- 27 Ocak 2017
- 2.112
- 8.943
- 158
- 32
- Konu Sahibi Cherry Mom
- #294.761
Açım zaten şuan bulursam ananas alacam odemim falan hep aksın gitsin
Hemen toparlaniyosun ciklatim
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Açım zaten şuan bulursam ananas alacam odemim falan hep aksın gitsin
Hemen toparlaniyosun ciklatim
Ekran görüntüsü alıp eklemeyi dene. Boyutu düşecektir Sibelcim.Günaydın kızlar
kahvaltim yeşil cayim demleniyor birde 1 çay kaşığı Çörekotu ogutup ceviz suyumla okul öncesi içtim kalan patates salatası üzerine yulaf ezmeli chiali yumurta kirdim foto çıkmıyor ya boyut fazlaymiş
Huni kardeşim benimdüzenli nefes egzersizi ile zayıflama diye manyak bir piyasa var ,düzensizlik türk milletinin yapısında var bakınız düzensiz ordularırksal bir durum gibi düşünüp düzensiz nefeslerimizi de spordan sayabiliriz aslına bakarsan
he tamam sustum gidiyom![]()
Ekran görüntüsü alıp eklemeyi dene. Boyutu düşecektir Sibelcim.
Huni kardeşim benim![]()
He hee evetdüzenli nefes egzersizi ile zayıflama diye manyak bir piyasa var ,düzensizlik türk milletinin yapısında var bakınız düzensiz ordularırksal bir durum gibi düşünüp düzensiz nefeslerimizi de spordan sayabiliriz aslına bakarsan
he tamam sustum gidiyom![]()
Oh afiyet olsun cok güzel gorunuyorEki Görüntüle 2192052
Tabak oğluşla paylaşıldı. Yanında çay içildi.
Kurutulmuş maydonoz ve peynirli omlet oradaki, yarısını minik prensim yedi, fümelerden birini de.
Şimdi de yeşil çay yapıcim.
![]()
Amaninnn yağmur mu dedin? Biz hafta sonu denize girdik burada..Günaydınnnnnnnn herkeseeee, hayırlı olsun bana, boğaz ağrısıyla uyandım.
Ödem ve yolculuk vs etkenleri de vardır o tartıda bebeğim. İki güne halledersin sen onu.
Ohhhhh mis.
Harika. Ben bugün çıkamam çünkü bitirmem gereken Online kişisel gelişim eğitimlerim var, 2 günüm kalmış. kızımı karşılamaya çıkarsam suları yağmur falan yağmazsa tabi. erken çıkıp biraz yürüyebilirim.
Biraz zorlanıyorum gerçekten Özlemcim.
Geçmiş olsun canım. Ilık şeyler içip boğazını yumuşat.
İnşallah canimhasret bitti, başlıyoruz karabiberim![]()
Evet ekran görüntüsü ile oluyor canım ama uygulamadan hiç bir şekilde olmuyor tıklıyorum açılmıyor bile.Bir ara yetkililere mesaj attım ama dönüş olmadı..Ekran görüntüsü alıp eklemeyi dene. Boyutu düşecektir Sibelcim.
Huni kardeşim benim![]()
Beni ekle kaptanimm spor grubunaKızlar çok mutlu oldum hepinizin dört elle sarılmasına
Eğer spor grupları bu kadar isteniyorsa ben yarın isteyenleri gruplara atayabilirim. Önceden menü bile yazılmadığı için grup kurmayı anlamsız bulmuştum. Gruplara girmek isteyenler bana bildirsin. Ben yine puanlama işine girerim. Hatta puanlarken herkesin menüsüne direkt yazayım puanını ve nereden kırdığımı.
Hadi o zaman toparlaniyoruz![]()
Gecmis olsun canimgünaydınlar canlarhastayım yazmayacam..
morordek
fancynancy
Cikilatacanavari
dünki menü:
sabah:sade türk kahvesi,bir elma
öğlen:yoğurt muz ceviz
akşam:mantar kavurma
su:3 litre
spor : yok
öksürük te başladı hayırlısımekik yerine geçer mi kaptanım karın kaslarım ağrıdı
![]()
günaydınlar canlarhastayım yazmayacam..
morordek
fancynancy
Cikilatacanavari
dünki menü:
sabah:sade türk kahvesi,bir elma
öğlen:yoğurt muz ceviz
akşam:mantar kavurma
su:3 litre
spor : yok
öksürük te başladı hayırlısımekik yerine geçer mi kaptanım karın kaslarım ağrıdı
![]()
Eki Görüntüle 2192215 bu da benim kahvaltim. Tek eksik biraz kasar peynir biraz da yesil zeytin vardi. Ceyrek dilim ekmekle yedim.
