Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Çok geçmiş olsun. Dilerim en kısa sürede geçer.
İşlerini halledip dön aramıza, bekliyoruz :)

Çok geçmiş olsun umarım bir an önce atlatırsın herşey gönlünce olsun insaallah

Hayirli geceler kizlar bu hafta daha iyi gidiyorum cumaya eksiyle gelicem insaallah. Kaç gündür çok dikkat edemedim ama yoğundum sürekli ayakta ondan olsa gerek arti yok bugün ku menüm
Sabah
Az kaymak bir yumurta salçalı 2 dilim ekmek 3 zeytin cay
Öğle 2 parca tavuk eti sarma dolma bulgur ve kıymalı
Aksam yarım tabak bulgur pilavi marul roka 1.5 bardak ayran
Su az ictim
Spor 5000 adim yürüyüş
morordek parkbyull ayvacicegi Hmavidag B bluuee

İyi akşamlar menum:
Limonlu su
Kahve

Sabah: haşlanmış yumurta 2 tane
1 dilim ananas
5 zeytin
Kibrit kutusu beyaz peynir
1 salatalık
Bol maydanoz ve marul

Ara beyaz leblebi
Kahve 2 tane

Aksam: 5 köfte
Bulgurlu salata
Kibrit kutusu pirasali börek

Su olcemedim
Spor 30 dkka hafif yürüyüş
morordek E elacicegim23 B bluuee

Menüm
Limonlu su
Sabah
Yeşil çay
Yumurta
2 dilim peynir
4 zeytin
Domates

Ara
Filtre kahve

Ara
2 kasik yoğurt

Öğle
7 lahana sarması kıymalı
2 kasik yoğurt
1 kepçe yoğurt çorbasi bugdayli
Salata

Ara
1 küçük pişmaniye

Akşam
2 but
2 bardak ayran
Salata

Türk kahvesi

3 litre su

Spor : 1 saat yürüyüş morordek ayvacicegi A Ahsen59 Leyl-i-fer parkbyull öğle evde değildim yeşil mercimek olayına uyamadim

Geçmiş olsun canım. Bi an evvel toparlanırsın inşallah. Eski enerjinle dönmeni bekliyoruz

sabah ekmek olabilir tamam...
öğlen sarma dolma miktar yok
akşamına bulgur pilavı
karbonhidrata abanma günü müydü?

bu bile gayet iyi ben o menüyü örnek vermiştim zaten hani protein ağırlığı bilinsin diye

morordek bahsettiğim liste bu idi. İsmimi göremeyince gruptan çıkarıldığımı düşündüm ve sanırım doğru düşündüm.
parkbyull da yazmış üstte. Sen deneme sürecindesin. Aslında seni asıl listeye almak istiyorum ama geçen hafta pek bildirim yapamadığından deneme süresini uzatmanın daha uygun olacağını düsündüm. Tüm listemiz her zaman ilk sayfadaki mesajda mevcut. Keşke çıkarım yapmadan önce sorsak anlassak değil mi ne güzel olur :)

morordek bahsettiğim liste bu idi. İsmimi göremeyince gruptan çıkarıldığımı düşündüm ve sanırım doğru düşündüm.
Benimde deneme sürecinde öyle olmuştu bide ilk sayfadaki listedede adım yoktu:) ama ben sormuştum kaptanımız açıklamıştı bazen durumlar göründüğü gibi olmuyor arkadasim:)

Hımm.. Olayı şimdi çözdüm sanırım. Haklısınız geçen hafta hiç bildirim yapmadım. Bu hafta en azından istikrarlı gideyim.

Dünkü menümden başlıyayım.

Sabah: Haşlanmış yumurta, peynir, yeşillik, 2 dilim kızarmış tam buğday ekmeği. (tatil olduğu için kahvaltımı 12.00 da yaptım.)

Ara: Sütlü filtre kahve

Akşam: Fırında balık, salata, ayran soda limon karışımı.

Tatil günleri 2 öğün besleniyorum. Mesai günlerinde 3 ana 2 ara öğün. Yanlış giden bişeyler var gibi. Ancak istikrarlı olmak tek tesellim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…