmayi dusunuyorum arrik menumu cunku iftardan once tartiliyoruz oyuzden iftar ve o geceki sahur kilomuzu belirliyo gbi geldi bana bundan sonra ole yapicam
bence zumbada yapablirsin cok iyi kalori yaktiriyo ve vucudu sekillendiriyo
benim hedefim 72.5 söz bu hedefe ulasıcam bu hafta yazilanlari oludukca dahada motive oluyo insan gercekten![]()
Hedefim 72 ,kacamak yapmazsam(ki yapmiycam) 1 kg verebilirim diye dusunuyorumKızlar hedef listesini şöyle yapalım. 1 Haziran hedeflerinizi beni etiketleyerek yazın, ben listeye ekleyeyim, paylaşırım listeyi. Herkes kendininkini ekleyince arada silinenler oluyor, benim listenin son versiyonunu mesajlardan bulmam daha zor oluyor. Aşağıya bu haftaki bildirimlerinize göre listeyi oluşturuyorum ya mesajımı cevapla diyip bana yazın hedefinizi ya da etiketleyin.
Suzi1704 >> 75,5 >>
karabiber01 >> 80 >>
kardelelen321 >> 84,5 >>
si_bel >> 65,7 >>
violin35 >> 64,5 >>
melampusefe >> 65,4 >>
beyazinci >> 58,5 >>
hedef38beden >> 73,8 >>
balpamuk >> 62,7 >>
azaydidem >> 73,5 >>
parkbyull >> 77 >>
0zlem >> 80,5 >>
Beberilay >> 73 >>
arasveannesi >> 99 >>
Mehlikatun >> 77 ? >>
hemen bakıyorum canım teşekkürler. ve kesinlikle 82.5 çok yakışır sana.Jessica Smith vardı ona bak istersen bir de
Bi 82.5 çok yakışır bana
Unutma beni en birinci ben olcam ikisine de benim adım yazılmalı![]()
ayy insallahhİnanmak en buyuk adımıattık demektir zaten. Harikasın ya olacak inşallah ))
bnde cok seviyorum meltem zumba var 3 videosunu ezberledim youtube dan aciyorum yapiyorum yeni yaban 2 video daha ezberledim karisik yapiyorum cok zevkliiZumbayı çok severim. İnternetten bir videolara bakayım. Teşekkür ederim![]()