- Konu Sahibi Cherry Mom
- #294.801
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Kahvenin iştah kapatma özelliği var ama Sibelcim hem faydalı da. İçmeye devam et bence.Hindistan cevizi yağli sütlü sade türk kahvesi yaptım kuruyemişle yiyorum kızlar hep mucize bekleyen bir yapım var galiba gojiberyden kinoaya maş fasulye yulaf kepegi çörekotu herseyi deniyor ama istikrarsizim normalde Türk kahvesi Nescafe hiç aradığım şeyler değildir.
Afiyet olsun canım.Süper başlangıç Ferah. Hadi bakalım. Ben bu haftayı sebze ağırlıklı geçirmeyi planlıyorum. Bugün pırasa yaptım.
Di mi Şahnurcum. Çok iyi oldu.çok iyi yaptın esra cım iyi ki de yaptın bak harekete geçtik az da olsa
zaten onun için diyorum ya yok yok bende mucize peşindeyim ama öyle bir dünya da yok biliyorumKahvenin iştah kapatma özelliği var ama Sibelcim hem faydalı da. İçmeye devam et bence.
Ben bugün güne 64.8’le başlmıştım yazmayı unutmuşum. Bu arada yemek foroğrafımı bir türlü paylaşamıyorum. Ekran görüntüsü de aldım ancak bir türlü küçülmedi yaaa....
o soda da nitrit ve florur var
normal dalağın şişiyor koşan herkes yaşıyor bunu kocan gaz veriyormuş işte çalışBirazdan koşmaya çıkacağız. Çok pis korkuyorum. Koşarken çok zorlanıyorum. Eşim gaza getiriyor, bitmeden bırakmıyorum ama bitiş noktasında resmen nefes alamıyorum.
bursa da hava pis kapandı için daraldı valla sabahtan beriAy burası yağmurlu özlemcim ya, tabi sen güneydesin ohhhh girin denizlere havuzlara bizim içinde![]()
Amma güldüm ya bu menüleri fotolu paylasmak tamamen bitirir seniTabi aktif olunmayınca yeni üyeler de bize gelmiyor kaptanım ama hepimizin gerekli mesajı aldığını düşünüyorum.
Ben menüleri incelerken karnım acıkıyor diye biraz yüzeysel bakıp geçiyordum ama artık okuyabilirim, tabi yorum da yaparım.
Ayy, inşallah bir şey yoktur Özlemcim.
Ben yapıyorum pamuğum.
Haftada 3-4 gün eliptik yapıyorum. 1 saat oluyor her seferinde.
Dışarıda bisiklete çok biniyorum. Haftada 8-10 saat oluyordur herhalde.
Bugün de umarım koşmaya başlayacağız.
Yarışa da tabi ki varım.
Aksam bende de pirasa var çok mutluyum kış sebzelerini çok seviyorumSüper başlangıç Ferah. Hadi bakalım. Ben bu haftayı sebze ağırlıklı geçirmeyi planlıyorum. Bugün pırasa yaptım.
İnşallah hedefcim bugün baya adım attım da çok tatlı yedim ya şu hafta birden şekersiz yapamıyorumLütfen sohbetlere 13'ten sonra başlayalım şekerler. Güne ancak başlayanları hiç düşünmüyorsunuz!!
Şekerliğimi kırdı
Senin kız şekersiz beslenme prensibini benimsemiş şekerim.
Ya ben sebze ağırlıklı beslenince ya da meyveyi 2 porsiyon üzerine çıkarırsam çok acıkıyorum. Kişiden kişiye değişiyor mu bu acaba? Kefir gerçekten mucize bir besin.
Ben varım kaptanım.
Ödem de vardır cikilatam. 1 haftada alınan 1 haftada gidiyor işte dengelenmiş oluyor iyi kötü.
Bekleniyorsun en kısa zamanda tatlım.
Rüya gördüm ben olmuyor mu?
Ben de dönem dönem böyle kahvaltıları çok beğeniyorum. Acayip çekici geldi.
Nasıl ya, sizin canınız istemiyor mu yoksaaa![]()
fazla yapma ama hedef cim bak benimki bitti bileKaçıncı sınıf oldu büyük kaptanım? Şimdi sınav süreçleri de yakındır artık sizin?
Kefir, ayran falan içsen.
Uff, aşure
Benim de tarifim hazır, bu hafta yapacağım bakalım ilk kez.
aynen ferahcım çok iyi olduDi mi Şahnurcum. Çok iyi oldu.
afiyet olsun kuzum
ayy pırasa haftaya bende yapayım bu haftaki menüyü kafamda ayarladımAmma güldüm ya bu menüleri fotolu paylasmak tamamen bitirir seni
Aksam bende de pirasa var çok mutluyum kış sebzelerini çok seviyorum
İnşallah hedefcim bugün baya adım attım da çok tatlı yedim ya şu hafta birden şekersiz yapamıyorum![]()
aman kuzum lütfen dikkat et böyle giderse aramıza geri dönersin dengele yediğini verdiklerini almaHerkese selam.. .
Bugün harikasınız kızlar. Beni de gaza getirdiniz 45 dk leslie yaptım, şimdi keyifle suyumu içiyorum. Özlemişim spor yapmayı. Ayrıldığımdan beri hiç yapmadım. Tartılmıyorum da. Biraz tartı stresi yaşamadan devam etmek istedim. Kaçamaklarım demiyeyim de pek yediklerime dikkat edemedim diyeyim. En az 3 kilo almışımdır.
Sizleri de özledim çook. En Kısa zamanda bu artıları üzerimden atıp aranıza dönmek istiyorum. Anladım ki ara vermeye gelmiyo. İpin den boşanmış boğaya döndüm ayrıldığımdan bu yana. Tatlı zaafıma yenik düştüm.
![]()
Aynen canım 5 ay uğraştım 15 kilo için. Yazık olur. Bi 15 kilo fazlam daha var kaptanicem onlar için dönmeyi düşünüyorum aranıza.aman kuzum lütfen dikkat et böyle giderse aramıza geri dönersin dengele yediğini verdiklerini alma
horozlar kovalasın seni emi :dHerkese selam.. .
Bugün harikasınız kızlar. Beni de gaza getirdiniz 45 dk leslie yaptım, şimdi keyifle suyumu içiyorum. Özlemişim spor yapmayı. Ayrıldığımdan beri hiç yapmadım. Tartılmıyorum da. Biraz tartı stresi yaşamadan devam etmek istedim. Kaçamaklarım demiyeyim de pek yediklerime dikkat edemedim diyeyim. En az 3 kilo almışımdır.
Sizleri de özledim çook. En Kısa zamanda bu artıları üzerimden atıp aranıza dönmek istiyorum. Anladım ki ara vermeye gelmiyo. İpin den boşanmış boğaya döndüm ayrıldığımdan bu yana. Tatlı zaafıma yenik düştüm.
![]()