• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Günaydın kızlar,bol sporlu az kaçamaklı günlerimiz olsun
İyi akşamlar canlar...
Bugün benim küçük prensesim 1 yaşını doldurdu. İncecik bir dilim pasta yedim :KK22:
Sabah da kayın validedeydik börek yapmış ondan da yedim:oops:
Bugünkü menüm @morordek @parkbyull
Sabah
  • Kıymalı börek 2dilim
Akşam
  • Etli nohut yemeği
  • 1 dilim kepekli ekmek
  • İnce bir dilim pasta
2 lt su
Spor yapmadım ama yapmış kadar oldum. 2 saat koşturmacalı alışveriş

Doğum gününüz kutlu olsun, nice mutlu yıllarımız olsun canım benim

Allah en hayırlı zamanda en hayırlı sağlıklı uzun ömürlü evlatlarla mükafatlandırsın taçlandırsın sizi inşallah

Kardelelen321 bebisine nice güzel seneler.
Suzi bencede sonucunu merak ediyorum paylasmanda sakinca ister istemez bir bağ var burda nasıl doğum günü evlilik yıldönümü düğün derneğe sevinjyorsak bunun paylaşımi benim için de sıkıntı değil
rint dondurmayı sen mi yaptın. Şekersiz olduğunu söyledin de merak ettim.

bende cumartesi memlekete gitcem tartı konusu nasıl olur bilemedim. 13 ne kadar orda olcam. menü falan yazarım ama tartı bilemedim annemde var tartı fark olabilir.
Çok teşekkür ederim :KK200:

carsamba menu morordek morordek parkbyull parkbyull
Sabah 10
2 dilim ekmek ve dünkü koz biber patlıcan kabak yogutlu salata ben ekmekle severim kahvaltıda
salatalık kaşar 1 dilim hindi füme
2 de karpuz çiğ badem 20 tane falan vardı
saat 5 te 1 köfte bebeler yemedi.
akşam 10da mantar sote yumurtalı
1 tane biber dolma bulgur ve kinoalı
10 tane üzüm
şu 2lt
spor 30 dk yürüyüş.
akşam yemeği geç oldu düğüne kıyafet bakmaya çıktım acıktımda böyle oldu

birde bugün şekersizi zedelemis olabilirim first sakız cignedim. attım ağzıma arabada eşim uyardı gitti senin şekersiz dedi ama bence gitmemiştir ya ben şekersiz gibi takılıyorum yani birakmayalim arkadaşlar sürekli başa dönsekte vucudumuz için devam bugün soluksuz gezdim eşimde şaşırdı yaylana yaylana yuruyorsun diyor.
Bence de bozuldu diye düşününce insan daha çok salar. Doğru yoldasın canım:KK9:
Bgunku menum

Kahvalti
1 haslanmis yumurta
Salatalik
Kasar peynir 5 kucuk kare
Ezine peyniri cok az
Nescafe

Oglen kuran vardi arkadasin oraya gittik malesef kizimin kalan tabagini yedim sekersiz fln yalan oldu yine ben sekersiz fln yapmicam cok sitrese girmeye basladim cunku:cry:

Saat 15.30 gibi yedik

5 kasik pilav ustu tavuk
2 kutu ayran
2 sarma
2 catal kadr un helvasi
2 catal kadr serbetli tatli

Bu saaten sonra bsey yemedim aksam 7 gibi
Sekersiz Turk kahvesi
2 gunkurusu
2 hurma yedim

Su 2.5 lt
4 bardak odem attirici cay

Spor
35 dakika zumba
15 dakika bölgesel egzersiz
300 ip atlama
50 sn plank

morordek morordek
Canım geçen haftalar daha güzel gidiyordu. Çok güzel sonuç almıştın. Sen yine bildiğin yoldan git bence. İlerde denersin tekrardan :KK36:

Günaydın kızlar 3 gündür başım ağrıyor :KK43:
Dün spor yapamadım maalesef misafirler beni yeteri kadar bitirdi ne yemekleri bitiyor ne dışarıda gezdirmeleri :KK43:((

Dünkü menüm
morordek morordek

Sabah klasik kahvaltım bir dilim ekmek ile

Öğlen yemedim
Çay kahve geçti

Akşam
Yoğurt çorbası
Salata
Etli türlü
Ya bu misafirler gitmedi mi daha? Ne zaman gidecekleri canım? Kolay gelsin sana:KK15:

Dünkü menüm morordek morordek
Kahvaltı
1 haşlanmış yumurta
5 zeytin
1 kk beyaz peynir
Domates salatalık çay

Ara
1 kupa yeşil çay
9 badem

Öğle
1 dilim ekmek
2.5 köfte

Akşam
Saç kavurma
2 dilim ekmek
Çay
1 dilimıslak kek
2 bisküvi

Şu 2 litre
Spor Cikilatacanavari Cikilatacanavari
15 dk jessica
12 dk bölgesel
( dünkü spor her yerimi ağrımıştı, bugün az yapmış oldum)

