- 28 Kasım 2008
- 7.706
- 22.773
- 548
- Konu Sahibi Cherry Mom
- #294.341
Biliyorum, aklım alıyor da kalbim almıyor hedefcimmmmİlk kez böyle ayrı kalacağınız için normal bence hissin Fancycim ama sonuçta birey olmak için en önemli adımları bu. Düşer, kalkar ama kendisi nasıl hareket edeceğini öğrenir.

Öfff pimpirikli mi oldum ne Allah korusun.

İncicim herkes çok güzel şeyler yazmış zaten üstüne söyleyecek bir şeyim yok. Hepimiz inanki geçtiğin yollardan geçtik, geçiyoruz ya da geçecekler.Yok canım 1 yaşında kızım var
Ben Başak burcuyum eşim akrep
Her zaman olabilen olumsuzluklar yani nesne böyle oldum bilmiyorum, doldum galiba yıllar içinde
Sevgiliyken olan tatsızlıklar bile aklımdan çıkmıyor düşünüyorum ben neden ayrılmamışım, o durumda ayrılmam lazımdı diye..
sürekli kafamda olumsuz şeyler var, kemirip duruyor beni, sarılasım bile gelmiyor eşime, bu aralar sana gıcık oluyorum dedim bugün, bir iki sarıldı falan da benim içimden karşılık vermek gelmedi, suratı asık durdum, böyle devam edersem bir iki güne o da yaklaşmaz yanıma, öylece kalırız
Aslında çok çabuk yumuşarım ben düşünse biraz güzel bir sürpriz yapsa falan, eşime göre de hepsi gereksizdir işte, hiçbir özel günde de öyle bir çabası olmaz, evlenme teklifi için bile çaba harcamamıştı hiç, yemeğe çıkardı sadece öyle etti, ben biraz düşünsün emek versin istiyorum oysa ki, ne biliyim dünyanın en iyi annesi desin falan , dünyanın en güzel kadını desin, çok mükemmel değilim tabi ki ama böyle şeyler de duymak istiyor insan
Kusura bakmayın çok uzun yazdım yine ama kendimi çok yalnız hissediyorum, desteğinize çok ihtiyacım var

Hep diyorum güzellik geçici, delilik ve lohusalık bakidir

İnşaşlah eşinle konuşmuş ve buzları eritmişsinizdir.