Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

İlk kez böyle ayrı kalacağınız için normal bence hissin Fancycim ama sonuçta birey olmak için en önemli adımları bu. Düşer, kalkar ama kendisi nasıl hareket edeceğini öğrenir.
Biliyorum, aklım alıyor da kalbim almıyor hedefcimmmm :KK50:
Öfff pimpirikli mi oldum ne Allah korusun. :KK48: Alışcam alışcam bebeğim, bu haftayı da atlatalım hayırlısıyla havalar bozmaya başlayınca servise de vereceğim zaten.

Yok canım 1 yaşında kızım var

Ben Başak burcuyum eşim akrep
Her zaman olabilen olumsuzluklar yani nesne böyle oldum bilmiyorum, doldum galiba yıllar içinde
Sevgiliyken olan tatsızlıklar bile aklımdan çıkmıyor düşünüyorum ben neden ayrılmamışım, o durumda ayrılmam lazımdı diye..
sürekli kafamda olumsuz şeyler var, kemirip duruyor beni, sarılasım bile gelmiyor eşime, bu aralar sana gıcık oluyorum dedim bugün, bir iki sarıldı falan da benim içimden karşılık vermek gelmedi, suratı asık durdum, böyle devam edersem bir iki güne o da yaklaşmaz yanıma, öylece kalırız
Aslında çok çabuk yumuşarım ben düşünse biraz güzel bir sürpriz yapsa falan, eşime göre de hepsi gereksizdir işte, hiçbir özel günde de öyle bir çabası olmaz, evlenme teklifi için bile çaba harcamamıştı hiç, yemeğe çıkardı sadece öyle etti, ben biraz düşünsün emek versin istiyorum oysa ki, ne biliyim dünyanın en iyi annesi desin falan , dünyanın en güzel kadını desin, çok mükemmel değilim tabi ki ama böyle şeyler de duymak istiyor insan
Kusura bakmayın çok uzun yazdım yine ama kendimi çok yalnız hissediyorum, desteğinize çok ihtiyacım var
İncicim herkes çok güzel şeyler yazmış zaten üstüne söyleyecek bir şeyim yok. Hepimiz inanki geçtiğin yollardan geçtik, geçiyoruz ya da geçecekler. :KK48:
Hep diyorum güzellik geçici, delilik ve lohusalık bakidir :KK45:
İnşaşlah eşinle konuşmuş ve buzları eritmişsinizdir.

günaydın güzeller;)

morordek morordek Cikilatacanavari Cikilatacanavari fancynancy fancynancy

cuma menü :
sabah :türk kahvesi,3 adet hurma arası ceviz
öğlen :kahvaltı ,yoğurt muz ceviz
akşam:bir servis kaşığı etli patates yemeği yoğurt
su 3 litre
spor:50 mekik
10 dk plank hareketleri

cumartesi:kahvaltı bol salata (sabah salata diye kalktım resmen)tereyağında zerdeçallı yumurta,zeytin,peynir
akşam:tavuk sinitzel ekmeksiz salata ile
su:3 litre
30 dk bisiklet

pazar:sabah:kahvaltı parçik pinçik oldu sabah oğlana yumurta yedirirken bende yedim biraz,öğlene doğru kocam uyandı ona kahvaltı hazırlayınca da çayla arasına ceviz koyduğum kuru kayısılardan yedim iki üç tane
akşam:misafirim vardı yaş pasta yaptım dokunmadım ,pirinç pilavı patlıcan kebabı yaptım ona da dokunmadım:D zeytinyağlı taze fasulye ile salata yedim.
su 3 litre
spor:yok

kilom 72,7
cuma hedefim:yüksek tutmayacağım zira artık daha yavaş gidiyor 72,3 diyelim fazlası bizdendir ;)

Şimdilik çocuk düşünmüyoruz ördeğim.
İleride düşünür müyüz düşünmez miyiz onu da bilmiyoruz ama sayenizde tüm kapıları kapatacak gibiyiz. :KK53::KK53:
Vallahi hedefcim tamamen sen ve eşine bağlı bir karar bu :)
Çocuksuz hayat da bir tercih. Hatta bazen öyle bir karar mı almalıydım diye kendimi sorgulamıyor da değilim. Evet, çocuk gerçekten çok çok çok seviliyor, iyi ki var diyorum ama anne olmanın zorluklarına ben hazır değilmişim galiba. Geçen gün balpamuk balpamuk çok güzel anlatmıştı bunu. 5 yıl süren lohusalıklar varmış ya, benimki de ondan galiba :KK53: O yüzden cocuk düsünmeyenlere saygı duyuyorum :)
Yıllar gecip Umut büyüdügünde bu düsüncelerime güler gecer miyim acaba diye de aklıma geliyor :)
Hep diyorum güzellik geçici, delilik ve lohusalık bakidir :KK45:
:deli::deli:
Ahaha işte bu
günaydınlarr
kızlar yoğun ve yorucu bir haftasonu geçti
yarın mardine gidiyorum ordan urfaya geçeceğim 1-2 gün yazamasam merak etmeyin
kaptanım haber vereyim şimdiden
Kaptaniçem kolay gelsin işlerin, iyi yolculuklar :KK36:

Selam kızlar ben geldim sahalara geri dönme vakti :)) morordek morordek kaptanım regli halimle 67kiloyum bitince inşallah biraz düşer tatilde aslında çok kaçırmadım ama spor olmayınca birde evde yemek ne yapılırsa onu yediğimden kilo hemen aldım zalım dünya :bicak:
Çok almamışsın emnisim. Regl şişkinliğini de hesaba katarsak hemen verebilirsin bence. Bu hafta olmasa da haftaya listedesin bence :)

Teşekkürler tatlım.
Hepimize hayırlı uğurlu olsun o zaman :halay:[/QUOTE]

Aaaayyyy nerde hedefcim. İnan daha çok yoruluyorum ama ilk haftalar diye böyle olduğunu unuyorum. Bu hafta da sürekli kuzumun okulunda olacağım. Anlatacak şey çok dermanım yok vallaha. Geçmişi bitirmeye çalışıyorum ki aranıza güncel güncel döneyim.

Değişiklikler her zaman zordur Fancyim. Kaç yıldır hep dibinde, eminim kolay değildir ama sonrasında senin de düzenin rahatlamış olur diye düşünüyorum.
Okuldan gelip gününü anlatmasını dinlemek keyif verici olur sanırsam. :KK200:

Günaydın kızlar eğitim öğretim yılı hayırlı olsun

En çok annelere olsun. :KK53::KK53:

günaydınlarr

Kolay gelsin kaptanım. Kendine dikkat et oralarda.

Vallahi hedefcim tamamen sen ve eşine bağlı bir karar bu :)
Çocuksuz hayat da bir tercih. Hatta bazen öyle bir karar mı almalıydım diye kendimi sorgulamıyor da değilim. Evet, çocuk gerçekten çok çok çok seviliyor, iyi ki var diyorum ama anne olmanın zorluklarına ben hazır değilmişim galiba. Geçen gün balpamuk balpamuk çok güzel anlatmıştı bunu. 5 yıl süren lohusalıklar varmış ya, benimki de ondan galiba :KK53: O yüzden cocuk düsünmeyenlere saygı duyuyorum :)
Yıllar gecip Umut büyüdügünde bu düsüncelerime güler gecer miyim acaba diye de aklıma geliyor :)

Zaten sevilmese dayanılmaz sanırım küçük canavarlara :KK53::KK53:
Yaş ilerleyince fikirler değişebileceği için çok yorum yapasım gelmiyor ördeğim ama zor iş. Zor olmasının yanında bir de şimdi çocuk yapsak gençlik, yetişkinlik zamanlarında nasıl bir ülke, dünya olacak hiç bilemiyorum gerçekten.

hedefcim hedef38beden hedef38beden sonuç listesindeki düzenlemeden sonra 2. olmuşsun bireysellerde tebrik ederim

Çok teşekkür ederim kaptanım.

Zaten sevilmese dayanılmaz sanırım küçük canavarlara :KK53::KK53:
Yaş ilerleyince fikirler değişebileceği için çok yorum yapasım gelmiyor ördeğim ama zor iş. Zor olmasının yanında bir de şimdi çocuk yapsak gençlik, yetişkinlik zamanlarında nasıl bir ülke, dünya olacak hiç bilemiyorum gerçekten.
Gerçekten öyle sevgileri sayesinde çekiliyor :KK53:
Dediğinde de cok haklısın ve bu konuda inan ki endişelerim benim de had safhada. Böyle dünyaya çocuk getirilmez dediğim de cok olmuştur maalesef

Günaydın kızlar eğitim öğretim yılı hayırlı olsun
Hepimizeeee :dua:

günaydınlarr
Başladı mı yine kaptaniçem seyahatler.

Günaydınlar
Haydi bakalım yeni haftaya başladık
Okullar da açıldı, herkese hayırlı uğurlu olsun diyelim En Büyük TÜRKİYE
İnşallah hayırlı olsunnnn

:-):-)