Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

selamun aleyküm hatunçeler;)

morordek morordek fancynancy fancynancy Cikilatacanavari Cikilatacanavari

dün ki menüm;
sabah:bir muz 3 ceviz bir şekersiz türk kahvesi
öğlen:turp roka kırmızı yeşil biber peynir zeytin şekersiz çay

akabinde aşırı gazdan gün boyu nefes alamadım zaten zira önceki akşam da türk ve japon turplarından bir potpori hazırlamıştım:işsiz::KK53:

akşam: bütün bu gaz kütlesinin akabinde yarım tavuk şinitzel 3 tavuk nagıt ı yağsız tavada çevirip ekmeksiz yedim.
su:5 litreye yakın içtim baya fenaydım..
spor:15 dk bölgesel

şimdi de günüm hafif geçsin diye sabah sabah smoothie yaptım ve kabak yemeği pişirdim bugün..

selamun aleyküm hatunçeler:KK66:

dün ki menüm;

akabinde aşırı gazdan gün boyu nefes alamadım zaten zira önceki akşam da türk ve japon turplarından bir potpori hazırlamıştım:işsiz::KK53:

akşam: bütün bu gaz kütlesinin akabinde yarım tavuk şinitzel 3 tavuk nagıt ı yağsız tavada çevirip ekmeksiz yedim.

şimdi de günüm hafif geçsin diye sabah sabah smoothie yaptım ve kabak yemeği pişirdim bugün..
Aleyküm selam canım

Günaydın günaydın günaydın :KK200:

Dün annemin doğum günü olması münasebetiyle öğleden sonra ve akşamım kutlama ve diğer işlerle geçti giremedim.
Sabah da oğlum biraz halsizdi, ateşi şimdilik yok gibi ama takip ediyorum. Sapanca macerası ona yaramadı herhalde hava değişiminden çocuğu hasta mı ettik dedim :(

toplight toplight kaptaniçem senin doğum gününü de anneminkiyle eşleştirdim, yazmışsın gerçi ama aklımdaydı. Nice mutlu yılların olsun, iyi ki doğmuşsun, iyi ki takımın başına geçmişsin ve seni tanımışız :KK200: Artık yeni yaş yeni bir dönem olsun dediğin gibi :KK15:

Ben 2007 de yine diyet sayfasinda yarisiyordum canim ozamanlar 59 kiliyla mezun oldum ama sonra ogluma hamile kaldim ve o kilolari bir türlü veremedim ama şimdi çok kararli ilerliyorum canim

Ben seni 2015te bu sayfadan hatırlıyor gibiyim sanki şubat mart nisan aylarından :) menülerin güzel motivasyonunu yüksek olsun da kilo vermeye hiç bir engelimiz yok :) evet 4 bucuk verdim ama ilk hafta da verdim bu hafta taş çatlasa 1 bucuk falan veririm diye düşünüyorum

morordek morordek

Şeyma’cım izne ayrıldığım kiloma dönmek için kendime farklı motivasyonlar, farklı kaynaklar arıyorum artık. Burada motive olamıyorum uzun zamandır bu gerçek. Bir kopukluk var bunu hepimiz biliyoruz. Takım ruhu hissedemiyorum bu da beni düşürüyor rol yapamayacağım. Onun için öncelikle kendi çabamla en azından izne ayrıldığım kiloya inip sonra gelip, kaldığım yerden takıma girmek istiyorum. O zaman daha iyi başlangıç yapacağım bunu hissediyorum. Ben burada kimsenin kimseye yeterince vakit ayıramadığını ve diyete ciddiyetle asılamadığımızı görüyorum. Bunu çok konuştuk daha önce ama her konuştuğumuzda bir gazla 2 gün asılıyorum olaya herkese tek tek yorum yapmaya çalışıyorum hepimiz motive olalım diye ki kendimi de o havaya sokmaya çalışıyorum. Ancak ara ara girip bakıyorum ki kimse birşey yazmamış. Kimsenin hakkını yemeyeyim elbette bana yorum yazanlar da oldu ancak 2-3 gün sonra herkes bir düşüyor yine... Bu işi henüz çözemedik. Ben kendi penceremden gördüğümü ve hissettiklerimi yazdım. Herkes eleştirisini yapabilir tabii. Ama en azından ben kendi içimde bir motivasyon sağlayayım da düşmeyeyim diye şu aralar biraz uzaktan izliyorum burayı.
Yazdıklarında haklısın Esra'cım. Ben ve bazı arkadaşlar elimizden geldiğince takıma hareket gelsin diye uğraşıyoruz ancak herkesi zorla da buraya sürükleyemiyoruz :)
Kendine nasıl iyi gelecekse öyle yap :KK200:
hiç bizi koyuyor mu eccük bize de gül dalı uzatsa:rapci:
Sana güllerim feda olsun ulen :KK53:
Jdhsbamwlwö ahahaha ay çok güldüm. Kes yoga cezası kes bana, esneye esneye uzarım belki, bi 5 kilo daha toleransım olur :KK70::KK70:
Ahahah senin boy da zaten uzundu Ferahcım ne yapacaksın daha uzayıp :KK53:
Kilo için boy uzatmak yerine kiloları vermeyi deneyelim :p
Bugün neler yedim? (saf protein günü )
Sabah
Yulaf kepeği krep
Yağsız1 yumurta
1yk labne
4dilim Piliç füme

