Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Dünkü menümü yazayım:

Sabah: 08:00evde yumurta yoktu 2 tane proteğin ekmeğine tost yaptım, yanına 1 bardak süt

Öğlen 12:00 gibi 5-6 badem beyaz peynir lahana turşusu

15 peynirli mantar, yoğurtlu kabak

15:30dan sonra hiç bir şey yemedim. Şimdi saat 8i geçti burda. Birazdan kalkıp doyurucu bir kahvaltı hazırlicam

3 litre su içtim, yürüyüş yaptım ama çok değil 15 dakika kadar

Benim de öyle yaa.. cok dikkat ediyorumm ama cok az az gidiyor.. bu kadar zor olaacagini hiç düşünmemiştim..

herkese günaydın sabah çok üzgün uyandım ya .. ben bugun oruç tutacaktım. sabah bir kalktım saniyeler içinde bir kase yoğurda ekmek doğrayıp yedim bardak bardak su içtim.....bi baktım ezana göre değil imsak saatine göre yeme içme kesilmesi gerekiyomuş demekki ramazan dışındaki oruçlarımda hep erken yiyip yatmışım çok ama çok üzüldüm ...üstüne yemeğimide yemiş oldum....herkese hayırlı kandilller

İnsan alışıyor gerçekten de biz de sana çok alıştık
O zaman daha sık görelim seni aramızda canım
morordek
Kaptanım ben bugünde oruçluyum iftar öncesi kilomu bildiriyim 79.4
Durum değişirse yarın yazarım
Tamam gene bi tartıl öğleden sonra, belki daha çok eksi gelirsin :)
Iftar öncesi güncel kilom 76.4
Tebrikler melitacım çok güzel gitmiş geçen haftadan bu yana
Normal blue'cum, bazen çok gider bazen az gider bazen de gitmez :)
Ama genel ilerleyiş eksiye gidiyorsa doğru yoldasın demektir
Bu sabah 81 kilo çıktım. 600 gr gitmiş. Yüzdelik hesabı yaptığımızda %0,735
Tebrikler
Kaptanim morordek burda bir tartı buldum sen bana bir sabit .
Bende sabitimmm.. maaalesef henuz hasta olamadim
Günaydın, kaptanım kilom 92.8, çok özür dilerim
Haftaya daha güzel olur umarım ki hanımlar
Olsun canım Allah niyetine göre değerlendirir umarım ki :)

protein ekmeğini alıyor musun kendin mi yapıyorsun canım bende kendim yapmak istiyorum ramazan için sahurda yicem
allah niyetini biliyor üzülme bende çok üzüldüm adet dönemime denk geldi her şey kısmet

bu hafta hep beraber spor yapalım mı
bu haftanın sporu yürüyüş olsun mesela herkes yada katılmak isteyenler ödev gibi her gün bir saat yürüsün
var mı katılan???
Süper olur bencee :)
Hadi herkes katılsın en azından yürüyüs yapın yani hanımlar diyettesiniz

kaptanım ben geçen hafta hiç dikkat etmedim. hatta hafta sonu tatlı pasta çiğköfte kısmadan yedim çikolatamı ekmeğimide akşam hariç yedim..ama gittti. ondan önceki hafta hiç yemedim neredeyse...gram gitmedi.

protein ekmeğini alıyor musun kendin mi yapıyorsun canım bende kendim yapmak istiyorum ramazan için sahurda yicem

allah niyetini biliyor üzülme bende çok üzüldüm adet dönemime denk geldi her şey kısmet
aynen nasip canım

Hepinize hayırlı cumalar hayırlı kandinler:) kilom sabit malesef kaptanim dün tartıldım bugün belki eksi gelirdim çünkü dün çok daha dikkat ettim ama bugün orucum tartıldım sahurdan dolayı artı çıkıyorum oyuzden dunu soyluyorum

Sen yine de böyle kilo veriyorum diyerek tatlılara verme kendini :) Belki geçen hafta ödem vardı o gitti bilemezsin. Dikkat etmeye devam
günaydınlar.
morordek kaptanım kilom yine sabit.
ama p.tesi 66.6 idi.
yinede iyi kurtarmısım dimi:)
Evet :))
Elacım o zaman sen de iftara yakın tekrar tartılır mısın rica etsem?

N Nurumcan94 ve A Ahsen59 sizler kaldınız. Nurumcan sanırım sen iftara yakın bildirim yapacaksın. Ahsen'e ulaşabilirsen kilo bildirimi yapmasını hatırlatır mısın? Bütün hafta yoktu maalesef :/

M mayis74 aslında tabi sen de varsın ama ümidim yok geleceğinden. Haftaya diskalifiye olacaksın, ona göre. Bi ihtimal belki görürsün

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…