Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Çok güzel menüde sporda devam et cumaya az kaldı
Kızlar yarın oruç tutucam nasıl besleniyim genelde ramazan da kilo alan biriyim o yüzden yardım istiyorum sizden
Bende kilo alıyorum ama bir kısmı ödem oluyo bitinceveriyorum da cumaları fazla çıkıcam o kesin sporda yok ramazanda napsak acaba
O tost beyaz ekmekten olduğu için acıkıyor olabilirsin veya kahvaltıdan sonra çok iş yapmışsındır acıkmışsındır

Akşam sebze yemişsin en azından

O zaman bu akşamın ilk menüsü benden gelsin..
Sabah
2 h.yumurta
Peynir zeytin ceviz havuç

Ara Sütlü kahve çekirdek

Öğle
Yumurtali Yeşil mercimek

Akşam
Et
Salata
Şu an yeşil çay

Su 2 litre
Spor yok
canım çekirdek yerine ceviz badem fındık yesen kendini daha dinç hissedersin
akşamları çekirdek yemesen mi o sana ödem yapar
NACİZANE TAVSİYELERİM

Günaydın hanımlar dünkü menümü yazayım
sabah 1 yumurta 5 zeytin domates salatalık
ara yok
öğlen 1 tabak kabak 1 kase yoğurt 1 dilim ekmek
akşam öncesi çok acıktım 5 badem 5 fındık 2 hurma
akşam yarım tabak kabak 1 kase tavuk çorbası 1 dilim ekmek 1 dilim peynir
yemekten sonra yağsız tavada 1 dilim sucuk ( çok güzel koktu üşenmedim bir dilim pişirdim)
morordek parkbyull

İftara yakın tartılsan iyi olur canım, çünkü sahur sonrası tok oldugun icin fazla çıkarsın. Çok geç saate kalma ama saat 3-4 gibi tartılsan iyi gelir herhalde

kardelelen321 aşağıda ismini gördüm, nasılsın, nasıl gidiyor? Taşındınız mı? :)
Şimdi yazıyordum ben de kaptanım. Özledim sizleri..
Maalesef taşınamadık daha. O iş uzayacak biraz daha sanırım. Hiç bişey yolunda gitmiyo aslında ama sağlığımız yerinde, ona şükrediyoruz. Çok fazla saldım ben de aldı başını gitti. Çok mutsuzum. Havalar ısındı tabi ben yine tutuştum. Geçen sene Nisan ayında böyle bi psikolojiyle girmiştim takıma. Yine yapabilirim diye düşünüyorum.
Sizler nasılsınız.

Sabah tosta ayran ekleyip,öğlen yarım lavaşa bol yeşillik ve peynir yapıp, ara da elmayla ceviz yesen, akşamda o ekmeği yemesen bol cacık yesen nasıl olur.yarın böyle bi dene istersen

canım çekirdek yerine ceviz badem fındık yesen kendini daha dinç hissedersin

akşamları çekirdek yemesen mi o sana ödem yapar
NACİZANE TAVSİYELERİM
Normalde her gün yerdim şimdi artik arada bir cok acikinca onunla oyalaniyor gibioluyor.. yoksa vazgecilmezim di normalde.. ceviz findik oğluma yedirirken yiyorum hatta şu an tam üstüne geldi unutuyorum bazen yazmayi

Dilerim en kısa zamanda halledersiniz canım sorunlarınızı. Arada gel buraya, kafan dağılır en azından :) Hem böyle diyet menüsü görünce belki iradene hakim de olursun :)
Yarın oruçlu olacaksan öyle yap leylifercim
morordek kaptanım bugun oruçluyum yarında ... ben 5.15 te evde oluyorum napayım
Melitacım bugün oruçluysan o zaman bugün iftara yakın tartıl ve bildirimini yap. Zaten ramazanda da öyle yapacağız, perşembe iftar öncesi tartılacaksınız. Yarını riske atmamak icin böyle dedim. Yarın iftara yakın daha da az cıkarsa kilon gene yazarsın buraya. Liste düzenleme yapabilirim belki :)

ay çok mutlu oldum hep düşünüyodum

günaaydiinn

regl oldum enerjisizlikten bayilicam... havada hayretki güzel buralarda... ne önerirsiniz iceyim kendime geleyim kahve harici, onu ögleden sonra icicem... yesil cay ictim iyi midir???

Haklısın canım. Bundan sonra sık sık uğramayı düşünüyorum. Sorunlar hiç bitmiyo bu arada hayat akıp gidiyo. Biraz daha böyle giderse sorunlar hallolacak benim kilo sorunlarım baki kalacak. Yeter birisinden bari kurtulayım öyle değil mi.
Burdan ayrılınca yakın arkadaşımdan ayrılmış gibi oldum ördeğim. Nasıl alışmış ve sevmişim sizleri.

Aslında hep böyle yapiyorum anlamadim bende neden

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…