Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Arkadaşlar artık utancımdan sadece okuyorum ancak yazamıyorum...:olamaz: Ya ama şunu da açık söyleyeyim tatil dönüşü ben burada kimsede bir motivasyon görmediğim için moda giremedim. Kimseyi suçlamak için söylemiyorum benim zaten uzun zamandır modum düşük bir türlü diyet yapamıyorum. Sürekli 1 gün yapıp ertesi gün bırakır şekildeyim ancak burada da bir ekip yok bana göre morordek morordek cim yanılıyor muyum? Takım ruhu gerçekten rekabeti getiriyor. Listedeyken bu benim en büyük motivasyon kaynağımdı. Bence artık katı kurallar geri dönmeli. Ciddi ciddi günde 5 mesaj yazmayan uyarı alsın mesela. Birde geçen dönemlerde herkes yazılan her mesaja cevap verirdi mutlaka. Kimsenin mesajı havada kalmazdı. Bu grupta şu an bir kopukluk var. Ben ciddi bir grup bilinci ve beraberlik görmüyorum açıkçası... Hissettiklerimi hissettiğim şekliyle paylaşmak istedim. Lütfen herkes fikrini söylesin. Bu takımı toparlamak için ne yapabiliriz? Herkesin kendince meşguliyetleri var. Evet ama burayı da meşgul ediyorsak; emek harcamak, mesai harcak gerekiyor. Kaldı ki, bu takıma girerken hepimiz en başından grup kurallarını okuyup kabul ederek girdik... Şimdi önemsemiyormuş gibi 2. Plana atmak bize zarar verir kimseye değil. Bu arada hepsine kendimi dahil ediyorum. kendime de eleştiridir lütfen yanlış anlaşılmasın. Toparlanmak için ne gerekiyorsa yapalım arkadaşlar. Katı kural gerekiyorsa katı kuralları yeniden işletelim... Sizler ne diyorsunuz ?

balpamuk çok haklısın hepimizin motivasyonu düştü eskisi gibi gruplar oluşturup yarış takıma karşı sorumluluk bilinci gibj olaylar iyiydi ve belki yeni takım arkadaşları gerekli motive olmuş . gerçi yeni gelenlerde vardı onlarda kaçtı. menü paylaşımı şart .hadi bu hafta sonunucuyuz galiba ... toparlanma zamanı kızlar....

Günaydın kızlar takipteyim karabiber Tebrikler az olmasinda odemde vardir gece gec yattin galiba parky Tebrikler
buralar çok boşaldi ya bakalım sonuç nasıl olacak.
benim malum kavonzla aşkım neticesi pek parlak değil ama pzrtesi başlıyorum şu haftasonu ankara turumuda bitereyim. kız epey çözdüm tuvalet işini . biraz rahatladım adette biter 2 haftaya listeye girmeli...
Gel canim burasi kilo kontrolu için cok iyi

Listede olan arkadaşlar violin35 violin35 , @gonulll, @rint, Deniz ve Kum Deniz ve Kum , @parkbyull kızlar menülerinize nerede morordek morordek kaptanım uyarmış haa birinci olduk bugün ödül günümü kusura bakmayın kızlar kimse ödülü haketmedi lütfen silkelen in ve kendinize gelin takım kuralı 5 mesaj ama en azından menünüzü yazın haa ördeğim kusura bakma senin yerine kızıyorum ama olmaz böyle kimsenin takıma uğradıkları yok menü yazmayan mesaj yazmayanlar bir süre izinli olsun bu şekilde boş olmaz
Kaptanim dun birkere yazmadim ondada sana yakalandim :KK70:
Dünkü menüm
Sabah
1 dilem ekmek
Domates
Peynir
Zeytin
1 haşlanmış yumurta

Ara
1 Türk kahvesi

Öğlen 1 dilim ekme
1 tane üçgen peynir
1kae corba

Ara
1elma

Akşam
1 dilim ekmek
5 yemek kaşığı kabak
1kase domates

ördeğim mesajını bu mesajı attıktan sonra gördüm inan sonuna kadar haklısın canım dereceye girip sarı kartı sildirmek yerine bir nota daha aldık maalesef bu hiç iyi olmadı haftaya ben kendi adıma en az %1 in üstünde ortalama yapacağım sabit olayını gidermek için bugün ben sabit olmasaydım rint ve beyazinci de sabit değil de %0,30 olsaydık kesinlikle nota almazdoık
Canim ben hala adet olmadığım için kilom zorlamaya basladi bugün tam 22 gün oldu gecikmiş testlerde yaptim birşey yok buhafta carsamba leke geldi ama cogalmadi ben bence bu yuzden 100 gr verdim hatta ben gecen haftaya gore 300 gr eksideydim ama cuma 4 kere ciktim yok yok azalmadi kilom
Carsambaya kadin doguma gidiyorum artik

