• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Günaydın Kızlar, dün oğlumun sünneti vardı. İki gündür koşturmacadan giremedim. Neyseki sıkıntısız atlattık sayılır.
Hemen iki günlğk menümü yazayım morordek morordek
Pazartesi menü

Kahvaltı
1 dilim ekmek
Domates
Salatalık
Peynir
5 zeytin
1 çay kaşığı bal
2 fıstık

Öğle
3 kaşık makarna

Akşam
4 köfte
5 6 çatal patates
1 dilim ekmek

Şu 2..5 litre
Spor 30 dk bisiklet Cikilatacanavari Cikilatacanavari
Geçmiş olsun canım. Damatlığını da görürsün inşallah.

Selam kızlar dün yazamadım menüm morordek morordek

Kahvaltı
Omlet
Domates
Salatalık
10zeytin
2dilim tam bugday ekmeği
Şekersiz çay

Öğlen
Zeytinyağlı fasulye

Akşam
Mangalda 3 köfte
Salata

3.5lt aşkın su

200mekik
50squat
30 dk bölgesel
15dk yüzme
2 dk plank
Canım bence menü, spor ve su Harika :KK9:
Kızlar o kadar motive hissediyorum ki kendimi nobete gelmeden sabah suyumu hazırladım içine nane ve salatalik attım yanıma maden suyu yeşil çay ve metobolizma hızlandırıcı karışımımi hazırlayıp aldım çok mutluyum :eğlence:
Çok sevindim canım. Motivasyon da bulaşıcı birşey bence. Birbirimize bulaştıralım :KK73:

Kızlar bırsey danışmak ıstıyorum. Süpürge alacağım çok karar degıstırdım su zamana kadar.
En son fakır range elektronik toz torbasız süpürgede karar kıldım gıbı kırmızı olanı. 900 Watt mıs. Vatanda 400 lira. Sızce nasıl kullanan varmı aranızda.
Ben kullanmadım canım. Kullanan birilerinin olması çok iyi oluyor. Benim eşya alırken en zorlandığım elektrik süpürgesiydi. :KK70:

Bayram yaramış :) süpersiniz kızlar
Cikilatacanavari Cikilatacanavari belki bayramda yaptığın kaçamaklar işe yaradı insan sonuçta diyetten de sıkılıyor kısa süreli kafandan atmak iyi gelmiş gibi
Aynen o çok yaradı yemedim demedim bari yedim hızlı şekilde geri döndüm tartı da masallah üzmüyor gibi :KK76:

Sağol canım ay valla burada okadar zor oluyor ki yiyecek yemek bulamıyorum elimi nereye atsam hamur işi :bicak:
Haklısın canım en güzel düzen insanın kendi evindeki düzen. Biz kalabalık bir aile olduğumuz için memlekete gittiğimde arada kaynıyorum:-) yoksa annem sürekli ısrar eder ye diye. Bir de kuzguna yavrusu şahin görünürmüş. Sen kilolu değilsin ki diyor :KK70:aynalar ve tartı olmasa inanacam :KK70:

Hedefe 58 demiştim ama adet olamıyorum şişkinlik var 2 3 gündür fazla çıkıyorum. Bayramın son günü 58.5tim. Şimdi 59 çıkıyorım hiç kaçamak yapmamış olmama rağmen. :KK43:
cabuk gelen cabuk gidiyo canim hic canini skma bende ramazanin icinde adet olunca fazla cikmistim baya 1 kilodan fazla ckmstim ama adetimin sonuna dgru sporla brber eksiye bile dusmustum insallah sende ole olursn canim

Ah hedefim aahhh ben çok acıkıyorum nedense yaaa. Bak bugün öğle yemeği yemeyecektim ama ananeme gittik kardeşimle çocuklara hazırlayınca bende yedim. Şimdi akşamı hafif geçireyim diyorum ama bakalım.
Senin menüler süper zaten. Keşke bende senin gibi az yiyebilsem.

Ben de senin gibiyim :KK43: bazen durduramıyorum kendimi. :kızgın::kızgın:

Menü
parkbyull parkbyull
Sabah
1 kayisi
1 minnacik armut
Öğlen 3-5 tane minik kare tavuk
2 tabak salata
Yarım bardak yoğurt
Ara
Limonlu yeşil cay
Aksam