• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Hazır Ol, Nişan Al🎯, Harekete Geç!🏃‍♀️‍➡️

2 litre suyumu içtim.
Habire wc taşınmam normal mi ya
Sabah yarım diyet dışı bir yemek 200 kalori yok.
1 yumurta
Yarım simit
Domates
Akşam 1 mini poça. Gerçekten mini.
Yağsız makarna. Yoğurtla yedim.
13.879 adım
espressoc espressoc
Her zamankinden fazla su içtiysen normaldir canım🥰

Canım bu süre içinde izin almak ister misin? Önce değerlerimi yoluna koyucam sonra devam edicem dersen öyle de yapabiliriz. Çünkü tartı geldikçe onun denge egzersizi oluyor Aylık sonucun egzersizi bazı durumlarda uyarısı oluyor. Tabi ben bu şekilde motive oluyorum izne gerek yok dersen zaten beraberiz
İzinli olsam iyi olacak canım şöyle yapsam diyete devam edeyim ama spor ve yürüyüşü yapabildikce paylaşsam olur mu denge egzersizi elimden geldiğince yapmaya çalışırım

Dr um önce kendinizi toparlayın sonra yürüyüş yapmak kilo vermek düşünürsünüz dedi diplerde degerleriniz vücudunuza fırsat verin toparlansin porsiyonu küçültün ve suyu kesinlikle ihmal etmeyin dedi
Değerlerin çok düşükse zaten ne kadar çabalarsan çabala vücut yakmıyor canım . Önce doktorun dediği gibi kendine zaman tanı . Sonra sıkı bi diyete girersin . Yoksa yediğin her şeyi depolama eğiliminde oluyorsun

Herkese iyi akşamlar
Kahvaltı öncesi 1 tk çörek otu içip yürüyüşe gittim 1 saat yürüdüm

Sabah klasik diyet kahvaltımi yaptım
Arada kahve yanında küçük bir kase leblebi 2 hurma yedim

Akşam
Bol salata 3 4 kaşık manti yedim bol yoğurtlu
Şuan açım 🥺
Adimlarim ekte.
espressoc espressoc Chocolita Chocolita

Eklentiler

• 17600358658518126707974094619294.webp
    17600358658518126707974094619294.webp
    9,2 KB · Görüntüleme: 12
İzinli olsam iyi olacak canım şöyle yapsam diyete devam edeyim ama spor ve yürüyüşü yapabildikce paylaşsam olur mu denge egzersizi elimden geldiğince yapmaya çalışırım
Olur canım. Bu durumda izinli olmuyorsun?
Bu tedavi sürecinde diyet yapamazsan izin alabilirsin

Herkese iyi akşamlar
Kahvaltı öncesi 1 tk çörek otu içip yürüyüşe gittim 1 saat yürüdüm

Sabah klasik diyet kahvaltımi yaptım
Arada kahve yanında küçük bir kase leblebi 2 hurma yedim

Akşam
Bol salata 3 4 kaşık manti yedim bol yoğurtlu
Şuan açım 🥺
Adimlarim ekte
Vay adım çok iyi berfim ❤️ asma güzel yüzünü. Açlığı hafiflik olarak hisset. Zaman geçtikçe daha mutlu olacaksın canım

Vay adım çok iyi berfim ❤️ asma güzel yüzünü. Açlığı hafiflik olarak hisset. Zaman geçtikçe daha mutlu olacaksın canım
Evet aslında açlığın verdiği hafiflik aşırı güzel bu hissi seviyorum bu hisse odaklanmak lazım 2 aydır çok bozuktu beslenme duzenim vucut haliyle strese girdi sağol chocomm💓

Evet aslında açlığın verdiği hafiflik aşırı güzel bu hissi seviyorum bu hisse odaklanmak lazım 2 aydır çok bozuktu beslenme duzenim vucut haliyle strese girdi sağol chocomm💓
Açlık güzeldir 😍 miden guruldadıkça yağların yanıyor öyle düşün 🥰

İyi geceler kızlar
Saat 10:45
Peynirli yumurta yeşillik iki kil biber bir dilim tm buğday ekmeği

Öğlen
Aslında yaninda protein olması gerekiyor ama sadece 4 kaşık yoğurtlu kereviz yedim

Ara sade türk kahvesi biraz kuruyemiş yedim

Akşam 17:00 bı kase yeşil biberle kavrulmuş tavuk salata

30dk leslie 10dk bölgesel hareket yaptım
Su 3 lt
espressoc espressoc

Kızlar sabah granola yedim yine
Akşam da kahvaltı yaptık
Şimdi sade filtre kahve içiyorum
Bakalım şampiyon olabilecek miyim smslerinizi bekliyorum🤣🤣

Eklentiler

• IMG_7872.webp
    IMG_7872.webp
    77,8 KB · Görüntüleme: 4
  • IMG_7867.webp
    IMG_7867.webp
    20,1 KB · Görüntüleme: 6
  • IMG_7874.webp
    IMG_7874.webp
    23,6 KB · Görüntüleme: 4
Regl olacağım ödemim var eminim kendimi frenliyorum tatlı tuzlu herşey istiyor canım
Bu hafta listeme tam uyamadim

Yarın pazar var listemdekileri alıp güzel bir hafta geçireceğim ins
Hibuskus çayımı bile yapmaya eriniyorum yarın iki bardaklik yapıp termosa koyacağım

Regl yarın olsam keşke bitse bu yemek isteği

Back
X