- 29 Ocak 2017
- 4.499
- 8.596
- 158
- Konu Sahibi Cherry Mom
- #285.561

Dipnot:bu hafta 2si dışarda 1i evde olmak üzere 3iftar davetim var inşallah en az hasarla atlatabilirim
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Kesinlikle katiliyorumhemen bakıyorum canım teşekkürler. ve kesinlikle 82.5 çok yakışır sana.
bence istersen basarirsin bu sfer hedefledgin kiloya inicegine inaniyorum benmorordek bilmem kaçıncı kez 57,5hedefini koyuyorum kendimi daha önce gelmek kısmet olmadı inşallah bu hafta gelebilirim bayrama kadar yol almak istiyorum artık bir aydır yerimde sayıyorum zaten
Dipnot:bu hafta 2si dışarda 1i evde olmak üzere 3iftar davetim var inşallah en az hasarla atlatabilirim
hemen bakıyorum canım teşekkürler. ve kesinlikle 82.5 çok yakışır sana.
Sizin bu destekleriniz en sevdiğim tatlıdan daha çok mutlu ediyor beni
hemen bakıyorum canımayy insallahh
bnde cok seviyorum meltem zumba var 3 videosunu ezberledim youtube dan aciyorum yapiyorum yeni yaban 2 video daha ezberledim karisik yapiyorum cok zevklii![]()
Sizin bu destekleriniz en sevdiğim tatlıdan daha çok mutlu ediyor beni![]()
yanındaki annesiymişvideo linkini becerebilmişimdir umarım. teşekkür ederim canım gayet güzel videolar var. zumba havasında
![]()
Cikilatacanavari
canım çok zor verilen kilolardasın ama yapabilirsin. kendine inan ve harekete geçmorordek bilmem kaçıncı kez 57,5hedefini koyuyorum kendimi daha önce gelmek kısmet olmadı inşallah bu hafta gelebilirim bayrama kadar yol almak istiyorum artık bir aydır yerimde sayıyorum zaten
Bi 82.5 çok yakışır bana
Hadi o zaman sporlar yapılsınUnutma beni en birinci ben olcam ikisine de benim adım yazılmalı![]()
Dünkü menün yediklerinin ölçüsüne de dikkat ediyorsun gibi değildi amamorordek kaptanim bana kizicaksin ama ben bi kacgundur diyette degilmisim gibi sadece yediklerimin olculerine dikkat ederek besleniyorum dunku menum haricinde beynimide rahat brakinca kilolar gitmeye basladi sanki suanda cuma gunku kilomdan azım dunku menume ragmen
ben yine bu sekil mi devam etsem yoksa ne yapsam bilemedim
![]()
Kızlar hedef listesini şöyle yapalım. 1 Haziran hedeflerinizi beni etiketleyerek yazın, ben listeye ekleyeyim, paylaşırım listeyi. Herkes kendininkini ekleyince arada silinenler oluyor, benim listenin son versiyonunu mesajlardan bulmam daha zor oluyor. Aşağıya bu haftaki bildirimlerinize göre listeyi oluşturuyorum ya mesajımı cevapla diyip bana yazın hedefinizi ya da etiketleyin.
Cikilatacanavari >> 83,7 >>
Suzi1704 >> 75,5 >>
karabiber01 >> 80 >>
hayalalemiveben >> 69,8 >>
kardelelen321 >> 84,5 >>
si_bel >> 65,7 >>
violin35 >> 64,5 >>
melampusefe >> 65,4 >>
beyazinci >> 58,5 >>
hedef38beden >> 73,8 >>
balpamuk >> 62,7 >>
azaydidem >> 73,5 >>
parkbyull >> 77 >>
0zlem >> 80,5 >>
Beberilay >> 73 >>
arasveannesi >> 99 >>
Mehlikatun >> 77 ? >>
Evdeki atlatılır canım da deplasman zor.morordek bilmem kaçıncı kez 57,5hedefini koyuyorum kendimi daha önce gelmek kısmet olmadı inşallah bu hafta gelebilirim bayrama kadar yol almak istiyorum artık bir aydır yerimde sayıyorum zaten
Ben de hepsini burda öğrendimaz önce gönderdiğim videoyu yaptım ve ba-yıl-dımmmmm. leslieden daha güzel geldi bana. grubun bu yönünü çok seviyorum. birbirimizden yeni şeyler öğreniyoruz. ben leslie ve jillianı da ilk defa burdan duymuştum. öncesinde evde spor hiç yapmazdım. teşekkürler hepinize![]()
AhahaBen de hepsini burda öğrendim
Ben kilo vermeyi de burda öğrendim![]()
Ah Özlemim ahmorordek 1 Haziran hedefim 78.9..
Ördeğim demekki iyice yerleşmiş bu fazlalıklar! Hangi ara 80ni devirip 84lere kadar çıktım hiç farkında değilim. Hem de sürekli tartilmama rağmen..![]()
Zumba videosu 3 ya da 4 dakika canım. Ard arda 3 -4 videosunu mu yapıyorsun yoksa daha uzunu var mi?ayy insallahh
bnde cok seviyorum meltem zumba var 3 videosunu ezberledim youtube dan aciyorum yapiyorum yeni yaban 2 video daha ezberledim karisik yapiyorum cok zevklii![]()
yanındaki annesiymişvideo linkini becerebilmişimdir umarım. teşekkür ederim canım gayet güzel videolar var. zumba havasında
![]()
Cikilatacanavari
![]()
Cikilatacanavari
peki etkisini ne gibi goruyosun vucudunu sklastirma etkisi varmi izledimde baya gzel yapmadan hosuma gtti aksam yapablirimBu kadın jillian ile leslie arası bişey o yüzden seviyorum
ama dunku menum haric demistim kaptanicem
Yakışmaz mı yaaaa
Hadi o zaman sporlar yapılsın
Hedefi tutturursan yüzde 1.si zaten olursun
Dünkü menün yediklerinin ölçüsüne de dikkat ediyorsun gibi değildi ama![]()
valla bende hepsini burda gordum jilliani hic yapmadim sınav var benik omuzlarim sorunlu sınav cekemiyorum ama bu videoda guzel geldi banaaz önce gönderdiğim videoyu yaptım ve ba-yıl-dımmmmm. leslieden daha güzel geldi bana. grubun bu yönünü çok seviyorum. birbirimizden yeni şeyler öğreniyoruz. ben leslie ve jillianı da ilk defa burdan duymuştum. öncesinde evde spor hiç yapmazdım. teşekkürler hepinize![]()
aynen canim 5 video ezberimde var suanda ard arda acip yapiyorum zaten suanda en fazla 25 dakika dayanabiliyorum cogunlukla 15 20 dakika leslie yapip ardindan 20 dakimada zumba yapiyorum bitiyorum oncede ne gzel 50 dakika zumba yapardim banamisin demezdimZumba videosu 3 ya da 4 dakika canım. Ard arda 3 -4 videosunu mu yapıyorsun yoksa daha uzunu var mi?