Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Evet maalesef öyle

Nasıl artırabiliriz katılımı sizden de fikir alalım kızlar?
Yine etkili olur mu bilmiyorum ama eskiden gün sonunda kac mesaj yazmışız onu sayar paylaşırdık.
Puanlama yapıp menü ve spor birincisi seçiliyor ya mesaj birincisi de seçilebilir.:KK52:

-400 ordekim 76.6 daha inemedim :110: morordek morordek
Daha ne olsun ciklatım eline koluna sağlık
Artıdan eksiye düsmüssün tebrik ederim :KK9::KK9:
Yine etkili olur mu bilmiyorum ama eskiden gün sonunda kac mesaj yazmışız onu sayar paylaşırdık.
Puanlama yapıp menü ve spor birincisi seçiliyor ya mesaj birincisi de seçilebilir.:KK52:
Herkes kendi mesajını sayacaksa olur :)
Yoksa ben bir de onu hesaplayamayacağım ne yalan söyleyeyim :ıslık:
morordek morordek kaptanım 2 hafta sonra izne çıkmak istiyorum ama 74e düşersem mezun olup geri döndüğümde daha alt hedef belirleyip mi başlasam hangisi daha mantıklı
Ciklatım sen bilirsin. 74'e düsersen mezuniyet hakkın oluyor, eger döndügünde daha az kiloda olursan hemen listeye girip daha alt hedefinle yarışmaya başlayabilirsin. Karar senin :)

Hahah canın sagolsun hedefcim :) +2500'den +100'e inmek de büyük başarı. İzne ayrılmıyorsun bu durumda değil mi? Ayrılmamalısın bence :KK200:

Başım ağrıdı resmen ördeğim ama sporsuz bunu yapabildim. 2-3 gün daha beklesin, spora da başlayacağım. 1 ay sonunda 65 olmak istiyorum.
Mahcup oluyorum böyle artı çıkınca ama sakıncası yoksa kalmak istiyorum.
Bu arada aylık hedef listesine dönebiliriz bence. Çok etkiliydi.

Hanımlar bu hafta da nota alıyoruz maalesef, görünen durum o. @gonulll ve Cikilatacanavari Cikilatacanavari kaldı ama onların da yüzdeyi kurtarabileceğini sanmıyorum :KK43:

İkinci notamız oldugu icin de sarı karta dönüsüyor. Haftaya ilk 3'e girip bu sarı kartı hemen sildirmemiz gerek. Menü puanlamaları ve cezalar geri geliyor. Bayramda da puanlayacaktım ama 1-2 kişi dışında menü yazan olmayınca çok anlamsız oldu. Menü yazmayana da ceza vereceğim artık.. Burası aktif olmayınca kilo verilmiyor gördügünüz gibi, artık bunu anlamışsınızdır diye düsünüyorum...

Ne desen haklısın kaptanım. Toplarlanmamız gerekiyor.

Ciklatım sen bilirsin. 74'e düsersen mezuniyet hakkın oluyor, eger döndügünde daha az kiloda olursan hemen listeye girip daha alt hedefinle yarışmaya başlayabilirsin. Karar senin :)
Ben de karar veremedim de zaten dusemezmisim gibi geliyor çok yavaşladı kilo vermelerim gerçekten kaçamak falan da yapmıyorum en büyük kaçamaklar im bireylerin tadına bakacak kadar oluyor :110:

Ben de karar veremedim de zaten dusemezmisim gibi geliyor çok yavaşladı kilo vermelerim gerçekten kaçamak falan da yapmıyorum en büyük kaçamaklar im bireylerin tadına bakacak kadar oluyor :110:
O zaman mezun ol ciklatım
Kepin olsun :KK49:
76.4 ordekim wc sonrası fayda faydadır morordek morordek
Oo hemen düzenleyeyim paylaşmıştım ama olsun :)
Kızlar hedef listesi tutalım
Haftaya hedefim 75.5
Liste tutacağım bu hafta seni ekliyorum hemen ciklatım

Tebrik ediyorum @beyazinci , azmin zaferi güzeldir eminim. Ama bence de kopma hemen. Zor veriliyor ama çabuk alınıyor kilo. Biraz koruma yap bence de...

Ya Özlem yine bir ekspress grubu yapsak iyi olacak. Kimler dukan express yapmak ister yazsın bakalım. Haftaya başlayalım. Ferah şu an tatilde. Dönsün onu da bakıma alacağım kendimi de. :)))) :KK70: Haftaya başlayabiliriz bence. Evet, express yapmak isteyenleri görelim ???

Şahnur’cum ışın tedavisini egzamada da uyguluyorlarmış ancak benim kökten biteceğine pek inancım olmadığı için uygulatmayı düşünmedim. Gerçekten kökten çözüm mü? Ben yüzeysel toparladığını ve mutlaka sonrasında bir yerden yine çıkacağını düşünüyordum oysa ki ?

Hahahah çok alemsin :)))) ama iyi motivasyon. Ben görsem bile yerimden kıpırdayamıyorum bazen tembellikten :))))

Çok tebrik ederim kardelelen321 kardelelen321 ancak buradan kopmanı tavsiye etmem. Arada bir ses ver hem bizde özleriz.

Önceden bir ara fotoğraflı paylaşım yapardık hatırlarsan Şeyma’cım. Görsel her zaman motivasyon açısından işe yarıyor bence. O dönem violin aramızda değildi ancak böyle deneyebiliriz. Bazen porsiyonlarımızın görselini paylaşıyorduk. Tartıdaki ölçümlerimizi de görüntülü atıyorduk bence gayette motive edici oluyordu. Yine böyle yapabiliriz. Hemen herkes tatilini bitirdi sayılır. Yavaş yavaş toparlanacağımızı düşünüyorum. Şeyma’cım listeye henüz giremesem de benim rumuzu da listenin altına iliştirebilir misin rica etsem... Takip açısından benim için de motivasyon olurdu:olamaz:

Bu sabahki kilom: 64.5 yine dukanın dalgalanmalarından nasibimi aldım bu sabah. Dün 64.00 dım ve diyetimi de asla bozmadım. Neyse bu akşam spora gideceğim sabaha nasıl uyanırız bakalım. :)
Burası bağımlılık yapıyo zaten istesek de kopamıyoruz canım. Bu aralar durgun ama ben okullar başlayınca eski haline döneceğine inanıyorum.

Tabi canım yapılacaksa herkes kendi mesajını saymalı..:KK39:

Hanımlar, haftalık hedef listesi tutmaya geri dönüyoruz.
Yalnız haftalık hedeflerinizde "bu hafta hedefim sabit gelmek" gibi şeyler duymak istemiyorum. Bu hafta iyi kilo verenler vardı evet ama haftaya sarı kartımızı sildirmek için takım ortalamamızın minimum 0.3 olması gerekiyor. Bu yüzden herkesin en az 200-300 gr vermesi gerekiyor.

Back
X