• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Hazır Ol, Nişan Al🎯, Harekete Geç!🏃‍♀️‍➡️

Kızıl ve siyahtan dönmek zor. Ama onda bile tek seferlik açmak yetiyor. O bile çok yıpratıyor saçı. Hem çok severim hem en büyük pişmanlığımdır saçtaki. Kuaför işi bilmiyormuş. 3 kere açma nedir ya. Yapamayız demek varken
Yok canım kızıl siyah değildi ombre vardı saçımda dipten açma boyama yaptırdım soğuk sarı o yüzden böyle yapılıyormuş

Kızıl ve siyahtan dönmek zor. Ama onda bile tek seferlik açmak yetiyor. O bile çok yıpratıyor saçı. Hem çok severim hem en büyük pişmanlığımdır saçtaki. Kuaför işi bilmiyormuş. 3 kere açma nedir ya. Yapamayız demek varken
Normalde bu kadar zarar vermiyor ama bu kez saç diplerime de yaptırdığım için diplerim çok acıdı yara oldu hep

1. Denge egzersizi pardon kızlar. İki üç gündür beynim yerinde değil dün bir gün boyunca saçımı boyattım kimyasala maruz kaldım gece fenalaştım bugün de küçük bir kaza tehlikesi geçirdim hala onun etkisindeyim sanki dünyada değilim
Çok geçmiş olsun. Allah korusun.

Back
X