• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Hazır Ol, Nişan Al🎯, Harekete Geç!🏃‍♀️‍➡️

Sabah
Poğaça - çay

Ara öğün 10 tane çiğ fındık

Öğlen
Az çorba ve tavuk sote (hastane yemeği)
2 dilim ekmek

Ara öğün 5 fındık

Akşam
Nohut yemeği 5 kaşık
Bulgur pilavı 5 kaşık

(Maalesef film izlerken çekirdek çitledim )

45 dakika da lesliemi şimdi yapıp geldimmm

Bugünüm pek iyi değildi ama yarın öğlen yemeğimi evde yicem kahvaltı planlıyorum sabahta ara öğünle başlıcam güne planım bu

1000097121.webp

1. Ceza
Chocolita Chocolita

1. Denge egzersizi pardon kızlar. İki üç gündür beynim yerinde değil dün bir gün boyunca saçımı boyattım kimyasala maruz kaldım gece fenalaştım bugün de küçük bir kaza tehlikesi geçirdim hala onun etkisindeyim sanki dünyada değilim
Ayy üst üste. Niye o kadar boyada beklettiler ya. Hay Allah geçmiş olsun. Nazara da inanıyorum oku kendini canım. İyi olan şeyleri çok anlatmamak lazım. Gerçi şimdi ağzını da açmasan haset edecek insanlar çıkıyor

Ayy üst üste. Niye o kadar boyada beklettiler ya. Hay Allah geçmiş olsun. Nazara da inanıyorum oku kendini canım. İyi olan şeyleri çok anlatmamak lazım. Gerçi şimdi ağzını da açmasan haset edecek insanlar çıkıyor
Evet gerçekten öyle 3 kere açma işlemi üstüne de bir kere boya yapıldı saç diplerim artık yara olmuş biliyor musun bugün kanadılar. Çok küçük bir dikkatsizlik yüzünden de kötü bir kaza geçirecektim bugün araba perte çıkacaktı çok korktum saatlerce elim ayağım titredi. Bilmiyorum nazardan mıdır nedendir ya okuyorum da ama

1. Denge egzersizi pardon kızlar. İki üç gündür beynim yerinde değil dün bir gün boyunca saçımı boyattım kimyasala maruz kaldım gece fenalaştım bugün de küçük bir kaza tehlikesi geçirdim hala onun etkisindeyim sanki dünyada değilim
Çok geçmiş olsun canm.

Evet gerçekten öyle 3 kere açma işlemi üstüne de bir kere boya yapıldı saç diplerim artık yara olmuş biliyor musun bugün kanadılar. Çok küçük bir dikkatsizlik yüzünden de kötü bir kaza geçirecektim bugün araba perte çıkacaktı çok korktum saatlerce elim ayağım titredi. Bilmiyorum nazardan mıdır nedendir ya okuyorum da ama
Kızıl ve siyahtan dönmek zor. Ama onda bile tek seferlik açmak yetiyor. O bile çok yıpratıyor saçı. Hem çok severim hem en büyük pişmanlığımdır saçtaki. Kuaför işi bilmiyormuş. 3 kere açma nedir ya. Yapamayız demek varken

Back
X