Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Ben bu akşam menu yazmak istemiyorum çünkü bugün deli gibi yedim . Kaçamak cısss ne ararsanız var. Tartıda da artı geldim zaten. En ağır cezayı hak ediyorum morordek morordek elini korkak alıştırma. Artık silkelenip normale dönmem lazım ama adapte olamıyorum. Tarif edilmez duygular içindeyim arkadaşlar ben de anlam veremiyorum. Pişmanlık, hayal kırıklığı, üzüntü....
Sanki biraz yavaşlamaya ihtiyacım var. Ama yavaşlarsam herşey tepetaklak olacakmış gibi geliyo. Karmakarışık bi ruh hali içindeyim günlerdir. Ne olacak benim bu halim bilmiyorum ..
Bu arada Cikilatacanavari Cikilatacanavari sabah 600 ip atlamıştım, cezalarımdan düşer misin

Ben bu akşam menu yazmak istemiyorum çünkü bugün deli gibi yedim . Kaçamak cısss ne ararsanız var. Tartıda da artı geldim zaten. En ağır cezayı hak ediyorum morordek morordek elini korkak alıştırma. Artık silkelenip normale dönmem lazım ama adapte olamıyorum. Tarif edilmez duygular içindeyim arkadaşlar ben de anlam veremiyorum. Pişmanlık, hayal kırıklığı, üzüntü....
Sanki biraz yavaşlamaya ihtiyacım var. Ama yavaşlarsam herşey tepetaklak olacakmış gibi geliyo. Karmakarışık bi ruh hali içindeyim günlerdir. Ne olacak benim bu halim bilmiyorum ..
Bu arada Cikilatacanavari Cikilatacanavari sabah 600 ip atlamıştım, cezalarımdan düşer misin
Bak sabah bi sürü ip atlamışsın sonrada gün içinde yemissin hep o atladığım ipe yazık değil mi

arkadaşlar hepinize teşekkür ederim her şey için.. başka bir grupta devam etmek istiyorum. eski takımım diye tekrar buraya gelmek istemiştim ama listeye girebileceğim bi takıma geçmek istiyorum bu şekilde olayın içine giremiyorum :KK43: motive de etmiyor beni bu durum kopuyorum olaydan:KK14: ara sıra uğrarım yine herkese bol bol kilo vermeler öpüyorum hepinizi:KK15:

Canım hepimiz yaşıyoruz böyle şeyler demek böyle olması gerekmis olmuş. biz yılmadan tekrar tekrar başalmalıyız arada kaçamak iyi de geliyor. pazartesi beklemeden tekrar başlamalı. tutabilirsen oruç tut bir kaç gün nefsin korelir belki.

arkadaşlar hepinize teşekkür ederim her şey için.. başka bir grupta devam etmek istiyorum. eski takımım diye tekrar buraya gelmek istemiştim ama listeye girebileceğim bi takıma geçmek istiyorum bu şekilde olayın içine giremiyorum :KK43: motive de etmiyor beni bu durum kopuyorum olaydan:KK14: ara sıra uğrarım yine herkese bol bol kilo vermeler öpüyorum hepinizi:KK15:
başarılar canım .hersey gönlünce olsun. ugra buralarda. Şahsen iyi haberlerini almak isterim...

Canım hepimiz yaşıyoruz böyle şeyler demek böyle olması gerekmis olmuş. biz yılmadan tekrar tekrar başalmalıyız arada kaçamak iyi de geliyor. pazartesi beklemeden tekrar başlamalı. tutabilirsen oruç tut bir kaç gün nefsin korelir belki.
Çok haklısın canım. Toparlicam artık. Sabah güne başarı öykülerini okuyarak başladım motivasyon olsun diye. Başaranlar da aynı bizim gibiydi. Olacak Allah'ın izniyle.

günaydın ballar;)
morordek morordek Cikilatacanavari Cikilatacanavari fancynancy fancynancy
dün ki menüm
sabah:yoğurt yaban mersini çilek amaranth tohumu zerdeçal

öğlen:bulgurlu labada sarması (bir çeşit ot eşimin memleketinden)
bir de arkadaşım tokatlı katmer gibi gözleme yapmış saç tavada bir dilim ikram etti yedim öğlen olduğu için yağlı durmuyordu kızartma değildi zaten.

akşam:yoğurt az yulaf zerdeçal tarçın bol çilek şaşırdınız mı hayıııııır :D

spor :sadece 150 mi 200 mü unuttum mekik çektim
pamuğa batırılmış fasulye gibiydik dün resmen çimlendirme işlemine girdik gece verdiğim filizlerle uyandım zira burası %85 nemdeydi şu an da cümleten vıcık vıcığız ah bursa ah.:KK53:
su dan bahsetmiyorum bile normalde 3 litre içen ben napmışımdır:D

Slm kizlarr bgun detoksa baslicaktim hatta nohutuda hasladim ama yapamadim
Gece cok kotu oldum mide bulantisindan uyuyamadm sonunda kustum :kusmuk:sabhta kalktim baslim dedim dyete ama hic halim yoktu kahvaltiyi tam yaptim yine basladi mide bulantisi bende yattim uyudum ama hala kendime gelemedim su bile icemiyorum midem cok bulaniyo iyi olursam yarn baslicam insallah
Bu sabah ki kilom 70.2 malesef:KK43:
Gecmıs olsun canım. Patates yemeğe çalış. Iyı gelır. Hemde detoks yapmış olursun :)))