Bugünkü Menüm:
Sabah:
-muzlu-cevizli yulaf lapası
Ara:
-Türk kahvesi
Öğle:
-4 küçük biber dolma
Ara:
-buharda pişmiş tarçınlı elma
-filtre kahve
Akşam:
-Haşlanmış sebze
-3 yk yoğurt
Ara:
-yeşil çay
Kahvaltı hazırlıyorum foto atarım. Herkes atsın yemeğini kızlar.Hem birbirimize fikir de olur.
Kahvaltıya bayıldım.
Hedefim katılmak isteyenler konusuna ekledim takımımızı, hatta çok oldu. Üye alımı eskiden olduğu gibi değil. Eskiden katılmak isteyenler oraya yazarlardı, ilk gören kaptan hemen takımına çağırırdı. Simdi üye ihtiyacı olan takımların listesi ekleniyor, yeni gelen üyeler o takımların içinden gitmek istedikleri takimi kendileri seçiyor. Yazanlardan bize gelen olmadı. @Findikfaresi123 vardı o da kayboldu. Eskisi kadar üye mi gelmiyor, yoksa bize mi gelmiyor anlamış değilim.
Onun etkisi olabilir
Lütfen cumaya kadar çok dikkat et rint
Durumları biliyorsun. Şu anda listede 1 kişinin bile artı gelmesi 0.3'un altında kalmamıza sebep olabilir
Hafta sonu girememeyi bi nebze anlayabiliyorum karabibercim ama hafta içi de maalesef çok az yazan olduğu oluyor. Bu duruma bir dur dememiz lazım. Günlük mesaj sayılarını saysam, eksik kalana ne yapacağız? Öneriniz var mı? Cezalar bile yapılmıyor ki...
Mesaj sayılarını artırmak için bir önerim herkes yazılan menülere yorum yapsın. Genelde begenilip geçiyor. Kaçamak varsa herkes kızmalı. Gördüğünüz gibi bu bir takım işi. Bir kişinin kaçamak yapıp artı gelmesi, kilo verenlerin ortalamasını silip süpürüyor. Emekler boşa gitmiş gibi oluyor.
Böylelikle belki biraz daha canlanır takım. Ne dersiniz?
Sizin önerilerinize de açığım tabi ki
Merhaba kızlar sabah yazdım gelemedim tekrar.. Misafir geldi sonra okulda toplantı vardı gec bitti. Birinde bit varmis ben de korktum kızımın saçlarına bit şampuanı sürdüm 1 saat beklettim tek tek taradım.Az önce banyoda da tek tek taradim.Cok şükür bisey çıkmadı. Bide bonus kafayiz zor olur.
Neyse bir yandan ödevler derken şimdi oturdum.
Menüm;
07:30
1 bardak sut+ 1yk buğday ruseymi
1 h.yumurta
Salatalık,domates
12:00
2 yk menemen
1 parça peynir
300 ml ayran
18:00
Bir kac tane fırında pişmiş sigara böreği
500ml ayran
Aksam üzeri kızım acıkır diye evde hazırlayıp yanıma almıştım.Hazır yemek istemedim. Sahilde oturup yedik..
2 L su
3 t.kahvesi
Spor;
40 dk tempolu yürüyüş
Bana spor yapan yok gibi geliyor :))) Var mı ki ?![]()
günaydınlar
esra cım kızlar yazmış lyndzp mezun oldu, bluedolphin başka takıma geçti medusa zaten mezundu ama buralarda bir hareket gördüm çoık mutlu oldum
eşim yurtdışına gitti haftasonuna dönecek aynıgün annemlerde gelecek babamın sağlık kontrolleri var önümüzdeki hafta katılımım fazla olmasa da elimden geleni yapacağım