Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Diyetisyenimle görüşmelerim cuma öğlenleri olacak bugünki tartı sonucu çok parlak çıkmadı maalesef sonucum
morbid obez olmama az kalmış:sinirli::sinirli::sinirli: BKİ şu anda 33,1 şuan obez durumundayım kilom ise 77,5
kızlar sizlerin desteğiyle eminim gidecek bu kilo
diyetisyen bu haftanın çok önemli olduğunu hiç bir şekilde kaçamak yapmadan devam etmem gerektiğini ona göre kg fazlalığımın ne kadar sürede gideceğini belirleyebilecğini söyledi şimdilik hedefimiz 6 ay
hoşgeldin coneeeem bak benim beden kitle indeksi bir ara 37 idi bir de şimdi bak ,hep şişmansınız yazardı çok şişmansınız yazıyordu 2016 da hatta ..sende ineceksin

Vücut Yüzey Alanınız: 1,8 metrekare
Yağsız Vücut Ağırlığınız: 51 kg
İdeal Kilonuz: 55 kg
Vücut Kitle Endeksiniz (BMI): 27,9 kg / metrekare
Sonuç: İdeal kilonuzun üstündesiniz
Boyunuza göre vücut ağırlığınızın fazla olduğunu gösterir. Fazla kilolu olma durumu gerekli önlemler alınmadığı takdirde pek çok hastalık için risk faktörü olan obeziteye (şişmanlık) yol açar.

valla fiskoda antep fıstığı ezmesi var acaba bizim kız ondan mı bahsediyor ki :KK70:normalini bulamadım internette ben :KK70:
kız o zaten şekerli başka yolu yok:KK70::KK70::KK70: yani sen şekersiz kullanıyorsun eyvallah onda sorun yok ama şekerli kullananlar cıss ceza puanı olmalı:KK70:
Ben de daha önce ballı findik ezmesinden alıyordum a101 e geliyordu efsane bir tadı var onun da üzerinde şeker yok yaziyordu

Evet şekerim maalesef 74'ten yukarısı kurtarmıyor
Haftaya izne mi ayrılacaksın o zaman?
Evet cnm aman şimdiden aklımızda olsun unutmayalım aslinda sadece 1 hafta bildiremiyorum ama yapacak bisi yok tek temennim en fazla 1-2 kilo almak :KK200:
bal olan ürünlerde en azından kıvam arttırıcı vardır ama arkasını okumak lazım :KK66:
cotanak temiz onu alabilirsiniz ama bazıları onun da arkasını okuyup almak lazım çünkü bi kısım üründe şeker var

Geçen Cuma 81.5 olan kilom bugün 80.5 !!!
Ama Pazartesiden düne kadar 80.1'dim.
Pazartesiden bugüne kadar az da olsa 80'nin altına inmem lazımdı ama olmadı..:cry:
Tam düzeldim derken 3 gündür yine kabızlık söz konusu kendi kendime nazar değdirdim sanki..:işsiz:
:KK70:bende aynı durumdayım

selam kızlarr ben sahalara geri döndümmm
bugün diyetisyene başladım artık uçarı kaçarı yok bu kilolar gidecek özellikle son 8 ayda sigaradan dolayı gelen kilolar gidecek diyetisyenle yaptığımız görüşmede kilo veremememin en büyük etkeninin menümdeki kabonhidratın eksik olduğunu söyledi her öğüne ekmek ekledi hiç bu kadar çok ekmekli diyet yapmamıştım bakalım nasıl olacak diyet liste mi de bir sonraki mesajda ekleyeyim
Hosgeldinnn canim cok sevindim geri dönmene artik grubumuz senlenir ne güzel

Diyetisyenimle görüşmelerim cuma öğlenleri olacak bugünki tartı sonucu çok parlak çıkmadı maalesef sonucum
morbid obez olmama az kalmış:sinirli::sinirli::sinirli: BKİ şu anda 33,1 şuan obez durumundayım kilom ise 77,5
kızlar sizlerin desteğiyle eminim gidecek bu kilo
diyetisyen bu haftanın çok önemli olduğunu hiç bir şekilde kaçamak yapmadan devam etmem gerektiğini ona göre kg fazlalığımın ne kadar sürede gideceğini belirleyebilecğini söyledi şimdilik hedefimiz 6 ay
Kaptanim siz beni bu sayfaya davet ettiginizde ben 85 kiloydum şuan sizinle ayni kilodayim sukurler olsun 7li rakamlari gördüm inanin çok mutlu oldum gelmeniize

