• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Hazır Ol, Nişan Al🎯, Harekete Geç!🏃‍♀️‍➡️

Tamam zaten ayda iki kez gidiyorum diyetisyene biliyorsun haftaya cumartesi kontrolüm var bu hafta atarım
Gittiğim haftalar grup Yıldızi olmam sıkıntı yok
Tamam canım. Sen yine önceden haber verirsin bana hangi hafta atacaksın. Ona göre düzenlemeleri yaparım

Şu yulaf i sevemedim gitti arkadaş buruk tadı çok kötü.
:olamaz:
Yulafi seviyorum kabaklisini seviyorum diyetisyen bir kaşık yeter dedi ben 3 kaşık atinca bayıla bayila yiyorum 😂
Hele tostu Süper yok arkadaş her türlü obezim
Ama Yok brokoli karnabahar sevemiyorum 🤢

Yulafi seviyorum kabaklisini seviyorum diyetisyen bir kaşık yeter dedi ben 3 kaşık atinca bayıla bayila yiyorum 😂
Ben de ben deee😭
Karnabahar brokoli kereviz enginar maydanoz dereotu sev mi yor um :(

Bende karnabahar hastasıyım. Her gün yesem bıkmam. Yulafı da seviyorum. Sütle gidiyor yoğurtla sevmiyorum

Aylık denge egzersizim bitti
Bugün sabah diyet dışı bir şeyler yaptım oğluma. Ondan bende yedim. Ama 10 da yedim. Akşamda sadece çorba içtim. Bu arada artık bütün yeme içmeyi erken bitiriyorum. 5 de bitirdim. Toplam kalorim 1200 civarıydı
Suyu 2 litre içtim espressoc espressoc
Ama sor nasıl içtim. Habire wc deyim 😂 afedersin tamamen şeffaf. Bu kadar suya başka nasıl olsun 😅 alışık olmayınca.
Ama bu sağlıklı olduğunu gösterirmiş.Tok da tutuyor

Eklentiler

• Screenshot_20251007_221656_Pedometer Step Counter.webp
    Screenshot_20251007_221656_Pedometer Step Counter.webp
    16,7 KB · Görüntüleme: 1
Aylık denge egzersizim bitti
Bugün sabah diyet dışı bir şeyler yaptım oğluma. Ondan bende yedim. Ama 10 da yedim. Akşamda sadece çorba içtim. Bu arada artık bütün yeme içmeyi erken bitiriyorum. 5 de bitirdim. Toplam kalorim 1200 civarıydı
Suyu 2 litre içtim espressoc espressoc
Ama sor nasıl içtim. Habire wc deyim 😂 afedersin tamamen şeffaf. Bu kadar suya başka nasıl olsun 😅 alışık olmayınca.
Ama bu sağlıklı olduğunu gösterirmiş.Tok da tutuyor
Canım aylık denge egzersizi nedir aman geri kalmayayım diye soruyorum

Back
X