Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

İyiyim canım, bu zamana kadar hep stresli geçirdim. Her an kötü birşey olacakmış gibi. Şimdi de test stresi sardı. İnşallah bu da güzel geçer. Burayı arada okuyorum aslında :KK68: diyet yapmayı özledim :KK70:hayırlısıyla Doğumdan sonra buradayım :KK200:

Ahh Suzicim, içini ferah tut artık. Her şey çok güzel olacak..

6. Takımdan biri 2 haftada 14.6 kilo vermiş ben 5 ayda verdim o kiloyu şaka gibi
Nasil vermis o kadar kisa surede bu kiloyu? Kilosu kac ki yani agir yasamlar programi izliyorum. Ordaki hastalardan bu performansi bekliyo doktor ilk etapta . ama ordaki hastalar 250 300 kg agirliginda. Normal bir insan icin cok cok zor bence.
Hanımlar, haftalık hedef listesi tutmaya geri dönüyoruz.
Yalnız haftalık hedeflerinizde "bu hafta hedefim sabit gelmek" gibi şeyler duymak istemiyorum. Bu hafta iyi kilo verenler vardı evet ama haftaya sarı kartımızı sildirmek için takım ortalamamızın minimum 0.3 olması gerekiyor. Bu yüzden herkesin en az 200-300 gr vermesi gerekiyor.
Ben de hedef listesine geri donelim diyecektim. Alinti yapmistim daha oncesinde ama yazmak nasip olmadi. Hedef listesi benim icin cok iyi oluyodu. Hedefe ulasmaya calisiyordum.
İyiyim canım, bu zamana kadar hep stresli geçirdim. Her an kötü birşey olacakmış gibi. Şimdi de test stresi sardı. İnşallah bu da güzel geçer. Burayı arada okuyorum aslında :KK68: diyet yapmayı özledim :KK70:hayırlısıyla Doğumdan sonra buradayım :KK200:
13. Haftaya gelmissin bile canim. Masallah ne guzel. Stres yapma artik. Hamileligin tadini cikar.
Hem nota alıyoruz hem de 3.yuz nasıl olcek şimdi :KK53:
Herkes kilo almis desene. Ilk 3e girmisiz en azindan :KK53:
Teşekkürler canım :)
Tebrikler canim.:KK51:

Yaaa yerim seni 12 hafta bitmiş bile :KK200:
Cinsiyet de belli olabilir artık her an :rolleyes: bizim sormamızı beklemeden yaz mutlaka Suzicim :KK37:
Bugün kontrole gittim ama cinsiyet görünmedi :bicak:öğrenince yazarım canım :))

Kaç haftalık oldu canım
Bugün 12+2 oldu canım.

Ayy seni gördükçe ben de heyecanlanıyorum benim çalışmalara da az kaldı önümüzdeki ay itibariyle her an hamile olabilirim çok güzel bi duygudur eminim Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin kalbini temiz tut tüm testler temiz çıkacak inşallah
Ayyyy inşallah canım. Senin de güzel haberlerini alalım :KK200:

Ahh Suzicim, içini ferah tut artık. Her şey çok güzel olacak..
12 haftayı doldurduk artık biraz rahatlarım :KK68:

Nasil vermis o kadar kisa surede bu kiloyu? Kilosu kac ki yani agir yasamlar programi izliyorum. Ordaki hastalardan bu performansi bekliyo doktor ilk etapta . ama ordaki hastalar 250 300 kg agirliginda. Normal bir insan icin cok cok zor bence.

Ben de hedef listesine geri donelim diyecektim. Alinti yapmistim daha oncesinde ama yazmak nasip olmadi. Hedef listesi benim icin cok iyi oluyodu. Hedefe ulasmaya calisiyordum.

13. Haftaya gelmissin bile canim. Masallah ne guzel. Stres yapma artik. Hamileligin tadini cikar.

Herkes kilo almis desene. Ilk 3e girmisiz en azindan :KK53:

Tebrikler canim.:KK51:
Teşekkür ederim canım. Yavaş yavaş rahatlarım artık herhalde :-)

Bugün 12+2 oldu canım.

Kritik süreci atlatmışsın canım rahatla artık hamileliğini stressiz geçir. Bebeğini dinle onunla konuş. Hamileliğini doya doya yaşa.

Bugünkü menüm:

Şu saate kadar;

Sabah:
-çok az kızımdan kalan kıymalı yumurta
-Yeşil çay

Öğle:
-3 kk beyaz peynir
-salatalık, kapya biber
-2 yk nohut

Ara:
-Filtre kahve

Akşam:
-8 yk susuz nohut

Spor:
-35 dk koşu&yürüyüş
-10 dk eliptik

Spordan sonra çok aç hissettiğim için dayanamadım 1 kase kelle-paça çorba içtim ve 1 kase de yoğurt yedim.

