• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

canım iki dilim çok tahıllık ekmek (ki gluten ve kalori açıcından beyaz ekmekten daha yüksek dereceleri inanın) 2 haşlanmış yumurta bir dilim ekmek yesen daha güzel olur ve uzun süre tok tutar:KK66:
ara öğünde de ekmek kullanımını çok hatalı buluyorum , tabi emziren anne değilsen bu arada bence ekmeği komple hayatından çıkarmalısın :KK66:ekmek yerine avuç avuç kuru yemiş sok hayatına farkı gör :KK66:
Haklısın canım aslında. Emziriyorum evet. Bazen canım acayip ekmek istiyo. Dün öyle bi gündü. Dikkate alıcam teşekkürler

Eki Görüntüle 2161204

Hedef listesinin son hali
@karabiber01 azaydidem azaydidem @melampusefe B Beberilay ve rint rint hedefleriniz yok kızlar, ya yazmadınız ya ben kaçırdım, yazar mısınız lütfen?
benim hedefim cok kucuk olucak bu sfer suan artidayim cunku 70.5 olsun

Didem bu arada şekersiz bitti diye hepten birakmasaydin canım. Yine şekersiz gibi takilsan mi. :KK39:
canim aslinda ben tekrar baslamak istiyorum bgunude atlatayim ole bgunde disardayim cunku alisveris fln yinede yediklerime smdiden dikkat ediyorum yarin baslicam tekrar sekersiz 21 gune :KK39: cunku beni cok fazla motive etti bu sekersiz 21 gun

Pazartesi bildirimleri şu ana kadar çok güzel cumaya 1.lik geliyo galiba:KK73:
İnsallah canım
Ördekcim cumartesi izne ayrılmak istiyorum. Memlekete gidiyoruz ailece kız kardeşimin düğününe. 10 gün kalıcaz. O hengamede yediklerime dikkat etsem bile takip edemem paylaşım yapamam herhalde. Yol da uzun yorgunluk olacak. En iyisi izne ayrılmak diye düşünüyorum canım
Yediklerine dikkat edeceksen ve kilo bildirimi yapabileceksen ayırmayabiliriz canım. İzne ayrılanların sonu hep kilo artışı oluyor maalesef. Ama tabi ki sen bilirsin. Dönüste kaldıgın yerden devam edebilirsin

morordek morordek Cikilatacanavari Cikilatacanavari @parkbyull

:KK73: Şekersiz 5.gün :KK73:

Kahvaltı
1 haşlanmış yumurta
1 dilim tb ekmek üzeri krem peynir
Çay

Ara
Sütlü filtre kahve

Öğle
Çok tahıllı ve chia lı 2 dilim ekmek arası döner, içinde azıcık patateste vardı. (Normalde lavaşın içindeydi, lavaştan çıkarıp yiyebileceğim ekmeğe koydum. :KK72: )
1 bardak ayran

Ara
Sütlü filtre kahve
Maden suyu
1 bardak kefir
(Epey Aralıklarla içtim hepsini, çorba yapmadım. :KK48:)

Akşam
Tavuklu ve beyaz peynirli salata
(Hepsini yiyemedim)
Maden suyu

Gece
1 kase patlamış mısır ve maden suyu

Su: 2,5 lt
Spor: 14 dk ağırlık çalışma, 9 dk karın egzersiz.

Kuzuma yediği birşey dokundu herhalde, hem istifra etti hem de cırcır oldu bebeğim ya. O yüzden eliptik yapamadım, geç uyudu. Bende yatıyoreeee. Öpüldünüz kızlar.
Ayyy geçmiş olsun ben kendim ishal olduğumda çok mutlu oluyorum kabız olmaktan daha çekici geliyor :KK70:
Anammmmmm hedefimi yanlış yazmışım. Hedefim 74.5 tabiki :KK70:
Ben de kızmıştım niye kilo alacak ki diye :KK70::KK70:
Günaydın
Dünkü menüm
Sabah
Tavada yumurta
Domates salatalık biber peynır
1 dilim kızarmış ekmek

Aksamda
1 gün önceden kalan yesıl mercımek yemegı
Salata
Yoğurt

Kılo bıldırımını akşamüstü yapayım bugün oruçluyum

Dün spor yapamadım büyük kızım hafıf ateşli ve çok nazlı. 4 yasında ıkıncı ateslenmesı bu halıyle neden oldu noluyor ne zaman geçecek gıbı bır sürü soru ve nazlanması çok fazla.
Geçmiş olsun cnm
Pazartesi bildirim 72,9
Süper cnm :KK9:

Günaydın hanımlar
Hastaların şifa bulduğu bir hafta olsun
Benimkilerde hasta ve şurup icirmekte çok zor. Bitki çayları na devam etcem. Kız burun spreyi yaptirmiyor geniz akıntısı var yatınca öksürük geliyor resmen burnunu kanatiyor sprey sikincada Çocuk hastalıkları çok zor oluyor.herkese geçmiş olsun.
Melampusefe jessica müthiş ya bende ancak 15 dk dayanıyorum 1 haftadir falan gece yatmadan yapıyorum. Vücuttan çok kafa çalıştıriyor gibj geliyor el kol ayak nere gidiyor belli değil. Birde hareket yaparken nefessiz konusabiliyor. Maşallah .
Geçmiş olsun canım. Bu ara demek ki hastalık zamanı:KK43:
Eki Görüntüle 2161204

Hedef listesinin son hali
@karabiber01 azaydidem azaydidem @melampusefe B Beberilay ve rint rint hedefleriniz yok kızlar, ya yazmadınız ya ben kaçırdım, yazar mısınız lütfen?
Eline sağlık canım :KK68:
81.4 +100 :110: inşallah mensim bittiğinden cuma güzel bi eksi görürüm :eek:
Mutlaka onunla alakalıdır canım. Ben bittiğinde nerdeyse 1-1.5 kilo eksi gelebiliyorum. Cumaya güzel olacak:super:

İnsallah canım

Yediklerine dikkat edeceksen ve kilo bildirimi yapabileceksen ayırmayabiliriz canım. İzne ayrılanların sonu hep kilo artışı oluyor maalesef. Ama tabi ki sen bilirsin. Dönüste kaldıgın yerden devam edebilirsin
Ben dikkat ederim diyorum ama anne faktörü. Özlenen anne yemekleri. .. Ne olur bilemiyorum. Sonuçları kötü yönde etkilemekten de çekiniyorum.

Back
X