Hadi şimdiden hayırlı olsun kaptanım
Saol çiklat ım
hoşgeldin coneeeem bak benim beden kitle indeksi bir ara 37 idi bir de şimdi bak ,hep şişmansınız yazardı çok şişmansınız yazıyordu 2016 da hatta ..sende ineceksin

Vücut Yüzey Alanınız: 1,8 metrekare
Yağsız Vücut Ağırlığınız: 51 kg
İdeal Kilonuz: 55 kg
Vücut Kitle Endeksiniz (BMI): 27,9 kg / metrekare
Sonuç: İdeal kilonuzun üstündesiniz
Boyunuza göre vücut ağırlığınızın fazla olduğunu gösterir. Fazla kilolu olma durumu gerekli önlemler alınmadığı takdirde pek çok hastalık için risk faktörü olan obeziteye (şişmanlık) yol açar.
Darısı başıma park cim
Kaptanim siz beni bu sayfaya davet ettiginizde ben 85 kiloydum şuan sizinle ayni kilodayim sukurler olsun 7li rakamlari gördüm inanin çok mutlu oldum gelmeniize
Tatlım beraberce mezun olalım benim hedefim 65 ti diyetisyen 57 yapacağım seni eğer bozmazsan diyor bakalım ne olacak

IMG-20180907-WA0012.webp

Eklentiler

• IMG-20180907-WA0012.webp
    IMG-20180907-WA0012.webp
    11,5 KB · Görüntüleme: 31
Sabah
1 yumurta 30gr peynir
Domates 4 zeytin 2 dl çavdar ekmeği
Öğle
100 gr ızgara tavuk
2 kaşık bulgur pilavi
1 bardak ayran
Ara
1 küçük elma
Akşam
1 kepçe yoğurt çorbası
2 kaşık yoğurt
6 kaşık pazı yemeği
1 dl ekmek
Ara (1 şeftali olacak)
Spor
Yürüyüş
14300 adım bunun 8000 i tempolu
Su 3 lt

:sampiyon: 5. Takım 586. Etap Menü-Spor ve Yüzde Birincisi :sampiyon:

:sampiyon: 5. Takım 586. Etap Liste Birincisi :sampiyon:

upload_2018-9-7_20-10-6.webp

Bu haftanın menü spor ve yüzde birincisi 0zlem 0zlem :KK9:
Listedekileri motive etmek amacıyla artık listede olup en çok kilo vereni de yazacağım: violin35 violin35 tebrik ederim canım o kilolarda olmana rağmen çok iyi vermişsin :KK9::nazar:

Hedef listesi de yukarıda. Tek bir Allah'ın kulu hedefini yakalamış o da hedef38beden hedef38beden onu da çok çok tebrik ediyorum :KK9::KK9:

Haftaya için hedefleri alayım hanımlar
Sabit gelmek gibi bir hedef istemiyorum demiştim, bu haftaya için de geçerli. Biraz daha toparlanmamız lazım. Hala yeterince aktif değilsiniz, menüler yazılmıyor. Sonuç da gördüğünüz gibi. Biraz daha gayret, haydi bakalım :KK73:

:sampiyon: 5. Takım 586. Etap Menü-Spor ve Yüzde Birincisi :sampiyon:

:sampiyon: 5. Takım 586. Etap Liste Birincisi :sampiyon:

Eki Görüntüle 2187074

Bu haftanın menü spor ve yüzde birincisi 0zlem 0zlem :KK9:
Listedekileri motive etmek amacıyla artık listede olup en çok kilo vereni de yazacağım: violin35 violin35 tebrik ederim canım o kilolarda olmana rağmen çok iyi vermişsin :KK9::nazar:

Hedef listesi de yukarıda. Tek bir Allah'ın kulu hedefini yakalamış o da hedef38beden hedef38beden onu da çok çok tebrik ediyorum :KK9::KK9:

Haftaya için hedefleri alayım hanımlar
Sabit gelmek gibi bir hedef istemiyorum demiştim, bu haftaya için de geçerli. Biraz daha toparlanmamız lazım. Hala yeterince aktif değilsiniz, menüler yazılmıyor. Sonuç da gördüğünüz gibi. Biraz daha gayret, haydi bakalım :KK73:
Tesekkur ederim kaptanim.. ayy heyecan yaptim ilk kez 1. Oldum:KK49:

Hedefim 58.3 diyeyim o zaman

Back
X