- Konu Sahibi Cherry Mom
- #294.561
Kaptanim menüleri tartiyla mi ölçüyorsunKızlar menümü yazayım yatacağım iyice kötü oldum
Eki Görüntüle 2191138
Yürüyüş 10000 adım 5000 i tempolu
Son düzenleme:
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Kaptanim menüleri tartiyla mi ölçüyorsunKızlar menümü yazayım yatacağım iyice kötü oldum
Eki Görüntüle 2191138
Yürüyüş 10000 adım 5000 i tempolu
Ay dur kaptanim sonuna kadar daha yeni okuyabildim yanlis anlasilma olmasin canim ben menulerimi her aksam duzenli yaziyorum yatmadan önce mutlaka buraya girerim ve herkezi tek tek okurum menumu yazar yatarim canim bana aliskanlik oldu surekli bu sayfa elimde açık telefonda bir musait zamanimda hemen bu sayfadayim birde hafta sonu diye kesinlikle bozmuyorum diyetimi bozarsam eger o hafta gelen kiloyu vermek icin ugrasmak zorunda olacağım oda beni sinir ediyor ben hafta içi nasil besleniyorsam hafta sonuda devam yani diyeteListede olan arkadaşlarviolin35 , @gonulll, @rint,
Deniz ve Kum , @parkbyull kızlar menülerinize nerede @morordek kaptanım uyarmış haa birinci olduk bugün ödül günümü kusura bakmayın kızlar kimse ödülü haketmedi lütfen silkelen in ve kendinize gelin takım kuralı 5 mesaj ama en azından menünüzü yazın haa ördeğim kusura bakma senin yerine kızıyorum ama olmaz böyle kimsenin takıma uğradıkları yok menü yazmayan mesaj yazmayanlar bir süre izinli olsun bu şekilde boş olmaz
Çok haklısın canımArkadaşlar artık utancımdan sadece okuyorum ancak yazamıyorum...Ya ama şunu da açık söyleyeyim tatil dönüşü ben burada kimsede bir motivasyon görmediğim için moda giremedim. Kimseyi suçlamak için söylemiyorum benim zaten uzun zamandır modum düşük bir türlü diyet yapamıyorum. Sürekli 1 gün yapıp ertesi gün bırakır şekildeyim ancak burada da bir ekip yok bana göre @morordek cim yanılıyor muyum? Takım ruhu gerçekten rekabeti getiriyor. Listedeyken bu benim en büyük motivasyon kaynağımdı. Bence artık katı kurallar geri dönmeli. Ciddi ciddi günde 5 mesaj yazmayan uyarı alsın mesela. Birde geçen dönemlerde herkes yazılan her mesaja cevap verirdi mutlaka. Kimsenin mesajı havada kalmazdı. Bu grupta şu an bir kopukluk var. Ben ciddi bir grup bilinci ve beraberlik görmüyorum açıkçası... Hissettiklerimi hissettiğim şekliyle paylaşmak istedim. Lütfen herkes fikrini söylesin. Bu takımı toparlamak için ne yapabiliriz? Herkesin kendince meşguliyetleri var. Evet ama burayı da meşgul ediyorsak; emek harcamak, mesai harcak gerekiyor. Kaldı ki, bu takıma girerken hepimiz en başından grup kurallarını okuyup kabul ederek girdik... Şimdi önemsemiyormuş gibi 2. Plana atmak bize zarar verir kimseye değil. Bu arada hepsine kendimi dahil ediyorum. kendime de eleştiridir lütfen yanlış anlaşılmasın. Toparlanmak için ne gerekiyorsa yapalım arkadaşlar. Katı kural gerekiyorsa katı kuralları yeniden işletelim... Sizler ne diyorsunuz ?
