- 6 Şubat 2019
- 5.417
- 18.258
- 198
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #307.361
Çok güzel menüde sporda devam et cumaya az kaldıiyi aksamlaaaarrrrrrr
bugünkü menümü yaziyorum:
sabah 08:10 kahvalti:
biberli mantarli domatesli yumurta (2 adet yumurta kirdim)
15 adet zeytin
beyaz peynir
ceviz badem
ikinci ögünüm: saat 15
peynirli ma.ntar
4 adet tavuk kanadi
1 biber, 1 havuc salata niyetine
16:00 yemek isi tamamlandi
17:00 sade türk kahvesi
gelelim sporumaaa: 2.3 kilometre uzak olan spor salonuna yürüyerek gittim, spor salonunda eliptik mekik cesitleri kol bacak aletleriyle calistim. 3 litre suyumu tamamlamaya calisiyorum.
Bende kilo alıyorum ama bir kısmı ödem oluyo bitinceveriyorum da cumaları fazla çıkıcam o kesin sporda yok ramazanda napsak acabaKızlar yarın oruç tutucam nasıl besleniyim genelde ramazan da kilo alan biriyim o yüzden yardım istiyorum sizden
O tost beyaz ekmekten olduğu için acıkıyor olabilirsin veya kahvaltıdan sonra çok iş yapmışsındır acıkmışsındırHepinize hayırlı geceler arkadaslar
Sabah karışık tost ve çay
Ogle
akşamdan kalan sebzeli ciğer ve 2 bardak ayran(bugün acıktım nedense)
Akşam
1 kase mercimek çorbası çeyrek lavaş ekmegi ve hindi eti bol salata
Ara az çekirdek ve türk kahvesi
Su 2 litre
Spor 50 mekik 30 dakika egzersiz plates tarzi bugün hiç beğenmedim menumu dünde iyi değildim yarın ve önümüzdeki hafta toparlamam lazim mutlaka
morordek ayvacicegi parkbyull @Hmavidag @bluuee
Akşam sebze yemişsin en azındanMenüm
Limonlu su
1 yumurta
2 dilim peynir
4 zeytin
Domates salatalık
Ara yok
Öğle
Gün vardı en masumlarını secsem de kaçtı azıcık
4 lahana sarması
3 kasik patates salatası
4 lokma tatlisi
Çay
Ara
2 çilek
Akşam
4 köfteli patlıcan fırında
3 kasik dirin karnibahar
2 bardak ayran
Maden suyu
Zeytin yaprağı çayı
Spor: temizlik
ayvacicegi morordek @Ahsen59 Leyl-i-fer parkbyull
canım çekirdek yerine ceviz badem fındık yesen kendini daha dinç hissedersinO zaman bu akşamın ilk menüsü benden gelsin..
Sabah
2 h.yumurta
Peynir zeytin ceviz havuç
Ara Sütlü kahve çekirdek
Öğle
Yumurtali Yeşil mercimek
Akşam
Et
Salata
Şu an yeşil çay
Su 2 litre
Spor yok
akşamları çekirdek yemesen mi o sana ödem yaparHepinize hayırlı geceler arkadaslar
Sabah karışık tost ve çay
Ogle
akşamdan kalan sebzeli ciğer ve 2 bardak ayran(bugün acıktım nedense)
Akşam
1 kase mercimek çorbası çeyrek lavaş ekmegi ve hindi eti bol salata
Ara az çekirdek ve türk kahvesi
Su 2 litre
Spor 50 mekik 30 dakika egzersiz plates tarzi bugün hiç beğenmedim menumu dünde iyi değildim yarın ve önümüzdeki hafta toparlamam lazim mutlaka
morordek ayvacicegi parkbyull @Hmavidag @bluuee
İftara yakın tartılsan iyi olur canım, çünkü sahur sonrası tok oldugun icin fazla çıkarsın. Çok geç saate kalma ama saat 3-4 gibi tartılsan iyi gelir herhaldeTelafi edicem o cuma günü hedefi yakalamış olucam söz sana kaptanım ama bide söyle bi sıkıntı var regl olamadim bende hala gerginim. Soyledigin gibi beslenicem hafif hafif. Cuma da tutucam oruç ne zaman tartilicam peki cuma iftara yakın mi
Şimdi yazıyordum ben de kaptanım. Özledim sizleri..kardelelen321 aşağıda ismini gördüm, nasılsın, nasıl gidiyor? Taşındınız mı? :)
Sabah tosta ayran ekleyip,öğlen yarım lavaşa bol yeşillik ve peynir yapıp, ara da elmayla ceviz yesen, akşamda o ekmeği yemesen bol cacık yesen nasıl olur.yarın böyle bi dene istersenBugünkü menüm bu şekilde. 5000 adım tamamlandı. 3 lt suiçildi. Regl oldum malesef. Bir tatlı isteği var ama direniyorum. Okulda bugün irmik helvası kavurdular. Sütün çeker die ısrar ettiler. Bi küçük çatal sadece tadına baktım o kadar.
