- 14 Aralık 2012
- 21.403
- 32.063
- 598
- 38
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #307.481
yazıyorum seni tatlımparkbyull ben varım canım sadece 250 gram et bana çok geldi yarın sabah güncel kilomu bildiririm.
Kaptanim ben bıraktım diyeti ciddi ciddi takimdan çıkmayı da düşündüm. Ama kendime bir şans daha vermeye karar verdim dün alisverislerimi yaptım bugün de off gunumdeyim yarın tekrar başlıyorum. Bu hafta en iyi ihtimal sabit gelirim.Evet hanımlar nerelerdesiniz bakalım??
N Nurumcan94Hmavidag E elacicegim23 @bluuee
hafta sonu menülerinizle birlikte daha aktif olmanızı bekliyorum sizden
Beni pas geç tavuğu bugün yedim, 2 günde sebze pişiricem,ekmeği anladıkta meyve kuruyemiş te koymamışsın listeye, nasıl yapıyım, size kolay gelsin takipteyim.SAF PROTEİN ÖRNEK MENÜSÜ
sabah:2-3 haşlpanmış yumurta,bir dilim peynir ,zeytin,yeşillik ,çay (meyve yok)
öğlen ve akşam yer değiştirebilir...
öğlen:ueşil mercimek az zeytinyağında soğanlı biberli az domatesli salçalı sotelenir..
yanına bir kase yoğurt
akşam:250 gram et tavuk balık (tavsiyem tavuk ve balıktan yana)
yanına bol yeşil salata..
gece acıkırsanız bir kase yoğurt içine pulbiber serpip yiyin..
su:2,5 -3 litre bol su olmak zorunda..
30 dk yürüyüş
veya
100 mekik
veya
3-5 dk parçalı plank
veya
30 şınav
veya
45 dakika eliptik
yiyorsa hepsi
katılanlar güncel kilo isim versin bu cuma sabahına kadar liste yapacam..
Ben de varım parkbyullAnlaşıldı sadece uhs ve ben yapacağız üç gün dayanamayacaksiniz yani...
Hangi listede yoksun canimSelamlar, sanırım ben artık listede yokum. İlgi ve alakanız için teşekkürler. Hoşça kalın.
Okuyabilirsin tabi kiEki Görüntüle 2261184
morordek parkbyull
Yok kaptanım azim ve ben yanyana olmuyo görüyosun .sabırlıyım diyelim yavaş ama kalıcı olsun diyorum. Ama motivasyonum düşüyo tabi destekleşmeyince.bende kendimce çözümler arıyorum bakıyorum burda kimse yok diğer grupları okuyorum,kendime gaz arıyorum yani,bi sıkıntı olmaz herhalde.
Neden listede olmadıgını düsündün anlayamadım? Daha sabah hedef listesi yaptım ve sen de varsın: https://www.kadinlarkulubu.com/foru...ama-yarismasi.195397/page-30747#post-59686096Selamlar, sanırım ben artık listede yokum. İlgi ve alakanız için teşekkürler. Hoşça kalın.
Yapmaa yapmaaKaptanim ben bıraktım diyeti ciddi ciddi takimdan çıkmayı da düşündüm. Ama kendime bir şans daha vermeye karar verdim dün alisverislerimi yaptım bugün de off gunumdeyim yarın tekrar başlıyorum. Bu hafta en iyi ihtimal sabit gelirim.
Biliyorum kaptanım kesinlikle hersey psikoloji ve irade. Yarın başlayıp haziran sonuna kadar götürmeye karar verdim. Birde kredi kartının zamanı gelsin cla 500 alicam onunla daha sağlam gidiyor diyetim ve kiloda çok dalgalanmam olmuyor hadi inşallah hepberaber bi toparlansakOkuyabilirsin tabi ki
Hatta 8 ve 10. takımlar kardeş takımlarımız, burada kimse olmadıgında oraya da yazabilirsin. 5. takımdan geliyorum dersen zaten anlayısla karsılarlar. Aslında sadece onlar değil tüm takımlara yazabilirsin, kimse sen niye geldin demez :) Her ne kadar yarıssak da hepimizin amacı aynı, kilo vermek :)
Neden listede olmadıgını düsündün anlayamadım? Daha sabah hedef listesi yaptım ve sen de varsın: https://www.kadinlarkulubu.com/foru...ama-yarismasi.195397/page-30747#post-59686096
Gelene her zaman kapımız açık :) Aramızda görmeye devam etmek isteriz seni
Yapmaa yapmaa
En çok bu psikoloji denen şey etkiliyor kilo vermeyi biliyorsun değil mi Hülyacım? Bence başarabilirsin, lütfen kendine inan, ben sana inanıyorum!
Ya kac gun dur giremedim doğru düzgün ama bu gunden sonra gireceğim insaallah burdayım:)E elacicegim23 tatlım bugün pazartesi dönüşünü yap bana son bir haftaki menülerini toplayabilirsen toplasana tek bir yere ben beceremedim ondan sonra kolları sıvayalım ha ne dersin
Burdayım kaptanim üç gündür misafirim vardı elimden geldigince dikkat ettim yarından sonra dahada dikkat edecegimEvet hanımlar nerelerdesiniz bakalım??
N Nurumcan94Hmavidag E elacicegim23 @bluuee
hafta sonu menülerinizle birlikte daha aktif olmanızı bekliyorum sizden
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?