- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #2.841
pericim 1 çay bardağı pirinci 3 çay bardağı suda haşlıyosun sabah öğle akşam bunu yiyosun yoğurlu biberli naneliKadiiiss şu lapa diyetini nasıl yaptın?
günaydın takımcım
ben de 102 kiloyum malesef regl oldum bugün haftaya çok iyi bir sonuç bekliyorum inşallah
birazdan yeni diyet listemi yazıcam size
tam 11 kilo yağ almışım 6 ayda inanılmaz ama malesef gerçek
kadscim ilk senin kilo durumunu gördüm harikasın isteyince başaracağını biliyordum zaten tebrikler
merhaba arkadaşlar
hemen kilomu yazıp kaçmam gerek 1 kilo verecem diye söz vermiştim 59.4 tam 1 kilo vermişim tabii yemeklerle alakası yok üzüntüden verdim bu hafta maalesef neyse hadi ben kaçar
evet özellikle biz bayanlar pek duyarlıyız bu yardım konularındahasta bebegimizede yardimlarini esirgemiyen cani gönülden kosan ilgilenen herkesten allah bin kere razi olsun. yine duygulandim. insanin dünyada yalniz olmadigini. karanliktan elini uzatinca bu eli bir insan elinin tutacagini bilmek ne kadar güzel
geçen haftaki vermemin üzerine bu hafta az verrim diye düşünmüştüm ama beslenme şeklini değiştirmek şu yumruk kadar yeme olayı:teytey: ve acıktıkça yeme olayı işi bitirdi :dance:
kallissssssssssssss süprizzzzzişte bu işte bu süpersin canım ayy vallaha ben vermiş gibi sevindim anlatamam mutluluğumu yuppiiiiiii yumruk kadar yeme süper haa haftaya bende daha iyi olacam yuppiiiiiiiiiiiiiii.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?