Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Bugün neler yedim? (saf protein günü )
Sabah
Yulaf kepeği krep
Yağsız1 yumurta
1yk labne
4dilim Piliç füme

Ara
1 bardak Light kola

Öğle
1 bardak ayran

Akşam
200 grama yakın ızgara tavuk gögüs
2 bardak köy yoğurduyla yapılmış ayran

Ara
Dukan puding yarım kase
3 fındık :KK43:

Bugün de fındık kaçamağı yaptım tırsmaktayım

Spor yok
Su 2 lt

Aynen canım tamamen kopmayalım. En azından akşamları bi 15 dakika buraya ayrılabilir.
Kesinlikle :super:

Hedefcim ben öyle fazla disiplinli listelere uyamıyorum. Beni çok fazla geriyor. Bi de zaten iki çocuk evin işleri. Büyük kızım herşeyi yemez ayrı yemekler hazırlıyorum derken kendime zor zaman ayırıyorum zaten. O yüzden kendime ayrı pişirmek zor. İmkanlar doğrultusunda ölçülü beslenmek daha kolay benim için. Yoksa imrenmiyo değilim yapanlara.
Kardelencim bizim kafalar aynı, kız tembeliz biz heeee :-) ama bu kafalar yanlış işte. Bugün kendime hellimli salata yapıp yiyecektim akşam ama üşenglikten çocuklarla eşime pişirdiklerimden yedim. Gerçi az yedim ama olsun. O kararlılığı gösteremiyoruz işte, ne olacak aslında 5-6 yaprak marulu domatesi yıkayıp koymakta bişi yokki.
Ama en azından bugünüm kaçamaksız geçti. Bu da bir başlangıç.

morordek morordek

Kahvaltı
Haşlanmış 1 yumurta
4-5 zeytin
2 ufak parça eski kaşar
2 dilim ekmek

Aralarla;
Filtre kahve x 3 kupa
2 mandalina
200 gr kadar danone orman meyveli yoğurt. (Kaçamak yapmadım diyordum ama içind eşeker olan bişi yemişim. Kocaman da aldım. Gerçek meyve parçaları, katkı yok falan yazıyordu. Şeker kısmına bakmamışım. :olamaz: Neyse en azından pancar şekeriymiş.)

Akşam
1 kase Kereviz çorbası
1,5 yk pilav
2 yk etli nohut
Az salata

Su: 1,5 lt ye tamamlarım
Spor: yok :KK43:

Selam kızlar ne var ne yok hastalar iyileşti mi bana geliyorlar galiba alnim zonkluyor göz kapaklarımda ağrı acı var sinüzit gibi yorgunluk ay birde hiç enerjik bir hava yok hiç sevmiyorum soğuk ve kapalı havaları bugün yürüyüşe niyetleneyim dedim azcık güneş görünse halsizligimi unutcam

karabiber01 teşekkürler canım aynı gün gelmiştik senle takıma sen benden önce hedefine çabuk varcak gibisin o kadar ikram yorgunluk ve açlığa rağmen reddetmenden belli .
Özlem nerdesin nasıl oldun
parky bebe nasıl oldu iyimisiniz
hadi gelin artık
pamukta karıştı kayıplara bir gaz verdi gitti
Unitmamissin canim ayni gün geldiğimizi
Istedikten sonra sende yaparsin canim
Bende kapali havalari hiç sevmem ama adanada sicaklardan bayildigimiz için bazen iyi oluyor suan benim oglanin üstünde atlet dahi yok kapi pencere açık oturuyoruz şuan biraz size sicak havanin havasini atayim dedim

Kesinlikle :super:

Kardelencim bizim kafalar aynı, kız tembeliz biz heeee :-) ama bu kafalar yanlış işte. Bugün kendime hellimli salata yapıp yiyecektim akşam ama üşenglikten çocuklarla eşime pişirdiklerimden yedim. Gerçi az yedim ama olsun. O kararlılığı gösteremiyoruz işte, ne olacak aslında 5-6 yaprak marulu domatesi yıkayıp koymakta bişi yokki.
Ama en azından bugünüm kaçamaksız geçti. Bu da bir başlangıç.
Haklısın canım tembellik var bende de :olamaz:
Ama evlatlar eş söz konusu olduğunda değil de kendimize yapıyoruz.

Sonuna kadar gidicem bu sefer cok inatçıyım inşallah böyle gider teşekkürler canım benim

Benim bugün ilk evre bitti tam bir hafta yaptım ve bu sabah tartıldım tam 4,5 kilo vermişim. :) artık arada bir sebze de serbest olavagı için daha rahat olacak bu gün ilk defa salata yedim bir haftadır böyle mükemmel bir his yok :)

Çok güzel kontrollü olman sakın bırakma ben 2012den beri buralardayım burdan ayrılıp izne cıkıp VS ya da paylaşımları fazla azalıp kilo almadan dönen pek görmedim tabi kaptanlar daha iyi bilir ama mümkün olduğunca aktif olmalıyız bence :)
Ben 2007 de yine diyet sayfasinda yarisiyordum canim ozamanlar 59 kiliyla mezun oldum ama sonra ogluma hamile kaldim ve o kilolari bir türlü veremedim ama şimdi çok kararli ilerliyorum canim