Gunaydın
2 gündür menulerımı yazamadım.
Yaz geldımı hep yoğun gecıyor günler.
Pazar kahvaltı
1 haşlanmış yumurta domates biber zeytin peynir
3 ıncır
Akşam
Barbunya yemeği
3 kaşık bulgur pilavı
Yoğurt
Spor
2 saat yürüyüş
1 buçuk saat bölgesel hareket

Pzartesı menü
Kahvaltı
1 haşlanmış yumurta domates biber zeytin peynir
1 cay kaşığı vısne recelı ve 1 cay kaşığı seftalı tecelli tadına baktım. Yenı yaptıydım o yüzden.

Akşam
1 kepçe ezogelın çorba
1 avuç ıcı kadar yağlı pıde
Ayran

Spor 15 dk ağırlık çalışması
Devamı gelemedi çocuklardan :))
morordek morordek Cikilatacanavari Cikilatacanavari

morordek morordek ordekim dünün acısını az önce çıkarmış bulunmaktayım ayak parmaklarıma kadar terledim :ruh:
:KK9::KK9::KK9:
Süpersin ciklatim
Bu hafta spora ağırlık verirsen cuma günü eksi geleceğine inanıyorum ben senin :KK73:
Kahvaltı
Çeyrek muz
1 kk peynir 3 4 zeytin
1 yumurta sarısı
1 sb süt

Ara ayran

Öğlen
4 yk kuru fasulye
1 yk pirinç pilavı
Yarım kase sütlü tatlı

Akşam
2 fellah köfte
2 yk kereviz
1 mercimek köfte
1 nücver
1 kepçe çorba

2 lt su
2 şekersiz çay
1 soda

morordek morordek Cikilatacanavari Cikilatacanavari
İki gündür aütlü tatlı... Biliyorum ama kayınvalidemlerde kaldık ya kıramadım kadıncağızı
Evet iki gündür sütlü tatlı görüyorum hadi dün ses etmemiştim ama lütfen rintcim
Bak artık listedesin biliyorsun ki verecek kilon da az zaten ama bu şekilde takılır kalırsın olduğun kiloda haberin olsun
Bgunku menum
Sabah
1 haslanms yumurta
1 domates
Cok az byaz peynir
1 tane yesil tatli sivri biber

Arada
1 tane nektari
Avuc ici kadar beyaz uzum
3 hurma

Saat 6 gibi ayilmak icin
Nescafe
2 gunkurusu icine ceviz koydum
2 hurma

Aksam 7 bucukta
Avuc ici kadar haslanmis tavuk gogsu
Canim baska hic bsey istemedi

Arada
sekeriz turk kahvesi
1 tane makaron :olamaz:

Su zorla 2 lt gitgel ictim
1 bardak form cay

Spor yok malesef hic halim yoktu bgun yediklerimide zorla yedim kendime gelebilmek icin gercektende yedikce enerji geldi braz olsun kendime geldim
Yarin insallah ayran detoksuna baslicam bsey cıkmazsa insallah:KK48:

morordek morordek
Oh oh makaronlar :sinirli:
Hadi bak ceza yazmayayım diyorum bugün güzel bi spor görmek istiyorum menunde
Kardelencim tatildeyken yeterince kaçamak yapmadın mı? Sonra gördük bak ne kadar artı geldiğinin. Ne kadar güzel vermiştin, şimdi başladığın yere döndün. Bu şekilde devam edersen de eksiye gitmek hayal olacak.
İstediğinde çok güzel kilo veren oluyorsun, biliyorum seni artık az çok. Hadi canim yapabilirsin o kiloların kimseye faydası yok unutma :KK19:

Her zaman kapımız açık cnm yolun açık olsun

Süpersin ciklatim
Bu hafta spora ağırlık verirsen cuma günü eksi geleceğine inanıyorum ben senin :KK73:

Evet iki gündür sütlü tatlı görüyorum hadi dün ses etmemiştim ama lütfen rintcim
Bak artık listedesin biliyorsun ki verecek kilon da az zaten ama bu şekilde takılır kalırsın olduğun kiloda haberin olsun

Kardelencim tatildeyken yeterince kaçamak yapmadın mı? Sonra gördük bak ne kadar artı geldiğinin. Ne kadar güzel vermiştin, şimdi başladığın yere döndün. Bu şekilde devam edersen de eksiye gitmek hayal olacak.
İstediğinde çok güzel kilo veren oluyorsun, biliyorum seni artık az çok. Hadi canim yapabilirsin o kiloların kimseye faydası yok unutma :KK19:
İnşallah ördekim takıma kötü etki etmek istemiyorum azıcık bile eksi olmak istiyorum

Süpersin ciklatim

Haklısın canım kendime kötülük yapıyorum. Üstelik ver al ver al derken süreç uzuyor. 60 olucam inşallah. Başarıcam:KK19:

Back
X