• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

merhaba arkadaşlar nasılsınız pek uğrayamıyorum kusura bakmayın ama 3 gündür diyetime devam ediyorum karbonhidrat diyeti yapıyorum hala günde 5 kh alıyorum ancak bu haftayı böyle atlatırsam hafya yoğurt yemeye başlayacağım bakalım dua edin bu cuma değil ama haftaya cuma ne kadar verdiğimi kesin olarak görürüm bu hafta tartılmadım çünkü kaç kiloyla diyete başladım bilmiyorum yılbaşına kadar sıkı bir karbonhidrat diyeti uygularsam belki biraz kilo vermiş olurum . sonrası yine devam tabiki zayıflayana kadar bozmak yok Allahın izniyle . hepinizi çok öpüyorum . tekrar yazarım görüşmek üzere . :68:

meraba ferihancım diyete devam etmene sevindim canım sakın bırakma bu sefer aman seni incecik göndermek istiyoruz koca evine ona göre bak :)))))

Selam kızlar.. Buralar pek mi durgun bana mı öyle geldiii :9:

Sabah 1 dilim ekmek ve 1 kk peynir ile kahvaltı yaptım. Öğle yemeğinde de 6 kaşık nohut, 4 kaşık yoğurtlu kereviz, 100 gram da yoğurt yedim.

Çoook şişim pek su da içmiyorum son günlerde:5:

evet canım durgunuz önceden geçmişi okumak bi hayli zor gelirdi şimdi sadece 1 sayfa geçmiş var :)))) bu haftada böyle geçer ama haftaya herkes dönmüş olur heralde menün çok iyi bu arada

niye kimsecikler gelmiyo buraya yaa :((
ne zaman açsam kimse olmuyo :(
bugün bir kase nesfitle kahvaltı yaptım, içine de iki tane cevaz kırdım ve tarçın koydum tabiki
öğleyin de iki dilim kepek ekmek, 1 kk kaşar peynir, 3 zeytin, reçel, 3 çatal yumurta ve salatalık yedim, üstüne de bir avuç ceviz
az önce de 1 bardak 5i1 yerde içtim

evet malesef ben açtığımdada kimse olmuyor :))) afiyet olsun canım menün iyi bence maşallah diyim :)

kızlar çok geç geldim ama iş çıkışı ananem geldi memleketten onu
görmeye gittim epey de geç döndük
öğlen etiform ve çayla geçiştirdim ama
akşam annem ananemin şerefine döktürmüştü yemekleri
abarttım baya ananemin de kuzuum sen süzülmüşsün (alt tarafı 5 kilo falan verdim
en son gördüğünden bu yana görende bi deri bi kemik kaldım sanır)
bu adam - kocamı gösteriyo bakmıyo mu sana sitemleriyle de
yedimde yedim neler yediğimi yazmıyım utanıyorum valla:17:
kısacası özetle fena abarttım siz göstermeyin ben mağmanın yolunu biliyorum:27:

ananen hoşgelmiş amonracım canım teyzem yaa seni çok seviyor demekki :))) olsun sen telafi edersin canım sıkma canını

Bugünki menümü hemen yazayım
kahvaltımı yeni yaptım geç kalktığım için 2 dilm kepekli ekmek arası kk peynir tost 1 br çy şekersiz domates salatalık şimdide yeşilçayımı içiyorum akşama biraz balık yemeyi düşünüyorum çoktan dır yemiyorum bu arada kızımın aylık aşısı var dışarı çıkcam işim bitince hemen gelirim geçmişi okuyamadım herkese iyi günler:16::16::16:

atcekencim menün güzel canım afiyet olsun daha okuyacak kadar geçmiş yapamadık :))) inşaAllah toparlanıcaz canım yeni yeni kendimize geliyoruz

iyi geceler herkese,

amonracım afiyet olsun, sen yediklerini dengelemeyi de bilirsin o kadar da üzülme :)

bugünkü menümü yazayım;

sabah: 1 dilim ekmek, 1 kk peynir
öğle: çorba, sebze, 2 kaşık makarna
ara: 4 ceviz
akşam: çorba, brokoli salatası, 1 haşlanmış patates
gece: 1 meyve

ama su içemiyorum pek :(

30 dk lık hızlı bir yürüyüş yaptım bide, hepsi bu.

herkese güzel bir gün diliyorum.

