Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

canım çekirdek yerine ceviz badem fındık yesen kendini daha dinç hissedersin

akşamları çekirdek yemesen mi o sana ödem yapar
NACİZANE TAVSİYELERİM
Ya normalde yemiyorum aslında nadir yerim esim evde ya pasta abur cubur onun için çocuklar için indiriyorum cayın kahvenin yanında en masumu çekirdek olduğu için yiyorum az yiyorum zaten sıkıntı olmaz insaallah

Bu arada arkadaşlar biriniz kabaklı omletten bahsediyordu çok tok tutuyor diyordunuz tarifini bilen varsa yazsa yapmak istiyorum

günaaydiinn

regl oldum enerjisizlikten bayilicam... havada hayretki güzel buralarda... ne önerirsiniz iceyim kendime geleyim kahve harici, onu ögleden sonra icicem... yesil cay ictim iyi midir???
beni bi tek sade kahve kendime getiriyor yaa..
o zaman hosgeldinn canimm ozledikk senii.
Kızlar nasılsınız ben hala okuldayım. Akşam da misafirim var. Sizde durumlar nasıl. Bu gün iyiyim. Kaçamaksızım.
kolayy gelsinn umarim misafirlerle de kaçamak olmaz günü kacamaksiz kapatirsin..
morordek
Kaptanım ben bugünde oruçluyum iftar öncesi kilomu bildiriyim 79.4
Durum değişirse yarın yazarım
Allah kabul etsin canım..
Bu arada arkadaşlar biriniz kabaklı omletten bahsediyordu çok tok tutuyor diyordunuz tarifini bilen varsa yazsa yapmak istiyorum
onlardan biri bendim canim.. rendele yada dogra az yağda kavur istersrn sogan da koyabilirsin.. koyarsan önce sogani kavur ben bol isot yada kırmızı biber koyuyorum yağ yaksin diye.. pistikten sonra yumurta kiriyorum.. su koyma kendi suyunda pişer

Tamam canım çok tesekkurler:)

Bugünkü menum..
Sabah
Haşlanmış yumurta
Peynir
Zeytin
Havuç
Ceviz
Kuru erik ve kuru vişne toplam 7 tane falan di..

Ara
Sütlü kahve cekirdek ve bitter.. tatli isteğimi anca bunlarla gecistiriyorum.. birde gun kurusu vardi..

Akşam
Kuru fasulye bulgur pilavi..

Soğan suyu içiyorum şu an sonrada kahve içerim..
Ah bi regl olsam da hem şu açlıktan tatli isteğinden kurtulsam hemde psikolojim düzelse yaa..
Su hesaplamadim
Spor yok

Canim Allah kabul etsin başkasıyla karistirmiyorsam sen sanki sık oruç tutuyorsun gibi geldi bana
Nerdeee daha çok borcum var elacım 3 gün tutabildim sadece, bu mübarek günleri doğru değerlendirmek lazım
Allah razı olsun cümleten

Merhabalar
Menüm
Sahur
Susamlı çubuk kraker 10 kadar yeMisimdir
2 yumurtadan omlet
2 dilim peynir
Salatalık
2 ceviz
Beyaz çay

Iftar
3 köfteli fırın patlıcan
2 bardk ayran
1 kase kabaklı yoğurt
2 çatal pilav

Ara
Türk kahvesi
2 kare bitter

2 fincan zeytin yaprağı çayı

3 litre su icmisimdir sahurla beraber

Spor: yok morordek A Ahsen59 ayvacicegi parkbyull Leyl-i-fer

Nerdeee daha çok borcum var elacım 3 gün tutabildim sadece, bu mübarek günleri doğru değerlendirmek lazım
Kaç gün var canım benim 10 gundu tuttum neyseki yarın da tutsam çok iyi olur. Insan borcu varken çok huzursuz oluyor bir önce bitir insaallah

Hoşbuldum canımmm. Nasılsın nasıl gidiyo.

günaydın hanımlar kandiliniz mübarek olsun dünkü menüm
Sabah 2 yumurta 1 dilim peynir 6 zeytin domates salatalık toplamda gün içinde 15 fındık 5 badem 2 hurma
arada 1 elma 1 dilim peynir
akşam 1/2 kase tavuk çorbası bol salata yoğurt 1 çatal yaptığım sütlü tatlı

kiloma gelince 66,4 idim 66,3 şuan çok üzgünüm bu hafta yediklerime dikkat ettim hayatım boyunca yemediğim bamya yemeğini bile yedim, verilen ikramları hep geri çevirdim ama 100 gram gitmiş
dün adet oldum birde kabızlık da var ona bağlıyorum ama çok üzüldüm
yeni kararlar almam lazım spor yapmam lazım hemde her gün
66,4-66,3=100 gram sonuç % 0,150

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…