- 18 Kasım 2015
- 14.137
- 45.342
- 598
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #307.521
Çok geçmiş olsun. Dilerim en kısa sürede geçer.Herkese merhabalar
Bu ara foruma bakamiyorum, oyle olacagini tahmin ettigim icin de izne ayrilmistim. Yediklerime fazla dikkat edemiyorum, kilom 50-51 arasinda oynuyor ama pazar gunu yine kendimi acilde buldum, ani gelisen bir mastit nedeniyle. Antibiyotik basladik, pazartesi tum gun yattim, bugun daha iyiyim. Doktor yine ultrasonla bakti ve baslar baslamaz apse olusmus (sertlik hissettikten 3 saat sonra hastanedeydim). Maalesef yapim geregi ani gelisiyor ve cok cabuk ilerliyormus.
Birkac gune kadar toparlanirim ilacin etkisiyle diye umuyorum, yediklerime de dikkat etmeye baslarim. Bu arada bebek gunduz sut emmiyor bir turlu, gece de acigi kapatmak icin sik uyaniyor, halsiz dusuyorum bu yuzden. Ancak haziran temmuz dil kursuna gitmeyi planliyorum, agustosta da tatil o nedenle mayis ayini iyi goturup hazirana mezuniyet olursa super olacak benim icin.
Simdilik boyle, bilgilendirme yapayim dedim, artik yatmam gerek, bebek uyanana kadar ne kadar dinlenebilirsem kardir.
Herkese iyi kilo vermeler diliyorum
Çok geçmiş olsun umarım bir an önce atlatırsın herşey gönlünce olsun insaallahHerkese merhabalar
Bu ara foruma bakamiyorum, oyle olacagini tahmin ettigim icin de izne ayrilmistim. Yediklerime fazla dikkat edemiyorum, kilom 50-51 arasinda oynuyor ama pazar gunu yine kendimi acilde buldum, ani gelisen bir mastit nedeniyle. Antibiyotik basladik, pazartesi tum gun yattim, bugun daha iyiyim. Doktor yine ultrasonla bakti ve baslar baslamaz apse olusmus (sertlik hissettikten 3 saat sonra hastanedeydim). Maalesef yapim geregi ani gelisiyor ve cok cabuk ilerliyormus.
Birkac gune kadar toparlanirim ilacin etkisiyle diye umuyorum, yediklerime de dikkat etmeye baslarim. Bu arada bebek gunduz sut emmiyor bir turlu, gece de acigi kapatmak icin sik uyaniyor, halsiz dusuyorum bu yuzden. Ancak haziran temmuz dil kursuna gitmeyi planliyorum, agustosta da tatil o nedenle mayis ayini iyi goturup hazirana mezuniyet olursa super olacak benim icin.
Simdilik boyle, bilgilendirme yapayim dedim, artik yatmam gerek, bebek uyanana kadar ne kadar dinlenebilirsem kardir.
İnşallah ikisini de başaracaksın ha gayretCanım ben sigarayı bırakmaya çalıştım stres gerginlik ve kilo olarak döndü. En azından temmuz a kadar sigaraya dokunmicam sadece kilo vermeye odaklanicam. Baksana sadece 4 günde 2 kilo olarak dondu
Geldim canımGel hele yamacima beraber cikak sefere da
Geçmiş olsun canım. Bi an evvel toparlanırsın inşallah. Eski enerjinle dönmeni bekliyoruzHerkese merhabalar
sabah ekmek olabilir tamam...Hayirli geceler kizlar bu hafta daha iyi gidiyorum cumaya eksiyle gelicem insaallah. Kaç gündür çok dikkat edemedim ama yoğundum sürekli ayakta ondan olsa gerek arti yok bugün ku menüm
Sabah
Az kaymak bir yumurta salçalı 2 dilim ekmek 3 zeytin cay
Öğle 2 parca tavuk eti sarma dolma bulgur ve kıymalı
Aksam yarım tabak bulgur pilavi marul roka 1.5 bardak ayran
Su az ictim
Spor 5000 adim yürüyüş
morordek parkbyull ayvacicegi Hmavidag B bluuee
bu bile gayet iyi ben o menüyü örnek vermiştim zaten hani protein ağırlığı bilinsin diyeMenüm
Limonlu su
Sabah
Yeşil çay
Yumurta
2 dilim peynir
4 zeytin
Domates
Ara
Filtre kahve
Ara
2 kasik yoğurt
Öğle
7 lahana sarması kıymalı
2 kasik yoğurt
1 kepçe yoğurt çorbasi bugdayli
Salata
Ara
1 küçük pişmaniye
Akşam
2 but
2 bardak ayran
Salata
Türk kahvesi
3 litre su
Spor : 1 saat yürüyüşmorordek ayvacicegi A Ahsen59 Leyl-i-fer parkbyull öğle evde değildim yeşil mercimek olayına uyamadim
canım sen daha deneme sürecinde değil miydin?bak orijinali bu.morordek bahsettiğim liste bu idi. İsmimi göremeyince gruptan çıkarıldığımı düşündüm ve sanırım doğru düşündüm.
parkbyull da yazmış üstte. Sen deneme sürecindesin. Aslında seni asıl listeye almak istiyorum ama geçen hafta pek bildirim yapamadığından deneme süresini uzatmanın daha uygun olacağını düsündüm. Tüm listemiz her zaman ilk sayfadaki mesajda mevcut. Keşke çıkarım yapmadan önce sorsak anlassak değil mi ne güzel olur :)morordek bahsettiğim liste bu idi. İsmimi göremeyince gruptan çıkarıldığımı düşündüm ve sanırım doğru düşündüm.
Biraz öyle olmuş dun misafirlikteydik pasta yemedim dolma sarma tam miktar bilmiyorum çünkü kizlarima yedirdim ama az yedim yanisabah ekmek olabilir tamam...
öğlen sarma dolma miktar yok
akşamına bulgur pilavı
karbonhidrata abanma günü müydü?
Benimde deneme sürecinde öyle olmuştu bide ilk sayfadaki listedede adım yoktu:) ama ben sormuştum kaptanımız açıklamıştı bazen durumlar göründüğü gibi olmuyor arkadasim:)morordek bahsettiğim liste bu idi. İsmimi göremeyince gruptan çıkarıldığımı düşündüm ve sanırım doğru düşündüm.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?