Ara
1 bardak Light kola

Öğle
1 bardak ayran

Akşam
200 grama yakın ızgara tavuk gögüs
2 bardak köy yoğurduyla yapılmış ayran

Ara
Dukan puding yarım kase
3 fındık :KK43:

Bugün de fındık kaçamağı yaptım tırsmaktayım

Spor yok
Su 2 lt
Bence güzel menü işte ama park'ın da dediği gibi şu kolaya izin vermesine şaşıyorum Dukan'ın
morordek morordek

Kahvaltı
Haşlanmış 1 yumurta
4-5 zeytin
2 ufak parça eski kaşar
2 dilim ekmek

Aralarla;
Filtre kahve x 3 kupa
2 mandalina
200 gr kadar danone orman meyveli yoğurt. (Kaçamak yapmadım diyordum ama içind eşeker olan bişi yemişim. Kocaman da aldım. Gerçek meyve parçaları, katkı yok falan yazıyordu. Şeker kısmına bakmamışım. :olamaz: Neyse en azından pancar şekeriymiş.)

Akşam
1 kase Kereviz çorbası
1,5 yk pilav
2 yk etli nohut
Az salata

Su: 1,5 lt ye tamamlarım
Spor: yok :KK43:
Şekersize mi niyetlenmiştin fancy'im? Onun dışında bence menü güzel
Yeni gelen arkadasimizin tamda geldiği gun birinci olduk inşallah kendine ve bozede uğur getirir
İnsallah insallah
Herşey bu kadar güzel yazilabilirdi kaptanim çok güzel yazmışsın
:KK15:

dün ki menüm;

Afiyet olsun, menülerin hep güzel zaten. Bu sabah güzel eksi görmüşsün herhalde, sorayım mı sürpriz mi olsun cumaya? :KK53:

Ben ne zaman listeye gircem izne ayrıldığım kiloya geldiğimde mi?
A ben sana durumla ilgili bir mesaj yazacaktım dün, unutmuşum
Sen eski üye olduğun ve izne ayrıldığın kilonun çok daha üstünde olduğun için ekstrem durumdan listeye girme hakkın var. Cumaya kadar kilo verme durumuna ve listenin durumuna da bir bakalım, ona göre bu hafta ya da öteki hafta alırız :)

günaydınlarrrrrr
Kaptaniçemmm ben niye göremedim saçını?
İyi ki doğmuşsun Şahnurcum, güzel anne ve ailene çokta güzel evlatsın. :KK200:
Tebriğim yarınaaaaa :KK15:

Doğum günün kutlu olsun kaptanım sana mum ufletecektik sözümüz vardi

önce doğum günün kutlu olsun toplight toplight
ve maşallah yine Karabiber01 gözünden kacmamis . bugün hareketlenmis sanki buralar haklısın bir usteki msjda takıl tatlım burası özgür bir platform benim için sorun yok ben hep sondan okuyorum bugün pek giremedim haftasonu misafirim gelcek biraz temizlik giristim daha gripte geçmedi

Dün annemin doğum günü olması münasebetiyle öğleden sonra ve akşamım kutlama ve diğer işlerle geçti giremedim.
Sabah da oğlum biraz halsizdi, ateşi şimdilik yok gibi ama takip ediyorum. Sapanca macerası ona yaramadı herhalde hava değişiminden çocuğu hasta mı ettik dedim :KK43:

toplight toplight kaptaniçem senin doğum gününü de anneminkiyle eşleştirdim, yazmışsın gerçi ama aklımdaydı. Nice mutlu yılların olsun, iyi ki doğmuşsun, iyi ki takımın başına geçmişsin ve seni tanımışız :KK200: Artık yeni yaş yeni bir dönem olsun dediğin gibi :KK15:

