- Konu Sahibi Cherry Mom
- #28.661
benim kilom 72 boyum 1.65. üç doğum yaptım. iki oğlum bir kızım var. kızım tam 1 yaşında hala emziriyorum. kötü bir hamilelik geçirdim. kg fazla almadım ama ödemlerim çok oldu. gebelikte tansiyonum yükseldi. mesleğim hemşirelik ama aktif bir biçimde çalışmıyorum. bir kamu firmasında işyeri hemşiresi olarak çalışıyorum. yani anlayacağınız masa başındayım.fazla hareket olmadığı için kg almak daha kolay. benim en büyük sorunum akşam 5 ten sonra evde oluyorum.ee doğal olarak kızım yakama yapışıyor ve emmek istiyor. bu seferde akşamları beni bir tatlı krizi tutuyor. bu kışıda çıkartırsak emzirmeyi bırakacağım. her ne kadar iş yerinde tempom yok desemde evde hayat hızlı akıyor çocuklar sayesinde.ben çok kilo vermek istemiyorum. hedefim 65 olmak. bu bana yakışıyor. ama maalesef bu yedi kg vermek de bile zorlanıyorum. ama başaracağım. istemek başarının yarısıdır.
ne kadar güzel senanazcım 3 çocuk annesisin Allah bağışlasın . ve bence kilonda çok fazla değil ama yinede sağlıklı olmak için uygun olan kilo 65 se yapaabilirsin . emzirirken zor olur ama diyet yapmak o yüzden az az ve sık sık yemeye çalış istersen nasıl bir diyet yapıyorsun bilmyorum ama bol yeşillik hem sütünde azalma yapmaz hemde kilo vermede yardımcı olur tatlı krizlerinide daha önce okumuştum takımdaki bir kaç arkadaş yazmıştı sanırım yatmadan bir bardak sütün için biraz tarçın yada yoğurdun içine tarçın yada tatlı isteklerini kuru meyvelerlede geçiştirebilirsin . ben hiç dikkat edemiyorum bu aralar iş yoğunluğu grip vs derken iyice saldım kendimi toparlanmam lazım diye diye bayramdan beri kilo aldım . sizlerin motivasyonuyla bende eski diyetime döneceğim inşallah .