E
EU1
Ziyaretçi
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #2.861
ben nasıl siz verdikçe kendim vermiş gibi seviniyorsam sizinde hislerinizi biliyorum ablacım.. çok mutlu oldum, acaip gaz oldu yine bana :))
aeben nerde gidip haber fereyim
olsun siz bizin 1 lerimizsiniz ....:1hug:a.s.ahh be kallisim bunlar bize bırakmıyacaklar derece yapalım ahanda bakkk
yellowdaisy ( 73,6 / 69,8 / 3,8 / 5,16 % )Yeniden üye 86.etap bitiş kilosu ile
saol reyhan ablacım inşallah sizinde istediğiniz kiloya indiğiniz günleeri görcezkadisim sende iyi kilo vermissin güzelim. bugün mezun oluyorsun darisi bizim basimiza.
sakin kendini cok özletme tamammi? herkesin yeri ayri inanki seninde yerin cok ayri bizde. mezun olmaktan güzel seymi var be helal kadisime öpüyorum canim ve yürekten kutluyorum
ya
kactim ben allaha emanet olun
g
kadisim nasil sevindim canim anlatamam insallah inisler cikislar yasamazsin artik bu kilo nu korumaya bak canim
aw
şimdi ben anlamadım kim mezun oluyo.kusuruma bakmayın.ben buyum işte .bu arada mehalim bana kızma nolur.biliyom seni hep hüsrana uğratıyom.bana son bi şans ver.bu haftada adam olmazsam konuşma benle.görme beni duyma beni.sevme beni.ısırma beni.oy beni beni.çok öpmüşem sizi kaydirigubbakcemile3
allahım yaaaa göndermiş bile benibidakka bidakka bizim kalis mezun oluyoda ne demek yav.yaaaaaaaaaaaaaaaaaaa.gitme bizi terketme.ben daha yeni uyanıyom.mirmirmirmir
o bu değilde azim ve sabır örneğisin canım kalistem.ama gel sık sık.umarım herşey istediğin gibi olur.kaydirigubbakcemile5
ohhhh hiççç umurum değil:sm_cool: ben böyle mutluyum sizinle paylaştım ya önemli olan o....ahh be kallisim bunlar bize bırakmıyacaklar derece yapalım ahanda bakkk
yellowdaisy ( 73,6 / 69,8 / 3,8 / 5,16 % )Yeniden üye 86.etap bitiş kilosu ile
5.Takım **93.etap**
umuts76 ( 78.0 / 77.0 / 1.0 / 1.28% )
honeybaby( 60.4 / 59.4 / 1.0 / 1.66% )
kadis ( 61.9 / 60,5 / 1,4 / 2,26% ) ( mezun oldu )
reyhanxx54 ( 77.2 / 76.9 / 0.3 / 0.39% )
MATEM ( 92.0 ) ( geri dönecek ameliyat için ayrıldı, geçici süre kontenjan dışı yerine yeni üye alındı )
zenan25 ( 75.0 / 74.9 / 0.1 / 0.13% )
GÜL78 ( 105.5 )
cedric ( 109.4 / 109.0 / 0.4 / 0.37% )
mehalim ( 60.1 / 61.5 / -1.4 / -2.33% )
şaşkınperi ( 68.8 / 68.4 / 0.4 / 0.58% )
buseyrem ( 103.3 / 103.7 / -0.4 / -0.39% )
emel42 ( 100.7 / 102.0 / -1.3 / -1.29% )
BENNUU ( 72.0 / 71.0 / 1.0 / 1.39% ) ( yeni üye )
kalliste22 ( 77.0 / 74.5 / 2.5 / 3.25% )
5.TAKIM TOPLAM KİLO ( 943.8 / 938.8 / 5.0 / 0.53% )
gercekdenmı kallıste canım ya ben o kadar ucuz oldugunu bılmıyordum valla.bunalımlı donemımde gıttım ben kursa cokda ıse yaradı hala zaman zaman lazım olanları ordan alırım.reyhan ablama sorcam almanya da goblen satan yer varmı marketlerde falan dıye.cunku en son kardesı ıcın aldım en ufak boyu ıpıyle bırlıkde 60 lıra tutu.bakalım.ıns kallıste hersy yolunda gıderse yıne bır aksılık cıkmazsa bu ayın sonunda tasınırım.bır ay bıle fazkadan kıra vermek ıstemıyorum artık.cok heyecanlıyım.esyalarımı degısdırme sansımız yok su anda.ıkı farklı daıreye bakmısdık sartları zorlayarak buyuk olana karar verdık.ama oyle bıle olsa ufak tefek bıseyler alırım yıne.ocagımı degıstırıcem ona cok mutluyum.fırınımda problem vardı.yanı fazla ısı yok evın temızleyıp atcam kendımı ıcınedelikafaduldenbursa ipek :)) Celal beylerin yeri, şu an bobini 5 lira olan kurdeleleri 2005 yılında 60 liraya veriyorlardı :)) ayda 100 bobin aldığımı düşün pehhhhh... bir güzel kazıklarını yemişimdir onların hiç uğramam bu yüzden.. ama goblenleri müthiş değilmi heryer çeşit çeşit dolu...
ben bağlarbaşında belsuda gördüm hızlandırılmış kurs orası çok güzeldir...
