- 18 Kasım 2015
- 14.137
- 45.342
- 598
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #307.421
Yarın da tutabilirsin kısmetherkese günaydın sabah çok üzgün uyandım ya .. ben bugun oruç tutacaktım. sabah bir kalktım saniyeler içinde bir kase yoğurda ekmek doğrayıp yedim bardak bardak su içtim.....bi baktım ezana göre değil imsak saatine göre yeme içme kesilmesi gerekiyomuş demekki ramazan dışındaki oruçlarımda hep erken yiyip yatmışım çok ama çok üzüldüm ...üstüne yemeğimide yemiş oldum....herkese hayırlı kandilller
Çok haklısınız ve özür dilerim. Hayat şartları bazen insanı istemediği duruma sokabiliyor. Mesela bu akşam 15 kişilik aile yemeğim var. İzin aldım işten ve çok yoğunum.Nurrcaneliff seni listeye almak isterim aslında. Menü bildirimlerini yapıyorsun düzenli olarak. Girmek ister misin? Ancak belirtmem gerekiyor ki eğer listeye girersen 2 ay boyunca devam etmen gerek. 2 ay sonrasında dilersen izne ayrılabilirsin. Eğer kesin kararlıyım ve düzenli devam edeceğim diyorsan alabilirim listeye.
MadameMuso aslında senin de başlangıç tarihinden 3 hafta geçti ama bu hafta menü bildirimin hiç yoktu neredeyse. O yüzden bırakıp bırakmayacağından emin olamıyorum. Yukarıda yazdıklarımı dikkate alıp bundan sonra düzenli bildirim yapabilirim dersen seni de ekleyebilirim.
Tamam kaptanimSen yine de böyle kilo veriyorum diyerek tatlılara verme kendini :) Belki geçen hafta ödem vardı o gitti bilemezsin. Dikkat etmeye devam
Evet :))
Elacım o zaman sen de iftara yakın tekrar tartılır mısın rica etsem?
Evet kaptanım ben biraz geç bildirim yapicam. A Ahsen59 a da ulaşırım. O bu aralar yoğun galiba kendi gelince de anlatır. Kızlar hepinizi tebrik ediyorum ama sanki gitmemiş bu hafta çoğu kişi sabit bende öyle sisim ki adet olamadim bide oruç mu etkiledi anlamadım. Söyle şakır şakır gitmiyo su kilolar hafta sonu da şehir dışına gidicez 2 günlük geziye menü paylaşımı yapamayabilirim kaptanımN Nurumcan94 ve A Ahsen59 sizler kaldınız. Nurumcan sanırım sen iftara yakın bildirim yapacaksın. Ahsen'e ulaşabilirsen kilo bildirimi yapmasını hatırlatır mısın? Bütün hafta yoktu maalesef :/
Evet herkeste bi duraganlık söz konusu maalesef ki.. İnsallah sen ve Ahsen güzel bildirim yaparsınız cunku yine nota alabilirizEvet kaptanım ben biraz geç bildirim yapicam. A Ahsen59 a da ulaşırım. O bu aralar yoğun galiba kendi gelince de anlatır. Kızlar hepinizi tebrik ediyorum ama sanki gitmemiş bu hafta çoğu kişi sabit bende öyle sisim ki adet olamadim bide oruç mu etkiledi anlamadım. Söyle şakır şakır gitmiyo su kilolar hafta sonu da şehir dışına gidicez 2 günlük geziye menü paylaşımı yapamayabilirim kaptanım
kaptanım nota nasıl alınıyorEvet herkeste bi duraganlık söz konusu maalesef ki.. İnsallah sen ve Ahsen güzel bildirim yaparsınız cunku yine nota alabiliriz
Takım ortalaması 0,3'ün altında olunca nota alınıyor, bir nevi uyarı yani.. 8 haftada toplam 4 nota olursa o takım ceza alıyor :/kaptanım nota nasıl alınıyor
Ahsen de sabit kaptanim. Cenazesi var kendi giremediEvet herkeste bi duraganlık söz konusu maalesef ki.. İnsallah sen ve Ahsen güzel bildirim yaparsınız cunku yine nota alabiliriz
ceza ne peki çok soru sordumTakım ortalaması 0,3'ün altında olunca nota alınıyor, bir nevi uyarı yani.. 8 haftada toplam 4 nota olursa o takım ceza alıyor :/
Başı sağolsun, kim vefat etti?Ahsen de sabit kaptanim. Cenazesi var kendi giremedi
Ceza 4 hafta sonuç listesi hazırlama. Onu da kaptanınız olarak ben yapıyorumceza ne peki çok soru sordum
Kaptanim veli toplantısına gidicem iftara kadar tartılmam zor sen dünkünü kabul etLeyl-i-fer ve E elacicegim23 iftara yakın tekrar bi tartılın. Belki daha eksi gelirsiniz..
N Nurumcan94 hadi insallah sen de güzel eksiyle gel notadan kurtarın bizi
Eşinin dedesi vefat etti.Başı sağolsun, kim vefat etti?
Ceza 4 hafta sonuç listesi hazırlama. Onu da kaptanınız olarak ben yapıyorum
Evet katılmak istiyorum. Bir aksilik çıkmadıkça menğmü paylaşıyorum ve dikkate etmeye çalışıyorum yediğime içtiğime.Nurrcaneliff seni listeye almak isterim aslında. Menü bildirimlerini yapıyorsun düzenli olarak. Girmek ister misin? Ancak belirtmem gerekiyor ki eğer listeye girersen 2 ay boyunca devam etmen gerek. 2 ay sonrasında dilersen izne ayrılabilirsin. Eğer kesin kararlıyım ve düzenli devam edeceğim diyorsan alabilirim listeye.
MadameMuso aslında senin de başlangıç tarihinden 3 hafta geçti ama bu hafta menü bildirimin hiç yoktu neredeyse. O yüzden bırakıp bırakmayacağından emin olamıyorum. Yukarıda yazdıklarımı dikkate alıp bundan sonra düzenli bildirim yapabilirim dersen seni de ekleyebilirim.
Tamam o zaman ekliyorum seni listeye :)Evet katılmak istiyorum. Bir aksilik çıkmadıkça menğmü paylaşıyorum ve dikkate etmeye çalışıyorum yediğime içtiğime.
Olsun canım eksi eksidir :)Kaptanım öyle aman aman kilo vermemişim bide bu saate kadar bekledim sadece 300 gram gitmiş adet şişliği oruç şaşkınlığı heralde beni böyle yapan
Geçen hafta 90.5
Bugun: 90.2
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?