- Konu Sahibi Cherry Mom
- #29.981
Düzenli spor yaptıktan sonra mutlaka sonuç alacaksın canım.. Kilona yansımasa da sıkılaşırsın. Bence ölçülerinden takip et bi süre değişimi
Ben işte eskiden o civarda veriyordum. 3 ayda 8 kilo kadar gitti toplamda ama hepsini geri aldım(( Aylardır uğraşmama rağmen de sonuç alamıyorum
Ama sabıııırrrr, en azından artık daha sağlıklı besleniyorum. Kilo veremesem de hep böyle devam etmem gerek.
Bir de her zaman devam ettirebileceğimiz yoğunlukta spor yapmalıyız. Kilolar gidene kadar fazla spor yapıp sonrasında mecburen bırakınca kilo alınıyor maalesef. Bunu da eklemek istedim.
O yüzden 30-45 dakika bence çok ideal hepimiz için, her gün bu kadarcık süreyi ayırabiliriz.
ebrehecim haklısın canım, ben de atçekene bunu anlatmaya çalışıyordum, az ve öz, yeterli olduğunu düşünüyorum, hatta imkanı olan arkadaşlarıma tavsiye genelde parklardaki spor aletlerinin içinde air walker denen bir alet var, özellikle bacak bölgesini çalıştırmaya yönelik, o alet acaip inceltiyor bacak, basen ve totoyu :) tavsiye ederim :)