Ayyy evet tatile gitcez çocuk yapcaz :KK70:
Di mi di mi yalnız çocuk yapcaz kısmını ben pas geçeyim çikilatam, iki tanesiyle deli divane geziyorsam 3le hunimi isterim hakkımla :confused::rolleyes:

Bence çok mantıklı patates zorunlu şartlarda yiyrbilmeliyim çok açım şuan akşamdan beri açım :110:
Ye kuzum ye, eskiden diyette haşlanmış patates verirlerdi. Bende çok severim bu arada. :kk77: Yanında başka karbonhidrat alma beybi. :KK15:

Günaydın tatlışlarım :KK66:

morordek morordek Cikilatacanavari Cikilatacanavari fancynancy fancynancy

sabah:k-flakes kırmızı meyveli
öğlen:1 kase kelle paça,yarım kase işkembe çorbası :p
akşam:semizotu yemeği
su:3 litre
spor:yok

bugün az yoğunum ,bu arada ben ileri vadede öncelikle ideal kiloma ulaştıktan sonra alacağım sertifikalarla beslenme danışmanlığı yapmayı planlıyorum bu sebeple her gün kendimi daha da geliştiriyorum biliyorsunuzdur memurum ben masa başındayım zaten,menülerinize yorum yapmamdan rahatsız olursanız vazgeçebilirim :KK66: saygılarımla.
İnşallah hedeflerine ulaşırsın canım.

Çok teşekkür ederim :KK200:

Bence de bozuldu diye düşününce insan daha çok salar. Doğru yoldasın canım:KK9:

Canım geçen haftalar daha güzel gidiyordu. Çok güzel sonuç almıştın. Sen yine bildiğin yoldan git bence. İlerde denersin tekrardan :KK36:
ole yapicam canim bgun saf protein yapiyorum hala artıdayim yarina sabit bari cıksam keske:KK51:

bugün az yoğunum ,bu arada ben ileri vadede öncelikle ideal kiloma ulaştıktan sonra alacağım sertifikalarla beslenme danışmanlığı yapmayı planlıyorum bu sebeple her gün kendimi daha da geliştiriyorum biliyorsunuzdur memurum ben masa başındayım zaten,menülerinize yorum yapmamdan rahatsız olursanız vazgeçebilirim :KK66: saygılarımla.
Kendini geliştirmek için uğraşman çok güzel canım tebrik ediyorum. :KK9:Bence yorumlama uslübun gayet güzel. Ben kendi adıma rahatsız olmuyorum. Bizde bilgilenmiş oluruzHoppa
Örenın denızine gıttınmı sana asıl orayı tavsıye ederim. Kumu denızı Akçay’dan Ayvalık’tan daha güzel. Dıgerlerı nam salmış sadece.
Yaaaa bayramda havalardan dolayı gidememiştik Balıkesir’e. Bir aksilik olmazsa bu yaz gelmek istiyoruz. Fikirlerinize her zaman açığım :KK73:
Eki Görüntüle 2162662

evet ilk profesyonel eğitim adımımı attım hatta hayırlı mübarek olsun :p:KK70:
Hayırlı olsun canım :KK39:

Hadi hayırlı olsun :)

tişikkirleee kaptanım vakvakım:KK68:

Kendini geliştirmek için uğraşman çok güzel canım tebrik ediyorum. :KK9:Bence yorumlama uslübun gayet güzel. Ben kendi adıma rahatsız olmuyorum. Bizde bilgilenmiş oluruzHoppa

Yaaaa bayramda havalardan dolayı gidememiştik Balıkesir’e. Bir aksilik olmazsa bu yaz gelmek istiyoruz. Fikirlerinize her zaman açığım :KK73:

sağol canım teşekkür ederim ;)

:bicak::bicak::bicak:
Buralar güneşli Ferahcım sanırım o yüzden çalışarak vaktimi geçirmeye pek niyetlenemiyorum
Vücut ve kafa öyle istiyor demek. Arada onları da dinlemek lazım ördekim. At negatif enerjini üzerinden miskin miskin takılıp :KK19:

Kurun şekerim kurun ama relax şekersiz diye de iyice salmayın :KK48:
Gerçi salarsanız ben ve cezalarım burdayız :KK48:
Ahahah ona ne şüpheeee. 5.takımın cezasıııııı :KK70::KK70::KK70: yalnız öyle ceza değil, hani şarkıcı olan var ya onun gibi. Belirteyim de yanlış anlaşılmasın. :-) Ona da ööle ona buna çok laf yetiştirip, lafı gediğine koyuyor diye cezamız geldi diyorlarmış, ördekimde elde liste kaçamak gördü mü affetmiyor :-)

Ohh bir süper menü daha. Sanırım 1. olacaksın Ferahım :sampiyon:
Aaaaa inşallah. Gözlerinden kalp fışkıran emoji :21:

58,1 gösteriyor tartı :KK43: hedefi tutturamadım. Acaba listeye girebilecek miyim :KK43:
morordek morordek
Canım bugun persembe, yarın tartıl bakalım bir de :)
Dünkü menüm morordek morordek
Kahvaltı
1 haşlanmış yumurta
5 zeytin
1 kk beyaz peynir
Domates salatalık çay

Ara
1 kupa yeşil çay
9 badem

Öğle
1 dilim ekmek
2.5 köfte

Akşam
Saç kavurma
2 dilim ekmek
Çay
1 dilimıslak kek
2 bisküvi

Şu 2 litre
Spor Cikilatacanavari Cikilatacanavari
15 dk jessica
12 dk bölgesel
( dünkü spor her yerimi ağrımıştı, bugün az yapmış oldum)
50 puanını sporundan kestim :)

Hafta sonu kendine izin verecekmişsin bk

Prensesin nice mutlu yılları olsunnnn :KK200:
Hadi pastayı görmüyorum doğum günü sebebiyle ama börek de var bi 20 puancık ceza yazayım Cikilatacanavari Cikilatacanavari

Doğumdan sonra düzensiz olabiliyor diye duymuştum, yeni mi regl olmaya başladın?

Tartı farkı olabilir Sibelcim nasıl yapsak, tartımı yanıma almam demişsin :)

:bicak::bicak::bicak:
Buralar güneşli Ferahcım sanırım o yüzden çalışarak vaktimi geçirmeye pek niyetlenemiyorum

:olamaz::olamaz:
Neyse ki sporun iyi, oradan kestim birazcık puanını

Kurun şekerim kurun ama relax şekersiz diye de iyice salmayın :KK48:
Gerçi salarsanız ben ve cezalarım burdayız :KK48:

Ohh bir süper menü daha. Sanırım 1. olacaksın Ferahım :sampiyon:

Dünden razısın tabi di mi kaçamaklar kraliçesi :KK53:
Seni o gruba sokmayacağım ben :p
Teşekkür ederim kaptanım iyi dileklerin için. Cezam için de haklısın hak ettim
:KK15:

Tunaydin arkadaslar:halay:
Çarşamba menüm : morordek morordek
Kahvaltı:1yumurta,1.5dilim ekmek,1/2salatalik,1ck krem peynir+reçel,1/2kk beyaz peynir
Ara:1yesilcay+soda+limon,1/2muz
Öğle:kabak yogurtlama, avuç içi kadar ekmek
Ara:1/2seftali,1avuc dut,
Aksam:1kase nohut,salata,4-5kasik pilav,1/2kase yoğurt

3.5lt su,1 t.kahve,5cay

Spor: 200 ip atlama,
100 mekik Cikilatacanavari Cikilatacanavari

Cikilatacanavari Cikilatacanavari Canım tam anlamıyla kendimi veremiyorum.Cok düzenli besleyemiyorum o yuzden uzak kaldım. Ama hareket her zaman var.:KK6:
Çünkü gruba dahil olmuyorsun gruba dahil olsan düzen oturtursun sana çok kızıyorum eskiden direnerek 72 lere kadar dusmustun şimdi herhangi bir çaba hiç görmüyorum ben hep sana ozenirdim :ukala:
Günaydın canlar :KK200:
Yarın cuma biliyorsunuz ki lütfen ekstra dikkat bugün
Su an o kadar aç uyandm ki seni pişirip yiyebilirim pişmiş ördek var gözümde :KK53:

Benimkini saglam sağlam yorumla :KK52:
Bu k-flakes içinde şeker yok mu bi de onun 2 kaşığı 1 dilim ekmek oluyor diye hatirliyorum aydinlatirmisin beni bi kuzum ben de alacaktım bu sebeplerden ötürü bıraktım :KK51:

Örenın denızine gıttınmı sana asıl orayı tavsıye ederim. Kumu denızı Akçay’dan Ayvalık’tan daha güzel. Dıgerlerı nam salmış sadece.
Örende totom donuyor aşırı soğuk sarımsaklı bana hep daha çekici gelir :rapci:
Eki Görüntüle 2162662

evet ilk profesyonel eğitim adımımı attım hatta hayırlı mübarek olsun :p:KK70:
Ne yaptın ben anlamadm :ruh:

Di mi di mi yalnız çocuk yapcaz kısmını ben pas geçeyim çikilatam, iki tanesiyle deli divane geziyorsam 3le hunimi isterim hakkımla :confused::rolleyes:

Ye kuzum ye, eskiden diyette haşlanmış patates verirlerdi. Bende çok severim bu arada. :kk77: Yanında başka karbonhidrat alma beybi. :KK15:

İnşallah hedeflerine ulaşırsın canım.
Ya benle gruptan biri aynı anda gebis olsak ne güzel olur :KK54: yapiver kız 3.yu nolcak ki yalnız kalmayayım :KK70::KK70:

Benim fikrimce ayvalik sarımsaklı cnm :KK15:

Back
X