toplight toplight iyi ki doğdun iyi ki varsın kaptanım hiç olmadığın kadar mutlu sağlıklı ol :)
arkadaşlar doğum günü mesajları için teşekkürler dün modum çok düşüktüğ ama bugün keyifliyim dün akşam bir hasta ziyareti bir arkadaş ziyareti derken eve girdiğim gece 2 idi koca kişisi nerdeyse evden kovacaktı bu saate kadar nerdesin diye :duduk::duduk: haksız da sayılmaz şimdi doğruya doğru sabah duş alıp işe geldim 3-4 saatlik uylku ile bir arkadaşım çiçek göndermiş ama isim yazmamış şimdi merakla kimin gönderidğini arıyoruz:KK53::KK53:
bu arada ördeğim annenin de doğum günü kutlu olsun 1 gün ara ile doğmuşuz ona da mutlu yıllar
fancy cim insta durum da vardı resim sanırım ördeğim orda görmüş saçlarımı

önce doğum günün kutlu olsun toplight toplight
ve maşallah yine Karabiber01 gözünden kacmamis . bugün hareketlenmis sanki buralar haklısın bir usteki msjda takıl tatlım burası özgür bir platform benim için sorun yok ben hep sondan okuyorum bugün pek giremedim haftasonu misafirim gelcek biraz temizlik giristim daha gripte geçmedi
Kolay gelsin canim bende kışlık temizlik için yavas yavas birseyler yapmaya basladim
Grip için dikkat et kendine

dün ki menüm;

Bugün bende kendime kabak mi yoksa bezelyemi yapsam karar veremedim

Sabah da oğlum biraz halsizdi, ateşi şimdilik yok gibi ama takip ediyorum. Sapanca macerası ona yaramadı herhalde hava değişiminden çocuğu hasta mı ettik dedim :KK43:

Çok geçmiş olsun annesi

A ben sana durumla ilgili bir mesaj yazacaktım dün, unutmuşum
Sen eski üye olduğun ve izne ayrıldığın kilonun çok daha üstünde olduğun için ekstrem durumdan listeye girme hakkın var. Cumaya kadar kilo verme durumuna ve listenin durumuna da bir bakalım, ona göre bu hafta ya da öteki hafta alırız :)
Evet ya kaptanım yeni gelen arkadaşımız çok kararlı listemizde olursa çok iyi okur

Ben seni 2015te bu sayfadan hatırlıyor gibiyim sanki şubat mart nisan aylarından :) menülerin güzel motivasyonunu yüksek olsun da kilo vermeye hiç bir engelimiz yok :) evet 4 bucuk verdim ama ilk hafta da verdim bu hafta taş çatlasa 1 bucuk falan veririm diye düşünüyorum
Aaa evet bak ozamanlarda vardim ama bu sayfada değil akrep kaptanin grubundaydim ben sonra devam edemedim ayrıldım

Yazdıklarında haklısın Esra'cım. Ben ve bazı arkadaşlar elimizden geldiğince takıma hareket gelsin diye uğraşıyoruz ancak herkesi zorla da buraya sürükleyemiyoruz :)
Kendine nasıl iyi gelecekse öyle yap :KK200:

Sana güllerim feda olsun ulen :KK53:

Ahahah senin boy da zaten uzundu Ferahcım ne yapacaksın daha uzayıp :KK53:
Kilo için boy uzatmak yerine kiloları vermeyi deneyelim :p

Bence güzel menü işte ama park'ın da dediği gibi şu kolaya izin vermesine şaşıyorum Dukan'ın

Şekersize mi niyetlenmiştin fancy'im? Onun dışında bence menü güzel

İnsallah insallah

:KK15:

Afiyet olsun, menülerin hep güzel zaten. Bu sabah güzel eksi görmüşsün herhalde, sorayım mı sürpriz mi olsun cumaya? :KK53:
senden gizli saklım mı var bea :KK68: 72,0 tam Allahın izni ile bugün haftanın ikinci günü inşaallah cumaya kadar -1 en az yaparım gözüm daha yüksekte yeter gari 6 lı rakamları görmek istiyorum ,hayal etmek başarmanın yarısıdır :KK37::KK75:

Gunaydin arkadaşlar
Az önce diyetisyen randevumdan geldim 73.4 geldim gecen ay 76.9 diye kaydetmisler beni buuu doktor çok hosuma gitti kizlar inanin seninle okadar çok konuşuyor motive ediyor adim sayar yukletmisti telefonuma ve her hastanin telefonunu eline alip takip ediyor aldi el8ne tek tek inceledi tebrik etti arkadasimida telefonun yoksa bile kola takilan adimsayar almasini istedi bu konuda taviz vermiyorum dedi devlete ait biryerin bu kadar ilgisine şaşırdım doğrusu şimdi 16 kasim düz 70 olmanizi istiyorum dedi

Back
X