Arkadaşlar artık utancımdan sadece okuyorum ancak yazamıyorum...Ya ama şunu da açık söyleyeyim tatil dönüşü ben burada kimsede bir motivasyon görmediğim için moda giremedim. Kimseyi suçlamak için söylemiyorum benim zaten uzun zamandır modum düşük bir türlü diyet yapamıyorum. Sürekli 1 gün yapıp ertesi gün bırakır şekildeyim ancak burada da bir ekip yok bana göre @morordek cim yanılıyor muyum? Takım ruhu gerçekten rekabeti getiriyor. Listedeyken bu benim en büyük motivasyon kaynağımdı. Bence artık katı kurallar geri dönmeli. Ciddi ciddi günde 5 mesaj yazmayan uyarı alsın mesela. Birde geçen dönemlerde herkes yazılan her mesaja cevap verirdi mutlaka. Kimsenin mesajı havada kalmazdı. Bu grupta şu an bir kopukluk var. Ben ciddi bir grup bilinci ve beraberlik görmüyorum açıkçası... Hissettiklerimi hissettiğim şekliyle paylaşmak istedim. Lütfen herkes fikrini söylesin. Bu takımı toparlamak için ne yapabiliriz? Herkesin kendince meşguliyetleri var. Evet ama burayı da meşgul ediyorsak; emek harcamak, mesai harcak gerekiyor. Kaldı ki, bu takıma girerken hepimiz en başından grup kurallarını okuyup kabul ederek girdik... Şimdi önemsemiyormuş gibi 2. Plana atmak bize zarar verir kimseye değil. Bu arada hepsine kendimi dahil ediyorum. kendime de eleştiridir lütfen yanlış anlaşılmasın. Toparlanmak için ne gerekiyorsa yapalım arkadaşlar. Katı kural gerekiyorsa katı kuralları yeniden işletelim... Sizler ne diyorsunuz ?
Internete Özge parlak aşure nefis yemek tarifleri yazzz canim
Benim tarifim var orda azzzz ölçülü dakkasina kadar yazdigim su ölçüsüne kadar bir oku inan sen bile baslicaksin yapmaya
Canim sen yine de çok guzel vermişsin
Ama insan bazen buraya yazamadigi için dinlenmek istiyor belki en hayirlisi öyledir inan banada izne ayrilmam yaradi en azinda kafamda bitirdim bu sefer bu kilolar gidecek dedim ve ekimden gelenin en iyisini yapmaya çalışıyorum izne ayrilirsanizda buralari sahipsip birakmayin gelin
Bugün güne kahveyle başladım herkeze takrardan günaaydin canlarim
Valla bak bir yaz bak canin hatta dur ben resmini atayin size"Az ve Tam Ölçülü Aşure" mi karabibercim?
Niyetimi bozmak üzereyim!!![]()
Canım tarifin çok güzel. Teferruatlı anlatmışsın. Benim de yapasım geldi çok severim aşureyi.Asute tarifini paylastim canlar
Ise donmem cok etkiledi beni. Insallah duzelirim bu haftadan itibaren. Az kiloda kilo vermekte zorlasiyo. Normalde aldigin kalorinin de altinda almak gerek ki son kilolarini veresin.Insallah canim
Aslında bazi arkadaslarimizin kilolari çok guzel 55 uzeri kilolari az oldugu icinde diyetlerine odaklanamiyorlar diye düşünüyorum benim olmak istedigim kiloda hepsi
Ben de oyleyim ya kendimi biraksam tika basa yerim.Şu an yeme bozuklukları diye bir kitap okuyorum. Son okuduğum hikayedeki kadın tıkınırcasına yeme bozukluğu yaşıyor ve anlattıkları baya baya benim. Korktum resmen.
Bak deneyin o memnun kalacaksiniz incir koymaniza gerek yok ve sekeri ordakinden fazla koyabilirsinizTamamdır, notumu hazırladım karabibercim. Ben bu hafta yaparım bu işi![]()
Bende adanali bir bayanin sayfasindan almistim canim inanin bu bile bayagi çıkıyor komşulara bile dağıtılırCanım tarifin çok güzel. Teferruatlı anlatmışsın. Benim de yapasım geldi çok severim aşureyi.