Merkezde de yaylalar var ama Borçka karagöl şavşat hopa ve Arhavi in yaylaları daha güzel bencem :)
Dukanla sonuna kadar gitmeyi düşünüyorum verdikten sonra koruma ve seyir evrelerini de yapıcam çünkü cok sıkıldım zaten hesaplarıma göre seneye agustos ta bitiyor sonrasında sadece haftada bir kutsal perşembe :) cok merak ediyorum işe yarıycak mı diye. Adam 30 yıl ugraşmış bu diyeti bulmak için boşa uğraşmamıştır umarım :)) bende de troid yok ama polikistir over var en korktuğum şey cocuk sahibi olamamak. Benim de erkek arkadaşım başka şehirde yaşıyor her bir araya geldiğimizde 5 kilo alıyorum. o da onur bende bu aralar onu da diyete sokmaya çalışıyorum bakalım:KK70:
170 boyum olsa 70 kilo olsam hiç umursamadı bence gayet normal bir kilon var tabi yine dikkat etmek almamak lazım
:) o yüzden takdir ettim
Pazartesi günü kuzenim arhaviye gidiyor 15 gün orda olacak cok sevdiği üniversite arkadasiymis

Ooo kaptanım hoşgeldin :) şavşat ben de bayılıyorum böyle bir doğa yok Başka bir yerde ama o yolu var ya yol beni mahvediyor git git virajlarda bitmiyor Artvin hep öyle gerçi :KK70:
Ayy ben çok korkarim virajli ucurumlu yollardan
Bir haftada 4,5 kilo çok iyi bravoo
:KK9::KK9::KK9:
Tebrik ederim gerçekten arkadasi ben 1 ayda 3 yada 4 verebiliyorum ancak

1 haftada 4,5 kilo diyor ama ya..
Hiç tatlı yemeden 1 hafta dayanabilir miyim bilmiyorum ama aslında süpermiş.
Valla çok pis kiskandim dermisim

Bende de pcos var. Yumurtlama düzenin yoktu. 6 ay bebek olmadı. Bir ilaç kullandım. Yumurtlama dönemi belirlendi ve yumurta talibi yapıldı. Çok şükür 22 aylık yavrum var şimdi :KK200:
Kilo almak kolay vermeye dirençli oluyor. Ama ben 52 55 arasıydım bekarken. Gebelik istediğimde de o kilolardaydım 59 vivarıyla hamile kaldım.
Şimdi yine 57yim.
Kilonun güzelliğine bakarmisin tammmm kiskandirmalik

Listede bu hafta 5 kişi kaldık :skandal:

Takımın çoğu izinde. Dur bi dürteyim izindeki hatunlarımızı ki bir an önce listeye girsinler takım daha da hareketlensin

fancynancy fancynancy haydi kuzucum artık listeye alalım seni lütfen. Bak izne ayrılalı 5 ay olmuş ve 79.5 kg ile. 1 ay daha geçse ekstrem durumdan listeye alabilecek düzeye gelmişsin (aslında bu hiç iyi bir şey değil biliyorsun değil mi? :KK42:). Biliyorum bir türlü toparlanacak fırsatın olamadı ama hayat akıp gidiyor, hep bir şeylerin arkasına ertelersek o vakit hiç gelmeyecek. Hadi artık senden güzel adımlar bekliyorum :KK19:

@0zlem 'im Özlemim ah Özlemim... Sen de ekstrem durumdan listeye girebilir durumdasın ama 2 gün diyet yapıp 3. gün bozuyor gibisin :KK43: Sonra da hooop tekrar 80'lere çıktım diyorsun. 75,5 kg ile ayrılmışsın izne, bak ne kadar güzel inmişsin, yapabiliyorsun aslında! Hadi o iradeyi bul artık kendinde ve dön aramıza.

@hedef38beden senin üzerine hiiiç gitmiyorum çünkü ara vermek istediğini biliyorum ama yine de listeye dönmeni çok isterim :KK60:

@balpamuk Esraaaaa artık hadi temelli gel aramıza, bir görünüp bir kaybolmaaa. Seni mezun edelim yahu :) Kızın okula da alışmıştır umarım, işlerini yoluna koyduysan gel ufaktan :)

@evlaefe geçenlerde yazdın, yeni konuştuk, hadi sen de işlerini bitir de dön artık. Hep döneceğim döneceğim diyorsun, görelim seni de aramızda :)

@Cikilatacanavari ciklatım sen ne yaptın, cenazeniz vardı. O sebeple bir şey diyemiyorum. Biliyorum ki gelir yazarsın, bırakmazsın azimli hatunum :KK19:

@hayalalemiveben senden ne var ne yok? İzne ayrıldın, sonra kayboldun gittin. Biraz mola dedin, bence yeterince mola verdin. Dönmek istemez misin artık? :)

