- 23 Mart 2016
- 30.539
- 91.460
- 598
- Konu Sahibi Cherry Mom
- #309.981
Günaydın evet :) henüz asıl listede değilsin ama kilon takip edilecek menülerini de ayrıca akşamları paylaşabilirsinCuma günü kilo bildirimi yapacagim degil mi hanimlar?
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Günaydın evet :) henüz asıl listede değilsin ama kilon takip edilecek menülerini de ayrıca akşamları paylaşabilirsinCuma günü kilo bildirimi yapacagim degil mi hanimlar?
gayet güzel bir menü ben ekmeğe karşıyım ama sadece sabah yemen hoş olmuş
bunu duydum ama hiç araştırmadım canım .Varmı yapan,bilen,duyan??geri gelirmiki?doktorsuz yapılabilirmi?Metabolic Balance
Bir arkadasim metabolic ile 4 ayda 15 kilo verdi, ve cok memnun oldugunu söylüyor, kendini daha dinc hissediyormus. Bende denemek istedim ama almanyada testler, kisiye özel beslenme plani vs hepsi yaklasik 400 Euro tutuyor, benim 3 kilo fazlaligim oldugu icin acikcasi bu kadar para ödemek...www.kadinlarkulubu.com
parkbyull
gidip bir mezura bulayımKızlar ölçülerimizi de ayrıca takip etsek mi hani kg tartıda herzaman düşmüyor ama insan inceliyor motive olur bize ?toplight ne dersin kaptanım?
Ayda bir bilgi güncelleriz. Ben takip edebilirim.
parkbyull
Eki Görüntüle 2286717
Karpuz küçük çorba kasesine koydum 4 olabilir en fazla 5 :))gayet güzel bir menü ben ekmeğe karşıyım ama sadece sabah yemen hoş olmuş
umarım karpuz bir iki dilimdir ve yulafında 3 kaşıktır fazlası zarar malum![]()
Sen mezuralardan korkmazsın artık keyif ala ala ölç :)))gidip bir mezura bulayım![]()
bekar kız gibi diri vücut olsa haklısınSen mezuralardan korkmazsın artık keyif ala ala ölç :)))
bildirim yaptığın her gün ...canım yedi bir yüz oluyor toplamda excelde formül attımBu birler ne oluyor canım ?
çok güzel olurKızlar ölçülerimizi de ayrıca takip etsek mi hani kg tartıda herzaman düşmüyor ama insan inceliyor motive olur bize ?toplight ne dersin kaptanım?
parkbyull
Eki Görüntüle 2286717
hoşgeldin yediklerini içtiklerini yaz bakalımMerhabalar ben geldim![]()
O halde kızlar mezurası olanlar müsait zamanda beni etiketleyip ölçülerini paylaşabilir miçok güzel olur
Bir dilimde 5 küp şeker var diye okumuştum 3 4 dilimi geçme canımKızlar beslenmemize dikkat ediyoruz ya karpuz yemek sıkıntı mı şeker oranı yüksek sanırım mesela ara ögün olarak 1 tabak karpuz yemek çok mu?
Aleykümselam kaptişim iyiyiz hamdolsun yuvarlanıyoruz halaSelamlar güzel takımım nasılsınız bakalım, nasıl gidiyorrr? :)
cesaret edemedim bak şimdiKızlar ölçülerimizi de ayrıca takip etsek mi hani kg tartıda herzaman düşmüyor ama insan inceliyor motive olur bize ?toplight ne dersin kaptanım?
parkbyull
Eki Görüntüle 2286717
vaktin olunca bi baksana canım yorumlarsın,hızlı kilo verdirmesinden ziyade beni cezbeden yanındaki bonusları oldubunu duydum ama hiç araştırmadım canım .
bide ona istanbulyn nemini ekle on numero nefes alamıyoz fffffgünaydın hanımlar umarım iyisinizdir hava turbo fırının son ayarında gibi bursa yanıyor yanıyooooor.
bekar kız gibi diri vücut olsa haklısın![]()
gözünaydın regli olduğun halde 400 gr maşallahParkta kahve içildi spor yapıldıregli de oldum şükür cumaya kadar şişliği kalmaz herhalde :)