Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Çok şükür canımİyiyim yavrum sen nasılsın![]()
Hallederiz habibim
DoymadımBunlarla doydunmu gerçekten![]()
Girmeden olmaz mı :)Hallederiz habibimgirmek ister misin listeye
Olurr. Yine günlük menülerini yazabilirsin. Tartı atabilirsin. Konuşuruz üstüne motive amaçlı. Liste dışı kontrol dahilinde olmamış olurGirmeden olmaz mı :)
Çok geçmiş olsun canım.Kızlar bugün nerdeyse kaza yapıyordum saniyelerle milimlik kurtardım eve geldim saatlerdir elim ayağım tutmuyor sanki eşime de anlayamıyorum nöbette![]()
En azından diyet yapan kocan varmışDoymadımama eşim benden hızlı kilo verince sinir oldum…
Ah canım evet evde diyet yapmayan varsa çok zor.. Allah yardımcın olsun canımEn azından diyet yapan kocan varmış
Bizde yatana kadar yiyolar zaten zorlanıyorum![]()
1. Denge egzersizi pardon kızlar. İki üç gündür beynim yerinde değil dün bir gün boyunca saçımı boyattım kimyasala maruz kaldım gece fenalaştım bugün de küçük bir kaza tehlikesi geçirdim hala onun etkisindeyim sanki dünyada değilim
Ayy üst üste. Niye o kadar boyada beklettiler ya. Hay Allah geçmiş olsun. Nazara da inanıyorum oku kendini canım. İyi olan şeyleri çok anlatmamak lazım. Gerçi şimdi ağzını da açmasan haset edecek insanlar çıkıyor1. Denge egzersizi pardon kızlar. İki üç gündür beynim yerinde değil dün bir gün boyunca saçımı boyattım kimyasala maruz kaldım gece fenalaştım bugün de küçük bir kaza tehlikesi geçirdim hala onun etkisindeyim sanki dünyada değilim
Evet gerçekten öyle 3 kere açma işlemi üstüne de bir kere boya yapıldı saç diplerim artık yara olmuş biliyor musun bugün kanadılar. Çok küçük bir dikkatsizlik yüzünden de kötü bir kaza geçirecektim bugün araba perte çıkacaktı çok korktum saatlerce elim ayağım titredi. Bilmiyorum nazardan mıdır nedendir ya okuyorum da amaAyy üst üste. Niye o kadar boyada beklettiler ya. Hay Allah geçmiş olsun. Nazara da inanıyorum oku kendini canım. İyi olan şeyleri çok anlatmamak lazım. Gerçi şimdi ağzını da açmasan haset edecek insanlar çıkıyor
Çok geçmiş olsun canm.1. Denge egzersizi pardon kızlar. İki üç gündür beynim yerinde değil dün bir gün boyunca saçımı boyattım kimyasala maruz kaldım gece fenalaştım bugün de küçük bir kaza tehlikesi geçirdim hala onun etkisindeyim sanki dünyada değilim
Teşekkür ederimÇok geçmiş olsun canm.
Kızıl ve siyahtan dönmek zor. Ama onda bile tek seferlik açmak yetiyor. O bile çok yıpratıyor saçı. Hem çok severim hem en büyük pişmanlığımdır saçtaki. Kuaför işi bilmiyormuş. 3 kere açma nedir ya. Yapamayız demek varkenEvet gerçekten öyle 3 kere açma işlemi üstüne de bir kere boya yapıldı saç diplerim artık yara olmuş biliyor musun bugün kanadılar. Çok küçük bir dikkatsizlik yüzünden de kötü bir kaza geçirecektim bugün araba perte çıkacaktı çok korktum saatlerce elim ayağım titredi. Bilmiyorum nazardan mıdır nedendir ya okuyorum da ama