ev işinin ilerlemesine sevindim canım geçeceksin hayırlısıyla yeni evine inşallah.....
cok mutlu oldum kallıste ne guzel ınsanların insani yonlerının olmemıs olması.allah ım acıl sıfalar versınhasta bebeğimiz için bir sürü arkadaşımız devreye girdi daha şimdiden bugün ve pazartesi hastahaneye gidecek bir kaç kişi çıktı babasıyla görüşenler, bilgi alanlar.. off çok ağlıyorum sabah beri demek hala insanlığımız ölmemiş bizim..
dondurmamıdelikafadulden.kız yerım ben senı.ama dıkkat et kımse farketmesın bu dondurma olayınıkaydirigubbakcemile3gecmisten bugune geldim kallisim coooook tebrik edrim canim hakettin cooook sevindim seni cok opuyom
bennu cumun yakini icin seferber olan insanlardan allah buyuk razi olsun mevlam acil sifalar versin kucugede
kadisim nasil sevindim canim anlatamam insallah inisler cikislar yasamazsin artik bu kilo nu korumaya bak canim
saskinim sen yine iyisin ben yuz gr vermisim baksana cedric cim insallah haftaya hepimiz guzel sonuc alalim mehalim canim benimde ellerim ayaklarim sis bende anlamadim ama ben yediklerimizi boyle yazmaya devam edersek her hafta azda olsa verecegimize inaniyorum
emelcim senide tebrik edrim bende haftaya guzel sonuc bekliyorum az yemeye ve spora devam edicem bakalim hayirlisi artik
honeyim seni uzen seyler umarim cabuk gecer ve sen saglikli yemene icmene devam edersin canim
reyhan ablam bu kis o yunleri bitirmeye karar verdi haftada kac model oruyo ben bile sayamadim masallah ben evde olsam bile kremlenip kendime bakiyom dogrusu mutfaklan salon arasinda ayna var her gidis geliste kendime ku ku yapiyom seviyom kendimi ben ya ama bu siralarda cok yurudugum icin mi bilmiyom vucudumun belden assasi eriyo yukarisinda tik yok kendimi dondurma kulahi gibi hissediyom vallahi asasi ince yukarisi lop lop hatta top top gibi yaw
allah senı ne etsın buse yanlıs anlamısın canım kallıste yı bırakmıyoruz bıyere sımdılıkbidakka bidakka bizim kalis mezun oluyoda ne demek yav.yaaaaaaaaaaaaaaaaaaa.gitme bizi terketme.ben daha yeni uyanıyom.mirmirmirmir
o bu değilde azim ve sabır örneğisin canım kalistem.ama gel sık sık.umarım herşey istediğin gibi olur.kaydirigubbakcemile5
emel cıgım daha ılk mesajında bunu denemeye karar vermısdım.yalnız haftaya baslasam olabılırmı cunku pazartesınden ıtıbaren gezgın modunda olacagım.esım yok bende arkadaslarımda kalırımcedric ve buseyrecim siz de derhal bu kaloride beslenmeye başlıyorsunuz haberiniz olsun
itiraz kabul edilmez size uygun saatleri bildirir bir liste yapın hemen ve size uygun öyünlere böleyim ben tüm kaloriyi
bu hafta değişime izin yok niye aptallığımdan tabiki ne vardı onda poğaçayı tatlıyı boyozu yiyecek
daha çok yoğurt daha çok et ve sebze tüketsem belki yine aynı kiloyu alırdım ama hepsi yağ olmazdı hiçdeğilse birazı kas olurdu ama ben naptım kendime zulmettim şimdi bedel ödeme sırası geldi
ınsaallah emel canım bende senden destek almak ıstıyorum bu konuda azmınle bızlerede ornek ol.evet canım oldukça kararlıyım bu sefe vazgeçmeden bitircem bu bselenme düzenine alışıcam
yaaa son 3 sayfayı 5 kez okudum ama okuyorum yine okuyorum kafam niye dağıldı böyle anlamadım..
kadisim seni tebrik ettimmi bilmem ama lapanın sende yaptığı etkiye hayran kaldım bana aksine aldırıyor hayırlı olsun mezuniyetin sakın burukluk yaşama sabahları erkenden gel yine..
emelim verdiğin liste benim 2 haftadır yeme sırama benziyor neyse yazınca çıkar ortaya bakalım... tartıyı ortaya çıkartman iyi olmuş cedricin sana inanarak örnek alacağını tahmin ediyorum bencede güvense hiç boşa çıkmaz bu güveni beraber güzelce verirsiniz bu beslenmeyle ama busenin örnek alacağını sanmıyorum neden böyle konuşuyorum bilmiyorum ama buse sanki tüm söylediklerimizi geçiştiriyor takmıyor gibi bir his var yanılıyorda olabilirim kırmak gibide bir niyetim yok ama özel bir beslenme biçimi yapacağını tahmin etmediğim için söyledim sanırım bunları..
kalliste ne oldu?Hata mı varmış?
kadisim seni tebrik ettimmi bilmem ama lapanın sende yaptığı etkiye hayran kaldım bana aksine aldırıyor hayırlı olsun mezuniyetin sakın burukluk yaşama sabahları erkenden gel yine..
..
kadıs canım cok tebrık ederım.ne guzel hedefıne ulasdın.darısı butun arkadaslarımla bırlıkde benımde basıma
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?