- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #307.501
Hayır cevizin zararı yok biz bu bir iki gün karbonhidrat tuketmeyecegiz minimumda yani bol protein bol su sorun yokGünaydın hanımlar dünkü menüm
Sabah
2 haşlanmış yumurta domates salatalık 5 zeytin 1 dilim peynir
Arada 5 fındık 5 badem 3 hurma
Akşam 3 sarma 1 dolma 2 mobil kase cacık
Eve geldim 21.30 1 kase biberli yoğurt
Bugun kahvaltının yanında ceviz yedim 2 adet yasak mi bilmiyorum @parkb
Öğlen mercimek menüsünü yiyemicem oğlumla 23 nisan şenliklerine gideceğiz güzel kahvaltı yaptım akşama kadar bol su içmeyi düşünüyorum görüşürüz kızlar
İki ileri bir geri derken amacımızdan sapıyoruz canım. O zaaflarımız hiç peşimizi bırakmıyor. Kararlı olmalı ve bu yolda önümüze çıkan engelleri aşmalıyız. Sen başlamışsın karar vermişsin inşallah başarılı olacaksın. Ben de istiyorumşimdi bir yazı okudum aktarıyorum.
Ustaya sormuşlar;
Her şeyi Kaybettik ne yapacağız?
Üstat cevap vermiş
Çay koy yeniden başlayacağız.
Öncelikle öz eleştirimi yapayım. benim en büyük zaafım hamur işleri, ikram sofraları,hazırlıksız haftasonları ve spor rutinin olmaması
Bunun için şimdi tekrar başlıyorum.
9 hazirana kadar hamur işi ve pilav yemiyorum ikramları geri çeviriyorum. ve her gün yarım saatte olsa sporumu yapıyorum.
bu sefer yaptığım işin sonunu görmek istiyorum. sil baştan sil baştan çok yoruldum.
Hülyacım hayır sakın ha bırakmak yok. Hedefine ulaşmadan bırakmak sana yakışmaz. Hep birlikte başarıcazalışveriş yürüyüşü diye bir şey yoooook..
haydi bakalım hep beraber silkelenelim bu hafta takıma birincilik getirelim..gaza gelmek için tüm takımları okuyabilirsiniz yorumlaşabilirsiniz ama kürkçü dükkanına döneceksiniz
haydı bakalım çarşamba perşembe cuma yı saf protein ilan ediyorum 3 gün ekmek YOK şeker YOK karbonhidrat YOK ucunda ölümde YOK kimler varsa burdayım desin.
[/QUOTE) @parkbyull seferberlik ilan etmiş
Kaptanim ben bıraktım diyeti ciddi ciddi takimdan çıkmayı da düşündüm. Ama kendime bir şans daha vermeye karar verdim dün alisverislerimi yaptım bugün de off gunumdeyim yarın tekrar başlıyorum. Bu hafta en iyi ihtimal sabit gelirim.
Ooooalışveriş yürüyüşü diye bir şey yoooook..
haydi bakalım hep beraber silkelenelim bu hafta takıma birincilik getirelim..gaza gelmek için tüm takımları okuyabilirsiniz yorumlaşabilirsiniz ama kürkçü dükkanına döneceksiniz
haydı bakalım çarşamba perşembe cuma yı saf protein ilan ediyorum 3 gün ekmek YOK şeker YOK karbonhidrat YOK ucunda ölümde YOK kimler varsa burdayım desin.
Alıntılar iç içe geçmiş.İki ileri bir geri derken amacımızdan sapıyoruz canım. O zaaflarımız hiç peşimizi bırakmıyor. Kararlı olmalı ve bu yolda önümüze çıkan engelleri aşmalıyız. Sen başlamışsın karar vermişsin inşallah başarılı olacaksın. Ben de istiyorum
Hülyacım hayır sakın ha bırakmak yok. Hedefine ulaşmadan bırakmak sana yakışmaz. Hep birlikte başarıcaz
Canım ben sigarayı bırakmaya çalıştım stres gerginlik ve kilo olarak döndü. En azından temmuz a kadar sigaraya dokunmicam sadece kilo vermeye odaklanicam. Baksana sadece 4 günde 2 kilo olarak donduİki ileri bir geri derken amacımızdan sapıyoruz canım. O zaaflarımız hiç peşimizi bırakmıyor. Kararlı olmalı ve bu yolda önümüze çıkan engelleri aşmalıyız. Sen başlamışsın karar vermişsin inşallah başarılı olacaksın. Ben de istiyorum
Hülyacım hayır sakın ha bırakmak yok. Hedefine ulaşmadan bırakmak sana yakışmaz. Hep birlikte başarıcaz
Beslenmen daha iyi hale gidiyor kesinlikle
Gel hele yamacima beraber cikak sefere da
5.takımın senin kaptanımın sayesinde, beğendrebildiysem ne mutluBeslenmen daha iyi hale gidiyor kesinlikle
Maşallah sübhanallah bu sporla 2 kilo bile gider inşallahBenim saf proteincilerim
Pilates topu üstünde 200 squat
400 mekik
250 dambıl kol 2 kg
15 dk eliptik bisiklet orta derece
2.25 litre yi içiyorum şu an Su olarak1 tane de maden suyu patlattım...
