- 23 Mart 2016
- 30.443
- 91.288
- 598
- Konu Sahibi Cherry Mom
- #291.381
@kardelen321 senide tebrik ederim canım geçen haftanın acısını süperrr çıkardın teşekkür ederiz :))
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
tesekkur ederim canim bgun beni şımarttınız vallahi
ama yinede kilo vermeye devam ediyosun canim masallah sana kendine haksizlik etme cok gzel gdyosun eve donunce bol bol sporla gelirsin telafi edersin mrak etme![]()
Max 1.1 kg vereni gördüm kaptanım :))6'ya da bak![]()
Teşekkür ederim canım@kardelen321 senide tebrik ederim canım geçen haftanın acısını süperrr çıkardın teşekkür ederiz :))
Max 1.1 kg vereni gördüm kaptanım :))
Sabit ve az verenler var hadiii hayırlısı hahajah
İnşallah motivasyonunu hiç bozma canımTeşekkür ederim canım
Ben de sonuçtan çok memnunum.
İnşallah hep böyle gider
![]()
Bozmicam inşallah canım.
Sen de iyisin bu arada. Tatilde olmana rağmen 'bayan irade' olarak devam ediyorsun. Maşallah diyorum helal diyorum ayakta alkışlıyorum
![]()
Oy canım sağolBozmicam inşallah canım.
Sen de iyisin bu arada. Tatilde olmana rağmen 'bayan irade' olarak devam ediyorsun. Maşallah diyorum helal diyorum ayakta alkışlıyorum
![]()
Ya hadi bakalım inşallah birinci oluruzMax 1.1 kg vereni gördüm kaptanım :))
Sabit ve az verenler var hadiii hayırlısı hahajah
Düzeltiyorum 2 kg veren bir kişi varmış
ayy smdiden korktum vallaMerak etme hele bir kaçamak yap burnundan getiririmmmm![]()
Yaa insallah oluruz cunku takimde 2 kilo ve uzeri veren 1 ve 1.5 kilo veren cok bu hafta cok iyiyiz masallahimiz var gecen haftanin acisini ckarttikYa hadi bakalım inşallah birinci oluruz
İnşallah yaa birinci oluruzYa hadi bakalım inşallah birinci oluruz
Hadi insallah canim
Bu ekip sonuncu olduysa 1. Olmayı da bilirYa hadi bakalım inşallah birinci oluruz
Valla kesinlikle ole dgru dedinBu ekip sonuncu olduysa 1. Olmayı da bilirvalla takımımızı çok seviyorum herkes hedefini iyi biliyor
![]()