• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Arkadaşım tam bir spor sevdalisidir takımda en iyi sporu blonde ambition blonde ambition yapardı kilosuna bakmayın ölçülerini görseniz şaşarsınız vücudu çok sıkı dahada güzel yerlere gelecek inşallah :anne:
Canm benim tesekkur ederim :KK60: hadi bakalm senin pek fazlanda kalmadi sen de artk bizle bir gene baslarsn sikilasmaya ve spora yine baslarsn canm :21:

Geldimmm yettimmmm

Dondurmaya rağmen iyi eksi gelmişsin
Perşembe akşamı dondurma yenecek şey mi :) 60 puan ceza @Cikilatacanavari

Müthiş vermişsin canım tebrik ederim.
Sizin oğlan da iyi aksiyon yaşatmış akşam akşam :KK53:

:KK9::KK9::KK9:
Sana şekersiz çok iyi yaradı bak Sibelcim bu kilolarda 1 kg vermek büyük başarı

Canım emin misin izne ayrılmak istediğine? Bence güzel gidiyorsun. Bu arada sen hedefini 62'ye çektiğin için mezuniyet hakkın da var ama sen bilirsin.

Geçen hafta 65,3 bildirmişsin canım bak farkın arttı :KK53:

Sen de çaktırmadan kilo verenlerdensin karabiberim, menü falan yazmıyorsun ama gidiyor kilolar masallah :)

Geçen haftaki kilon 137.7 degildir herhalde candycim :KK53:
Ben bu haftaki bildirimini başlangıç kilosu olarak alıyorum cunku kac haftada verdiginden emin degilim

Süpersin fancycim :KK9::KK9:

Teşekkür ederim canımm :KK200:

Takımda kalacaksın tabi ki, kimseyi kapı dışarı etmiyoruz :KK53: Listeye girme durumuna ortalamaya göre karar vereceğim canım, eğer ortalama düsüyorsa haftaya kalır :)
Kaptanim cok Sağol haklisinhep aklima gece geliyor oan useniyorum yarin yazarim derken kalıyor yazmak

Hemen yettimmm gari de kapanmasın:)))
hüküm verilmiş sırf sizi kurtarmak için denerdim yoksa ama ben şimdilik burayı bırakmam bırakamam morordek morordek vakvakcığımı terkedemem :KK53:dimi kız:KK53:ideal kiloya inmeden ne kaptanlığı yakışmaz ki :D

Yaa süper üyeler transfer etmişiz meğer sürekli spor yapan üyeler diğerlerini de gaza getiriyor cünkü :)
Cocukla cogu sey kısıtlanıyor maalesef ama sen bu azimle hedefine ulaşacaksın bence :)

Evet canım mavcut kaptanları vakit ayıramıyormuş kimse de kaptan olmak istememiş. Şu an takımın kapanmasına karar verildi, üyeler de başka takımlara transfer oluyor işte. Ara ara böyle durumlar olabiliyor, kaptan arayan olursa seni bilgilendireyim :)
Cok tesekkur ederm kaptanim insallb bep beraber iyice hirslanp daha guzel ilerliycez bende o dusjncedeym :KK200: en onemlisi de sporla verilen 5 kilo nun 10kilo vermis gibi gorunuyor olmasi :KK36: 5 kiloda bazi bolgelerim den 10cm incelme oldu mesala daralma ve sikilasma muthis guzel oluyor direk daha kucuk beden giymeye daha zayif gorunmeye basliyorsunuz bidee uzun vadede spor devam edilirse sarkma,yumusama yda selulitten eser kalmiyor goruntu cok guzel oluyor :KK37: bide saglik ve zindelik cabasi

Evt istersen sen 1.takima gir konus oyle bir dusuncen varsa yoneticilerle konusabilirsn
işin esprisi canım ben masa başında çalışıyorum hafta içi imkanım var ama hafta sonu yok maalesef.. şimdi hobi olarak sağlıklı beslenme ve kişisel sağlık alanında online eğitimlere başlıyorum işi yavaş yavaş profesyonel hale getirmek istiyorum ve şaka değil insanlara kilo verme konusunda deli dehşet yardımcı olmak istiyorum :)bu sebeple idealim olan 6 kiloyu da verdikten sonra yapabilirim ama şu an ordekciğimin yanında kilomu verip başarı hikayemi yazmalıyım ;)

Merhaba izmiri görüpte yazmadan olmaz:nazar: bende İzmir’de doğdum büyüdüm. Şimdi Kocaeli de yaşıyorum. Yazları geliyorum ama tabiki yaşamak gibi olmuyor. Evinde bir düzen oluşturman çok güzel olmuş. Zaten kilonun bir kısmını vermişsin. Geri kalanı da burda verirsin:super:
yazlari çeşme ye seferihisafa filan yada diger sahillerimize misafir ediyoruzdur seni dimi :KK66: izmir guzel yer yasan daha bilir tabi :KK200: inslh canm hep beraber hedef kilomuza variriz

Evet kızlar ben ve arkadaşım blonde ambition blonde ambition 1.takımdan geldik ben izinliydim 60 kiloyla izne ayrılmıştım şu an 62.2 geliyorum toplamda 9 kilo vermiştim inşallah sizinle daha iyi kilolara ulaşacağız :anne:bizi kabul ettiğiniz için teşekkürler bu arada diyetisyene başladım hemen menü bildirimine başlayabilirim :KK24:
Hoşgeldiniz aramiza

Yazmıştım ama tekrar yazarım tatlım.
Otları ince ince doğruyorsun.
Suda azıcık haşlayıp süzüyorsun.
Tencerede zeytinyağı ile soğan kavurup üzerine otları ekleyip beraber biraz daha kavuruyorsun. Hazır.