Spordan sismez isem cumaya inat ettim.
Yarın içinde iki yumurta haşlayacağım maydanoz yıkar yarım avokado bir avuç fındık koyar on tane de zeytin koyarım...
Öğlen için hindi koyacağım
Akşam içinde kabak ve hindi götürürüm..nasipse tabi.
Spor ayakkabısı yanıma.alir öğlen de yürürüm diyorum tekrar nasipse tabi..
Şimdiden planlarımı söylüyorum ki benimle bu cumaya kadar yola çıkanlar ne yapacağımı bilsinler...
Çok güzel canım menün, görüceksin inşallahSlm hanımlar o kadar yorgunum ki hiç halim kalmamış
Bugünkü yediklerine gelince
Sabah 3 yumurta oglum yumurtasını yemedi onu da ben yedim domates salatalik peynir 4 zeytin 2 ceviz cay
Arada bol su litre saymadım
Akşam avm de idik ekmeksiz yağsız iskender 100 gram bir bardak ayran
35 dakika kardiyo+zumba
10100 adım
parkbyull canım sabah 66.8 kiloydu cuma inş 65 i gorucem
Güzel menü,devamGünaydın arkadaşlar. Havalar ısındı diye sanırım artık gezmlee misafirlikler vs iyice arttı bu da maalesef bozuyor diyetlerimizi. Protein diyetine ben katılamıcam çünkğ sıfır meyve bana göre değil. Bu ara çılgınca emiyor oğlum şekerim düşüyor sanırım bi meyve falan yemezsem dayanamam. Dolma ve sarma konusunda o sofrada ben olsam 1 dolma 2-3 sarma ve 1 kase cacık yerdim. Afiyetler olsun. Dünkü menğm de aşağıdaki gibi. Dün gece yemekli düğüne katıldık gelen bir çok şeye hiç dokunmadım.
aç kalmanı beğenmiyorum ama sen memnunsan iyiDün menümü yazmayı unutmuşum
Değişik bi gündü sadece sağlam bi kahvaltı yaptım ve daha da yemedim
3 dilim ekmek
2 dilim kaşar
4 zeytin
2 ceviz
Az yağda yumurta
Ara
Türk kahvesi
2.5 litre su
Spor: yok
Bu kahvaltı da geç saatte yapıldı tabiki
Bugün adet oldum çok şükürsokulsunde rahatlayayım
İyi kurtarmışsın hadiGünaydın hanımlar dünkü menüm
Sabah
2 haşlanmış yumurta domates salatalık 5 zeytin 1 dilim peynir
Arada 5 fındık 5 badem 3 hurma
Akşam 3 sarma 1 dolma 2 mobil kase cacık
Eve geldim 21.30 1 kase biberli yoğurt
Bugun kahvaltının yanında ceviz yedim 2 adet yasak mi bilmiyorum @parkb
Öğlen mercimek menüsünü yiyemicem oğlumla 23 nisan şenliklerine gideceğiz güzel kahvaltı yaptım akşama kadar bol su içmeyi düşünüyorum görüşürüz kızlar
aleykümselam, iyi olucazHerkese selaamm..
Nasılsınız güzel hatunlar..
Haydi canlanııııın....
Aç kalmadım canım geç yedim ya heralde çok açlık hissetmesim Akşam da hafif yoğurt yicektim vakit de olmadi gece biraz acıktım ama yemedim tabiki Bugün güzel beslendim merak etmeGüzel menü,devam
aç kalmanı beğenmiyorum ama sen memnunsan iyi
İyi kurtarmışsın hadi
aleykümselam, iyi olucaz
Merak etmiştik seni, geçmiş olsun.Herkese merhabalar
Bu ara foruma bakamiyorum, oyle olacagini tahmin ettigim icin de izne ayrilmistim. Yediklerime fazla dikkat edemiyorum, kilom 50-51 arasinda oynuyor ama pazar gunu yine kendimi acilde buldum, ani gelisen bir mastit nedeniyle. Antibiyotik basladik, pazartesi tum gun yattim, bugun daha iyiyim. Doktor yine ultrasonla bakti ve baslar baslamaz apse olusmus (sertlik hissettikten 3 saat sonra hastanedeydim). Maalesef yapim geregi ani gelisiyor ve cok cabuk ilerliyormus.
Birkac gune kadar toparlanirim ilacin etkisiyle diye umuyorum, yediklerime de dikkat etmeye baslarim. Bu arada bebek gunduz sut emmiyor bir turlu, gece de acigi kapatmak icin sik uyaniyor, halsiz dusuyorum bu yuzden. Ancak haziran temmuz dil kursuna gitmeyi planliyorum, agustosta da tatil o nedenle mayis ayini iyi goturup hazirana mezuniyet olursa super olacak benim icin.
Simdilik boyle, bilgilendirme yapayim dedim, artik yatmam gerek, bebek uyanana kadar ne kadar dinlenebilirsem kardir.
Herkese iyi kilo vermeler diliyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?