Tebrik ederim Didemcim, çok güzel vermişsin :KK9:
tesekkur ederim kaptanim haftaya insallah daha gzel olucak:dua:

Tebrikler canım bence hiç az değil çok güzel kilo vermişsin..:KK9::nazar:
saol canim evet artidaydim aslinda pazartesiden bgune 1.5 kilo verdim:KK39:

Hanımlar bu hafta da nota alıyoruz maalesef, görünen durum o. @gonulll ve Cikilatacanavari Cikilatacanavari kaldı ama onların da yüzdeyi kurtarabileceğini sanmıyorum :KK43:

İkinci notamız oldugu icin de sarı karta dönüsüyor. Haftaya ilk 3'e girip bu sarı kartı hemen sildirmemiz gerek. Menü puanlamaları ve cezalar geri geliyor. Bayramda da puanlayacaktım ama 1-2 kişi dışında menü yazan olmayınca çok anlamsız oldu. Menü yazmayana da ceza vereceğim artık.. Burası aktif olmayınca kilo verilmiyor gördügünüz gibi, artık bunu anlamışsınızdır diye düsünüyorum...
aslinda kaptanim bi ara 2 gruo yapip yarisma yapioduk bence herkes toparlaninca tekrar bole bsey yapabliriz ben gerckten ozman daha fazla spora asilmistim daha fazla motive oluyodum

6. Takımdan biri 2 haftada 14.6 kilo vermiş ben 5 ayda verdim o kiloyu şaka gibi
yoookkk artikkkk :oha:
Onun kilosu cok yuksektir ve diyete yeni baslamis olablir ayriyetten sok dyetler yapmistir kesin cok sagliksiz biz haftaya ve sonraki haftalar kilo vermeye dev ederken o kilo almaya baslicak coktan:rapci:

Ya ordekim günde 1 kilo nasıl verir bi insan ya bu kurallar dahilinde olmalı yasaklanmalı bu benim motivasyonumu düşürdü şu an
hic motivasyonunu dusurmesin canim o kilo almaya baslicak haftaya

tesekkur ederim kaptanim haftaya insallah daha gzel olucak:dua:

saol canim evet artidaydim aslinda pazartesiden bgune 1.5 kilo verdim:KK39:

aslinda kaptanim bi ara 2 gruo yapip yarisma yapioduk bence herkes toparlaninca tekrar bole bsey yapabliriz ben gerckten ozman daha fazla spora asilmistim daha fazla motive oluyodum

yoookkk artikkkk :oha:
Onun kilosu cok yuksektir ve diyete yeni baslamis olablir ayriyetten sok dyetler yapmistir kesin cok sagliksiz biz haftaya ve sonraki haftalar kilo vermeye dev ederken o kilo almaya baslicak coktan:rapci:

hic motivasyonunu dusurmesin canim o kilo almaya baslicak haftaya
Arkadas 1 aydır hergün 1 kilo veriyormuş 110 dan başlamış düşmeye ben inanmadım ama o kendini baya savundu günde 250 kalori alıyormuş sadece ve 3 saat spor yapıyormuş bu şekilde vermiş ve hala kalp krizi falan geçirmemiş bana çok mantıksız geldi tüm organların iflas etmiş olması lazım şuan

Sabah
2dilim tbe arasına kaşar tost makinesine bastım
Ara
2 sade türk kahvesi
Aksam
5 köfte
Biraz firinda zeytin yağla kızartılmış patates
Yoğurt
Salata
Ara
Sade Türk kahvesi
Sade maden suyu
Ve biraz dondurma uzun bi aradan sonra canım istedi
Su 2litre
Spor
10dk koşu yürüyüş karışık
65 dk ağırlıklı bölgesel çalışma artık baya ağır calisabiliyorum çıktığımda şu içinde kalmış oluyorum ama gel gelelim bi 14 kilo veremiyorum bırak 14u 4 bile yok bizde sadece 400gr :KK70:
Kaderin cilvesi diyelim :KK70::KK70::KK70:

Arkadas 1 aydır hergün 1 kilo veriyormuş 110 dan başlamış düşmeye ben inanmadım ama o kendini baya savundu günde 250 kalori alıyormuş sadece ve 3 saat spor yapıyormuş bu şekilde vermiş ve hala kalp krizi falan geçirmemiş bana çok mantıksız geldi tüm organların iflas etmiş olması lazım şuan

Ben de hiç inanmadım.
O kadar zamanda o kadar kilo vermek için kol bacak falan kesmek lazım.

yakinda btun organlari iflas eder onun tabi gercekse hic inanasim gelmiyo nedense cok zorr

Bugün 12+2 oldu canım.

Allahım maşallah size. Allah su gibi gelirsin zamanı vaktinde sağlıkla kavuştursun sizi

Hatunun yatısını kurbanlık niyetine kesmişler geçen hafta desene Cikilatacanavari Cikilatacanavari

Kız benim simitleri alsak 3 4 kilo. 1 2 de göbek. İç bacak falan derken 10 kilo çıkarırız, sen bistüri al gel buraya kol bacağa gerek kalmadan halledelim şu işi :KK48:
Gerçi ben gelsem daha iyi olur, sen bizim evden daha steril bir ortam bulabilirsin zannımca

20180901_083920.webp

Back
X