Normalde her gün yerdim şimdi artik arada bir cok acikinca onunla oyalaniyor gibioluyor.. yoksa vazgecilmezim di normalde.. ceviz findik oğluma yedirirken yiyorum hatta şu an tam üstüne geldicanım çekirdek yerine ceviz badem fındık yesen kendini daha dinç hissedersin
akşamları çekirdek yemesen mi o sana ödem yapar
NACİZANE TAVSİYELERİM
Dilerim en kısa zamanda halledersiniz canım sorunlarınızı. Arada gel buraya, kafan dağılır en azından :) Hem böyle diyet menüsü görünce belki iradene hakim de olursun :)Şimdi yazıyordum ben de kaptanım. Özledim sizleri..
Maalesef taşınamadık daha. O iş uzayacak biraz daha sanırım. Hiç bişey yolunda gitmiyo aslında ama sağlığımız yerinde, ona şükrediyoruz. Çok fazla saldım ben de aldı başını gitti. Çok mutsuzum. Havalar ısındı tabi ben yine tutuştum. Geçen sene Nisan ayında böyle bi psikolojiyle girmiştim takıma. Yine yapabilirim diye düşünüyorum.
Sizler nasılsınız.
Yarın oruçlu olacaksan öyle yap leylifercimEki Görüntüle 2259817
morordek ayvacicegi parkbyull
Yarın bende kilomu 3 ten sonra bildiriyim kaptanım
Melitacım bugün oruçluysan o zaman bugün iftara yakın tartıl ve bildirimini yap. Zaten ramazanda da öyle yapacağız, perşembe iftar öncesi tartılacaksınız. Yarını riske atmamak icin böyle dedim. Yarın iftara yakın daha da az cıkarsa kilon gene yazarsın buraya. Liste düzenleme yapabilirim belki :)morordek kaptanım bugun oruçluyum yarında ... ben 5.15 te evde oluyorum napayım
ay çok mutlu oldum hep düşünüyodumDilerim en kısa zamanda halledersiniz canım sorunlarınızı. Arada gel buraya, kafan dağılır en azından :) Hem böyle diyet menüsü görünce belki iradene hakim de olursun :)
Yarın oruçlu olacaksan öyle yap leylifercim
Melitacım bugün oruçluysan o zaman bugün iftara yakın tartıl ve bildirimini yap. Zaten ramazanda da öyle yapacağız, perşembe iftar öncesi tartılacaksınız. Yarını riske atmamak icin böyle dedim. Yarın iftara yakın daha da az cıkarsa kilon gene yazarsın buraya. Liste düzenleme yapabilirim belki :)
Yeşil çay iyidir ödem atar hemgünaaydiinn
regl oldum enerjisizlikten bayilicam... havada hayretki güzel buralarda... ne önerirsiniz iceyim kendime geleyim kahve harici, onu ögleden sonra icicem... yesil cay ictim iyi midir???
Haklısın canım. Bundan sonra sık sık uğramayı düşünüyorum. Sorunlar hiç bitmiyo bu arada hayat akıp gidiyo. Biraz daha böyle giderse sorunlar hallolacak benim kilo sorunlarım baki kalacak. Yeter birisinden bari kurtulayım öyle değil mi.Dilerim en kısa zamanda halledersiniz canım sorunlarınızı. Arada gel buraya, kafan dağılır en azından :) Hem böyle diyet menüsü görünce belki iradene hakim de olursun :)
Yarın oruçlu olacaksan öyle yap leylifercim
Melitacım bugün oruçluysan o zaman bugün iftara yakın tartıl ve bildirimini yap. Zaten ramazanda da öyle yapacağız, perşembe iftar öncesi tartılacaksınız. Yarını riske atmamak icin böyle dedim. Yarın iftara yakın daha da az cıkarsa kilon gene yazarsın buraya. Liste düzenleme yapabilirim belki :)
Aslında hep böyle yapiyorum anlamadim bende nedenÇok güzel menüde sporda devam et cumaya az kaldı
Bende kilo alıyorum ama bir kısmı ödem oluyo bitinceveriyorum da cumaları fazla çıkıcam o kesin sporda yok ramazanda napsak acaba
O tost beyaz ekmekten olduğu için acıkıyor olabilirsin veya kahvaltıdan sonra çok iş yapmışsındır acıkmışsındır
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?