maşallah canım listen çok güzel gayet ideal bence çok hafif ve vitaminli beslenmişsin ammaaaaa su çok önemli kendini zorla bence

herkese günaydın
kızlar bende acaip bi yeme isteği var, regl olmuştum ondandır diye düşünüyodum ama bitmek üzere fakat yeme isteğim geçmiyo yaa :((
sabahları nesfitle geçiştiriyorum ama sonra evde mutfağa girip çıktıkça bişiler yiyorum :(((
bide bişi sorucam size, ben air walker almayı düşünüyorum ama forumda eliptic bisitlet daa iyi denmiş, ben iki sene önce yürüyüş ve air walkerla 1 ayda 4 kilo vermiştim ve acaip sıkılaşmıştım, şimdi içine giremediğim pantalonlarımı fermuarını açmadan çıkartabiliyodum, sizce napim, kararsız kaldım
bide dün giremedim hiç, çok yoğundum, akşam da işten gelince uyumuştum, kalktıktan sonra sersem gibiydim, o yüzden giremedim

o isteğin geçmesi için bol bol çayını iç esw cim yoksa başedemessin valla sorduğun soruyla ilgili hiçbişi diyemiycem canım malesef hiçbir bilgim yok o kounuda ama sen neysen memnunsan onu dene bence :)

herkese iyi akşamlar kızlar bugün düne göre biraz daha iyiyiz sanki bende menümü yazayım
sabah
1 bardak şekersiz çay
1 dilim omlet
öğlen
misafirlikteydim
6 kaşık kısır
yarın dilim börek
akşam
bişi yemedim öğleni telafi etmeye çalışıyorum :)))

Kızlar işlerim çok yoğundu bugün, hala ofisteyim, 8 gibi çıkacağım sanırım.. Bu saatten sonra da yemek yenmez ama benim hayır diyemeyeceğim tek yemek çokrbadır ve annem her akşam çorba yapmaya başladı:(( Allahtan hafif bir yemek ama ben meyveyle veya yoğurtla geçiştirmek isterken sabote ediliyorum :)))

Neyse artık bakalım bugün ne yemek var evde

herkese iyi akşamlar kızlar bugün düne göre biraz daha iyiyiz sanki bende menümü yazayım
sabah
1 bardak şekersiz çay
1 dilim omlet
öğlen
misafirlikteydim
6 kaşık kısır
yarın dilim börek
akşam
bişi yemedim öğleni telafi etmeye çalışıyorum :)))

Kısır çok hafif ama, telafi edilecek bir şey yok bence :)

ebrehecim çayı çok içtim onun verdiği bi şişkinlik var üzerimde bide yazmadığım küçük atıştırmalar var tabi mesela 1 lokma poaça yada 4 tane sarma bunları unutmuşum yazmayı :)))

Kızlar işlerim çok yoğundu bugün, hala ofisteyim, 8 gibi çıkacağım sanırım.. Bu saatten sonra da yemek yenmez ama benim hayır diyemeyeceğim tek yemek çokrbadır ve annem her akşam çorba yapmaya başladı:(( Allahtan hafif bir yemek ama ben meyveyle veya yoğurtla geçiştirmek isterken sabote ediliyorum :)))

Neyse artık bakalım bugün ne yemek var evde

ebrehecim yağı az olduğu sürece 1 kase çorbadan bişi olmaz diye düşünüyorum :)) ama dediğin gibi meyve veya yoğurt daha hafif ama zaten gün boyunca az yiyorsun akşamıda böyle geçirirsen güçten düşersin Allah korusun

iyi geceler arkadaşlar, nasılsınız? gün içinde girmek biraz zor oldu bu hafta yoğun geçti. anca bu saatte girebiliyorum.

herkes diyete geri dönüş yapmış ne güzel. ama bu cumaya kadar sonuçları alır mıyız bilemem. menümü gururla yazamıyorum :((

sabah (11:00) 1 yumurta
öğle: 6 kaşık kavurmalı pilav, 1/2 kır pidesi, 1 dilim baklava

akşam: çorba, sebze, 1 dilim kepek ekmeği
gece: kahve

öğle arasında hep beraber yemek yedik arkadaşlarla ve menü ne yazık ki böyleydi. yarından itibaren sporumu yapmaya başlıcam tekrardan.

:74: :21:

günaydın sevgili takımım ;)
dün fazla giremedim, çok işim vardı, sonra da çok yorulmuştum. sadece bi ara geçmişi okumak için girdim
sabah bir kase nesfitle kahvaltı yaptım, öncesinde 3 bardak su içmiştim
şimdi de 5i1yerdemi içicem:)
dün akşam midem kötüydü, yemek yiyemedim, 2 dilim yoğurtlu ekmek yedim midemi bastırsın diye
ama sonra yine acıktım, zaten şu ara iştahım çok açık nedense, biraz hamurişi, 1 tane de elma yedim

Günaydın kızlaaaarrr

Dün akşam 4 kaşık susuz taze fasulye ve 1 parça ızgara göğüs yedim..

Bu sabah da 1 kepekli simit ve peynir domates ile kahvaltı ettim.

Back
X