Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

SAF PROTEİN ÖRNEK MENÜSÜ

sabah:2-3 haşlpanmış yumurta,bir dilim peynir ,zeytin,yeşillik ,çay (meyve yok)
öğlen ve akşam yer değiştirebilir...

öğlen:ueşil mercimek az zeytinyağında soğanlı biberli az domatesli salçalı sotelenir..
yanına bir kase yoğurt

akşam:250 gram et tavuk balık (tavsiyem tavuk ve balıktan yana)
yanına bol yeşil salata..

gece acıkırsanız bir kase yoğurt içine pulbiber serpip yiyin..

su:2,5 -3 litre bol su olmak zorunda..
30 dk yürüyüş
veya
100 mekik
veya
3-5 dk parçalı plank
veya
30 şınav
veya
45 dakika eliptik
yiyorsa hepsi

katılanlar güncel kilo isim versin bu cuma sabahına kadar liste yapacam..

düzeltme yapamadım çarşamba perşembe cuma değil SALI ÇARŞAMBA PERŞEMBE
3 gün sadece cuma tartı günü...

kızlar tavsiyenizi istiyorum gören cevap yazarsa sevinirim
bugün oğlum halamda kaldı biraz önce de halam aradı akşam yemeği yaptım bizde yerseniz öyle eve gidersiniz dedi
akşam yemeği de dolma sarma cacık tamam dedim
şimdi 1 dolma 1 kasede cacık yesem olur mu bakalım salata varsa salata cacık yerim
işte böyle durumlar benim diyetimi bozuyor. diyetteyken sosyal hayatta nasıl davranmalıyız fikirleri olan yazsın

Ben olsam 2 tabak cacık 1 dolma 2 sarma yer salatayı ben yapar yerim. Ama 24 saat içinde spor yapar bol su içer ertesi günde dikkatli yemeye çalışırm E ecem847

Evet hanımlar nerelerdesiniz bakalım??

N Nurumcan94 Hmavidag E elacicegim23 @bluuee

hafta sonu menülerinizle birlikte daha aktif olmanızı bekliyorum sizden
Kaptanim ben bıraktım diyeti ciddi ciddi takimdan çıkmayı da düşündüm. Ama kendime bir şans daha vermeye karar verdim dün alisverislerimi yaptım bugün de off gunumdeyim yarın tekrar başlıyorum. Bu hafta en iyi ihtimal sabit gelirim.

Beni pas geç tavuğu bugün yedim, 2 günde sebze pişiricem,ekmeği anladıkta meyve kuruyemiş te koymamışsın listeye, nasıl yapıyım, size kolay gelsin takipteyim.
Ben chialı yoğurdumu yerimbide yarın tatil hepsi evde muhtemel dışarıdayız

Okuyabilirsin tabi ki
Hatta 8 ve 10. takımlar kardeş takımlarımız, burada kimse olmadıgında oraya da yazabilirsin. 5. takımdan geliyorum dersen zaten anlayısla karsılarlar. Aslında sadece onlar değil tüm takımlara yazabilirsin, kimse sen niye geldin demez :) Her ne kadar yarıssak da hepimizin amacı aynı, kilo vermek :)
Selamlar, sanırım ben artık listede yokum. İlgi ve alakanız için teşekkürler. Hoşça kalın.
Neden listede olmadıgını düsündün anlayamadım? Daha sabah hedef listesi yaptım ve sen de varsın: https://www.kadinlarkulubu.com/foru...ama-yarismasi.195397/page-30747#post-59686096
Gelene her zaman kapımız açık :) Aramızda görmeye devam etmek isteriz seni
Yapmaa yapmaa
En çok bu psikoloji denen şey etkiliyor kilo vermeyi biliyorsun değil mi Hülyacım? Bence başarabilirsin, lütfen kendine inan, ben sana inanıyorum!

Biliyorum kaptanım kesinlikle hersey psikoloji ve irade. Yarın başlayıp haziran sonuna kadar götürmeye karar verdim. Birde kredi kartının zamanı gelsin cla 500 alicam onunla daha sağlam gidiyor diyetim ve kiloda çok dalgalanmam olmuyor hadi inşallah hepberaber bi toparlansak

Günaydın arkadaşlar. Havalar ısındı diye sanırım artık gezmlee misafirlikler vs iyice arttı bu da maalesef bozuyor diyetlerimizi. Protein diyetine ben katılamıcam çünkğ sıfır meyve bana göre değil. Bu ara çılgınca emiyor oğlum şekerim düşüyor sanırım bi meyve falan yemezsem dayanamam. Dolma ve sarma konusunda o sofrada ben olsam 1 dolma 2-3 sarma ve 1 kase cacık yerdim. Afiyetler olsun. Dünkü menğm de aşağıdaki gibi. Dün gece yemekli düğüne katıldık gelen bir çok şeye hiç dokunmadım.

Eklentiler

• 9E718E5C-2D74-47AE-A147-F61D6B1D7499.webp
    21,8 KB · Görüntüleme: 19
  • B3280CF4-9A04-4694-A02D-70DD9790FCCF.webp
    21,8 KB · Görüntüleme: 16
Dün menümü yazmayı unutmuşum
Değişik bi gündü sadece sağlam bi kahvaltı yaptım ve daha da yemedim
3 dilim ekmek
2 dilim kaşar
4 zeytin
2 ceviz
Az yağda yumurta

Ara
Türk kahvesi

2.5 litre su

Spor: yok

Bu kahvaltı da geç saatte yapıldı tabiki
Bugün adet oldum çok şükür sokulsunde rahatlayayım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…