- 19 Ekim 2018
- 923
- 1.189
- 63
- 31
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #307.381
Ya normalde yemiyorum aslında nadir yerim esim evde ya pasta abur cubur onun için çocuklar için indiriyorum cayın kahvenin yanında en masumu çekirdek olduğu için yiyorum az yiyorum zaten sıkıntı olmaz insaallahcanım çekirdek yerine ceviz badem fındık yesen kendini daha dinç hissedersin
akşamları çekirdek yemesen mi o sana ödem yapar
NACİZANE TAVSİYELERİM
İyiyim kendi adıma,yarına az kaldı:)Kızlar nasılsınız ben hala okuldayım. Akşam da misafirim var. Sizde durumlar nasıl. Bu gün iyiyim. Kaçamaksızım.
Canim Allah kabul etsin başkasıyla karistirmiyorsam sen sanki sık oruç tutuyorsun gibi geldi banamorordek
Kaptanım ben bugünde oruçluyum iftar öncesi kilomu bildiriyim 79.4
Durum değişirse yarın yazarım
beni bi tek sade kahve kendime getiriyor yaa..günaaydiinn
regl oldum enerjisizlikten bayilicam... havada hayretki güzel buralarda... ne önerirsiniz iceyim kendime geleyim kahve harici, onu ögleden sonra icicem... yesil cay ictim iyi midir???
o zaman hosgeldinn canimm ozledikk senii.
Haklısın canım. Bundan sonra sık sık uğramayı düşünüyorum. Sorunlar hiç bitmiyo bu arada hayat akıp gidiyo. Biraz daha böyle giderse sorunlar hallolacak benim kilo sorunlarım baki kalacak. Yeter birisinden bari kurtulayım öyle değil mi.
Burdan ayrılınca yakın arkadaşımdan ayrılmış gibi oldum ördeğim. Nasıl alışmış ve sevmişim sizleri.
kolayy gelsinn umarim misafirlerle de kaçamak olmaz günü kacamaksiz kapatirsin..Kızlar nasılsınız ben hala okuldayım. Akşam da misafirim var. Sizde durumlar nasıl. Bu gün iyiyim. Kaçamaksızım.
Allah kabul etsin canım..morordek
Kaptanım ben bugünde oruçluyum iftar öncesi kilomu bildiriyim 79.4
Durum değişirse yarın yazarım
onlardan biri bendim canim.. rendele yada dogra az yağda kavur istersrn sogan da koyabilirsin.. koyarsan önce sogani kavur ben bol isot yada kırmızı biber koyuyorum yağ yaksin diye.. pistikten sonra yumurta kiriyorum.. su koyma kendi suyunda pişerBu arada arkadaşlar biriniz kabaklı omletten bahsediyordu çok tok tutuyor diyordunuz tarifini bilen varsa yazsa yapmak istiyorum
Tamam canım çok tesekkurler:)beni bi tek sade kahve kendime getiriyor yaa..
kolayy gelsinn umarim misafirlerle de kaçamak olmaz günü kacamaksiz kapatirsin..
Allah kabul etsin canım..
onlardan biri bendim canim.. rendele yada dogra az yağda kavur istersrn sogan da koyabilirsin.. koyarsan önce sogani kavur ben bol isot yada kırmızı biber koyuyorum yağ yaksin diye.. pistikten sonra yumurta kiriyorum.. su koyma kendi suyunda pişer
Rica ederim canım..Tamam canım çok tesekkurler:)
Nerdeee daha çok borcum var elacım 3 gün tutabildim sadece, bu mübarek günleri doğru değerlendirmek lazımCanim Allah kabul etsin başkasıyla karistirmiyorsam sen sanki sık oruç tutuyorsun gibi geldi bana
Nerdeee daha çok borcum var elacım 3 gün tutabildim sadece, bu mübarek günleri doğru değerlendirmek lazım
Allah razı olsun cümleten
Kaç gün var canım benim 10 gundu tuttum neyseki yarın da tutsam çok iyi olur. Insan borcu varken çok huzursuz oluyor bir önce bitir insaallahNerdeee daha çok borcum var elacım 3 gün tutabildim sadece, bu mübarek günleri doğru değerlendirmek lazım
Allah razı olsun cümleten
Hoşbuldum canımmm. Nasılsın nasıl gidiyo.beni bi tek sade kahve kendime getiriyor yaa..
kolayy gelsinn umarim misafirlerle de kaçamak olmaz günü kacamaksiz kapatirsin..
Allah kabul etsin canım..
onlardan biri bendim canim.. rendele yada dogra az yağda kavur istersrn sogan da koyabilirsin.. koyarsan önce sogani kavur ben bol isot yada kırmızı biber koyuyorum yağ yaksin diye.. pistikten sonra yumurta kiriyorum.. su koyma kendi suyunda pişer
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?