Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Yulaf lapasını nasıl yapıyorsunuz kızlar süt ve yulafın ölçüsü nedir?
Bugün kontrol tartısı günüydü ama unutmuşum tartılmayı yaa kahvaltı yapmış bulundum, yarın sabah aç karna tartılırım inşallah
morordek morordek nasılsın canım bu aralar seni pek göremiyorum tatile falan mı gittin

ben 1 sb süte 2 yk yulaf ezmesi ile yapardım. puding kıvamında oluyor. neyle tatlandırmak istersen kakao tarçın falan ne olursa ekliyorsun..

günaydın kızlar.. dün akşam döndüm eve saat gece 11 falandı eve girdiğimde hemen ikizleri uyutup bi duş alıp yattım. sabah tartılmadım çünkü yolculuk ödemi mevcut canımı sıkmak istemedim bi de benim tartım fazla tartıyor genelde o yüzden cumadan önce tartılmam.

sabah 1 bardak süt ve bir muz ile kahvaltı ettim. evde kuruyemiş yoktu normalde 1 çay bardağı da kuruyemiş yemeyi planlıyorum. işe geldim ödem çayı içtim kiraz sapı mısır püskülü var içinde.. birazdan kahvemi içicem sade tabi öğlen de yemekhaneye gidicem güzel yemek varsa yerim yoksa salata yoğurt kesin var onları yerim. akşama çok güzel bir salata yapıcam yanına yemek olarak ne yaparım bilmiyorum daha karar vermedim.

kaptanım pazar günü eve döneceğimi tatilde olduğumu yazmıştım takıma gözünüzden kaçmış heralde..

ben düzenli olarak menü spor ve su bilgisi paylaşacağım beni ekleyebilirsin
Kaptanımız bugün gelecek belki grupları cumadan sonra düzenler belki şimdi ekler bilemiyorum

günaydın kızlar.. dün akşam döndüm eve saat gece 11 falandı eve girdiğimde hemen ikizleri uyutup bi duş alıp yattım. sabah tartılmadım çünkü yolculuk ödemi mevcut canımı sıkmak istemedim bi de benim tartım fazla tartıyor genelde o yüzden cumadan önce tartılmam.

sabah 1 bardak süt ve bir muz ile kahvaltı ettim. evde kuruyemiş yoktu normalde 1 çay bardağı da kuruyemiş yemeyi planlıyorum. işe geldim ödem çayı içtim kiraz sapı mısır püskülü var içinde.. birazdan kahvemi içicem sade tabi öğlen de yemekhaneye gidicem güzel yemek varsa yerim yoksa salata yoğurt kesin var onları yerim. akşama çok güzel bir salata yapıcam yanına yemek olarak ne yaparım bilmiyorum daha karar vermedim.
Super geri dönüş yapmışsın cnm :KK9::KK9:

Göbek eritme hareketleri 30 günde yapıldığında etki ediyormuş ben bugün 15 erli tekrarla başlıyorum :))beklerim efeniiim özellikle pötürcükleriiiiii :KK200:
images (3).webp

Göbek eritme hareketleri 30 günde yapıldığında etki ediyormuş ben bugün 15 erli tekrarla başlıyorum :))beklerim efeniiim özellikle pötürcükleriiiiii :KK200:
Eki Görüntüle 2166769
2 numaradakı gibi yapıp belının altına top koyarsan daha ıyı oluyor.
Hem bacakları çalıştırıyorum hem göbek çalışıyor.

Günaydın hanımlar
Dün yoğun bi gün olduğu için giremedim. Hafta sonları pek vakit bulamıyorum.. Neyse güzel kapışmalar devam ediyor süper olmuş tebrik ediyorum hepinizi :)

İlk mesaja herkesin puanlarını ve grup puanlarını ekliyorum. Günlük güncelleme yaparım.

@Mirafatos H hayalalemiveben 3 gündür hiç menünüz yok, sizi gruplara atadım biliyorsunuz ve şu an kendinizden öte grubunuza karşı da sorumlusunuz. Maşallah siz hiç menü yazmamanıza rağmen diğer grup arkadaşlarınız almış başını gitmiş diğer grupla kafa kafayalar şu anda

parkbyull parkbyull sen de hiç yazmamışsın ama yazacağım demişsin, ona göre ekleyeceğim puanlarını

candy_candy candy_candy senin de cumadan itibaren menülerini görebilirsem bir gruba eklerim.

