Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Ahaha çok çakal gördüm seni :KK53:

Dondurma ne kadar? :olamaz:

Ah ah irmik tatlısına kadar her şey güzeldi :olamaz:
Bu saatte tatlı olmaz şekerim ya

Öğle menüne protein eklersen acıkmanı engeller diye düşünüyorum. Bugün çorba ve dolma yemişsin örneğin, karbonhidrat ağırlıklı olduğu için acıkmana sebep olmuş olabilir. Yoğurt ekleyebilirsin menüne. Acıktıgında da ara öğünde yine yoğurt ya da süt tuketebilirsin, akşam çok yemeni engeller
Evet haklısın karbonhidrat yemisim sadece,farkinda bile degilim ustelik,yarın öyle deneyeyim,teşekkür ederim

Sende bebek emziriyorum dii mi.bendede aynı şeyler oluyo... hatta tatlı yememek için kendimi zor tutuyorum

Evet canım emziriyorum,yemicem diye suya yüklendim 4 lt ictim,yatana kadar 1lt odaha icerim o kesin,bu defa da odem olucak diye korkuyorum
İkinizde emzirdiğiniz için tatlı isteği olması normal bence. Gerçi benim öyle bir durumum olmadığı halde istiyor da :KK70: şaka bir yana bu durumu avantaja çevirirseniz çok güzel kilo verebilirsiniz bence. Tatlı ihtiyacını kuru ve taze meyvelerden alırsanız faydası olabilir. Birde ben acıktığımda ya su içerim yada Türk kahvesi. Yanlış hayırlamıyorsam @parkbyull ve @Cikilatacanavari nın hurmayla yapılan çikolata tarifleri vardı. Ben bugün evdekilerle denedim. Gayet güzel oldu. Eşim içinde ne olduğunu anlamadı:kk77:

İkinizde emzirdiğiniz için tatlı isteği olması normal bence. Gerçi benim öyle bir durumum olmadığı halde istiyor da :KK70: şaka bir yana bu durumu avantaja çevirirseniz çok güzel kilo verebilirsiniz bence. Tatlı ihtiyacını kuru ve taze meyvelerden alırsanız faydası olabilir. Birde ben acıktığımda ya su içerim yada Türk kahvesi. Yanlış hayırlamıyorsam @parkbyull ve @Cikilatacanavari nın hurmayla yapılan çikolata tarifleri vardı. Ben bugün evdekilerle denedim. Gayet güzel oldu. Eşim içinde ne olduğunu anlamadı:kk77:
O zaman tarif istiyorum;)

Hazır morordek morordek de çevrimiçiyken dünkü menümü yazayım da cezamı alayım:işsiz: allahtan bugün temizim.
Uyanınca 2 bardak su

08.00 kahvaltı:
1 haşlanmış yumurta
1 dilim ananas
1 muz
Kuruyemiş
Peynir

13.30 öğlen:
Ton balıklı salata
1 muz
(Buraya kadar normaldi bence)

15.00
1 paket kaçamak

20.30(okulun iftar yemeği vardı)
Et sote
Salata
Ayran
1 dilim kaçamak

3.5 litre su

O zaman tarif istiyorum:KK66:
Arkadaşlar da yazar tariflerini ama ben aklımda kaldığı kadarıyla uydurdum.
1 yerli muz
10 hurma
5 kuru kayısı
1 yemek kaşığı kakao
1 avuç ceviz

Kayısı ve hurmaları suda 10 dakika beklettim. Süzüp, ceviz hariç bütün malzemeleri blenderdan geçirdim. Sonra ceviz iri kalsın diye en son koyup biraz daha blenderdan geçirdim. 1 saat buzlukta bekletip aşağıya aldım. Tadı çok güzel ama kayısıları biraz daha yumuşatmalıymışım. Çünkü blenderı zorladı ve pek parçalanmadı. Bir dahakine sıcak suda daha uzun süre tutacağım.

Bugünkü menüm şöyle morordek morordek
Uyanınca 3 bardak su

11.30 kahvaltı:
2 sahanda yumurta
Peynir
Salatalık
Domates
Ceviz

15.00
1Türk kahvesi
Yaptığım çikolatadan 1 parmak kadar

18.30 akşam yemeği
Yarım kase çorba
Salata

3 litre su
1 Türk kahvesi

50 ip atlama
Bugünkü videoyu yaptım. 30 dakikaydı nasıl puanlanır bilemedim

Cumartesi menü morordek morordek
Sahur Domates Peynir
1 hurma. Patates salatası.
Çok uykuluydum bişey yiyemedim.
Iftar taze fasulye 2yk.
2 patlıcanlı kurdan kepab 4 yk princ pilav.
Salata cacık
1 bardak ev yapımı erik suyu
1 çay tabağı kadayıfın kuru kenarları ev yapımı çok serbet çekmemiş çıtır 1 tk cevizle çay yanında yedim.
Yarım haşlanmış mısır.
Su 1bucuk
Spor yok. 6600 adım atmışim ne kadar doğru bilemedim. Tempolu yürüyüş değil sayılmaz. :KK39:

Bgunku menum
Iftar
3 hurma
1 kepce tarhana corbasi
Cacik salata
3 kasik bulgur pilavı
3 kucuk findik byuklugunde sulu kofte
Kucuk bi kase et döner
Avuc ici kadr bile degil pide

Arada
nescafe
2 kupa odem attirici cay

Suana kadr 9 bardak su sahurda 2.5 lt gecer

Sahuruda bu sekilde planliyorum
2 haslanmis yumurta
Salatalik domates
4 bardak su
2 bardak odem attirici cay

Spor 44 dakika zumbaaaaaa:rolleyes:
44 dakika zumba 132 puan yapiyo kaldi 68 puan Cikilatacanavari Cikilatacanavari
morordek morordek

Arkadaşlar da yazar tariflerini ama ben aklımda kaldığı kadarıyla uydurdum.
1 yerli muz
10 hurma
5 kuru kayısı
1 yemek kaşığı kakao
1 avuç ceviz

Kayısı ve hurmaları suda 10 dakika beklettim. Süzüp, ceviz hariç bütün malzemeleri blenderdan geçirdim. Sonra ceviz iri kalsın diye en son koyup biraz daha blenderdan geçirdim. 1 saat buzlukta bekletip aşağıya aldım. Tadı çok güzel ama kayısıları biraz daha yumuşatmalıymışım. Çünkü blenderı zorladı ve pek parçalanmadı. Bir dahakine sıcak suda daha uzun süre tutacağım.
Teşekkürler saglikli bı atıştırmalık olacagi kesin,deneyecegim mutlaka

Bgunku menum
Iftar
3 hurma
1 kepce tarhana corbasi
Cacik salata
3 kasik bulgur pilavı
3 kucuk findik byuklugunde sulu kofte
Kucuk bi kase et döner
Avuc ici kadr bile degil pide

Arada
nescafe