Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Günaydın hanımlar dünkü menüm
Sabah
2 haşlanmış yumurta domates salatalık 5 zeytin 1 dilim peynir
Arada 5 fındık 5 badem 3 hurma
Akşam 3 sarma 1 dolma 2 mobil kase cacık
Eve geldim 21.30 1 kase biberli yoğurt
Bugun kahvaltının yanında ceviz yedim 2 adet yasak mi bilmiyorum @parkb
Öğlen mercimek menüsünü yiyemicem oğlumla 23 nisan şenliklerine gideceğiz güzel kahvaltı yaptım akşama kadar bol su içmeyi düşünüyorum görüşürüz kızlar

Saf proteinciler bugün ilk gün şimdiden tebrik ederim cuma gününe hiç yoktan bir kilo eksi ile girecegimizi düşünüyorum....sabah kahvaltim resimde akşam için evde kabak yemeği tam buğday makarna ve hindi sote pişirdim ...hindi sotemden ve kabağımdan yiyeceğim...bilginiz olsun 1.5 litremi içiyorum şu an hafta sonu Su tüketimim azalıyor en az iki buçuk yapacağım bugün yol yorgunluğunu var ama akşam da eliptikte olacağım...öperim..

E ecem847
N Nurumcan94
E elacicegim23
morordek

Hayır cevizin zararı yok biz bu bir iki gün karbonhidrat tuketmeyecegiz minimumda yani bol protein bol su sorun yok

İki ileri bir geri derken amacımızdan sapıyoruz canım. O zaaflarımız hiç peşimizi bırakmıyor. Kararlı olmalı ve bu yolda önümüze çıkan engelleri aşmalıyız. Sen başlamışsın karar vermişsin inşallah başarılı olacaksın. Ben de istiyorum
Hülyacım hayır sakın ha bırakmak yok. Hedefine ulaşmadan bırakmak sana yakışmaz. Hep birlikte başarıcaz

Oooo parkbyull seferberlik ilan etmiş

Alıntılar iç içe geçmiş. Hmavidag a yazdığım parkbyull a yazmışım gibi görünüyo

Canım ben sigarayı bırakmaya çalıştım stres gerginlik ve kilo olarak döndü. En azından temmuz a kadar sigaraya dokunmicam sadece kilo vermeye odaklanicam. Baksana sadece 4 günde 2 kilo olarak dondu

Benim saf proteincilerim
Pilates topu üstünde 200 squat
400 mekik
250 dambıl kol 2 kg
15 dk eliptik bisiklet orta derece
2.25 litre yi içiyorum şu an Su olarak1 tane de maden suyu patlattım...

Spordan sismez isem cumaya inat ettim.

Yarın içinde iki yumurta haşlayacağım maydanoz yıkar yarım avokado bir avuç fındık koyar on tane de zeytin koyarım...
Öğlen için hindi koyacağım
Akşam içinde kabak ve hindi götürürüm..nasipse tabi.
Spor ayakkabısı yanıma.alir öğlen de yürürüm diyorum tekrar nasipse tabi..

Şimdiden planlarımı söylüyorum ki benimle bu cumaya kadar yola çıkanlar ne yapacağımı bilsinler...

Slm hanımlar o kadar yorgunum ki hiç halim kalmamış
Bugünkü yediklerine gelince
Sabah 3 yumurta oglum yumurtasını yemedi onu da ben yedim domates salatalik peynir 4 zeytin 2 ceviz cay
Arada bol su litre saymadım
Akşam avm de idik ekmeksiz yağsız iskender 100 gram bir bardak ayran
35 dakika kardiyo+zumba
10100 adım
parkbyull canım sabah 66.8 kiloydu cuma inş 65 i gorucem

Beslenmen daha iyi hale gidiyor kesinlikle
5.takımın senin kaptanımın sayesinde, beğendrebildiysem ne mutluçok teşekkürler destekleriniz için
Maşallah sübhanallah bu sporla 2 kilo bile gider inşallah
Hala gaza gelmedinizmi 5. Takım birincilik geliyoooo
Alışveriş yürüyüşü deyip geçme 3-4 saat ayak amma yoruluyo insan,bugün bende avm deydim bi 3 saatte orda uff.
Çok güzel canım menün, görüceksin inşallah

Güzel menü,devam
aç kalmanı beğenmiyorum ama sen memnunsan iyi
İyi kurtarmışsın hadi
Herkese selaamm..
Nasılsınız güzel hatunlar..
Haydi canlanııııın....
aleykümselam, iyi olucaz

Herkese merhabalar

Bu ara foruma bakamiyorum, oyle olacagini tahmin ettigim icin de izne ayrilmistim. Yediklerime fazla dikkat edemiyorum, kilom 50-51 arasinda oynuyor ama pazar gunu yine kendimi acilde buldum, ani gelisen bir mastit nedeniyle. Antibiyotik basladik, pazartesi tum gun yattim, bugun daha iyiyim. Doktor yine ultrasonla bakti ve baslar baslamaz apse olusmus (sertlik hissettikten 3 saat sonra hastanedeydim). Maalesef yapim geregi ani gelisiyor ve cok cabuk ilerliyormus.

Birkac gune kadar toparlanirim ilacin etkisiyle diye umuyorum, yediklerime de dikkat etmeye baslarim. Bu arada bebek gunduz sut emmiyor bir turlu, gece de acigi kapatmak icin sik uyaniyor, halsiz dusuyorum bu yuzden. Ancak haziran temmuz dil kursuna gitmeyi planliyorum, agustosta da tatil o nedenle mayis ayini iyi goturup hazirana mezuniyet olursa super olacak benim icin.

Simdilik boyle, bilgilendirme yapayim dedim, artik yatmam gerek, bebek uyanana kadar ne kadar dinlenebilirsem kardir.
Herkese iyi kilo vermeler diliyorum

Güzel menü,devam
aç kalmanı beğenmiyorum ama sen memnunsan iyi

İyi kurtarmışsın hadi
aleykümselam, iyi olucaz
Aç kalmadım canım geç yedim ya heralde çok açlık hissetmesim Akşam da hafif yoğurt yicektim vakit de olmadi gece biraz acıktım ama yemedim tabiki Bugün güzel beslendim merak etme

Merak etmiştik seni, geçmiş olsun.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…