- 5 Ekim 2010
- 3.240
- 273
- 363
- 33
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #307.401
Benim de öyle yaa.. cok dikkat ediyorumm ama cok az az gidiyor.. bu kadar zor olaacagini hiç düşünmemiştim..kiloma gelince 66,4 idim 66,3 şuan çok üzgünüm bu hafta yediklerime dikkat ettim hayatım boyunca yemediğim bamya yemeğini bile yedim, verilen ikramları hep geri çevirdim ama 100 gram gitmiş
dün adet oldum birde kabızlık da var ona bağlıyorum ama çok üzüldüm
yeni kararlar almam lazım spor yapmam lazım hemde her gün
66,4-66,3=100 gram sonuç % 0,150
İnsan alışıyor gerçekten de biz de sana çok alıştık
Haklısın canım. Bundan sonra sık sık uğramayı düşünüyorum. Sorunlar hiç bitmiyo bu arada hayat akıp gidiyo. Biraz daha böyle giderse sorunlar hallolacak benim kilo sorunlarım baki kalacak. Yeter birisinden bari kurtulayım öyle değil mi.
Burdan ayrılınca yakın arkadaşımdan ayrılmış gibi oldum ördeğim. Nasıl alışmış ve sevmişim sizleri.
Tamam gene bi tartıl öğleden sonra, belki daha çok eksi gelirsin :)morordek
Kaptanım ben bugünde oruçluyum iftar öncesi kilomu bildiriyim 79.4
Durum değişirse yarın yazarım
Tebrikler melitacım çok güzel gitmiş geçen haftadan bu yanaIftar öncesi güncel kilom 76.4
Normal blue'cum, bazen çok gider bazen az gider bazen de gitmez :)Günaydın. Kilom 61.3 500 gr. gitmiş . Eki Görüntüle 2260128 bazı haftalar sabit olup bazı haftalar nasıl gidiyor anlamıyorum, ama giderek azalması güzel tabikimorordek Hmavidag E elacicegim23
TebriklerBu sabah 81 kilo çıktım. 600 gr gitmiş. Yüzdelik hesabı yaptığımızda %0,735
Kaptanimmorordek burda bir tartı buldum sen bana bir sabit .
Bende sabitimmm.. maaalesef henuz hasta olamadim
kiloma gelince 66,4 idim 66,3 şuan çok üzgünüm bu hafta yediklerime dikkat ettim hayatım boyunca yemediğim bamya yemeğini bile yedim, verilen ikramları hep geri çevirdim ama 100 gram gitmiş
dün adet oldum birde kabızlık da var ona bağlıyorum ama çok üzüldüm
yeni kararlar almam lazım spor yapmam lazım hemde her gün
66,4-66,3=100 gram sonuç % 0,150
Haftaya daha güzel olur umarım ki hanımlarGünaydın, kaptanım kilom 92.8, çok özür dilerim
Olsun canım Allah niyetine göre değerlendirir umarım ki :)herkese günaydın sabah çok üzgün uyandım ya .. ben bugun oruç tutacaktım. sabah bir kalktım saniyeler içinde bir kase yoğurda ekmek doğrayıp yedim bardak bardak su içtim.....bi baktım ezana göre değil imsak saatine göre yeme içme kesilmesi gerekiyomuş demekki ramazan dışındaki oruçlarımda hep erken yiyip yatmışım çok ama çok üzüldüm ...üstüne yemeğimide yemiş oldum....herkese hayırlı kandilller
protein ekmeğini alıyor musun kendin mi yapıyorsun canım bende kendim yapmak istiyorum ramazan için sahurda yicemDünkü menümü yazayım:
Sabah: 08:00evde yumurta yoktu 2 tane proteğin ekmeğine tost yaptım, yanına 1 bardak süt
Öğlen 12:00 gibi 5-6 badem beyaz peynir lahana turşusu
15peynirli mantar, yoğurtlu kabak
15:30dan sonra hiç bir şey yemedim. Şimdi saat 8i geçti burda. Birazdan kalkıp doyurucu bir kahvaltı hazırlicam
3 litre su içtim, yürüyüş yaptım ama çok değil 15 dakika kadar
allah niyetini biliyor üzülme bende çok üzüldüm adet dönemime denk geldi her şey kısmetherkese günaydın sabah çok üzgün uyandım ya .. ben bugun oruç tutacaktım. sabah bir kalktım saniyeler içinde bir kase yoğurda ekmek doğrayıp yedim bardak bardak su içtim.....bi baktım ezana göre değil imsak saatine göre yeme içme kesilmesi gerekiyomuş demekki ramazan dışındaki oruçlarımda hep erken yiyip yatmışım çok ama çok üzüldüm ...üstüne yemeğimide yemiş oldum....herkese hayırlı kandilller
Süper olur bencee :)bu hafta hep beraber spor yapalım mı
bu haftanın sporu yürüyüş olsun mesela herkes yada katılmak isteyenler ödev gibi her gün bir saat yürüsün
var mı katılan???
protein ekmeğini alıyor musun kendin mi yapıyorsun canım bende kendim yapmak istiyorum ramazan için sahurda yicem
allah niyetini biliyor üzülme bende çok üzüldüm adet dönemime denk geldi her şey kısmet
aynen nasip canımprotein ekmeğini alıyor musun kendin mi yapıyorsun canım bende kendim yapmak istiyorum ramazan için sahurda yicem
allah niyetini biliyor üzülme bende çok üzüldüm adet dönemime denk geldi her şey kısmet
Sen yine de böyle kilo veriyorum diyerek tatlılara verme kendini :) Belki geçen hafta ödem vardı o gitti bilemezsin. Dikkat etmeye devamkaptanım ben geçen hafta hiç dikkat etmedim. hatta hafta sonu tatlı pasta çiğköfte kısmadan yedim çikolatamı ekmeğimide akşam hariç yedim..ama gittti. ondan önceki hafta hiç yemedim neredeyse...gram gitmedi.
Evet :))
Elacım o zaman sen de iftara yakın tekrar tartılır mısın rica etsem?Hepinize hayırlı cumalar hayırlı kandinler:) kilom sabit malesef kaptanimdün tartıldım bugün belki eksi gelirdim çünkü dün çok daha dikkat ettim ama bugün orucum tartıldım sahurdan dolayı artı çıkıyorum oyuzden dunu soyluyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?