- 6 Şubat 2019
- 5.417
- 18.258
- 198
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #307.461
Ben yanlış bilmiyorsam o mısır 500 kalori.Bıgünkü menğm bu şekilde akşam yemeğine fırsatımolmadı.
İnşallah ama sanmıyorum tartı hiç öyle söylemiyor çünküÇok başarılı bir menü olmuş. Bu şekilde devam ederseniz bu haftanın kaybı yüksek olucak inşallah.
beğendimEki Görüntüle 2260988
Selamlar haftasonu mağdurları
morordek parkbyull
Yorumlıycak menü olmayınca b kadarcık
Güzel menü canım çok iyi gidiyorsunEki Görüntüle 2260988
Selamlar haftasonu mağdurları
morordek parkbyull
Yorumlıycak menü olmayınca b kadarcık
Akşamki mısır olmamış ama yemek de yememişsin. Biraz değişik bir menü olmusBıgünkü menğm bu şekilde akşam yemeğine fırsatımolmadı.
Hedef tablosu yapayım tabi de.. Sanki hedefler boşa gidiyormuş gibi geliyor bana
Ve bakınız ben ne hedef koymusum gecen hafta ve siz nasıl bir bildirim yapmıssınız?19 Nisan Hedefleri
Üye ismi Hedef A Asmii 70.8 N Nurumcan94 90 Hmavidag 64.7 Leyl-i-fer 79 E elacicegim23 64 B bluuee 61.2 A Ahsen59 95.8 @mayis74 65 melita09 77 parkbyull 64.5 @Madame Muso 90.3 Nurrcaneliff 81 S_A 90 E ecem847 66
Üye ismi | Hedef |
---|---|
A Asmii | 70.8 |
N Nurumcan94 | 89.7 |
| 64.7 |
| 79 |
E elacicegim23 | 64 |
B bluuee | 61 |
A Ahsen59 | 95.8 |
| 76 |
| 64.5 |
@Madame Muso | 89.8 |
| 80.3 |
| 91 |
E ecem847 | 66 |
Kaptanim guzel takım arkadaşlarım merhabalar herkese ben hafta sonu şehir disindaydim gezdim geldim. Aktifim artık Allahın izniyleEvet hanımlar nerelerdesiniz bakalım??
N Nurumcan94Hmavidag E elacicegim23 B bluuee
hafta sonu menülerinizle birlikte daha aktif olmanızı bekliyorum sizden
Sıkma canını ne zaman istiyosa o zaman gelsin stres yapunca hiç gelmiyo sen diyetisyen listene başlaKizlar gunaydinnn.. Bu hafta boyunca ne şekerli tatli şeyler yedim nede hamur işi ekmek hiç birini yemedim.. ama tarti ya göre 1 buçuk kg almışım moralim bozuldu.. 6 gün geçti henuz regl olamadim..Leyl-i-fer canim 3 kere sogan suyu yapip içtim yok gelmiyor.. cok gerginim..
20 günlük şekersiz yapmış olursun bişey olmaz, hamurişi tatlı yapınca o gün bitirtin onu hanımlar yoksa 2_3 güne maloluyogünaydın hanımlar kötü bir hafta sonu geçirdim.birbirine küsenler darılanlar oldu inş herşey düzelir
hafta sonu diyetim kötü geçti
başkalarını kırmamak için aldığım bir dilimler bence diyet olayını bozdu
yediklerimi yazmak istiyorum
cumartesi
sabah 2 yumurtadan omlet yaptım yanına domates salatalık peynir zeytin çay
öğlen bir poğaca kendim yaptım misafire
akşam fırında tavuk 1/2 pilav salata turşu
21,30 civarı 1 adet baklava (ısrar yüzünden)
pazar günü
sabah sucuklu yumurta domates salatalık peynir
arada yine yaptığım poğacadan 1 adet
akşam kendim evde tavuk döner yaptım lavaşın arasına ondan 1 adet 2 bardak ayran
21 günlük şekersiz diyetim 20. günde yediğim baklava ile bozuldu
bu süreci 1,5 kilo ile kapattım.
benim sıkıntım hafta sonları diyeti bozmam bunun için hafta sonuna özel kendime yemeğimi yapıp diyetimi hazırlıcam ve kimsenin teklifini kabul etmicem çünkü pazartesi günleri ben üzülüyorum.
inşşşşşşallah26 Nisan Hedefleri
Üye ismi Hedef A Asmii 70.8 N Nurumcan94 89.7 Hmavidag 64.7 Leyl-i-fer 79 E elacicegim23 64 B bluuee 61 A Ahsen59 95.8 melita09 76 parkbyull 64.5 @Madame Muso 89.8 Nurrcaneliff 80.3 S_A 91 E ecem847 66
Bu da 26 nisan hedefleriniz. Dilerim ki bu hafta hedefine herkes ulaşır
Kaptanim guzel takım arkadaşlarım merhabalar herkese ben hafta sonu şehir disindaydim gezdim geldim. Aktifim artık Allahın izniyle
E elacicegim23 tatlım bugün pazartesi dönüşünü yap bana son bir haftaki menülerini toplayabilirsen toplasana tek bir yere ben beceremedim ondan sonra kolları sıvayalım ha ne dersin
Antalya ve zatürre... Geçmiş olsun.sporunada maşallah.merhabalar hanımlar
morordek ayvacicegi nasılsınız ballar
soğuk bir antalya haftasından zatürre olmadan dönmem şerefine cümleten tekrar merabalar..
menülerimi kaptanım gördü abartmadım otelde ekmek ağzıma sürmedim tatlı iki kere yedim o da sütlü tatlıydı o da acıydı bıraktım hatta..
fakat süreçte kabız olmam adet olmam ve üşütmem sebepleriyle +800 gramla döndüm güncel kilom 65,8 idi sabah..
cumaya kadar fazlalığımı yok etme peşine düşeceğim cuma hedefim 65,0 yani sabite olacak maalesef..
belki de ödemdir iner diyorum çünkü ağırda spor yaptım o süreçte
cennet gibi salon buldum sonuna kadar faydalanmak istedim..
salonlara her girişim 30 dk 5,8 km den koşu bandı 42 km den eliptik bisiklet ve istasyonda 45 dk ağırlık çalışmak şeklinde idi..
alışveriş yürüyüşü diye bir şey yoooook..Eki Görüntüle 2261184
morordek parkbyull
Yok kaptanım azim ve ben yanyana olmuyo görüyosun .sabırlıyım diyelim yavaş ama kalıcı olsun diyorum. Ama motivasyonum düşüyo tabi destekleşmeyince.bende kendimce çözümler arıyorum bakıyorum burda kimse yok diğer grupları okuyorum,kendime gaz arıyorum yani,bi sıkıntı olmaz herhalde.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?