Oooo tam benim kalemim :kk77: semiz otuyla yaparız bunu biz hep

Kaçıncı günündesin cnm kaç günün kaldi
Canim 4 gün yaptım bıraktım bugun birazdan yazıcam sebeplerini falan.. 4 günde 5.5 kilo verdim iyi motivasyon oldu
Bide kahve içcem kızlar. En amerikanosundan buzlu buzlu. Ben filme kaçar. Öpüyoreeeeee :KK36:

Bı daha Perşembe günü film izlemeyin:KK48:

ah suzi o gaza elim ayağım titrerken nasıl bastım 3-4 dakikada hastaneye nasıl gittim bide diyodum ya gündüz sallanıyorum klima çarpıyo tam kafam dönüyor diye yattığımda oldu,bizim bebe iplemiyor car car car çene yapıyor bir de sökülse dili neler anlatacak ...ona yaradı her şey hastanenin parkında iki saat fink attı
çok geçmiş olsun canım
Günaydın herkese :)

Kilom 69.5 iyi bir performans olnada da 600 gr eksideyim.
ama 6lı rakamlara inmiśsin başka bı levele gecmişsin iyi bı performans en azından önemli bir dönemeç:KK9::KK9:
Geldimmm yettimmmm

Dondurmaya rağmen iyi eksi gelmişsin
Perşembe akşamı dondurma yenecek şey mi :) 60 puan ceza @Cikilatacanavari

Müthiş vermişsin canım tebrik ederim.
Sizin oğlan da iyi aksiyon yaşatmış akşam akşam :KK53:

Sana şekersiz çok iyi yaradı bak Sibelcim bu kilolarda 1 kg vermek büyük başarı

Canım emin misin izne ayrılmak istediğine? Bence güzel gidiyorsun. Bu arada sen hedefini 62'ye çektiğin için mezuniyet hakkın da var ama sen bilirsin.

Geçen hafta 65,3 bildirmişsin canım bak farkın arttı :KK53:

Sen de çaktırmadan kilo verenlerdensin karabiberim, menü falan yazmıyorsun ama gidiyor kilolar masallah :)

Geçen haftaki kilon 137.7 degildir herhalde candycim :KK53:
Ben bu haftaki bildirimini başlangıç kilosu olarak alıyorum cunku kac haftada verdiginden emin degilim

Süpersin fancycim :KK9::KK9:

Teşekkür ederim canımm :KK200:

Takımda kalacaksın tabi ki, kimseyi kapı dışarı etmiyoruz :KK53: Listeye girme durumuna ortalamaya göre karar vereceğim canım, eğer ortalama düsüyorsa haftaya kalır :)

Canim cuma akşami tartildigim kilo 137.7 pazartesi diyete başladım 4 gün yaptım ama bugün bıraktım devam edemedim ama
Ve ve ve beklenen gün geldi çattı menü ve spor puanlamaları sonucu hafta birincimiz fancynancy fancynancy :sampiyon::sampiyon: Kendisini tebrik ediyor, şekersiz günlerine aynen devam etmesini diliyorum :KK48:

Deniz ve Kum Deniz ve Kum bak farkında mısın takıma salı günü katılan candy_candy candy_candy bile senden çok puan almış :63: Kilo veriyorsun diye ses etmiyorum ama menülerin ramazandan beri hep eksik eksik

Yüzde birincisini ve haftalık hedef listesini de bildirimler tamamlanınca açıklayacağım

Eki Görüntüle 2163174

:sampiyon:5. Takım 576. Etap Menü ve Spor Birincisi:sampiyon:

Tebrik ederim fancynancy fancynancy mısıra ragmen birinci olmussun:sampiyon:

Evet kızlar ben ve arkadaşım blonde ambition blonde ambition 1.takımdan geldik ben izinliydim 60 kiloyla izne ayrılmıştım şu an 62.2 geliyorum toplamda 9 kilo vermiştim inşallah sizinle daha iyi kilolara ulaşacağız :anne:bizi kabul ettiğiniz için teşekkürler bu arada diyetisyene başladım hemen menü bildirimine başlayabilirim :KK24:

Hoşgeldiniz
Herkese tekrar merhaba
Kendimden biraz bahsedeyim ben izmir dogumluyum ve vede izmir karsiyaka da yasiyorum meslek olarak gayrimenkul ve yatirim danismanym ama kizim dogdugundan beri aktif zamanli calisma hayatina geri donmedim fakat disardan gayrimenkul sektori ile ilgilenmeye ve ticari isler yapmaya devam ediyrm ozellikle ev alim satim yapiyrm klasik daireleri modern,sik ve daha kullanisli luks daireye cevirip yeni fiyati ile tekrar satisa sunuyoruz bos zamanlafinda esimin ve babaminda destegini alarak bu tarz yatirim ve ticari islerle ugrasiyorum :KK66: onun disinda dans ve spor asigi biriym ama cocuk sonrasi bazi hobilere tam yer ayrilamiyor tabii normal de ozellikle karakalem tabli ve portre yapiyorum resim de en buyuk hobilerimden yani :KK66: ve 1 kizim var demistm oda 4 yasinda :anne::KK200: dogum sonrasi malesef eski formuma donemedim ideal kilom 58 o kilo ile evlendm 3 yil sonra 60 kilo ile hamile kalip 80kilo ile doguma girdm:bicak: ve bidaha 60-58 olmadm :eek: ilk yil dogum sonrasi zumba,latin ve oryantel danslara gidiyordum bazi gunler de fitness yapiyordum 68 e indm ve surekli bisiklet suren biriym ama cocugu birakmak bir sure sonra imkansiz hale gelince danslari ve sporlari biraktm 70lere digru ciktim ve bu yana 68 -70 arasini hala asamadm kizlar ve disarda cocuk sonrasi duzenli spor yapamiycagimi anlayinca gecen yaz eve spor salonu yapmaya karar verdim suan bir spor odam var kosu bandi,kondiayon bisikleti,trambolin,dambillarm ve plates aletlerim var yazdan buyana hepsini yapiyorum ve tam 1 yildir hic sporu birakmadim :spor:1.takima geldigm 75 ile girdim ve yine 69a kadar indm ama ara verince 70-71 arasiym inslh sizle birlikte hedefim olan 59-58 lere varirim :KK36:

İnşallah hedefine ulaşacaksin canim tekrardan hoşgeldiniz teld n yazıyorum ve tepemde bir canavar var resmen :sinirli:
Canım pazar günü bir idrar testi patlatayım diyorum. Transfer sonrası 10. Gün olacak. Pozitif çıkarsa hemen kan veririm. Negatif çıkarsa da ne olur ne olmaz diye salı günü yani 12. Gün kan testi veririm. Yani en geç Salı’ya dananın kuyruğu kopacak. :bicak:
Hadi bakalım hayırlısı olsun inşallah

işin esprisi canım ben masa başında çalışıyorum hafta içi imkanım var ama hafta sonu yok maalesef.. şimdi hobi olarak sağlıklı beslenme ve kişisel sağlık alanında online eğitimlere başlıyorum işi yavaş yavaş profesyonel hale getirmek istiyorum ve şaka değil insanlara kilo verme konusunda deli dehşet yardımcı olmak istiyorum :)bu sebeple idealim olan 6 kiloyu da verdikten sonra yapabilirim ama şu an ordekciğimin yanında kilomu verip başarı hikayemi yazmalıyım :KK66:
Ya canm bu arada sen müthīş kilo vermissin:KK9: seni cani gonulden tebrik ediyorum gercekten harika ve paylasilmasi gereken bir dur kesinlikle cok kisiye umut olucak eminim:sampiyon: ben bile yeniden gaza geldim valla :KK9: seni ayrica takip edicem yaptiklarini cok merak ettim

Biraz geç kaldım kusura bakma ördeğim. Fena uyumuşum. :oops:
Kilom 71.8 :cool::cool:
Ooooo sonda gelirim ve kapanışı yaparım diyorsun :süslü: süpersin canım:KK9:

yazlari çeşme ye seferihisafa filan yada diger sahillerimize misafir ediyoruz aeni tabi :KK66: izmir guzel yer yasan daha bilir tabi :KK200: inslh canm hep beraber hedef kilomuza variriz
Evet yazları oralara uğramadan olmaz ama ailem hala orada yaşıyor. Önceliğim aile ziyareti eee tabi gelmişken denize gitmemek olmaz:-) bu arada ben de aralık doğumluyum, yay burcuyum :KK5:

Ooooo sonda gelirim ve kapanışı yaparım diyorsun :süslü: süpersin canım:KK9:

Evet yazları oralara uğramadan olmaz ama ailem hala orada yaşıyor. Önceliğim aile ziyareti eee tabi gelmişken denize gitmemek olmaz:-) bu arada ben de aralık doğumluyum, yay burcuyum :KK5:
Ay ne guzel yay ım diye söylemiyorum yayları pek severim:-)

Hosbulduk :KK75: ay kardelen cicegine de bayilirim :KK37: yoksa sende benim gibi kış dogumlumusun ben Aralik dogumluyum yani bu arada yay burcuyum :KK66:
Kardeleni ben de severim evet ama ben ilkbaharda doğdum canım Nisan doğumluyum. Boğa burcuyum yani. Tam bi doğa aşığıyım hayvanseverim. 2 tane prensesim var. Biri 1 biri 4 yaşında..

Back
X