Kimi bulucaz bilmiyorum ki var mı grup değişikliği yapmak isteyen kızlar :KK54:
Eğer yoksa artık bu hafta idare edin, haftaya değiştiririm. Zaten bir önceki mesajda da uyardım @Mirafatos 'u hiç menü yazmamış ki :işsiz:
Yulaf lapasını nasıl yapıyorsunuz kızlar süt ve yulafın ölçüsü nedir?
Bugün kontrol tartısı günüydü ama unutmuşum tartılmayı yaa kahvaltı yapmış bulundum, yarın sabah aç karna tartılırım inşallah
morordek morordek nasılsın canım bu aralar seni pek göremiyorum tatile falan mı gittin
Yok canım tatilde değilim de yoğun bir hafta sonuydu o yüzden giremedim :)

Eki Görüntüle 2166769
ben bir pıtırcık olarak bu hareketleri bgunden itibaren seninle beraber yapablirim canim :KK48:

Bence herkes ilk mesajdan grubunun durumuna baksın, eğer ki gruba az faydası olan arkadaşlarınız oldugunu düsünüyorsanız sadece ben değil siz de kızın, motive edin, yoksa yarışı kaybedebilirsiniz :-)

Ne fena kaptanım yahu, milleti birbirine düsürüyorum :bicak::-)

Dettt zaten beni geçmişinnnn :bicak::bicak::bicak:
hadi ya dur bakim hemn :KK45:

Bence herkes ilk mesajdan grubunun durumuna baksın, eğer ki gruba az faydası olan arkadaşlarınız oldugunu düsünüyorsanız sadece ben değil siz de kızın, motive edin, yoksa yarışı kaybedebilirsiniz :-)

Ne fena kaptanım yahu, milleti birbirine düsürüyorum :bicak::-)
millet birbirine giriyomus bide:-)

Şimdi benim hırsdan gözlerim karardı hem menüde hem kiloda birinci olabilir miyim :sampiyon::sampiyon::sampiyon:
valla bu hafta birinciligi kimseye brakmayi dusunmuyorum cınımm:KK53:

30. TUR / BEŞİNCİ HAFTA

1. TAKIM

575.Etap=> =>1. NOTA bildirimde bulunmadı
576. Etap=> %0.222 => 2. NOTA=> 1. SARI KART

TAKIM KAPANDI

2. TAKIM

572. Etap => -%0.043 => 1. NOTA
573. Etap => %0.24 => 2. NOTA=> 1. SARI KART
575. Etap => %0.280 => 1. NOTA

3. TAKIM
572.Etap=> %0.179 =>1. NOTA

575. Etap => -%0.286 => 2. NOTA => 1. SARI KART
576.Etap=> %0.134 => 1. NOTA
577. Etap =>ETAP ÜÇÜNCÜSÜ => 1. NOTA SİLİNDİ

4. TAKIM

575.Etap=> %0.139 =>1. NOTA
576.Etap=>-%0.281 =>2. NOTA=> 1. SARI KART

5. TAKIM
BAŞARILI :nazar:

6. TAKIM

575.Etap=> %0.225 =>1. NOTA
576. Etap => ETAP ÜÇÜNCÜSÜ => 1. NOTA SİLİNDİ

7. TAKIM

8. TAKIM

575.Etap=> %0.253 =>1. NOTA

10.TAKIM

13. TAKIM

573.Etap=> %0.25 =>1. NOTA
575.Etap=> %0.046 =>2. NOTA => 1. SARI KART

14. TAKIM

575.Etap=>- %0.081 =>1. NOTA
577. Etap => -%0,105=> 2. NOTA => 1. SARI KART

Bu hafta az kalsın nazar boncugumuzu kaybedecegiz diye korktum ama neyse ki yine 0.3'ün üzerinde bir yüzde ile kapadık haftayı hanımlar, tekrar tebrik ediyorum sizleri :KK9:

Back
X