Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Nurrcaneliff seni listeye almak isterim aslında. Menü bildirimlerini yapıyorsun düzenli olarak. Girmek ister misin? Ancak belirtmem gerekiyor ki eğer listeye girersen 2 ay boyunca devam etmen gerek. 2 ay sonrasında dilersen izne ayrılabilirsin. Eğer kesin kararlıyım ve düzenli devam edeceğim diyorsan alabilirim listeye.

MadameMuso aslında senin de başlangıç tarihinden 3 hafta geçti ama bu hafta menü bildirimin hiç yoktu neredeyse. O yüzden bırakıp bırakmayacağından emin olamıyorum. Yukarıda yazdıklarımı dikkate alıp bundan sonra düzenli bildirim yapabilirim dersen seni de ekleyebilirim.

Yarın da tutabilirsin kısmet

Çok haklısınız ve özür dilerim. Hayat şartları bazen insanı istemediği duruma sokabiliyor. Mesela bu akşam 15 kişilik aile yemeğim var. İzin aldım işten ve çok yoğunum.

Evet kaptanım ben biraz geç bildirim yapicam. A Ahsen59 a da ulaşırım. O bu aralar yoğun galiba kendi gelince de anlatır. Kızlar hepinizi tebrik ediyorum ama sanki gitmemiş bu hafta çoğu kişi sabit bende öyle sisim ki adet olamadim bide oruç mu etkiledi anlamadım. Söyle şakır şakır gitmiyo su kilolar hafta sonu da şehir dışına gidicez 2 günlük geziye menü paylaşımı yapamayabilirim kaptanım

Evet herkeste bi duraganlık söz konusu maalesef ki.. İnsallah sen ve Ahsen güzel bildirim yaparsınız cunku yine nota alabiliriz

Evet katılmak istiyorum. Bir aksilik çıkmadıkça menğmü paylaşıyorum ve dikkate etmeye çalışıyorum yediğime içtiğime.

Kaptanım öyle aman aman kilo vermemişim bide bu saate kadar bekledim sadece 300 gram gitmiş adet şişliği oruç şaşkınlığı heralde beni böyle yapan
Geçen hafta 90.5
Bugun: 90.2

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…