Ben baya bi olumsuz etkiledim kusura bakma. Haftaya %1in uzerinde olmayi hedefliyorum.
Insallah canim
Aslında bazi arkadaslarimizin kilolari çok guzel 55 uzeri kilolari az oldugu icinde diyetlerine odaklanamiyorlar diye düşünüyorum benim olmak istedigim kiloda hepsi

20180921_170310.webp annem Kızkardeşim alanyalarda tatilde gezsin ben sabaha kadar konserve yapayim:kızgın::mad:

Bizim anasınıfındaki öğretmenimiz gerek yok demişti. Bizde yaptırmadık. Zaten o dişler dökülecek demişti, kimisi de iyi yaptırın diyor. Tamamen kararsızım bu konuda.
Geçen yıl izin vermiştim bu yıl ben de yaptirmiyorum canım.
Çok şükür çürüklerimiz de yok sadece düzenli fırçalamazsa biraz tartar olusuyor.
Zaten çürüyen ve çürümeye meyilli dişlere yapılması gerekiyormus. Ben niye geçen yıl formu onayladım ki!!!!!:işsiz:
Canım okumak istersen burada bazı bilgiler var.
www.ogretmenlerhaber.com/haber/amp/1893

http://www.zehirsizev.com/anne-cocuk/florurun-8-zarari-v

Geçen yıl izin vermiştim bu yıl ben de yaptirmiyorum canım.
Çok şükür çürüklerimiz de yok sadece düzenli fırçalamazsa biraz tartar olusuyor.
Zaten çürüyen ve çürümeye meyilli dişlere yapılması gerekiyormus. Ben niye geçen yıl formu onayladım ki!!!!!:işsiz:
Canım okumak istersen burada bazı bilgiler var.
www.ogretmenlerhaber.com/haber/amp/1893

http://www.zehirsizev.com/anne-cocuk/florurun-8-zarari-v
Benimde oglanin 5 tane çürüğü var gecen hafta doktora goturduk agladigi icin yaptiramadik saten 11 yasinda bu disler dokulecek dedi doktor dün yine agridi nasil bir cesaret geldiyse beni doktora goturun diye agladi bu sefer

Ördeğim ne desen haklısın.
Kilo konusunda elimden geleni yapıyorum ama katılımımda düşüş var.
Eğer paylaşımda bulunmadıysan beni izne çıkarır mısın?
Ben yine buralarda olacağım, bir yere gitmeyeceğim ama şöyle 1-2 ay buralarda takılıp bu kilolarda kalayım sonrasında son 10 kilo için harekete geçeyim diyorum.
Mezun olup tekrar başlamayayım hiç.
Canim sen yine de çok guzel vermişsin
Ama insan bazen buraya yazamadigi için dinlenmek istiyor belki en hayirlisi öyledir inan banada izne ayrilmam yaradi en azinda kafamda bitirdim bu sefer bu kilolar gidecek dedim ve ekimden gelenin en iyisini yapmaya çalışıyorum izne ayrilirsanizda buralari sahipsip birakmayin gelin

Kilo konusunda elinden geleni yaptıgının farkındayım hedefcim. Maalesef yapmayan ya da yapamayan arkadaslar da var. O sebeple herkesi uyarmak icin yazdım.
Emin misin izne ayrılmak istedigine? Paylaşımda bulundum ama düzenleyebilirim. Son kararı sana bırakıyorum
Kaptanim izne ayrilmak istiyenler kesin ayrilmak istiyorum derse ayrilip bence biraz uzerlerindeki stresi atsinlar bendede oyle olmuştu bir dönem geziler oruc derken yazi yazma hevesim gitmisti ne zaman rahatladim geldim herşey daha güzel oldu belki hatirliyorsundur izinden önceki halimi
Ama arkadaslar izne ayrilirsa sayimiz azalacak bu sorun edermi Grup yarismasinda

Ördeğim düzenlersen çok sevinirim.
Zaten burada olacağım yine ama listede olmayayım. Kafam da çok yoruldu kilo düşüncesinden. Biraz rahat bırakmış olurum. :KK200:
Aynen canim kafa yorgunluğu olunca kilo konusunda insan adepta olamiyor eskisi gibi bence bir rahatlayin ama bakkkkk buralari sahipsiz birakmayin

Back
X