@azaydidem Didemcim sen ne yaptın, diyetisyene başlayacağım diyordun? Gerçi başlasan aramıza da dönerdin diye tahmin ediyorum ama arayı çok uzatma benceee :)

@melampusefe aa bir kaçak dahaaa :) Hadi seni de motive edelim bak mezuniyetine ramak kalmıştı, bi silkelenip kepi al artık :))

ve ve ve @emnis emnisoğlu :)) Gitmedi mi misafirlerin, hadi artık bak @rint de seni bekliyor benceeee. Sen dönünce müthiş ikili olacağınıza eminim, listelerin tozunu attıralımmmm :21:

İzindekileri bitirmişken mezunlarımıza da bir selam edelim:

@beyazinci hadi bak senin de son birkaç kilon kalmıştı mezuniyete rağmen, onları da atıp süper hafif olmaya ne dersiiiinnn? :KK68:

@kardelelen321 ve @si_bel siz zaten buradasınız, hiç bırakmayın bizi diyorum o yüzden :KK19:
Herşey bu kadar güzel yazilabilirdi kaptanim çok güzel yazmışsın

dukanı yapmış olarak hatta kilo da vermiş bir kişilik olarak protein ve glutene abanan bir diyettense karatay diyetini tercih ederim..iki diyet arasındaki en büyük fark karatay işlenmiş paket gıdalara karşı iken dukan da büyük bir kandırmaca ürünü olan kola zero ya dahi müsaade edilmesi ve bir çok ürünün de paketli gıdadan oluşması.
Ben bu farki bilmiyordum bu diyetleri hic anliyamamistim sadeece isvec yaptim bende

morordek morordek

Şeyma’cım izne ayrıldığım kiloma dönmek için kendime farklı motivasyonlar, farklı kaynaklar arıyorum artık. Burada motive olamıyorum uzun zamandır bu gerçek. Bir kopukluk var bunu hepimiz biliyoruz. Takım ruhu hissedemiyorum bu da beni düşürüyor rol yapamayacağım. Onun için öncelikle kendi çabamla en azından izne ayrıldığım kiloya inip sonra gelip, kaldığım yerden takıma girmek istiyorum. O zaman daha iyi başlangıç yapacağım bunu hissediyorum. Ben burada kimsenin kimseye yeterince vakit ayıramadığını ve diyete ciddiyetle asılamadığımızı görüyorum. Bunu çok konuştuk daha önce ama her konuştuğumuzda bir gazla 2 gün asılıyorum olaya herkese tek tek yorum yapmaya çalışıyorum hepimiz motive olalım diye ki kendimi de o havaya sokmaya çalışıyorum. Ancak ara ara girip bakıyorum ki kimse birşey yazmamış. Kimsenin hakkını yemeyeyim elbette bana yorum yazanlar da oldu ancak 2-3 gün sonra herkes bir düşüyor yine... Bu işi henüz çözemedik. Ben kendi penceremden gördüğümü ve hissettiklerimi yazdım. Herkes eleştirisini yapabilir tabii. Ama en azından ben kendi içimde bir motivasyon sağlayayım da düşmeyeyim diye şu aralar biraz uzaktan izliyorum burayı.
Ben kendi adima konuşmam gerekirse elimden gelenin en iyisini yapabildigime inaniyorum herhaftada düzenli sekilde kilolar veriyorum ve paylasimlar yapiyorum canim kimse yazmasada kendimi motive etmek için yinede gelip yaziyorum

Aynen canım tamamen kopmayalım. En azından akşamları bi 15 dakika buraya ayrılabilir.
Aynen canim bak mesela ben şuan saat 12 ve yatmadan önce neler yazılmış bir bakarim eger gündüz çok işim varsa bu saattede olsa girerim işim yoksa gündüz saten giriyorum buraya

bende sevdim bu saç modelini bugün nedense modum çok düşük kendimi çok şişko kötü hissediyorum belki şu son dönem sürekli hastanelerde olmak çok yordu beni ama artık yeter demenin zamanı geldi yarın benim dıoğum günüm artık yeni bir yaş yeni güzelliklerle gelsin istiyorum
Doğum günün kutlu olsun kaptanım sana mum ufletecektik sözümüz vardi

Doğum günün kutlu olsun kaptanım sana mum ufletecektik sözümüz vardi
önce doğum günün kutlu olsun toplight toplight
ve maşallah yine Karabiber01 gözünden kacmamis . bugün hareketlenmis sanki buralar haklısın bir usteki msjda takıl tatlım burası özgür bir platform benim için sorun yok ben hep sondan okuyorum bugün pek giremedim haftasonu misafirim gelcek biraz temizlik giristim daha gripte geçmedi

önce doğum günün kutlu olsun toplight toplight
ve maşallah yine Karabiber01 gözünden kacmamis . bugün hareketlenmis sanki buralar haklısın bir usteki msjda takıl tatlım burası özgür bir platform benim için sorun yok ben hep sondan okuyorum bugün pek giremedim haftasonu misafirim gelcek biraz temizlik giristim daha gripte geçmedi
Geçmiş olsun canım dikkat et kendine.

Back
X